“Wij” maken Poetin bang!

Screenshot_35

Eindelijk hebben we een sterke vent gevonden als Frans Timmermans die Poetin durft te stoppen. Frans heeft Poetin verteld dat als hij doorgaat de Oekraïense presidentsverkiezingen te hinderen, dat dan de EU met meer sancties komt. Ja zelfs economische.

Lees verder>>>

(h/t Zrast)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Poetin. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Wij” maken Poetin bang!

 1. felix zegt:

  “Wassebombe”zo worden in ieder geval sinds jaar en dag onze tomaten genoemd bij onze oosterburen. Deze Timmermans denkt dattie nog wat te vertellen heeft, ook binnen de EU? Wat een sukkel.

  Like

 2. Harry zegt:

  Als je Poetin bang wilt maken komt daar heel wat meer voor kijken dan zo’n door gebrek aan gewicht omhoog gedonderde socialist als Timmermannetje .
  Net als z’n kameraden van de Eu heeft ie nogal wat last van zelfoverschatting .
  Met sancties snijden we onszelf in de vingers , als er al sprake zou zijn van economische groei , is dat dan meteen ook teniet gedaan .
  Poetin is een maatje of wat te groot voor de Eu bende !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laten we héél eerlijk zijn: WIJ hier hebben er dan ook niet echt belang bij om Poetin bang te maken ten behoeve van de EU.
   Wat we zouden willen is, dat de EU óns los laat; met Poetin vechten zij het dan maar zelf uit. Maar laat onser buiten, alsjeblieft.
   En dan denkt zo’n Fransie Timmertmans zeker ook nog, te spreken uit naam van het Nederlandse volk. Kun je zien, wat een kijk hij er op heeft! (Ahem…..)

   Like

 3. Cathja zegt:

  “We” moeten eens ophouden met de Russen zo te irriteren met onze bemoeizucht! Europa en Amerika horen zich afzijdig te houden in de kwestie Oekraïne. Laten ze daar zelf hun problemen maar oplossen. Oekraïne is geen EU-lidstaat, en dat is een reden des te meer om ons er niet mee te bemoeien.
  En sancties tegen Rusland zullen verkeerd uitpakken.
  Wat zijn “ze” oerstom bezig, allemaal!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 23.16. uur, op 12/5. Precies, Cathja! Ook ik zeg, niet mee bemoeien Mina! En over de vuile rol, van het Westen, daar ben ik van overtuigd. Enige van deze bemoeizuchtige en oorlogszuchtigen zijn: Obama Drama, de Nato, de EUSSR, en hun lakeien in zowel onze regering Rutte II, alsook in de andere Europese landen!

   Like

 4. L'esprit de Lois zegt:

  Oh Frans als we jou toch eens niet hadden.

  Like

 5. Rick zegt:

  In Spanje weten ze wel raad met die (S)linkse lulhannesen:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22616098/__Spaanse_politica_doodgeschoten__.html
  Kunnen we hier nog een puntje aan zuigen 😉

  Like

 6. Senior zegt:

  Die Frans toch. Ik citeer twee Russische journalisten, Panjoesjkin en Zygar, uitspraken van Poetin in hun boek ‘Gazprom’ : ‘(“) als je hen niet op hun plaats zet, dan scheur ik je aan stukken.’ en ‘(“) Poetin toen al bekend was geworden met zijn uitspraken over hoe hij terroristen zou ‘koudmaken in de plee’.
  Frans kan beter wodka gaan drinken.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Als we Timmerfranz niet hadden?Hoefden we niet accuut bang te zijn voor WO111.Want ik blijf het bedenkelijk vinden,al dat geprovoceer van Putin.Die heeft,als ieder mens,namelijk ook zijn grens.

  Like

 8. Jan zegt:

  Russia threatens to cut off Ukraine gas from June 3
  Russia’s state energy giant Gazprom warned on Monday that it may halt natural gas shipments to Ukraine on June 3 in a move that could impact the supplies of at least 18 EU nations.
  http://news.yahoo.com/russia-threatens-cut-off-ukraine-gas-june-3-154426657.html;_ylt=AmdfcHPYsxZu6Nv_qONzRsXQtDMD;_ylu=X3oDMTBsMDM3a2wyBGNvbG8DZ3ExBHBvcwM0BHNlYwNzcg–

  Like

 9. fleckie zegt:

  ‘DIE NACHT ..VOR.. .BABAROSSA’,…van Stefan Murr, uitg.Droemer- Knaur,isbn3-426-19139-3
  “Sobald es einmal moglich sein wird,die Geschichte des 20 Jahrhunderts ganz zu uberblicken,wird man vielleicht finden,dass sie von einem einzigen Ereignis beherrscht wird,von HITLERS INVASION in Russland”……….Gerald Reitlinger.
  Wahrend des XX. Parteitages der KPdSU im Februar 1956 enthullte Nikita – Sergeijewitsch Chruschtschow in seiner historisch gewordenen Abrechnungsrede vor dem Obersten Sowjet ein Geheimnis des drei Jahre vorher verstorbenen STALIN : “Am Vorabend des Einmarches der deutschen Armeen auf das Territorium der Sowjetunion uberscchritt ein deutscher Wehrmachtsangehoriger die Damarkationslinie und berichtete,dass die deutschen Angriffsverbande den Befehl erhalten hatten,die Offensive gegen die SOWJETUNION in der gleichen Nacht um 03Uhr 15 morgens zu eroffnen.Stalin wurde hiervon sofort unterrichtet,ignorierte aber sogar diese letzte,schwerwiegende WARNUNG,<>Unternhemen Barbarossa<<. #####

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Ik zou mijn vingers er niet aan branden, Frans….je

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Wat Frans zegt ligt Poetin niet wakker van

  Like

 12. Leo zegt:

  Wat een sukkeltje, klein tekkeltje dat hoger wil pissen dan een grote herdershond…. LOOSER !

  Like

 13. Moos zegt:

  Och Timmermans, wat maak je je toch weer belachelijk, wat wil jij nou tegen Poetin, ik lach me dood hier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s