Femke Halsema en haar moslima’ s (I)

                                                    Screenshot_18Femke Valsema in typische zelfmanifestatie-huichelpose

(Door: Martien Pennings)

Ja, we gaan het volgen. Vandaar dat cijfer (I) in de titel. Mensen die mij kennen weten dat ik al jaren een ongezonde obsessie heb met Femke Halsema. Net als met de islam trouwens. En als die twee bij elkaar komen, dan is het voor mij onvermijdelijk.

De docuserie heet “Seks en de Zonde”, dus dat is meteen al lichtvoetig genoeg om de moorddadige, antihumane en racistische slavenhalers-ideologie te relativeren. Ik heb het altijd al vermoed, maar vlak na minuut 14 in deze eerste aflevering zegt Femke Halsema het inderdaad: dat ze in haar jeugd best een stout meisje was en dat ze viel op “slechte mannen”. Spannond! En wij weten uit de filosofie van de psychologische geestes-wetenschappen dat dames met die afwijking altijd de illusie hebben dat uitgerekend zij hem wél in toom kunnen houden en zelfs ten goede kunnen doen veranderen. Dus met die islam gaat dat ook wel lukken, denkt het Femke. Een moleculaire Holocaust jegens vrouwen waarbij de nazistische verbleekt en uitgesmeerd over 1400 jaar? Bah, Pennings! Doesniesodemonisere!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Femke Halsema en haar moslima’ s (I)

 1. Tom Hendrix zegt:

  O ja, die mevrouw Halsema, is dat niet de moeder, die heel standvastig, haar kinderen van een “zwarte school”, haalde om ze naar een “witte school”, over te brengen. En deze Halalsema durft haar mond open te doen, wat een hypocriete madame is het toch! Uiteraard verder geheel eens met Martien Pennings.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  helaas daar ken ik ook veel mensen van die tegen GL is

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Martien, ik zou zeggen: Zie mijn reactie op het comment van Delamontagne gisteravond, onderwerp: De antisemitische vrienden van de PvdA.
  Daarin kwam ik tot de conclusie dat dat Femke en talloze andere Linksmensen zijn wat ze zijn doordat ze nooit eén strobreed in de weg is gelegd. Door niemand. -Zeker niet door ‘opvoeders’, zolang het producten van de jaren’70 betreft. Ze vinden zaken als vrijheid van meningsuiting en zelfontplooiïng wel zó vanzelfsprekend, dat ze zich niet kunnen vóórstellen, dat die er ooit wel eens niet meer zouden kunnen zijn en in dat kader verbeelden ze zich zelfs, dat de Islàm of all cases omtúrnbaar zou zijn! Omdat zij, de jonge Goden, het willen, zeker! Dat is dan meteen één van de oorzaken, naar het zich laat aanzien, dat ze de moslims zo gulhartig van alles laten afdwingen, want och, dat trekt later allemaal weer bij Het wil er gewoon niet bij ze ín, dat het anders zou kunnen uitpakken, dat wil niet tot die goedmenselijke, verwende breinen doordringen: De wereld heeft altijd aan hún voeten gelegen en zal dat blijven doen, zolang alles maar volgens hun goedmenselijke kop gaat. Denken ze.
  Dat de realiteit even anders in elkaar steekt wil er in geen duizend jaar bij ze in: Naar de levenservaring op dat gebied van de realistisch ingestelde Nederlander wordt zéker niet geluisterd, omdat de linksmens niet alleen denkt de wereld in zijn zak, maar tevens de wijsheid in pacht te hebben.
  En dat dat Femke daarvan het prototype is, dat hoeft niemand jou toch zeker meer te vertellen, wel?
  Ondertussen wordt dit soort onmogelijke, zelfingenomen mutsen wel steeds opnieuw een podium geboden. Je zou echt wensen, dat ze op die reis van haar eens flink op haar bek gaat.
  (Maar ja: Lauw kans; bij voorbaat beschermd door de cameraploegen.l….)

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Mee eens, Theresa.
   Een echt boze buitenwereld kan voor dit soort nitwits niet bestaan.
   Ze projecteren een redelijkheid in die beroemde Ander die daar helemaal niet aanwezig is.

   Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat moet je nou zeggen op zoveel domheid en zelfingenomenheids baccillen?

  Like

 5. Vederso zegt:

  Ik heb niet zo’n moeite met het begrip “kopvoddentaks”. ik beschouw het dan ook niet als een politieke uitglijer. Kan je het ook niet gewoon beschouwen als een soort omgekeerde jizya? Daar kan toch niemand een probleem in zien. Het wordt zelfs door de koran ondersteund; de jizya.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Het was een politieke uitglijer omdat het de middenklasse afstoot, Vederso.

   Like

   • Vederso zegt:

    Ik begrijp wel waar je heen wilt. Dit is niet de eerste keer dat je dit argument gebruikt, maar met alle respect: Als deze trend zich doorzet bestaat er over een tiental jaren helemaal geen middenklasse meer. Alleen nog maar de heersende elite en paupers en dan is het gewoon; De wal keert het schip. Geduld zou ik zeggen. Het moet eerst slechter worden, veel slechter, voordat het beter wordt.

    Like

   • Ahava zegt:

    Kan zijn, Martien, maar Wilders heeft groot gelijk, zoals ook weer uitstekend verwoord in het interview met een nieuw NOS-mutsje vandaag. Het vreemd bewegende kind had niks in te brengen tegen onze doorgewinterde politicus.
    Jammer dat het antiEU-veld op 22 mei zo verdeeld is. Ik heb mijn stem als Nederduitser al een paar weken geleden uitgebracht, ligt netjes klaar in oranje envelop in Den Haag. Weer ėėn!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zuiver intuïtief -ik geef het toe- veronderstel ik, dat je mensen als Vederso ook wel tot die middenklasse kunt rekenen. Zeker intellectueel.
    Weet je, alles is betrekkelijk…….

    Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik heb vandaag eenvandaag bekeken; over de nieuwe muziek scholen, waar ze muziekinstrumenten weer nieuw gaan maken.Wat mij was opgevallen dat het aleen Nergers en negerinnen en bruine kinderen waren die ze daar opnemen maar geen enkele blanke kind te zien is.Hebben onze kinderen geen zin meer in muziek maken?Oooooof worden ze door deze vreemdelingen gediscrimineerd?En door de multiecultie muziek leeraars?

  Like

 7. felix zegt:

  Femke halalsema toucheert 10.000 euro voor iedere spreekbeurt die ze geeft te lande.
  Wel heel veel geld voor een avondje dommigheid…

  Like

 8. Femke is het boegbeeld van de Trutjes-discussieclub achter de Heg! De voorzitster die het zo treffend en emotioneel kan verwoorden (de doos met tissues worden dan ook veelvuldig gebruikt!) Want het is toch zo mensonterend, zo onrechtvaardig en onbillijk wat al die islamofielen steeds roepen over het volk met de religie van de vrede! Die arme moslims die steeds oog in oog komen met ongelovigen, met andersgeaarden en andersdenkenden. En geconfronteerd worden met onzedig geklede westerse vrouwen! Die beticht worden van barbarisme. Dit zijn allemaal leugens! Het is maar goed dat er zoveel van dit soort clubjes achter de heg in Nederland zijn, want die kunnen gelukkig allemaal de islamisering van Europa bevorderen met hun protesten!

  Like

 9. correctie: de doos met issues worden moet zijn “wordt”

  Like

 10. correctie 2 “islamofielen”: moet zijn :”islamofoben” (sorry EJ tis al laat)

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik heb een gruwelijke hekel aan dit soort vrouwen, ba!!!!

  Like

 12. Je muze voerde je weer naar grote hoogte, Martien.

  Like

 13. Pingback: Femke Halsema en haar moslima’s (2) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s