Femke Halalsema ook maar gewoon haram

Screenshot_21

Het Eerlijke Verhaal. Eerlijk verteld door Femke Halsema zelf in een tv-programma over Femke Halsema. We waren even bang dat het programma van Femke Halsema over moslima´s zou gaan (zoals hier aangekondigd), maar gelukkig ging het bij Femke Halsema vooral over Femke Halsema. Gezeten voor een enorme boekenkast en voorzien van een zwarte hipsterbril deed mevrouw Femke Halsema existentialistisch fronsend uit de hoofddoeken hoe het zit met Femke Halsema. Eindelijk duidelijkheid over een van de grootste mysteries van de recente parlementaire geschiedenis. Iedereen weet dat GroenLinks-akela Femke Halsema haar kinderen van een zwarte school haalde om ze op een witte school te doen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Groenen, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Femke Halalsema ook maar gewoon haram

 1. jans zegt:

  Femke zou gelijk hebben als iedereen eerlijk en gelijk zou zijn in deze wereld, maar dat is niet zo, dus heeft ze volkomen ongelijk.

  Like

 2. Igor zegt:

  Er zijn van die mensen waarvan ik bij de aanblik alleen al een spontane sanitaire aandrang krijg.
  Echter de aanblik van Femke maakt het voor mij nog erger, ik bevuil mij ter plaatse.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Valse slang dat ze d,r is;ze lult met 2 tongen.Voor de islamisering;alleen mag ze er zelf geen last van hebben!Ik hoop dat haar kinderen,als ze de leeftijd hebben,met een moslim thuis komen,kan ze eens diep in haar hart voelen,wat dat met je doet!Schijnheilige heks!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Linkse mensen zijn zeer tolerant ,tenzij het om een andere mening gaat.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ach, een Linksmensch/gutmensch is ook maar een mens…….

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik schakel mijn TV uit als ik haar zie.

  Like

 7. Ook gutmenschen en moraalridders moeten toch een prototype hebben? Halsema was zo sportief om zichzelf hiervoor beschikbaar te stellen. Alleen jammer Femke, het voetstukje bleek toch een beetje te hoog! Het is altijd gemakkelijk om met het vingertje te wijzen, maar zodra de ‘multiculturele wantoestanden’ aan haar voordeur klopten, heeft ze toch snel bakzeil moeten halen…

  Like

 8. tjonge zegt:

  de vrouwlijke pechtold….

  Like

 9. Avidia zegt:

  lucky bee zegt:
  12 mei 2014 om 19:08
  Ik schakel mijn TV uit als ik haar zie.

  Ik ook Lucky, zo snel mogelijk.

  Like

 10. realist zegt:

  “.. haar kinderen van een zwarte school haalde om ze op een witte school te doen.”,is eigen aan linkse mensen,het is altijd éénvoudig om multicultureel te zijn vanuit een villawijk ver verwijderd van de multiculturele getto’s,ook wel monoculturele paralelle samenlevingen genaamd met eigen wetgeving,voedsel,onderwijs,bankieren,….ik vind dat asielcentra en huisvesting voor migranten,al dan niet legaal of illegaal moeten gebouwd worden in regio’s waar overwegend links gestemd word,willen ze multucuul,geeft ze dan multicuul!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s