Falende PvdA in de aanval op Geert Wilders. PvdA volledig in haar hemd gezet. De PvdA is de Vijfde Colonne van de islam geworden.

Screenshot_33

Boekje open van Hans Holtrop over een stuiptrekkende PvdA als volstrekt ongeloofwaardige politieke partij die om zich heen slaat als een kat in het nauw. Kop van Jut is de Partij voor de Vrijheid van wie de PvdA het op argumenten blijkbaar niet meer kan winnen.

Beste lezer, meelezer en Geheime Diensten-meelezers,

We leren de PvdA met deze aanval op haar best kennen. Zonder enige nuance heeft de PvdA een allegaartje verzameld van suggestieve zinnen zonder context, waarmee maar één doel wordt nagestreefd:proberen het verlies aan stemmen voor de PvdA op donderdag 22 mei a.s. zo klein mogelijk te maken.

Nu is het niet zo moeilijk een aantal PvdA-punten te verzamelen, waaruit blijkt hoe stupide de PvdA bezig is Nederland te verkwanselen aan de islam. En hoe de PvdA bezig is de waarden en normen van Nederland razendsnel uit te hollen en daarvoor in de plaats het roze levensgevoel neer te zetten.

Geert Wilders reageerde weer als vanouds, door gelijk aan te geven dat de vrienden van de PvdA te vinden zijn op: “Opsporing verzocht”. Genialer kan niet ! Duidelijker kan de PvdA niet in haar hemd worden gezet. I.p.v. de socialistische partijidealen naar voren te brengen (die steeds meer lijken op Nationaal-Socialistische Beweging-idealen, NSB-idealen), schampert de PvdA over het in de linkse NSB-pers neergezette beeld van de PVV.

Doch de PVV luidt duidelijk en hard de noodklok over de dreigende machtsovername van Nederland door de islam. De PVV ziet scherp hoe de door de o.m. PvdA ontstane verzwakking van de geestelijke weerbaarheid van Nederland de 2,3 miljoen moslims in Nederland hun kans ruiken de Nederlandse Staat over te nemen.

Minder, minder Marokkanen is een oproep tot het besef dat de tijd van pappen en nathouden voorbij is. Veertig jaar pogen van o.m. de PvdA om tot integratie van de moslims in de Nederlandse samenleving te komen, is op een faliekante mislukking uitgelopen. De 2,3 miljoen moslims in Nederland in 2014 zitten niet stil. In hun netwerken wordt keihard gewerkt aan het gelijk zetten van hun islamitische klokken. Binnen de moslimgemeenschap in Nederland wordt onderlinge kritiek niet geduld. Als één groot dictatoriaal moslimlichaam spreidt de islam zich uit over Nederland. En de islam beperkt zich niet tot religie in de moskee op vrijdagmiddag, maar werkt vanuit de doelstellingen van de islam aan de machtsovername van Nederland, omdat Allah nu eenmaal heeft bevolen met strijd alle landen onder zijn beheer te brengen.

Geert Wilders heeft een visie. De PvdA niet meer, ondanks de waarschuwingen van wijlen Joop den Uyl. Vandaar dat de PvdA nu de Vijfde Colonne is geworden van de islam. Ooit opgericht als SDAP in 1894 met eerlijke idealen; in 1946 getransformeerd in de Partij van de Arbeid; vanaf de jaren 1968, 1969 verkwanseld aan randdebielen en nu in 2014 verworden tot de grote verrader van Nederland aan de islam.

De PvdA is een staatsgevaarlijke organisatie geworden.

Met verontwaardigde groet,

Shalom,

Hans Holtrop MSc,  publicist

Geb. te Den Haag, 28 nov.’41
Grootvader was in 1894 aanwezig bij de oprichting van de SDAP in Zwolle.
Tijdens studententijd 1965 – 1971 bestuurslid van de D.S.S.V. Politeia, R’dam (Democratisch-Socialistische Studenten Vereniging)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamofilie, landverraad, PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

47 reacties op Falende PvdA in de aanval op Geert Wilders. PvdA volledig in haar hemd gezet. De PvdA is de Vijfde Colonne van de islam geworden.

 1. Monalisa zegt:

  Waar vaalt de pvda nou niet in, in alles ze laten samen met de kunduz kliek heel nederland kapot gaan.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel van Hans Holtrop. Ik heb zelf al vaker de PvdA genoemd, als 5e colonne der moslims. Dit artikel is ondersteunend bewijs daarvan!

  Like

 3. Harry zegt:

  Ze laten zichzelf inderdaad wel in hun kaart kijken !
  Soms vraag ik me wel eens af of ik zelf soms aan het verdwalen ben , maar dankzij een artikel als dit ben ik er dan weer heel snel van overtuigd dat ik de plank niet zo heel ver mis sla .
  Helemaal in het emmertje !
  Moge Samsom nog maar lang aanblijven , hoe minder pvda hoe liever .
  Sloop dat partijtje van je , Dodo !
  ( Weet dat ze hem liefkozend Didi noemen , maar die foeilelijke uitgestorven loopvogel past beter bij het beeld dat ik van hem heb ) .

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik ben met een vertaling bezig waaruit duidelijk blijkt hoe in Frankrijk het land ook al overgenomen wordt door de islam.

  Invloedrijke moslimorganisaties [Tariq Ramadan c.s.] nemen daar de touwtjes in handen en de regering kan weinig of niets meer doen.

  Mensen ga naar de stembus en stem PVV; voor de vrijheid van degenen die na ons komen.

  Door links als voorlopers en rechts als ‘useful idiots’ wordt Europa, onze cultuur en onze vrijheid verkocht en zullen we minstens 14 eeuwen terugzakken in de geschiedenis.

  Like

 5. janfreak zegt:

  De PvdA is feitelijk uit de koers geraakt toen André van der Louw zo nodig met Nieuw Links moest komen. hetgeen voor mij reden was mijn lidmaatschap bij die partij op te zeggen. Ergens is de teloorgang van de PvdA wel te begrijpen, vroeger hadden ze mogelijkheid wantoestanden aan te pakken, maar nu zijn die vrijwel allemaal rechtgezet. Een andere grote fout is dat Anne Vondeling het zo nodig vond dat het kabinet samengesteld moest worden uit leden van de Tweede Kamer, daarvoor werden mensen aangezocht die van wanten wisten. Nu zitten we met een regering die wel goed van de tongriem gesneden zijn, maar vrijwel niet weten waarover ze het eigenlijk hebben.
  Men probeert zich er dan uit te lullen door te stellen dat deze mensen wel degelijk bijgestaan worden door mensen die wel verstand van zaken hebben, maar ik ben van mening dat een minister of staatssecretaris ook de grote lijnen moeten kunnen overzien willen ze ervan verzekerd zijn dat ze niet om de tuin geleid worden.

  Like

 6. Driek zegt:

  Het vernielingswerk van onze heidense vijanden de mohammedanen begint steeds vlotter te verlopen, en ik ben bang dat ze uiteindelijk, met medewerking van de PVDA, zullen zegevieren, en dat wij, die protesteren tegen de islam, langzaam maar zeker tot zwijgen worden gebracht. Tenzij de Nederlandse burger z’n verstand gebruikt en niet op 22 mei weer strategisch gaat stemmen en zich gek laat maken door dat linkse gepeupel. Laten we hopen dat de Nederlanders gaan stemmen op de PVV.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  PvdA bestaat bij de gratie van de islam,en daar is ook alles mee gezegd.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Klopt als een bus. De PvdA heeft de moslim alles gegeven. Betaald door H&I, overigens. Alles konden ze krijgen in ruil voor stemmen. En dat ging goed, de imam zei dat je Wouter Bos moest stemmen en dat deed het stemvee dan ook.
  Een tijd lang ging dit prima en zagen de bejaarde socialisten kans om zowel ons geld naar de islam te sluizen en toch zelf alle baantjes in te pikken.
  Later zetten ze voor de sier zelf wat moslims op hoge posten, want moslims willen nu eenmaal alles hebben. En hun stem werd steeds belangrijker omdat autochtonen steeds minder PvdA gingen stemmen.
  En nu is het zo ver dat moslims zelf aan de geldkraan zitten in onze regering, provincie en gemeente. En niet zelden in meerderheid beslissen wat goed is voor allah en wat betaald moet worden door H&I.
  De vergelijking PvdA = N.S.B. is verdedigbaar. Ik wil er wel bij aantekenen dat de rest van de oude politiek hier graag aan meewerkt wanneer er wethoudersposten te verdelen waren. Voor een beperkt aantal zetels een wethouderspost naar binnen slepen, word gezien als slim en handig. En de oude politiek deed en doet dit massaal om de PvdA op het pluche te houden.
  Je zou zeggen dat het een misdaad is, een landverraad wanneer je een vreemde mogendheid in je land binnen laat en gaat onderhouden, maar is dat wel zo? Want de EU doet niets anders dan dat. Tijd om in het verzet te gaan. Of te emigreren.

  Like

 9. win zegt:

  wie is Hans Holtrop?

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Hans Holtrop slaat met zijn artikel spijkers met koppen. Zijn visie over de PvdA is niet ver van de waarheid. De PvdA is een volstrekt ongeloofwaardige en onbetrouwbare politieke partij. Helaas is de PvdA nog erger dan dat. Ze staat op een lijn met NSB’ers, zoals Meinoud Rost van Tonningen, die in de jaren ’30 de Moffen met voorbereidingen hadden geholpen om Nederland te veroveren. Het verschil is echter: de club van de NSB had maar ongeveer 7 jaar de tijd de verraadvoorbereidingen te treffen. De PvdA heeft meer dan 40 jaar de tijd om de islamisering van Nederland stap voor stap voor te bereiden. Eigenlijk is dat niet helemaal eerlijk om uitsluitend de PvdA de schuld in de schoenen te schuiven. Alle gevestigde partijen nemen er deel aan de verkoop van Nederland aan de Sharia. Als de islam de pest is, dan staat bijna heel politiek Nederland als metafoor voor de ratten die de pest mobiel maken en verspreiden de kiemen in iedere hoek van het land.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 11.32. uur. Buiten de PvdA, zijn mede schuldig, aan de inloop der moslimhorden, de VVD,CDA en uiteraard D66, van het miezerige mannetje. Deze partijen hebben de laatste 42 jaren in Nederland geregeerd, in wisselende samenstelling!

   Like

 11. Thomasson zegt:

  Van Holtrop zegt verder: “het is niet zo moeilijk een aantal PvdA-punten te verzamelen, waaruit blijkt hoe stupide de PvdA bezig is Nederland te verkwanselen aan de islam. En hoe de PvdA bezig is de waarden en normen van Nederland razendsnel uit te hollen”.
  De realiteit is echter veel grimmiger dan wij denken. Eigenlijk is ze schrikbarend. In de jaren ’30 hadden de Duitsers grof geld betaald aan mensen die in sleutelposities zaten bij de gemeentes, politie, leger, nutsbedrijven enz..
  Politiek-correct en multicultureel Nederland heeft zonder enige schroom, ‘gratis en voor niets’ aan islamitische migranten werk aangeboden in de meest gevoelige plekken. Via positieve discriminatie hebben ‘Sharia adepts’ toegang gekregen tot gevoelige computerbestanden zoals de bevolkingsregisters van iedere gemeente in Nederland, waterschappenadministraties, patentenadministratie in ziekenhuizen en apotheken, nutsbedrijven, bestanden van politie en justitie enz.. Ze hebben zelfs toegang tot bankgegevens van iedere bank waarin ze werken. Al weet men dat de gegevens kunnen worden doorgegeven aan vriendjes uit “Opsporing Verzocht” . Bij centrale postkantoren (sorteerkamers) worden brieven achtergehouden, op ongeoorloofde wijze geopend en zelfs niet verder bezorgd. Er zijn talloze berichten over dergelijke praktijken. Het is een publiek geheim dat in supermarkten – vooral in de grote steden – wordt over varkensvleesproducten gespuugd of op de grond gesmeten, Tevens worden producten, met opzet, lange tijd buiten de koeling gehouden. Laat de Dhimmies lekker rot vlees eten. In Zweden was laatst een schandaal waarin naar voren kwam dat de hamburgers werden, met voorbedachten rade, buiten de koeling gehouden.
  WIJ DANKEN DE PvdA een haar POLITIEK-CORRECTE VRIENDEN VOOR DE ZEGEN DIE DE MULTICULTURELE SAMENLEVING NEDERLAND BRENGT.

  Like

 12. tijluylenspiegel zegt:

  Er had best bij mogen staan dat de naamsverandering van SDAP naar PvdA hoofdzakelijk werd ingegeven omdat het slechts één letter scheelde met de Duitse NSDAP oftewel de Nazi-partij en dat lag natuurlijk niet écht lekker zo vlak na de oorlog. Blijft een vreemde zaak dat de Nationaal Socialisten gezien worden als zijnde rechts en de Sociaal Democraten als links.

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , Tijl , links en rechts kunnen ze kennelijk ompolen , net als een magneet , maar nét hoe het hen het beste uitkomt .
   Hitler was een enorme socialist , maar de socialisten noemen hem en zijn smerige handlangers rechts .
   Allemaal alleen maar leugens om hun fouten te maskeren .
   Smeerlappen zijn het en we dienen ze zoveel mogelijk te dwarsbomen .

   Like

 13. Arnold zegt:

  Dat loge is een belediging voor de NSB.

  Like

 14. fleckie zegt:

  TURKSE ‘INFILTRATIE IN DE POLITIEK’, VAN STELLA BRAAM,UIT ‘EEN ZOEKTOCHT NAAR turks-extreem-rechts’. uitg.Ditmar . isbn 90-388-02986…..1997…pag 126:+127,WOLF in progressieve BUURTPARTIJ-een WOLVENPOOLER IN HET CDA,-Busbug ROEPT de WOLVEN OP POLITICUS te worden-PvdA -deelraadslid belandt in politiedossier-CDA-CUIJK steekt kop in het zand-Beverwijkse PvdA-er WINT KORT GEDING.-PvdA-AMSTERDAM wacht wel op het boek. Met enige afgunst wijst ceyhan erop dat er 3 Marokkanen in het parlement zitten,’terwijl er MINDER MAROKKANEN dan Turken in Nederland wonen. Ceyhan adviseert de kunst af te kijken v.d.Grieken.’Via de Griekse gemeenschap in Amerika oefent Griekenland grote invloed uit op de Am.politiek,tot in het Congres toe’,zegt hij.’Daarmee weet Griekenland gedaan te krijgen dat de militaire en ECONOMISCHE HULP aan TURKIJE beknot wordt. Ze gebruiken daarvoor non-issues als de Koerdische kwestie en de mensenrechten.Zo’n ZELFDE INVLOED moeten we in de EUROPESE LANDEN krijgen.Daarom is het belangrijk dat er TURKEN ACTIEF zijn BINNEN de NEDERLANDSE POLITIEK. Het hoeven niet perse mensen van onze FEDERATIE TE ZIJN.IEDER DIE VOOR de goede zaak werkt,VERDIENT ons aller steun’.
  Hoe is Ahmet Ceyhan deelraadslid in de AMSTERDAMSE wijk GEUZENVELD-SLOTERMEER geworden?Nota bene voor NIVO,een PROGRESSIEVE wijkpartij?Februari 1997 leggen wij deze vraag voor aan Hans Staphorsius en NIVO-fractievoorzitter Inge Willems v.Beveren.SAMEN met Ahmet Ceyhan vormen ze de NIVO-raadsleden in Geuzenveld-Slotermeer. Hans Staphorsius en Inge Willems v.Beveren herinneren zich dat Ahmet Ceyhan vertelde dat hij lid van GROEN LINKS WAS.’DAT WAS EEN AANBEVELING OM HEM IN DE PARTIJ OP TE NEMEN’,ZEGT STAPHORSIUS. Zij hebben NIET GECHEKT of Ceyhan lid is van GROEN LINKS. WAARSCHIJNLIJK WAS HIJ DAT NIET. Ad Harrewijn,voorzitter GROEN-Links,weet dat Ceyhan in maart 1997 GEEN LID IS,en,voorzover Harrewijn kan nagaan,NOOIT LID IS GEWEEST.BInnen GROEN-LINKS KENT NIEMAND HEM.’We hebben de indruk dat hij onze naam gebruikt heeft’ zegt Harrewijn.etc.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  De rooien hebben totaal geen moeite met het ‘wegzetten’ van Hollandse bejaarden:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22618167/__Echtparen_uit_elkaar_gehaald__.html

  Moslims en buitenlandse criminelen hebben niks te duchten, want in dit verknipte land worden illegalen van alle kanten in de watten gelegd.
  Gewoon even Pvda-Samsam of Spekmans bellen.
  Pechtold kan ook een handje helpen, evenals Arie Slop (Griezel-Unie) en Cees van der Staaij (SGP), en dan komt de uitkering plus gratis ingerichte woning binnen de kortste keren prima voor elkaar.
  Wel op uw en mijn kosten uiteraard, dus dan ook niet meer klagen over de torenhoge belastingdruk.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Ik schrok ervan dat Nederland al 2,4 miljoen moslims telt. Persoonlijk dacht ik dat het er 1,5 miljoen waren. Misschien is over die aantallen nooit zo gesproken, en had ik mijn informatie uit MSM bronnen zoals de krant. Toen vond ik het al aan de hoge kant, maar zoals het er nu voor staat kunnen ongelukken niet lang meer uitblijven. De islam kent maar een hoofdbeginsel; In de hele wereld Sharia, en Nederland zal dan ook in de pas moeten gaan lopen, als wij er niet in zullen slagen die islamisatie op tijd te doen stoppen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   bigljohn ik denk dat je er nog een miljoen naast zit kijk op de link maar goed tellen.
   http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=03743&LA=NL

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Dat Nederland nog altijd voor het merendeel in slaap is, is met náme ook de schuld van de corrupte MSM die geen of valse informatie geven. De lieden die daarvan deel uitmaken moeten derhalve samen met de politiek verantwoordelijken als eersten voor het tribunaal verschijnen dat onvermijdelijk een keer zal komen. Hopelijk leven ze lang genoeg om als beloning voor hun zwijgend verraad te worden gehangen. De lijsten met namen bestaan al, is me duidelijk geworden.
   Hopelijk leef ook ik lang genoeg om dat mee te mogen maken, als genoegdoening voor de zorgen die ik mij maak voor mijn kinderen en kleinkinderen en voor alle mensen die mijn achting dragen. Gezien mijn leeftijd zit dat er misschien niet in, want een en ander kon wel eens lang gaan duren. Maar dát die dag komt staat voor mij vast.

   Like

   • Harry zegt:

    Ik hoop dat U gelijk krijgt , heer Brassens .
    Maar als er niet snel iets gebeurt zal het te laat zijn .
    Het islamitische kankergezwel woekert voort met een rotgang , de rode horde plaveit het pad voor ze , de media houdt de meute rustig en dom en al zijn er wel wat bemoedigende signalen , ik houd mijn hart vast .
    Zie de berichten uit Engeland , Frankrijk en Zweden .
    De meeste mensen hebben geen benul wat er allemaal loos is .
    Ik roer het dagelijks aan , velen hebben dan wel opmerking wat ze stoort maar weinigen hebben een realistisch besef van wat er loos is . Niemand ziet het breed , alleen enkele details .
    Velen zijn niet dapper genoeg om ook maar iéts aan kritiek te uiten .
    Nederlanders munten uit in lafheid .

    Het wordt een race tegen de klok , daarvan ben ik overtuigd .
    Ik hoop dat ook U het moment van vergelding ook nog mee mag maken .
    Vooropgesteld dat het ooit komt !

    Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ze hebben tot vorig jaar volgehouden dat het er “maar”700.000 waren!Ruim 3x zoveel dus!Benadert beter de harde waarheid;nog heel even en het is te laat.Maar zolang we aan Brussel vastzitten is er niets mogelijk,helaas!Vandaar ook nu weer een invasie van lui uit Eritrea,die,natuuuuuuurlijk,weer alle hulp gegeven wordt die ze maar willen hebben,op bevel van Brussel!Daarom moet Italie ze binnenhalen;lieten ze ze maar verzuipen!Wilders zei in zijn interviuw,dat het met kleine stapjes zal gaan,als de verkiezingen tenminste meewerken;maar volgens mij hebben we de tijd niet om er nog eens een paar jaar tegenaan te gooien.Er moet tegenactie komen,en wel nu!

   Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Ik herhaal het nogmaals, wie verantwoordelijk zijn- wat Nederland betreft- van deze invasie der moslims: PvdA,CDA,VVD en D66. Zij zijn HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK voor de AANWEZIGHEID van horden moslims in Nederland! En natuurlijk Bilderberg!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ha @Tom, ik miste je hoofdletters al. Past echt bij jou!

   Like

   • BertG. zegt:

    Als je speciale toestemming hiervoor hebt, dan moet je er natuurlijk wel gebruik van maken. Dat zou ik ook doen. Zoiets laat je jezelf natuurlijk niet ontzeggen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Wachteres: 10.56. uur. Jij begrijpt me helemaal Wachteres! Dat doe ik als mijn gevoel meespeelt.

    Like

 18. Terdonk zegt:

  Ik ben een Belg en als ik dit allemaal lees dan zie ik wat er gebeurt hier in belgië en inde andere europese landen als een bevestiging van wat ik al meerd an 10jaar aan hetz eggen ben, overal waar ik kom en mag spreken, overal waar mensen willen luisteren zeg ik dit……het enigste wat de islam wil is van Europa een kalifaat maken van de rijke islamietische staten zoals Oman, Saoudie-arabië, Iran, daar waar het grote geld zit dat nodig is om deze operatie te financieren. Europa zal een afhankelijke staat zijn/worden waar de Sharia zal toegepast worden en datzal dienen om goedkope arbeiders naar die landen te sturen die geregeerd worden door De Grote Iman. En alles wat intelligent is zal afgemaakt worden juist zoals tijdens de jaren 1939/1945

  Like

 19. Anneke zegt:

  Socialisme het geloof van ome Hitler. JAMMER, heel triest dat nu nog menig medelander dit niet beseft. Wat is de bevolking van de domme gehouden….PvdA, SDAP, NSB……het wereldwijde kalifaat van de NWO- politieke-maffia. Als het aan hun nu ligt, worden de gaskamers weer actief, worden alle autochtonen er-in geworpen èn mogen de allochtonen dienen als hardwerkende slaven. “Zijn ze toch al en steeds meer autochtonen hebben niets meer te zeggen, dus niets meer te makken”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Toevoeging: WW-II voortgezet op een verstopte wijze; verstopt voor decennia!!! ! !!!Tot de zeepbel niet meer te houden was. In de herfst van 2008 hier in Europa spatte de ‘boel’ uit-een. Er liggen overigens meerdere zeepbellen op de loer, een feit dat de politieke NWO-maffia niet wil inzien. Geloven nog in hun leugens….”Economie trekt toch zo goed aan; dus NIET”. Wij burgers horen en zien al decennia dezelfde MISLEIDENDE politiek-economische preken!!! ! !!! “Ben blij zo’n veertig-jaar een stevige levens-ervaring te hebben, al is ’t niet altijd even leuk en makkelijk”. Mijn ogen staan open, WIJD-OPEN.

   Like

   • fleckie zegt:

    men kan zich misschien indenken hoe de NWO (bilderbergers?) ‘kameraden’het geheel zich voorstellen, bekijken?pervers?)op de manier hoe men van,door ‘Hampelmanner’ (trekpoppen) plezier kan beleven?(schaken is eventueel ook een goed voorbeeld, jij een zet,ik een zet,…schaakmat)

    Like

 20. tom de groot zegt:

  INDERDAAD LANDGENOTEN , HET ZIJN DE RODEN [LEES PVDA ] DIE DE POORT NAAR NEDERLAND OPEN HEBBEN GEZET , DE VIJAND IS REEDS ONDER ONS , HET PAARD VAN TROJE IS AL IN NEDERLAND , EN HORDES MUSLIMS STAAN AL PARAAT BIJ DE BUITENGRENZEN WACHTEND OP HET SIGNAAL , EEN BURGEROORLOG IS ONVERMIJDELIJK , MIJN DIERBAAR VADERLAND IS VOL VAN VERRADERS , DE MEERDERHEID VAN DE NEDERLANDERS IS EXTREEM NAIEF/ONNOZEL ZE ZIEN HET GEVAAR GEWOON NIET , ZE ZIJN TE DOM OM HET TE BEGRIJPEN , ZE BEGRIJPEN EENVOUDIG NIET DAT DE MUSLIMS HIER ZIJN NIET OM TE INTERGREREN DOCH OM HET LAND OVERTENEMEN MET HULP VAN DE LINKSMENS , NEDERLAND !!! ONTWAAKT !!!!

  Like

 21. Jan zegt:

  Ik moet vaststellen dat er geen speld tussen is te krijgen! Mijn arme kleinkinderen! Eigenlijk is het niet meer te stoppen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s