PvdA lanceert anti-Wilderssite (…zóóó zielig)

Screenshot_23

DEN HAAG –  De Partij van de Arbeid heeft zondag in de aanloop naar de Europese verkiezingen de aanval geopend op politicus Geert Wilders met de website devriendenvanwilders.eu. Daarop zijn standpunten en uitspraken te vinden van wat de PvdA ,,de vrienden van Wilders” noemt.

Het gaat om Europese politici uit uiterst rechtse hoek, zoals Jean-Marie Le Pen en zijn dochter Marine Le Pen van het Front National in Frankrijk, Filip Dewinter van het Vlaams Belang en Mogens Camre van de Dansk Folkeparti (Denemarken). Partijen en politici met wie Wilders gaat of wil samenwerken, aldus de PvdA.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t: meerdere reaguurders!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, PVV. Bookmark de permalink .

45 reacties op PvdA lanceert anti-Wilderssite (…zóóó zielig)

 1. bobzelf zegt:

  PARTIJ VAN DE ???????????????????????????????
  bestaat die nog dan ??????????????????????
  Ik lees 10 zetels ???????????????
  Een hele bus vol zetels kwijt ?????
  En dan wat over mijn Geert zeggen ?

  Nog wat Joden verraden , de laatste tijd ???
  Asher halllooooooo !! , Halloooooooooooooooooooooooooooooooooo
  zejer niet thuis ?????

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Vrienden?Of samen de schouders er onder tegen de EU?!Zit een groot verschil tussen,maar Samsom weet niet anders dan vuile praktijken,om toch nog maar iets van zijn ex-kiezers te proberen binnen te halen.Neemt niet weg dat er best mensen in zijn vunzige praatjes zullen trappen.Wat een door en door verrotte ellendeling is die vent!

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Tja heer bron dat zat er in maar plaats ook even die foto van samsom er bij

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik heb alle reacties daar gelezen en tóch -je snapt het niet- zijn er nog gevaarlijke dwazen die de PvdA (Partij van de Achterlijken) gelijk geven.
  Dat die lui stemrecht hebben…

  Gelukkig zijn de meeste reacties pro-Wilders.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Socialisten of Nationaal Socialisten…….het is allebei tuig !!!!!

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Als je geen argumenten heb ga je gewoon met bagger gooien.
  PvdA ten top.

  Like

 7. Cathja zegt:

  De ware aard van de rasechte PvdA-ers komt nu eindelijk naar boven! We dachten altijd al wel dat ze smerige pijlen op hun boog hadden, en kijk, die schieten ze nu af, richting de PVV en Wilders. Wat een zielig en laf volk! Nu ze ten onder dreigen te gaan (waar ze alleen zelf de schuld van zijn), slaan ze wild om zich heen. Het is een laatste felle stuiptrekking van lieden die voor een hele lange tijd de dienst hebben uitgemaakt in ons land, en ons land aan lager wal hebben gebracht door de vele pardonnen voor uitgeprocedeerden, en hun positieve opstelling richting de vele gelukszoekers die hier binnen mochten komen. Miljarden zijn er ook door deze partij over de balk gesmeten, richting ‘ontwikkelingslanden’, terwijl de eigen bevolking steeds meer begon te kreperen.
  Maar nú komt de afrekening!
  Adieu Samsom en vrienden, gaan jullie maar lekker straatvegen. Neem maar eens genoegen met een minimumloontje. Dan komen jullie er supersnel achter wat ons volk is aangedaan.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het grote PVV BASHEN is begonnen. De Partij van de Afbraak, doet daar graag de “eerste viool”, in spelen. Beseffen de PvdA lieden wel, wie hun ” VRIENDEN”, zijn en waren:
  1. De NSDAP de nazi partij van Adolf Hitler, bejubeld door wijlen Joop de Uyl,
  2. De ISLAM de grootste VIJAND van de mensheid.
  3. De BILDERBERGMAFFIA.
  Laat ze daar maar eens naar kijken, deze zich beter wanende elitaire kliek!

  Like

 9. Joop Sigaar zegt:

  De wraak van de vieze trui van speknek ….
  ———————————————————————————————————————-
  En voorts wil ik iedereen laten weten dat Hans van Baalen een vies varken is .

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ach, ach, dit ís zielig! Wisten ze nu, in de haast helemaal niets anders meer te bedenken, of hoe zit het?!
  Ik zocht het met de moed der wanhoop op, in de veronderstelling dat ik me waarschijnlijk kapót zou gaan ergeren aan de gemene aantijgingen, maar eer ik het had uitgelezen merkte ik dat ik eerder zat te schudden van het lachen: Wàt een infantiele kinderachtigheden, en dan ook nog opgedist op zo ’n opgelegd-verontwaardigd toontje! Hoe dúrven ze ermee voor de dag te komen!
  Als je het tóch over Lega Nord hebt, kun je evengoed je schijnwerper richten op de geweldige pro-Zwitserse actie van Mario Borghezio in Str…….Ah, néé: Dat was pro-Zwitsers, dus ànti-EU! Schandalig! Misdàdig!
  Dan maar liever de aandacht gericht op zijn partijgenoot (partijleider?) die graag wil kunnen zítten in de bus. Ten kóste van immigranten! Schandàlig! Laakbaar…..!
  Zullen we er maar liever over ophouden? De PvdA top weet duidelijk van infantiliteit niet, wat ze moet doen.
  Zouden ze daar vroegtijdig aan het dementeren zijn…? Je zou nog bijna zorgen gaan maken over die kl….. pardon, die línkschmenschen.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Dit is wel 1 van de allerkinderachtigste dingen die ik de laatste tijd gehoord.
  Hoe diep kan je afzinken als mens.
  Jij bent niet mijn vriendje en je andere vriendjes vinden we ook niet lief.
  Zelfs op een kleuterschool gaan ze volgens mij niet eens zo ver.
  Wat laten die gasten zichzelf kennen. Het zullen toch maar je kennissen/vrienden zijn, dit soort mensen. Dan schaam je je zelf toch rot.

  Like

  • BertG. zegt:

   Kwam ik in een reactie op DSS tegen.

   En verder wees iemand me op de uitspraak van ene Irvin Himmel die ik hier graag wil plaatsen:

   No one has ever made himself great by showing how small someone else is.

   Dat zouden alle politici in hun oren moeten knopen.

   Like

 12. Q zegt:

  Ik word zooo moe van dat ‘extreem rechts’ gezwatel. Bedoeld word gevaarlijk, verwerpelijk, latent gaskameraanbiddend. Daarom word de toevoeging ‘extreem’ gebruikt. ‘Ultra’ doet het ook goed in die kringen.

  Ondertussen is het links/rechts verschil van de oorspronkelijke inhoud ontdaan en op de kop gezet. Dezelfde activisten die Wilders extreem rechts vinden die vinden groenlinks en de sp natuurlijk helemaal niet extreem links, dat zijn gewoon gematigde partijen. Centrum links misschien, maar links kent geen extremen als het om henzelf gaat.

  Het is om van te kotsen !

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Vriendenclubje PvdA is praktisch ter ziele op een paar aan het infuus liggende pareltjes na.
  Laatste stuiptrekkingen manifesteren zich nu.
  Dat ik dat nog mee mag maken, heerlijk.

  Like

 14. Monalisa zegt:

  LET OP PRONK IS OOK WEER IN BEELD kijk verder bij het huis van folker van de graaf is geschoten
  1 gewonde ????

  Oud-PvdA’er Pronk roept op te stemmen op PvdA

  DEN HAAG –
  Oud-PvdA’er en oud-minister Jan Pronk roept kiezers op tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement te stemmen op de PvdA. Hij doet dat in een filmpje op YouTube. Pronk stapte in mei vorig jaar uit de Partij van de Arbeid.

  Like

  • Q zegt:

   Jan Pronk
   dat is toch die gutmensch die onze miljarden uitstrooit over de wereld alsof het pepernoten zijn ? Die dat nog niet gematigd links genoeg vond en daarom maar zijn lidmaatschap van de Partij van de Armheid maar op heeft gezegd ? En die Nederland nu dermate getokkieficeerd vind dat hij in arren moede maar een stulpje in Zwitserland heeft gekocht omdat je toch een dak boven je hoofd moet hebben ?

   Wie daar nog op luistert die verdient het om thuis te worden opgehaald door de binnenlandse strijdkrachten.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Jan Pronk….ach ja. Ook dít even in herinnering brengen:

    “In 1975 werd zijn politieke carrière bijna in de kiem gesmoord toen hij totaal door alcohol beneveld zijn auto in de sloot reed. Maar hij werd tot een geldboete veroordeeld. Zijn drankgebruik was berucht en leidde tot menig internationaal incident dat zijn vrienden met de mantel der liefde bedekten. Op 7 mei 1984 zwoer hij de drank af. Hij dronk nooit meer een druppel”.

    Het lijkt er sterk op dat de laatste zin niet meer de waarheid bevat.

    Like

 15. Cegen zegt:

  Dit is een campagne voor de zwakkelingen, de mislukkelingen, de sukkels, al wil ik niet gauw op schelden overgaan.

  Dit laat zien hoe zwak de standpunten van de PvdA zijn. In plaats van vertellen waarom wij op de PvdA moeten stemmen, proberen ze alleen (tevergeefs) redenen te geven waarom we niet op Wilders zouden moeten stemmen. De dwazen bij de PvdA snappen niet dat een argument tegen de PVV niet een argument vóór de PvdA is.

  Laat de linksen maar onderling vechten, maar wij hebben onze partij al gekozen, de PVV. Wij zoeken de waarheid en wij weten de waarheid.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Ik ben toch wel zo reuze benieuwd hoe ze dit nou weer bij de pvda gaan proberen te downplayen.
  Gezien alle reacties overal op internet gaan ze hier verschrikkelijk ziek van worden.
  Wat gaan ze hier spijt van krijgen. Maar ja, dat krijg je nou als je alle simple minds in 1 partij stopt.

  Like

 17. Monalisa zegt:

  Lees ook deze link naar de PVDA toe hoe ze de mens weer besodemietert. zij hebben niks ander gedaan om nederland af te breken voor al de ouderen moesten het ontgelden , dus kom je aan het werk dan mag je handen dicht knijpen.
  http://www.pvda.nl/verkiezingen

  Like

 18. bigljohn zegt:

  Het zijn net kankergezwellen die Marxistische politieke partijen. Hier snijdt men ze weg, en daar bloeien ze weer op. Oost Europa heeft ze uitgekotst, West Europa begint er weer aan. En als Nederland ooit die linkse troep zou uitkotsen, wat ik hoop, herrijzen ze weer in Brussel.
  Groen Links schijnt uitgerangeerd te zijn, net als de PvdA. Maar in mijn stad kozen (tijdens de gemeenteraadsverkiezingen) vele oenen voor zowel D66, PvdA, SP, Groen Links en het CDA. Met als gevolg dat Groen links met de PvdA in het gemeente college zit van B & W, compleet met D66 en het CDA. De PVV georienteerde club van Hans Smolders, die een grote verkiezingswinst had geboekt, waar wij ook op stemden, kreeg een cordon sanitaire. Tel uit je winst ! De onroerendgoedbelasting van 2015 zal wel weer met een sprong omhoog gaan, om al die linkse hobby’s te kunnen bekostigen. Zitten we daar weer voor vier jaar met die schooiers opgescheept, met alle gevolgen van dien ! Hopelijk krijgt dit op 22 Mei, en bij de volgende tweedekamer verkiezingen geen vervolg. Al 70 jaar beleid van die rode rotzakken in Nederland. Het lijkt wel op het communisme wat in Rusland zijn intrede deed in 1918 en het volhield tot, wat was het ook weer, 1988 ?

  Like

 19. Claudia M. zegt:

  Stakkers! Meer woorden ga ik er niet eens aan vuil maken.

  Like

 20. Joop Sigaar zegt:

  Hieronder even een overzichtje van de PVDA vrienden:
  (uiteraard slechts het topje van ijsberg, anders word de lijst te lang)

  PvdA / D66 – Marleen Barth, voorzitster van de fractie en lijsttrekker voor de eerste kamer en haar
  man, de burgemeester van Wassenaar: Klaas Hoekema, D66.
  Dit opvretersduo verslindt per jaar tonnen belastinggeld en zorggeld.
  Ze wonen in een peperduur huis, maar betalen alleen de deurknop en klagen hierover. Zij heeft
  een eigen maatschappelijk bedrijf, dat haar zelf in dienst neemt en vet betaald en een 18-tal
  nevenfuncties bij de overheid en semieoverheid. Zij is het ware gezicht van de PvdA.

  PvdA – Nourdin Belhadi. Fraude en verduistering met subsidies

  PvdA – Harry van den Bergh, kamerlid. In 1987 afgetreden als PvdA-Kamerlid, nadat hij wegens
  handel in aandelen (Fokker) met vermeende voorkennis in opspraak was geraakt. Zag ze vliegen.

  PvdA – Rinda den Besten, wethouder. Liet een ambtelijk stuk opmaken om het succes van het
  geldvretende jongerenloket vorm te geven. Terwijl dit project een volkomen mislukking was. (zie ook
  Ella Vogelaar). Toen er een scriptie verscheen over dit jongerenloket, moest deze weer verdwijnen,

  want de scriptie paste niet bij de leugens van de wethouder. Graaien, verduistering, misleiding.

  PvdA – Ruud Borgman, penningmeester van de lokale afdeling Almelo. Werd betrapt op het jatten uit de partijkas. Er zullen nog vele penningmeesters volgen.

  PvdA – Wouter Bos, minister van Financiën en knoeiert. Ging minder werken voor veel meer geld
  bij de K.P.M.G. en toevallig is de overheid (dus Wautert himself) de grootste opdrachtgever van dit
  bedrijf. Belangenverstrengeling.

  PvdA – Gert Braam, wethouder in Coevorden. Verdampte veel geld met grondaankopen. Loog hier en daar eens wat en moest opstappen. Graaien, liegen.

  PvdA. – Edward Brongersma. Eerste kamer, overtreding wet op kinderporno en derhalve smeerlap.

  PvdA – Ronald Buld, raadslid Nijverdal: mishandeling, verkrachting, huiselijk geweld.

  PvdA – Peggy Burke. PvdA, wat anders? Raadslid van 020 en bij haar is het licht geheel uitgegaan. Zij wil dat autochtonen voortaan kunnen worden uitgesloten van de betere banen, om zo de instroom van allochtonerts mogelijk te maken. Wordt je dus niet alleen benadeeld in de hoofdstad omdat je ouders blank zijn, maar pakken ze je nog een keer als je werkt zoekt. Natuurlijk staat Peggy niet alleen in haar waanzin: GsL steunt haar plan. Soort zoekt soort. Schending grondwet..

  PvdA – Ama Carr , raadslid Amsterdam, rijdt zonder rijbewijs en onverzekerd rond. Geeft valse naam, een vals adres en een valse geboortedatum op.

  PvdA. – Job Cohen, burgemeester Amsterdam, liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en
  miljarden in de metro. Zelfs Europese subsidie werd weggesluisd de moskee in. Verzaakte volkomen, liet een Amsterdam ontstaan waar Joden, vrouwen en homo’s niet meer ongehinderd over straat kunnen en criminelen 500 keer kunnen worden opgepakt zonder detentie. Theedrinker, amateur.

  PvdA – Wim Cornelissen, burgemeester van Gouda. Groot ontkenner van problemen met Fins
  wajongvolk. Knoeier en graaier. Want ook deze burgemeester graait er op los. Met medeweten van
  de gemeenteraad, want die heeft boter op z’n hoofd. Maar toch. Meneer heeft een villa in Ghana en
  de vuilnisdienst van Gouda had in 2009 een rekening betaald in datzelfde Ghana, die verder oninbaar was. Wat doet een miljoen Goudse euro’s in het land der Ghanezen? Daarnaast heeft hij ook nog een functie in Ghana. Deze man, die de Gouwenaren al jaren laat stikken, maakt zich zonder enige twijfel schuldig aan graaien en ongewenste belangenverstrengeling. Zijn werk als hoofd van politie heeft hij niet 1 dag naar behoren uitgevoerd.

  PvdA – Minister Jacqueline Cramer. Diverse portefeuilles, maar geen dag voor ons bezig geweest.
  Was hoogleraar bij een universiteit ergens in Utrecht, gaf ze daarna 50 miljoen om wat te fröbelen
  met onderzoek en ging later daar, dik betaald, werken om nutteloos onderzoek te doen. 50 miljoen
  om jezelf aan een baan te helpen, belangenverstrengeling. Gebruikte later ontwikkelingsgeld om
  arme landen te dwingen mee te spelen met linkse klimaatspelletjes. Machtsmisbruik.

  PvdA – Marcel van Dam, minister Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (1981-1982), gepakt
  met drank achter het stuur, hielp frauduleus een limonadefabriek om zeep. Omdat dat kon. Rode
  miljonair. Knoeier en jarenlang god van de PvdA.

  PvdA – Sjoera Dikkers, PvdA kamerlid van het ergste soort en toch niet crimineel. Voor ons
  allen onbekend en toch betalen we ons scheel aan haar. Kijk ff naar dit stukje uit haar CV:
  Medewerker projectmanager Greenpeace Nederland (1995-1996). Medewerker bij het CNV.
  Campagnecoördinator jubileum 2000, Stichting Wemos (campagne voor kwijtschelden schulden
  ontwikkelingslanden) (1999-2000). Directeur Evert Vermeer Stichting (EVS) (2000-2005).
  Directeur “Stop Aids Now” (2005-2007). Interim-directeur E-motive, programma van Oxfam-Novib
  (2008-2009). Directeur ( a.i.) Defence for Children/ECPAT (juni 2009-juni 2010). Nevenfuncties:
  (je gelooft het niet…….). Eigenaar ‘Dikkers’, Management voor Idealisten (2007-heden). Zo zie je
  maar dat al die graaiers gewoon in de tweede kamer zitten en gewoon kunnen blijven graaien.
  Al jaren maken we ons erg boos er over en toch zitten de roodgraaiers gewoon op het pluche en
  schrapen jaarlijks hun tonnen naar binnen. Ten koste van respectievelijk het milieu, de rechten van
  werknemers, ontwikkelingslanden, zwartjoekels, aidspatiënten, derde wereld, zielige kindertjes. En
  Henk en Ingrid! Graaien.

  PvdA – Fatima Elatik, raadslid en bestuurder in 020, die informatie achterhield,
  mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen en een nagenoeg failliet stadsdeel
  Oost-Amsterdam achterliet. Klassieker, totaal ongeschikt voor alles, maar onaantastbaar vanwege
  de achterban van de PvdA. Misbruik overheidsgeld, verkwisting, liegen, enz. Weggestuurd met een
  motie van wantrouwen en vervolgens weer op het pluche gaan zitten. In 020 kan alles (mits je tot de
  juist bevolkingsgroep behoort).

  PvdA – Thea Fierens. Zij graait nu echt ten koste van de getinte medemens. Zij is interim
  van ontwikkelingsorganisatie SNV. Dit graaicollectief is al vaak slecht in het nieuws wegens
  vriendjespolitiek en onbeperkte hebzucht. En deze graaidoos Fierens spant de kroon. Hoe diep kun je zinken door tonnen in je zak te steken, die zijn bedoeld voor de derde wereld. Denk daar eens aan als je iemand van de PvdA tegen komt. Ze doen er allemaal aan mee. Onbehoorlijke beloning.

  PvdA – Carolien Gehrels. Wethouder van 020 en beroepsleugenaar. Liegt bij herhaling de raad voor
  inzake haar bijdragen aan het mislukte muziekgebouw. Weigert verder te vertellen hoeveel geld zij
  een ontslagen kultuurzeiker Janmaat heeft meegegeven. Liegen. Onbehoorlijk bestuur.

  PvdA – Jaap van Gelder. Bestuurslid. Opperhoofd van vele zaken maar gepakt wegens corruptie bij
  alweer een woningbouwvereniging “de Key”. Liet vriendje grond kopen en kocht die dan weer voor
  miljoenen meer om er sociale huisvesting op te plegen. Graaien. Corruptie.

  PvdA. – Cebeli Gönül , raadslid uit Rotterdam, ernstige mishandeling van
  echtgenote.

  PvdA – Carlos Gonçalves, succesallochtoon. Voorzitter van de deelgemeente Delfshaven. PvdA-
  miljonair en Kaap-Verdiaan. En zwendelaar. Meneer kreeg om stemmen te kopen onder zijn
  landgenoten een fraaie baan van de rode maffia. Hij wordt zeer riant betaald, maar vond het nodig
  een goede te baan te krijgen bij een stichting en zichzelf daar een vette subsidie te geven. Avanco
  heet deze stichting en meneer is daar the Big Boss. PvdA-tuig uit eigen eiland helpt hij aan baantjes.

  Is het strafbaar jezelf subsidie te geven? Nee, dat is onhandig. En zolang de deelgemeenteraad in
  meerderheid dit niet erg vindt, is het niet strafbaar. Waarom dan deze vermelding? Omdat meneer
  pas drie weken een luxe, gratis vakantie in Marokko heeft gehad op kosten van een Marokkaanse
  directeur van een maatschappelijke instelling en deze instelling natuurlijk subsidie krijgt van dezelfde
  deelgemeente. Is dit strafbaar? Nee dit is onhandig. Sterker er kwam zelfs een Bing-onderzoek en
  watdenkkie???: meneer was onhandig.

  PvdA – Eveline Herfkens, minister, nutteloze VN-graaier. Weigerde onterecht ontvangen
  huursubsidie van $275.000 terug te geven. Gooide het op een akkoordje met Maxim Verhagen en
  kwam er mee weg.

  PvdA – H. Heuverling, wethouder in Waalwijk en winkeldief. Werd betrapt in de plaatselijke HEMA
  met een tas vol spullen. Diefstal. Zijn wachtgeld vergat hij niet.

  PvdA – Hakim Hmadouch, succesallochtoon, raadslid Arnhem,: mishandeling en bedreiging
  echtgenote.

  PvdA – Sadik Harchaoui, is vorig jaar in opspraak geraakt door forse declaraties en salarisverhogingen als voorzitter van de gesubsidieerde instelling Forum. Graaien.

  PvdA – Hamid Houda, kamerlid. Moest weg vanwege belastingfraude en
  ontduiking, intimidatie van personeel; maar goed genoeg voor de provinciale staten. Bij de PvdA kan
  alles, wanneer je maar stemmen meebrengt.

  PvdA – Wim Huizing. Spijkenisse. Soms raadslid, soms wethouder. altijd bezig met kindneuqsex. Nu is dit nog steeds verboden, maar nog nooit is iemand daarvoor uit de PvdA gezet. Zal wel een verklaring hebben, waarom al die verkrachte kindertjes op zijn PC staan, dit schijnt altijd per ongeluk gebeurd te zijn. Pedofiel en smeerlap.

  PvdA – Mohammed Kaied, , raadslid uit Dalfsen: poging tot doodslag.

  PvdA – Hamit Karakus, en wethouder Rotterdam. Voorheen makelaar, ook al in
  010. Doet niets fout, van onbesproken gedrag. Betrokken bij vele dossiers, maar drie springen er uit: ambtenaren wonen velen jaren graties in mooie panden langs de ’s-Gravenweg, die de wethouder vergeet te verkopen, bureau BOOR fraudeert en jat er op los inzake schoolgebouwen, leuke grondverkopen die de gemeente duperen (Calypso) voor 50 miljoen, maar bepaalde ontwikkelaars rijk maken. Onschendbaar /PvdA.

  PvdA – Bert Koenders, minister van ontwikkelingssamenwerking, kocht een afdeling van de VN met
  de bedoeling daarvan de hoogste baas te worden. Zijn baan kostte ons 89 miljoen euro (per jaar?).
  Belangenverstrengeling.

  PvdA – Wim Kok, minister en MP. Beste voorbeeld van hoe een socialist zijn gehele linxe loopbaan
  gebruikt (op onze kosten) om vervolgens te graaien bij alle grote bedrijven (alweer op onze
  kosten). Hielp de FNV naar knoppen voor eigen gewin. Werd beroemd vanwege het “kwartje van
  Kok” een tijdelijke heffing om werkend Nederland te pesten, die later terug gegeven zou worden.
  Belangenverstrengeling, graaier.

  PvdA – Henk Kool Haagse PvdA-wethouder, geeft opdracht gemeente aan afdelingsvoorzitter van zijn eigen partij, graaitoeter Constant Martini ter grootte van 30.000 euro. Verstrengeld ff wat belangen.
  Er moest zogenaamd een onderzoek worden uitgevoerd. Kan ook zijn dat Martini een nieuwe auto
  wilde, ofzo.

  PvdA – Martin van der Krogt, raad van advies van de Fourstar Groep. Sinds wanneer heeft een lullig
  bureautje een topzware raad van advies nodig? Sinds je er rijk mee kunt worden. (zie Ella Vogelaar).
  Bureau gaf geld aan iedereen als stagevergoeding. Zonder stage. Graaien, misbruik belastinggeld.

  PvdA – Krouwel van de gemeente Dinkelland. De PvdA-wethouder besloot zijn functie neer te leggen
  nadat hij het rapport heeft gelezen over het onderzoek naar de integriteit van de drie wethouders
  van de gemeente. Tien keer raden welke wethouder boter op z’n hoofd had. Belangenverstrengeling
  en vriendjespolitiek. Werd wel beloond met wachtgeld, want boter op hoofd loont.

  PvdA – PvdA Els Kuijper. Ook wel Els de Gluiper. Bejaarde bloemetjesjurk met hyacinthkapsel en
  spuuglelijke halskettingen met metaalafval of rode zwerfkeien erin. Rode vette rups Nooitgenoeg.
  Was wethouder, raadslid, locoburgemeester en bestuurder in arm 010 en graait vrolijk verder.
  Daarover zo meer. Was lijsttrekker van de PvdA tijdens de periode Fortuyn en deed fanatiek aan
  haatzaaien door kinderen te vertellen dat ze pappie niet meer mogen zien, wanneer deze op
  vakantie zou gaan naar zijn zandland. Van tante Pim mocht pappie dan nooit meer terug komen. Ja,
  hoe diep kun je zinken? Nog dieper. Mevrouw Kuijper hielp in haar functie een bekende horecazaak
  aan een vergunning en kreeg zo maar een bestuursfunctie bij hetzelfde bedrijf. Wat een toeval. Of
  zou het onhandigheid zijn? Haatzaaien en belangenverstrengeling.

  PvdA – John Leerdam. Fijne vent. Kamerlid. Krijgt deze notering alleen omdat hij bewijst dat je bij de
  PvdA niets hoeft te kunnen of te weten om tig jaar te kunnen blijven plakken.

  PvdA – Rob van der Mark, burgemeester van Vlieland: Openbaar dronkenschap

  PvdA – Constant Martini. Voorzitter van de PvdA, afdeling Den Haag. Meneer kreeg van bevriende
  wethouder Kool opdracht een onderzoek te doen, dit om geld te verschuiven en een rapport te
  verwerven voor in de onderste lade. Vriendjespolitiek.

  PvdA – Martin van Meurs, Oud PvdA-wethouder en smeerlap van de lokale Pro Arnhem. Deze man
  verzamelt kinderporno. Je zal er maar op gestemd hebben. Kwam verder nog in het nieuws omdat hij als beroepspedo niet zijn zetel op wilde geven.

  PvdA – Hubert Mollenkamp. Directeur sociale woningbouw. Deze grootgraaier en rooie kapitalist
  dacht dat ie god was en smeet met ons geld. Sportwagen hier, villa daar. Deed sociale woningbouw bij Rochdale, vandaar. Geeft de PvdA definitie van “eerlijkheid” nieuwe betekenis. Want niet alleen kon deze pretletter zich onbeperkt verrijken, het was nog niet genoeg. Hij is gepakt voor
  het aannemen van tenminste 2 miljoen aan steekpenningen.Het meest verbijsterende rond zijn arrestatie is natuurlijk dat Hubertje, voor een sociaal bedrijf werkte, voor de sociaalste gemeente van Nederland (Amsterdam) en leefde als Czaar Peter de Grote. En dat niemand van zijn gedrag op de hoogte was, zogenaamd. De huisadvocaat van Rochdale is trouwens ene van der Laan. Tegenwoordig burgemeester / tunnelkijker in 020 en opvolger van amateur en foutmoefti Cohen. Er moeten dus tientallen PvdA-ers zijn in dit netwerk met boter op hun hoofd, maar de oude media hoor je er niet over. Corruptie, graaien.

  PvdA – Peter Noordanus, speelt burgemeester in Tilburg. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Getrouwd met ene Susan Baart, die ook al graait bij Vestia. Zou persoonlijk betrokken zijn bij het toekennen van het debiele salaris van speculant Erik Staal. Graaien. Belangenverstrengeling.

  PvdA – Marnix Norder, Wethouder Den haag. Is ook opperhoofd van de Nederlandse Stichting Hoogbouw. Gaf zichzelf als wethouder opdracht in Dubai naar hoogbouw te gaan kijken als voorzitter van de stichting Hoogbouw. Graaien, belangenverstrengeling, vriendjespolitiek voor schizofrenen.

  PvdA – Rob Oudkerk, wethouder Amsterdam, Kamerlid en huisarts: woonde verslaafde hoeren
  uit in 020 dat is nog eens seksueel misbruik! Hij kwam eind 2003 in opspraak omdat hij een
  agent zou hebben geschoffeerd nadat hij was aangehouden wegens het niet voeren van een
  werkend achterlicht op zijn fiets. Later werd bekend dat Oudkerk prostituees had bezocht op de
  tippelzone aan de Amsterdamse Theemsweg, terwijl hij ervan op de hoogte was dat daar illegalen,
  minderjarigen, drugsverslaafden en slachtoffers van vrouwenhandel werkten. Hij trad af vanwege
  hoerenloperij en cocaïne gebruik.

  PvdA – Ernest Owusu-Skeyere , succesallochtoon, raadslid Amsterdam-ZO: fraude, illegaal
  wapenbezit.

  PvdA – Bram Peper, burgermeester Rotterdam (1982-1998), minister Koninkrijkrelaties (1998-2002) en minister van Binnenlandse Zaken (1998-2000)): in opspraak door zijn declaratiegedrag. Meneer dacht echt dat alles wat hij uitgaf ten goede kwam aan Rotterdam en zodoende ging hij over de schreef. Graaier, knoeier.

  PvdA – Anton Pieters, voormalig voorzitter van de jonge socialisten en statenlid van de provincie
  Overijssel. Betrapt bij het jatten uit de partijkas en dusdanig betrapt dat de partij dit aangegeven
  heeft en niet onder het tapijt geschoven kreeg. Dief. En al zat het in de partijkas van die rooie
  oplichters, het is natuurlijk ons geld, belastinggeld.

  PvdA – Sharda Poese. Penningmeester en raadslid. Gepakt voor het jatten uit de
  partijkas van de PvdA. Je moet overigens wel zeer hebzuchtig zijn om als allochtoon te jatten bij de
  PvdA: je kunt er op vertoon van afkomst en achterstand zo maar een fraaie baan krijgen, waar je
  niets voor hoeft te doen of te kunnen. Voorbeelden te over.

  PvdA – Jan Pronk, minister Ontwikkelingssamenwerking (1973-1977 & 1989-1994 & 1994-1998) en
  minister Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (1998-2002)) stapte bezopen achter het stuur en reed zijn dienstvoertuig in de prak.

  PvdA – Felix Rottenberg. Bestuurslid en partijstrateeg. Graaier, krijgt 5000 euri betaald voor een
  volkomen overbodige vergadering in 020 aan elkaar te kletsen. Besloten vergadering, dient dus geen enkel openbaar doel. Verder bekend van vele linxe TV-uitzendingen als minister van propaganda. Schijnt per uitzending nog betaald te worden ook. Graaien, vriendjespolitiek.

  PvdA – Evan Rozenblad. In 1994 kort na zijn aantreden als Kamerlid afgetreden nadat via de CDA-
  gazet Trouw was uitgekomen dat hij zijn loopbaan iets te mooi had afgeschilderd. Valsheid in
  geschrifte.

  PvdA – Karel Schols, wethouder van Duiven. En: Voorzitter Schols Foundations, Voorzitter Malawi-
  platform, Adviesbureau Karel Schols. Zie daar hoe verstrengeld deze persoon is. Heeft een fraaie villa in een ontwikkelingsland en is socialist. Hoeveel overheidsgeld toucheert hij. Of betaalt de bankgiro dit allemaal. Europa? Gaat er geld van de gemeente Duiven naar toe? Multatuli draait zich maar weer eens om in zijn graf. De socialisten van nu zijn de uitbuitende imperialisten van toen. Graaien, belangenverstrengeling.

  PvdA – Hans Spekman. Zag kans als wethouder van Utrecht illegaal mijloenen te sluizen naar de
  lokale voetbalclub. Hielp mede hierdoor een bouwbedrijf het faillissement in. Is tegenwoordig
  opperhoofd van de rode maffia.

  PvdA – Erik Staal. Godheid bij woningbouwvereniging Vestia. Graaier met een grote “G”. Naast het
  zichzelf te ruim belonen vond meneer het nodig te beleggen met geld van de huurders en liet Vestia
  hierdoor met meer dan een miljard het schip in gaan. Werd hiervoor beloond met een vorstelijke
  bonus en zit nu op Bonaire zijn geld te tellen. Graaien, knoeien.

  PvdA – Randy Stena, succesallochtoon, deelraadslid Amsterdam-ZO: arbeidsverzuim, werkweigering.
  Verscheen nooit op vergaderingen maar pakte wel de poen. Aan de andere kant heeft hij weinig
  verziekt tijdens zijn loopbaan en dat kun je van velen niet zeggen.

  PvdA – Jerry Sulaiman. , raadslid Amsterdam-ZO: fraude, greep uit kas van de
  fractie. Eerder regel dan uitzondering.

  PvdA – Elvira Sweet, , raadslid Amsterdam: 2x veroordeeld voor dronken achter
  stuur zitten.

  PvdA – Guusje ‘Nadorst’ Terhorst, burgemeester Nijmegen en minister Binnenlandse zaken en
  Koninkrijkrelaties 2007-2010, die met drank op achter het stuur klom en vervolgens eiste dat
  de politie haar liet gaan. Doofpotdoosch en zuipschuittin. En racist: verhinderde als minister de
  benoeming van een commissaris omdat deze autochtoon was. Machtsmisbruik, zuipen.

  PvdA – Victor Verhoeven. Bestuurder van de rode bende en schrijver van kul- en partijstukken.
  Grootgraaier. Speelt directeur bij allerlei woningbouwverenigingen; hij verhoogde de huren, gaf alle
  nuttelozen huursubsidie en vulden zijn zakken. Graaien.

  PvdA – Willem Vermeend. Een kamerlid en later een staatssecretaris van Financiën. Gebruikte zijn
  politieke loopbaan om flink aan te pappen bij het bedrijfsleven en graaide er vrolijk op los met tal van bijbanen. Ging ook graaien bij de bedrijf Afab en liep daar tegen de lamp als graaier. Achteraf had ie het niet geweten. Graaier.

  PvdA – Walter Vermeulen, gaaiert bij woningcorporatie Laurentius Breda. Wegens jatten, stelen en
  corruptie gepakt. Ondanks het feit dat de raad van commissarissen (PvdA voorzitter Peter van den

  Baar, voormalig burgemeester, wethouder van de rooien) zo goed toezicht hield jatte men er op los.
  Hoe kan het? Graaien, corruptie en toch sociaal. Vastgoedfraude.

  PvdA – Ella Vogelaar. Minister van wonen en smijten. Bezit een netwerk van allerlei re- en
  integratiebureaus en geeft zichzelf keurmerken, door baas te spelen in een keurmerkeninstituut voor heftige bureaus. Van “Blik op Werk” tot “Fourstar” de puinhoop van het jongerenloket. Werd vooral ook bekend omdat men bij Fourstar criminele jongeren zoveel zakgeld gaf als stagevergoeding, zonder stage. En werd betrapt. Verdampt ook geld bij woningbouwverenigingen. Graaien, belangenverstrengeling, islamisatie. Laatst gezien met een emmer asbestvezels bij WBV Mitros.

  PvdA – Mei Li Vos. Lid tweede kamer. Wachtgelddoos. PvdA en zwanger. Dat laatste kan geen kwaad, maar haar linkse bloed is ongeneeslijk. Doet aan haatzaaien. Probeert te verhinderen dat PVV-ers de dodenherdenking bijwonen, wegens vermeende medeschuldigheid aan de misdaden van Hitler. En verklaarde voor “moffenhoer” te zijn uitgemaakt door PVV-ert zonder bronvemelding. Kreeg daarvoor landelijke uitzendtijd bij P&W, het door de belastingbetaler betaalde links TV-front: de VARA. Haatzaaien.

  PvdA – Lodewijk de Waal. Vakbondgod. Beroepslandsverrader, die de vakbonden inzette voor de
  mens, die niet werkt en ook niet gaat werken. Ongeneeslijk PvdA-er. Pas betrapt op fraude als
  voorzitter van de raad van toezicht van de geldsmijtclub SNV. Hij keurde misbruik van subsidiegeld
  goed. En dit ten koste van de arme mens in Afrika. Met z’n hele smerige vakbond er verantwoordelijk
  voor dat niemand meer een vaste baan kan krijgen maar altijd moet werken via een uitzendburo. Tal
  van nevenfuncties, die geen enkel ander doel dienen dan Lodewijk de Waal en de multikul. Graaier.

  PvdA – Jaap Warners. Meneer is soms wethouder van Gouda. Dan weer directeur van het vuilbedrijf
  Cyclus en zit toevallig ook zichzelf te controleren in de raad van commissarissen. Geeft zichzelf de
  ruimte veel Gouds geld te investeren in Ghana in een nieuw vuilbedrijf, waarvan hij toevallig ook
  directeur is. Onnodig te zeggen dat dit geld verdwijnt, in ieder geval niet gebruikt wordt voor de
  Goudse vuilniszak (zie de bijdrage over zijn vriendje Cornelis).

  PvdA – Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht: intimidatie en knevelarij krantenredactie.
  Grootste knoeier ooit. Knoeide met vergoeding van tijdelijke dienstwoning en liet een oplage van
  een krant, die hier melding van maakte, vernietigen. Verder bekend van totale ongeschiktheid.
  Liet homo’s jarenlang pesten door kansenjeugd. Sluisde subsidie naar moslimachterban, via een
  jeugdwerkproject. Gaf miljoenen uit aan een Roma-gezin, gewoon omdat dat kan. Krijgt niettemin
  in alles de steun van de meerderheid in de gemeenteraad en dat zegt veel over de gemeenteraad
  en de staat van verval van ons politieke bestel. Keerde uiteindelijk een half miljoen euro’s uit aan
  weggepest gay-stel als compensatie voor al die jaren wanbeleid. Droeg hier zelf geen cent aan bij:
  belastinggeld is graties, toch?

  PvdA – Joop Worrel, van alles. Jarenlang opperhoofd geweest van een stichting voor Sinti en Roma
  en heeft daar miljoenen verdampt, zonder dat de Nederlander er een euro wijzer van werd. Graaien,
  verdampen.

  PvdA – Murat Yasar,, raadslid uit Kampen: mishandeling echtgenote.

  PvdA – Mohammed el Yaakoubi, succesallochtoon en raadslid Amsterdam: mishandeling, dumpen
  importbruid in Zandbakkije.

  En er zijn er nog veel meer te vinden van de pvda , neem bv die turk die zich wethouder in Rotterdam noemde en alle vriendjes hielp , en zg niets wist van de meisjes internaten .

  Ik ga ff wat innemen om rustig te worden , begint met een A en eindigt met een L .

  Woord en Daad Jan lock

  Astma Fonds Michael Rutgers

  Zonnebloem Marijke van Eck

  Terres des Hommes Ron van Huizen

  Amnesty Eduard Nazarski

  Oxfam / Novib Farah Karimi (GroensLinksch)

  S.O.S. Kinderdorpen Albert Jaap van Santbrink

  Tot slot: hoe rot kun je zijn? Er werken een miljoen of meer vrijwilligers in ons land. Mensen die
  voor nop of een buskaartje zich inzetten voor hun naasten. Al deze directeuren zouden dit werk
  ook vrijwillig moeten doen. Gewoon uit compassie en beschaving. Maar helaas, iedereen spreekt er
  schande van en alle oude politieke partijen gaan er gewoon mee door. Graaien tot de dood, zelfs ten kosten van zieke kinderen. Persoonlijk zou ik me kapot schamen.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Amen!Dat krijgen ze van de Pvv nog niet bij elkaar,al hadden ze het graag!Ik denk dat Samsom zich hier goed mee in de graaivingers heeft gesneden;tjonge,wat komt hier een modder boven drijven!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Geweldige reactie! Hartelijk dank! Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat deze in en in rotte partij 80 jaar lang de baas speelde in Amsterdam? De vraag stellen is hem beantwoorden. Wat ben ik blij dat deze rotzakken hard op hun retour zijn. Nu doorzetten!
   Stelletje dieven en landverraders!!!!! Iedereen die op ze stemt is een schurk, een debiel of een allochtoon!

   Like

   • Monalisa zegt:

    paulzwueste en andere reageerders de lijst is zo lang niet allen van de PVDA en VVD en D66 en het CDA dat u er misselijk van word.

    Like

 21. delamontagne zegt:

  Heb de hele reeks doorgenomen. Wat zij te zeggen hebben (enkelen daargelaten:( opmerking van vader M. le Pin .) ben ik helemaal mee eens. NOG NOOIT ZO DUIDELIJK GEZIEN, dat die P.v.d.A eigenlijk helemaal geen “KWAADS” ziet in de complete vervanging van oorspromkelijke inwoners…………………

  Like

 22. lucky bee zegt:

  De meeste burgemeesters in Nederland behoren nog steeds bij de PvdA.Die moeten allemaal weg dat kan alleen wij kiezers doen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Als alleen dat kinderpardon nou eens neemt, ik ben gerust om een klein aantal een kans te geven maar 300 gaat mij te ver, ze hebben ook aanhang die ook moet eten en wonen..

   Like

 23. delamontagne zegt:

  Het meest mee eens wat die 4 Denen zeggen;………..

  Die Oostenrijker had ook kunnen verwijzen naar het land Haiti en ,t ernaast liggende Dominicaanse Republiek, op zelfde eiland.
  /////////////
  Andreas Mölzer (FPÖ)
  “En dat is waar, het heeft te maken met planning en werkethiek. Wat zal gebeuren in Europa is een negerconglomeraat, totale chaos.”

  Like

  • Q zegt:

   Dat is wel waar de socialisten op uit zijn delamontagne. Ze zijn uit op de vernietiging van de westerse cultuur. Omdat het socialisme de westerse cultuur an sich niet kan overmeesteren verzwakken zij haar van binnenuit. Briljante strategie dat moet je ze nageven. Ze liggen aardig op stoom. Met een paar jaar is iedereen gelijk (sommigen misschien wat gelijker als anderen) en iedereen even arm.

   Like

 24. alidas1 zegt:

  luckey Bee.18:48
  Maar hoe krijg je die weg?
  Monalisa 19:08
  Niks geen 300 van die 300 worden het met aanhang 3000

  Like

 25. Tempelier. zegt:

  Whoa, , dit is echt het niveau van de pvda, pantoffeldiertjes ( 1 cellig, of 1 bit) Doen apen ook met poep gooien. gniffel.

  Like

 26. Avidia zegt:

  Claudia M. zegt:
  11 mei 2014 om 17:51

  Stakkers! Meer woorden ga ik er niet eens aan vuil maken.

  Inderdaad Claudia, geen woorden aan vuil maken, het zijn inderdaad STAKKERS!

  Like

 27. Frans Brassens zegt:

  Ik wilde naar aanleiding van deze PvdA zieligheidsdemonstratie een ANTI-PvdA site starten.
  Maar na even nadenken zie ik daarvan af. Nutteloos dubbelwerk namelijk.
  Die Anti-Wilders site van de PvdA ís namelijk al een anti-PvdA site.
  Er staat alleen een verkeerde naam boven.

  Like

 28. Yvonne van Cleef zegt:

  En WEER krijgt die patjakker zijn zin;Volkskrant.Formeel wordt het kinderpardon niet opgerekt,maar alle kinderen mogen wel blijven!!!Kan die landverrader niet voorgoed zijn kop neerleggen?Spaart ons een hoop ellende!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s