Verkeerde prioriteiten

Screenshot_22

(Door: Ard)

De EU lijkt de bui al te zien hangen in de aanloop naar de komende EP-verkiezingen. Geen enkel middel lijkt te worden geschuwd om de burgers vooral VOOR de EU te laten stemmen, en dan vooral de manier waarop. In mijn blog “De VSE, of EUSSR” haalde ik al een artikel uit de Spits aan, waarin Viviane Reding de noodzaak van een Europese federatie naar VS-model aanhaalde. Het stond in een artikel waar 2 pagina’s aan geweid werden, in een krant die je gratis bij allerhande verdeelpunten kan halen, waaronder treinstations. Het kon dan ook niet anders of deze ruimte was gekocht door de EU, een krantendrukkerij draait namelijk niets voor niets. Best mogelijk dat er in de advertorial het een en ander over “problemen” in de EU werd gemeld, maar dat moet dan of heel oppervlakkig zijn geweest, want het is niet blijven hangen. Een maand eerder stond er in de andere “gratis” krant Metro een column van Sylvester Eijffinger over het (nogmaals) beter aan de burgers uitleggen door de politici van de voordelen van de EU en de Euro. Ik vraag me dan af: hoeveel kreeg Eijffinger (al dan niet direct) hiervoor betaald?

Onlangs is ook de campagne “Europese stem 10 daagse” van start gegaan. Ook deze lijkt ons niet helemaal objectief aan te sporen om überhaupt te gaan stemmen, maar vooral VOOR een bepaald soort Europa. Die oudere man in zijn oudere auto (“Uniforme regelgeving….”) staat me goed bij, vooral omdat mijn anti-VSE nekharen er van overeind gingen staan. Verder valt op dat de echt kritische EU partijen (ook de Eurofobe) niet aan deze campagne meewerken. Bij het lijstje van deelnemende politieke partijen geen SP, Artikel 50 of PVV. Of ze hebben er geen zin in, kan ook, maar objectief is anders. Hoewel: via de “Pinocciofactor” lijkt er toch iets van objectiviteit te vinden te zijn, zowel D’66 alsook de PVV krijgen er van langs. Verder wees mede WUZ-blogger PeterLang26 me op een artikel uit het NRC van afgelopen weekend. Zogenaamd objectief, maar het leek weer de zoveelste opsomming van de zegeningen te zijn.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verkeerde prioriteiten

 1. fred weber zegt:

  Bij elke publicatie bij monde van de #EUSSR gaat mij het geindoctrineer en het gescherevene steeds meer tegenstaan. Goebbels is er niets bij. Men heeft de kunbst blijkbaar van hem afgekeken. Ik stem zeker tegen dat Brussels gedoe.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  OM EFFE OP die hoerenloper van Eijffinger terug te komen !!!!!
  Die wordt gewoon volledig door Brussel betaald !!
  tevens loopt deze “”” GRAFTAK “”
  op het geweldige “”NYENRODE ” VELE JONGE MENSEN TE BEINVLOEDEN
  EN TE INDOCTRINEREN , over hoe geweldig die eu dan wel is !!

  ( opdracht van Neel=Smit ( waar kan ik declareren ???) = kroes !! ,die hier ook enige tijd
  met de scepter heeft lopen zwaaien !!!
  Tevens is dat die mevrouw die die fenomenale Betuwe lijn in Uw mik heeft getrapt !!!

  DUS “”vuilnisman ” MAG DEZE ZAK OOK MEE ????

  DUS !!!!!!!! , ook deze slager keurt zijn eigen vlees !!!
  En wij van WC=eend , raden WC = eend aan !!

  dus trekt u zelf effe door ??

  gr. bob

  Like

   • bobzelf zegt:

    Ja, ja, en als u goed kijkt ziet u die vuile vieze Putin staan , met 50.000 soldaten achter een boom ,
    want ze “””MOETEN STEMMEN “”, dat ziet u allen hier toch ?

    ZIET U AL DIE GEWEREN OP DE ACHTERGROND ??

    dit HEET NOU DECOCRATIE EN EEN REFERENDUM !!!

    ALS U DAT DUS WILT ZIEN IN 2014, MOET U NAAR OOST/ZUID UKRAINE OF

    NAAR RUSLAND !!!

    GEZIEN ?? PECHTHOLD ??? , ZO ZIET DAT ER NU UIT !!

    EEN REFERENDUM ???

    EN DE UITKOMST IS ALTIJD GELDIG !!!

    Nou ja volgens de SS=elite/ waffen SS / SVOBODA tijdelijke USA regering natuurlijk niet,

    mevr. Nuland
    had ook geen facisten gezien ????

    Zus van Jules de Korte ?????????????????????????????????

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De EU is gewoon de voortzetting, van het idee van Adolf Hitler, en zijn DRITTE REICH. Deze hele EU is niet meer dan een demonisch gedrocht, zij is ” DE HOER VAN BABYLON”, genoemd in de Openbaring van Johannes. En van Rompuy, als de opvolger van Hitler: ” HEIL EU,HEIL FÜHRER VON ROMPUY! Zo zit het in elkaar, en daarom hebben ze ook zo graag geholpen, nazi personen te helpen de Oekraïne over te nemen! Soort zoekt soort!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De geleerdheid van Eijffinger zal in E.U. kwesties nooit uit de verf komen. Wiens brood men eet (E.U.) wiens woord men spreekt. Stomme taal uit de mond van een geleerde heer die zich hiermede verlaagt tot een stomme oen. Iemand die Dom is, kan niets bijleren. Iemand die Stom is, bezit de mogelijkheid om bij te leren, maar verkiest er liever voor om Stom te blijven. Ergo, zijn stommiteiten, als zijnde de enige waarheid, uit te ventileren naar eenieder die hij maar kan vangen !
  Zoals Eijffinger lopen er massa’s mensen in Nederland rond, varierend van de gewone werkman tot iemand van het nivo Eijffinger. Al dan niet betaald met smeergeld.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  “Het uitleggen van voordelen”????Die zijn niet uit te leggen,omdat ze er simpel niet zijn!We hebben tot nu toe alleen maar nadelen ondervonden,op alle fronten,van dit verplichte lidmaatschap!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s