Verkiezingen in Zuid-Afrika rustig verlopen…

Screenshot_25

ANC-meute lyncht een zwart vrouwelijk lid van de oppositiepartij. Zie hieronder de (gruwelijke!) bewegende beelden:

www.censorbugbear.org

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martin Bosma)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verkiezingen in Zuid-Afrika rustig verlopen…

 1. En dit was maar een van de drie ‘politieke’ moorden tijdens de afgelopen verkiezing – waar men van weet. Er is zoveel censuur op internet in ZA dat de overheid in Pretoria die video van de ZA websites afhaalt zo snel als ze erop worden geplaatst. Maar de censuur kan niet baten – vele honderdduizenden mensen hebben deze volledige video gezien, insluitende de vreselijke laatste scene waar het gezicht van de arme vrouw eraf wordt gehakt.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Als de boeren niet opassen wordt Zuid Afrika de tweede Symbabwee van Mugabee.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Gewoon minder dan beesten! En daarvoor moesten de blanken weg en vernietigd worden omdat ze zo wreed waren tegen de zwarten???? Vuile politiek van USA! Net zoals nu in Oekraíne!!!!!!

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik heb de film maar niet aangeklikt, ik wil nog slapen vannacht, de foto zegt al meer dan genoeg. Wat zijn dat toch een vreselijke primitieve mensen. Ik vind dat die foto in alle bladen afgedrukt dient te worden. Misschien worden de mensen een keertje wakker. Wat een geteisem.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “ANC-meute lyncht een zwart vrouwelijk lid van de oppositiepartij.”

  Valt dat niet onder de vrijheid van meningsuiting dan? Die ANC-er mag toch laten weten wat hij van de oppositie vindt? Zeker als het een vrouw is.

  In Nederland zijn vast wel goede advocaten, zoals Inez Weski, Benedicte Ficq, Ties Prakken en Nico Steijnen die hem willen verdedigen. Vooral de laatste is een aanrader.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 6. Avidia zegt:

  Golven van misselijkheid overspoelen mij. Gauw uitgezet. Ik wil nooit meer horen het lijken wel dieren, dieren doen dit niet, die geven hun prooi een knauw en dan is het gedaan. Het zijn DUIVELS!!!! Heeft ook niets met mensen te maken, het is te walgelijk voor woorden.

  Like

 7. realist zegt:

  zeker onthouden dat we massaal zo een mensen toelaten op ons continent om zogezegd onze pensioenen veilig te stellen 🙂 volgens de linkse ubermenschen kunnen we niet meer overleven zonder hen??cultuurverrijking zeg maar

  Like

 8. Jan Van zegt:

  Ben nu blij dat ik er niet naar heb gekeken……

  Like

 9. Paardestaart zegt:

  Misschien zijn waanzinnige beelden als deze de reden dat wereldreizigers vroeger terugkwamen met verhalen over wilden die in de binnenlanden van Afrika woonden?? Dat hen dat toen opviel – hoewel ze zelf toch ook nog voor geen kleintje vervaard waren! – is door de verlichte westerse zelfkastijding een beetje zoek geraakt, maar er is toch echt wel een verschil, zo valt te vrezen..

  Like

 10. rob caffa zegt:

  Lief he dit volk van de held mandela pfffffffffffffff

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s