De multiculturele elites

Screenshot_26

“De werkelijke toestand onzer cultuur is hierdoor gekenmerkt, dat men in de topleidingen van wetenschap, kunst, politiek, economie, moraal hier en daar een enkel elitemens aantreft, omringd door een aantal valsemunters, en dat men verder een aantal elitemensen in de lagere regionen vindt, waar ze in staat van dienstbaarheid belangrijk werk doen, maar toch niet tot hun recht komen, omdat ze moeten gehoorzamen aan de SCHIJN-ÉLITE VAN DE VALSE MUNTERS”.
Jacques de Kadt.

De machtscentra:

De Politie

We beginnen op een onverwachte plaats. De politie heeft de naam bemand te worden door mensen die wars zijn van modegrillen en softe geluiden. De realiteit is anders. Op veel cruciale posten zitten mensen met een multiculturalistische achtergrond. Het zorgt ervoor dat de politie er op veel plaatsen voor kiest de confrontatie met moslimjongeren tot elke prijs te mijden. Het motto is “pappen en nathouden”. Een dieptepunt hierin vormt de Amsterdamse politie, die in 2006 bij de rellen in Slotervaart wordt opgedragen in die wijk niet in uniform de straat op te gaan.
Screenshot_29Dat zou maar provoceren! Agenten in die buurt ontvangen een e-mail van hun baas met daarin de tekst: “De aanwezigheid van grote hoeveelheden geüniformeerd personeel is voor de jeugd veelal een aanleiding de confrontatie te zoeken. Uiteraard willen wij dat voorkomen en de rust in de buurt bewaren.” De PVV onderschepte deze e-mail en stelde hem aan de orde in de Kamer. Overal in Nederland, bij bijna alle korpsen, slaat de multikul toe. Maar nergens zo puur als in de stad van Job Cohen. De Amsterdamse hoofdcommissaris Bernard Welten, LID VAN DE PVDA, deelt exemplaren uit in de Oumamoskee in de hoop zo moslimagenten te werven. Het levert een pijnlijke foto op van de hoogste politieman van onze hoofdstad die letterlijk op zijn knieën gaat voor de islam.
Hij zegt over Wilders´ film  Fitna: “Sommigen zeggen dat de film meeviel, maar ik vind van niet. De film suggereert  ten onrechte dat geweld of zelfs terreur voortkomt uit de islam, terwijl er toch veel meer reden is aan te nemen dat de ontspoorde daders het gewelddadig extremisme goedpraten door de Koran te misbruiken.”

Door:
Tom Hendrix

Bron:
“De schijn-élite van de valsemunters”
Auteur: Martin Bosma

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De multiculturele elites

 1. John Wolf zegt:

  Zoals hier in belnikske ,waar de hoofd commissarissen,beiden “mannen “met elkaar getrouwd zijn ,van hen hebben de criminelen en allochtone boefjes helemaal niks ,te vrezen !

  Like

 2. Pingback: Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 3. L'esprit de Lois zegt:

  Dat boek van Martin Bosma hoort op ieder nachtkastje te liggen.

  Iedere avond voor het slapen een hoofdstuk tot je het uit hebt.
  Dan weer opnieuw.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, lui als die Bernard Welten, Joop v.Riessen…..
  Griezelige ontwikkelingen, zijn dat: Als of ze zich zijn gaan identificeren met het soort, waarmee ze beroepsmatig veel in aanraking komen…..
  Mogelijk vinden ze het een goede houding van zichzelf, maar de neutrale waarnemer ziet reeds duidelijk, hoezeer zulke figuren de weg kwijt zijn….
  Nou ja, de spreuk: “Ze hebben niets geleerd, daarom gaan ze bij de politie,”is natuurlijk niet helemààl zonder reden ontstaan……

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Zie tweevandaag van vandaag.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Ik ben ze ook meermalen tegengekomen, die met multikul gehersenspoelde agenten.
  Die zijn allemaal gewoon door “academische specialisten” op een speciale cursus gehersenspoeld.
  De mainstream-media doen de rest, als dat nog nodig zou zijn.
  Een cultuur van angst en uitsluiting om als PVV-er weggezet te worden is het deksel op de broeiende pot.
  Niemand doet zijn bek open, want dan is het einde carrière.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, hé, ik weet nog precies hoe je dat in één van je artikelen beschreef:
   Die vrouw in Burkha op straat en die stoïcijnse wijkagent: “Ik heb er geen problemen mee….”
   “Ja, maar wat er achter zit……Weet U iets van de Islam?”
   “Ik weet alles van de Islam en ik heb er geen problemen mee…..” Ja, dan ben je uitgepraat. Jan Lul in actie,

   Like

 7. Urbanus zegt:

  En dan zie je in de randsteden best veel islamitische agenten. Die zorgen voor rust in hun wijken door te knielen voor de islam. Ze moeten wel anders zijn het verraders. En besef dan dat als straks de pleuris uitbreekt deze islamitische agenten gewapend zijn. En dan 1x raden waarvoor ze hun wapen dan gebruiken.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Heel goed @Tom dat je ons weer eens laat zien waar de machthebbers staan in hun houding ten opzichte van de islam.

  Liever gezegd, ze staan niet maar kruipen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 21.06. uur. Zo zie ik dat ook, Wachteres. Dat doet mij denken, aan het oude spreekwoord: ” Omwille van de smeer, likt de kat de kandeleer”. Onze elite heeft een heel andere agenda, dan wij.

   Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Bernard Welten:

  “De film suggereert ten onrechte dat geweld of zelfs terreur voortkomt uit de islam…”

  N.B.: De woorden “ten onrechte” waren vetgedrukt. Hiermee heeft Welten zijn waardeoordeel dus gegeven. Je zou er bijna toe komen om hem een exemplaar van de koran cadeau te doen. Dan kan hij met eigen ogen lezen wat een prietpraat hij verkoopt. Dat weet hij waarschijnlijk zelf ook wel, maar als er maar weer een paar mensen zijn die het slikken, dan heeft hij zijn doel bereikt.

  Welten, de beroepsnuanceerder. Zo blijf je bij alle partijen lekker buiten schot.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 10. Marlies zegt:

  Met respect voor de “verdwaalde” enkeling, mocht die er zijn, stel ik vast, dat de politie nooit heeft gedeugd, niet deugt en nooit zal deugen. De geschiedenis is een duidelijke leraar.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Politie:moslims=0-1!Als je ze belt en ze vragen een beschrijving,en je zegt dat het b.v. Turken zijn die iets uitvreten,hebben ze het te druk!

  Like

 12. Thomasson zegt:

  De situatie in de grote steden is nog veel en veel erger dan dat. Daar worden, zonder schroom, autochtone Nederlanders uit hun buurt weggepest of hardhandig weggejaagd. ER IS NIEMAND DIE ZE WIL OF KAN BESCHERMEN. Nederland verliest terrein. maar de Schijn elite van de Valse Monsters VINDT HET NIET ERG.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s