Bethlehem: Moslimaanval op biddende christenen

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 6 mei vielen moslims de Grieks-orthodoxe kerk St.-Joris in Khadar, een stadsdeel van Bethlehem in de buurt van Beit Jala aan. De gelovigen waren daar samengekomen voor de jaarlijkse herdenkingskerkdienst ter ere van hun beschermheilige St. Joris. Een moslimmeute drong de kerk binnen en viel de christenen met stenen en messen aan.

Er werden enkele ramen van de kerk ingegooid. Er waren talrijke gewonden, een man werd neergestoken. Volgens enkele berichten heeft de politie meer dan een uur helemaal niet geregeerd, andere berichten melden dat er eenheden ter plaatse waren, maar de christenen niet voldoende tegen het geweld hadden kunnen of willen beschermen.

Met het oog op de precaire situatie van de christenen in de Palestijnse samenleving kan hier de vraag gesteld worden naar de ambities van de Palestijnse Autoriteit om de christenen te beschermen. De openlijke vijandigheid van de moslims tegenover de christenen laat niet alleen de zekerheid zien dat zij niet vervolgd zullen worden, maar eveneens het falen van de zich zogenaamd voor conflictoplossing inzettende Palestijnse Autoriteit.

Hier een filmpje van een ooggetuige, opgenomen met een mobiele telefoon:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Israël. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bethlehem: Moslimaanval op biddende christenen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de uiteraard – vreedzame islam- aan het werk!

  Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Ja ,ze zijn ook zo aardig voor de christenen.Er resten nog paar christenen en de rest heeft een ticket het westen gekregen of is gedwongen zich te bekeerren.

   Like

 2. Shawn zegt:

  Net als Jezus Christus de Messias voorspeld heeft. De martelaren in Jezus zijn naam groeien en groeien maar. Heb respect voor deze kerkgangers. Voor zij leven al in de vervolging. Het zal niet lang meer duren en we zijn allemaal aan de buurt

  Like

 3. catharina zegt:

  ik ken nog teveel mensen die hier zo gehersenspoeld zijn door linkse Gutmenschen indoctrinatie dat zij nog steeds in de Lalala-versie over het leven van het denken verkeren. Nog steeds “lief” willen zijn en vooral lief gevonden willen worden. Elk instinct is volledig overgenomen door het dwangmatige “goed” willen zijn en gevonden worden. En het is natuurlijk nooit “lief”genoeg of goed genoeg voor onze boven-ons-gestelden. Mijn dag begon met het toekennen van de volledige gelden aan Marokkaanse weduwen (hoeveel de ‘Man”????) maar het afnemen van de gelden van AOW-ers als hun kinderen de overheid tegemoet komen en de zorgen willen overnemen. Wie goed doet, wordt in dit land alleen maar misbruikt door allerlei horden en de overheid loopt voorop met het schepnet!!!

  Like

 4. janfreak zegt:

  Van onbeschaafde ‘Palestijnen’ kun je toch ook niets anders verwachten.

  Like

 5. Tempelier. zegt:

  Juist, en dan gek vinden dat wij de islam en hun volgers uitkotsen.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Nu komt de waarheid langzaam naar boven. Het drijft aan de oppervlakte als stront in de riool. De linksige en liberale politiek-correcte multiculturalisten zoals “onze PvdA matties”, “Bruin-Links”, Z66 (Z= zwendel & zakenvullen), Greta Luizenberg, Anja Vuilnisbelt en niet te vergeten schooiers zoals Dries van Agt en Hans van den (poep)Broek zouden het zeker niet leuk vinden. Ze hebben, met opzet, al de jaren feiten over het leven van christenen in Gaza en de West Bank onder het kleed geveegd. Zij pasten niet bij de imago van de lieve “arme onderdrukte Palestijnen die zo veel hebben te lijden onder de “Israëlische Apartheid regime”. Er waren, in de loop der jaren, veel meer incidenten geweest over islamitische terreur tegen de christelijke bevolking in de PA. Maar dat werd door politiek-correcte multiculturalisten in West Europa zorgvuldig weggemoffeld. (slecht voor hun “Bahnhofstrasse business”). Bijvoorbeeld het in brand steken van de christelijke bibliotheek in Gaza door Hamasleden zie:
  http://hereticallibrarian.blogspot.nl/2008/02/meaning-of-gazas-book-burning.html en hier is er nog een ongein
  http://nieuws-uitgelicht.infonu.nl/mens-en-samenleving/41609-christenen-in-gaza-vervolgd-door-fundamentalistische-moslims.html.
  Wie kan nog herinneren de bekende vuilfestijn van de islamitische Tanzim-jongens in april 2002 in de geboortekerk van Bethlehem? Ze hielden een vakantie in de kerk terroriseerden daar paters en nonnen en lieten lekker in de kerk overal schijt achter.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_the_Church_of_the_Nativity_in_Bethlehem
  zie nog een leuke link:
  http://www.takeapen.org/Takeapen/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=1&TMID=84&FID=956
  Het is niet enkel geweest, het is nooit opgehouden!.

  Like

 7. Je ziet maar, ook in Egypte; “Van je ‘landgenoten’ hoef je niks te verwachten, een hoop ellende”!? Hetzelfde geldt voor Nederland!

  Like

 8. roger catrysse zegt:

  het zijn geen mensen meer het zijn beesten

  Like

  • Thomasson zegt:

   @roger catrysse. Ben met Avidia eens. Het zijn geen beesten omdat beesten kennen gevoelens zoals bijvoorbeeld liefde, vriendschap enz. Goeden voorbeelden zijn Honden, katten en paarden. Deze lui horen bij de categorie ongedierte.

   Like

 9. Avidia zegt:

  Nee Roger, het zijn geen beesten, beesten doden om te overleven, dit zijn DUIVELS!!!

  Like

 10. Pingback: Wat is belangrijker – geweld of graffiti? | Likoed Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s