THE WHITE MAN’S BURDEN

Screenshot_30

De laatste tijd wordt mij verweten dat ik een blanke man ben. Dat gegeven heb ik me al die jaren nooit zo gerealiseerd. Huidskleur heb ik nooit interessant gevonden. Ieder mens is voor mij uniek. Maar dat schijn ik dus helemaal verkeerd te zien.
Ik word herhaaldelijk op mijn blankheid gewezen door mensen die zichzelf antiracist noemen. Die zeggen namelijk dat ik blank ben en dus bevoorrecht. Want ik woon in het rijke Westen. Dat maakt alles wat ik zeg verdacht.
Ik ben ook een man. En dat maakt mij nog eens extra verdacht. Ik ben als blanke, westerse man immers een onderdrukker. Van zwarten en natuurlijk in het algemeen van vrouwen. Of ik dat nu ontken of niet doet totaal niet ter zake. Het is zoals het is.

Lees verder>>>
(h/t felix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", discriminatie, Racisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op THE WHITE MAN’S BURDEN

 1. Jan zegt:

  Deze nieuwe, linkse idiotie is uit Amerika komen overwaaien, uit welk debiel, politiek correct land anders.

  “White Guys: We suck And We’re Sorry.”

  Een gek die colleges geeft aan de universiteit
  “To be white in America is to claim an identity that attempts to be de-racialized and is predicated upon the receipt of power and privilege simply on one’s appearance: a racialized appearance from the fundamental equations that whiteness equals access to power and privilege based on one’s racial identity,”

  Dit is dus ‘wetenschap’ volgens socialisten

  &@%#^!%^^$#^~!volk

  Like

  • Jan zegt:

   Wat is google toch een miezerig bedrijf. Filmpjes van het net halen waarin socialisten laten zien wat voor idioten het zijn als zij belachelijk zijn gemaakt om hun krankzinnige visie

   Like

 2. meneertje zegt:

  De ene gek die zich wetenschapper noemt, volgt hier op de andere.

  Like

 3. tjonge zegt:

  weg met ons !! wij zijn slecht !!!!

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Zo lied Bernard (Cartoon) zich ook vervoeren.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Wat zei Churchill ook alweer-en terecht- ” de fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”. Zo zijn de zgn. progressieven wel!

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  gelukkig hebben wij, dankzij de onvolprezen Gregorius Nekschot ook een slavernij monument voor Blanke autochtone belastingbetaler.

  Like

 7. realist zegt:

  blank zijn in deze tijden is een gigantich nadeel,wij hebben nog enkel het recht om de schuld te dragen van de geschiedenis,u weet wel de kruistochten en dergelijke en om ons blauw te betalen voor alles wat we niet gevraagd of gewild hebben. als we gediscrimineerd worden is het ineens positieve!! discriminatie,we moeten intolerante,anti-westerse individuen tolereren en noem maar op,wanneer gaan we ons respect afdwingen! alle culturen worden bejubeld behalve ons eigen cultuur,dit is dan weer racistisch,zulke toestanden krijg je na decenia lang linkse manipulatie en indoctrinatie,het gezond verstand heeft moeten paats maken voor linkse intelligentie en dan krijgt men zulke toestanden.

  Like

 8. Jan zegt:

  De waanzin gaat gewoon door. Ieder middel wordt aangegrepen om te zorgen dat socialisten de macht blijven behouden, want daar gaat het om, om niets anders.

  Dept. of Public Instruction and UW System Spent More than $20,000 on White Privilege Conference
  The 15th annual national White Privilege conference was held in Madison in late March. The MacIver Institute reported on two sessions that took place at the conference. The facilitator in the first workshop called teaching “a political act,” while the second attacked the Tea Party for being racist.
  http://www.maciverinstitute.com/2014/05/dept-of-public-instruction-and-uw-system-spent-more-than-20000-on-white-privilege-conference/

  Like

 9. Jan zegt:

  Geen racistischer volk dan zwarten:

  Unprovoked Attack Leaves Elderly Man Dead in NYC
  http://www.liveleak.com/view?i=e1e_1399921208

  Zelfs Hells Angels gedragen zich niet zo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s