Heel zielig: Salafisten gevoelig voor burn-out

Screenshot_32

Okee mensen even aandacht voor Martijn de Koning. De academisch omstreden Salafistenvriend en Allahs Huisantropoloog heeft een nieuw apologetisch boekwerkje uit. Over zijn lievelingsdieren: salafisten. Salafisten zijn heel lief, ze bijten nooit en ze leven graag exact zoals de profeet deed. Ze eten vooral hooi en een beetje vers water, af en toe een banaantje en ze hebben veel beweging nodig. Om ze te helpen verharen in de ruiperiode kun je ze wat vers schelpenzand geven voor extra mineralen. Martijn vindt salafisten leuk omdat het vooral vreedzame utopisten zijn. Dit was zijn spreekbeurt, zijn er nog vragen? Ehm ja. Martijn bedankt voor je spreekbeurt, we vonden het heel interessant om meer te horen over salafisten maar noem eens een nadeel van deze vreedzame utopisten? Ah, ze zijn heel stressgevoelig en krijgen snel een burn out.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Academici, Dhimmitude, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Salafisten, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Heel zielig: Salafisten gevoelig voor burn-out

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ach, die Martijn de Koning was natuurlijk op zoek naar een wetenschappelijke primeur en dan hoef je niet aan te komen met de stelling dat Salafisten bloeddorstige haatbaarden zijn, want dat wéét iedereen al, ook als men het niet weet.(Of beter: Niet WIL weten.)
  Dus blijft er maar één mogelijkheid over: Het tegendeel zien te bewijzen. -Vergt wèl wat omdraaien van de feiten en aandragen van flauwekul-argumentaties.
  Maar dan heb je ook een bijdrage geleverd om U tegen te zeggen. (Althans, op goedmenselijk niveau.
  Wat ik me afvraag: Zou hij nou ook enige tijd metterdaad tussen zijn ‘lievelingen’ hebben doorgebracht, teneinde ze intensief te observeren? Het wordt anders wat èrg theoretisch, allemaal.

  Like

 2. Koops zegt:

  @PeterFransKoops: @BvanBlokland @janjaapderuiter @Martijn5155 @JoasWagemakers deze al gelezen over salafisten voorbeeldfiguur Mohammed? http://t.co/pZz9Z2bzUU

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Aan alle aanhangers van Allah , Allah is een looser, die kan je niet aanhangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s