Geert Wilders geeft koffer met biljetten van Hfl 100,- aan DNB

Screenshot_34

PVV-leider Geert Wilders heeft vanmiddag een koffertje vol met honderd guldenbiljetten aangeboden aan De Nederlandsche Bank in Amsterdam. De blonde politicus wil met zijn symbolische actie duidelijk maken dat Nederland weer een eigen munt moet invoeren.

“We zijn door de euro belazerd”, stelde Wilders. “De euro heeft ons geld en banen gekost. Onze portemonnee is alleen maar dunner geworden. We moeten terug naar die mooie, trotse, sexy munt, de gulden”, aldus de PVV-leider.

In het koffertje zat geen echt geld, maar namaakbiljetten met het portret van de PVV-leider erop. Met de actie gaf Wilders het startschot voor zijn campagne voor de verkiezingen voor het Europees Parlement van volgende week donderdag. Wilders noemde het sportief dat DNB het koffertje in ontvangst wilde nemen.

PVV normale grootteBron:
PVV
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurocrisis, EUSSR, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geert Wilders geeft koffer met biljetten van Hfl 100,- aan DNB

 1. Cathja zegt:

  Leuke en spontane actie van Geert!

  Like

 2. Geert, volgens mij heeft het in ontvangst nemen van het koffertje niets met sportiviteit te maken. Ze wilden deze biljetten denk ik gebruiken als bewijs voor een aanklacht tegen het drukken van “vals geld” 😉

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb er ook twee en kijk er iedere dag hoopvol naar!

  Like

 4. toetssteen zegt:

  Joop mode:
  in dat koffertje zat voorheen het geld van de joodse geldschieters, Brinkman heeft het zelf gezegd! Hij zag het….. Echt waar, want na een fles whisky zie je een blocnote aan voor een doedelzak, daaruit volgt dat Drinkman de waarheid sprak….

  Zo Joop modus uit, voor u denkt dat ik een fles Red Label geleegd heb. De reuk is me al genoeg. Ik denk dat Realpredictor gelijk heeft. EU (ECB)is een club van valsmunters. FED overigens nog erger.

  Like

 5. nieuwenhuis zegt:

  Laten ze dat koffertje maar naar Palestina/Hamas sturen……………hebben ze toch geld, maar wel vals, dat dan wel weer…………..maar dat weten ze daar VAST niet.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Goed dat je ons dat laat weten, Wans Horst. We zijn duidelijk belazerd bij zowel de invoering van de EU alsook de Euro. Zalm heeft onze gulden verkwanseld, en een compleet foute koers gevaren bij de invoering van de verdoemde Euro.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Geld de DM ook als betaald middel?

  Like

 8. Pingback: Geert Wilders geeft koffer met biljetten van Hfl 100,- aan DNB | dedeugniet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s