Alles komt goed, gaat u rustig slapen

Screenshot_10

(Door: Wans Horst)

Het begon lekker vandaag met een bericht dat Italiaanse vrouwen een megaboete gekregen hebben omdat zij zich in bikini te dicht bij moslims begeven hadden… In eigen land! De EU, oh moslims, het is hier geweldig! Alles lijkt inderdaad goed te komen, zo blijkt uit o.a. de artikelen over Geert Mak, die een grotere racist blijkt dan Geert Wilders, voor zover je al van racisten kunt spreken als iemand zijn mening uit, en Amnesty International, dat heeft toegegeven dat onderzoeken over Israël niet helemaal blijken te kloppen (die was eigenlijk gisteren al gepubliceerd).

Dan heb je nog altijd de Aartsbisschop van Canterbury die geheel in Westerse traditie met de diplomaten van Boko Haram een meeting wil beleggen, de groep die net een groep van 300 schoolmeisjes als voorbeeld heeft gebruikt van wat men met de hele wereld van plan is. Ze zijn namelijk (gedwongen) bekeerd tot de “religie van vrede”.

In eigen land is dit alles natuurlijk ingeslagen als een bom, natuurlijk niet… Diederik Samsom vindt het ontoelaatbaar dat de PvdA-achterkamertjes-politiek aan het licht komt: hij is ook maar gewoon een mens weet u, met ook een recht op een privéleven. U weet wel, zo eentje dat Wilders mede dankzij Samsom en consorten al 9 jaar niet meer heeft. Nou heeft die politieke stijl wel weer opgeleverd dat de PvdA gewoon weer wel in de gemeenteraad van Amsterdam dreigt te komen. Het houdt niet op, niet vanzelf…

Terwijl dit soort berichten natuurlijk geweldig zijn om het volk te voorzien van discussie om belangrijker onderwerpen mee te vergeten, zijn vandaag ook nog 30 mantelzorgers de zorgflat uitgeflikkerd waar zij met hun echtgeno[o]t[es] woonden, “waarom” vraagt u? Omdat het kan. De burgervader heeft menig 60-jarig huwelijk in de betreffende flat gevierd, maar geeft als reden voor zijn acties die prima passen bij een NSB’er, dat een burgermeester “soms wat minder populaire dingen” moet doen. Als je dit soort dingen niet wilt doen, doe je ze niet en neem je per direct ontslag. Zo niet Geert van Rumund, de burgemeester van Wageningen. De wederhelften moeten de flat uit, omdat het niet mag volgens het bestemmingsplan. In hun laatste levensfase worden hulpbehoevende ouderen gescheiden van hun geliefden die voor hen zorgden.
Nog geen half uur later het bericht dat 1200, dus 1170 mensen meer dan waar het in de vorige alinea om ging, in een verlaten kazerne in Budel hun permanente intrek mogen nemen. Dat bestemmingsplan kon zeker wel worden aangepast?
Je zou die overheid…

En dan dit… Een gele kaart voor Brussel, omdat ze daar een Ponzi-fraude-achtig spelletje hebben gespeeld met uw belastinggeld… Een gele kaart. Bij de volgende bekeuring voor 3 kilometer te hard massaal een schikkingsvoorstel sturen richting CJIB: gele kaart als straf.
Ambtenaren in het algemeen jatten alles wat los- en vastzit, declareren massa’s geld zonder er een tegenprestatie voor te leveren, omdat het kan…  Ambtenaren hebben de beste arbeidsvoorwaarden van uw geld.

Pensioenfondsen en verzekeraars moeten een groter deel van hun geld in Nederland investeren van het kabinet. Denk je het zelf? Miljarden staan ver buiten de EU in een andere valuta dan de euro, omdat deze instituten ook wel zien dat de euro een luchtbel is die moet gaan barsten, terwijl men de Nederlandse burgers evenals alle andere burgers binnen de EU voorliegt over hoe goed het wel niet gaat met de Eurozone… Zij verdienen daar geen percentage rente op, zij betalen geld om dat geld te bewaren en wie mag dat geld ophoesten?

Op het moment dat u niet braaf uw boete betaalt, kunt u de gevangenis in als uiterste consequentie en als u uw hulpbehoevende echtgenote verpleegt wordt u gewoon uw woning uitgezet, omdat het kan. Rechten? Alleen moslims hebben die. Zie hier de facto de invoer van de sharia, die gelovigen (moslims) en ongelovigen (niet-moslims) anders behandelt. Dit ongeoorloofde onderscheid heet racisme, de overheid is de enige die kan discrimineren en dat doet ze onverbloemd aan de hand van voorbeelden van slechts één dag!

Ook is er natuurlijk een PVV-lijsttrekker die gewoon weer, het zou verboden moeten worden natuurlijk, de WAARHEID spreekt…

Als klapper op de vuurpijl om alle dagelijkse ‘stommiteiten’ te vergeten, nemen zij een borrel en doen een plas, kijken naar politiek correct gelul van Rutte en alles is weer zoals het nooit geweest is en nooit zal zijn (maakt niets uit, zolang de burger het maar niet door heeft).

Zo, u bent weer bij, want als we de middels gemeenschapsgeld in leven gehouden NOS moeten geloven, is er werkelijk niets aan het handje…

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Alles komt goed, gaat u rustig slapen

 1. De enige levensreddende optie is: ALS DE BLIKSEM UIT DE EU!

  Like

 2. Jade zegt:

  Alles komt goed, dat hebben we reeds eerder gehoord…
  Voor velen de donkerste dagen van de geschiedenis.
  En we zijn helaas weer terug bij af.

  Like

  • Jade zegt:

   E.J. de tweede en derde link in de kop-alinea verwijzen naar
   dezelfde website over Geert Mak. Is dat wel correct???
   Mvg Jade.

   Like

  • Theodoor zegt:

   De waarheid is een schel geluid en dat is helemaal niet leuk hoor en de Koran is helemaal niet net zo als Mein Kampf, de ene is geschreven jaren nadat Mohammed dood was en de andere pas in de vorige eeuw. Islam is liefde, kijk maar eens naar B Harem, we moeten de meisjes niet verder laten ontwikkelen daar worden ze alleen maar brutaal van en Islam is liefde.

   Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Klopt deze link wel bij deze zin?; ‘Amnesty International, dat heeft toegegeven dat onderzoeken over Israël niet helemaal blijken te kloppen (die was eigenlijk gisteren al gepubliceerd).’ http://www.tzum.info/2014/05/nieuws-onverbloemd-racisme-nooit-eerder-uitgezonden-opnamen-met-gerard-reve/

  dezelfde link staat nl ook bij ‘zo blijkt uit o.a. de artikelen over Geert Mak, die een grotere racist blijkt dan Geert Wilders, voor zover je al van racisten kunt spreken als iemand zijn mening uit,’

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Dat doet mij aan minister Hendrik Colijn denken die vlak voor de Duitse inval in Nederland de Nederlanders voor de radio toesprak; Gaat u maar rustig slapen landgenoten, er is helemaal niets aan de hand ! Minister Hendrik Colijn met de hersens van een seniel konijn. En vandaag de dag is het al niet veel beter, want alle niet PVV politici lopen met dezelfde kwaal rond. Bestuurd worden door bewindslieden die enerzijds een universitaire bul op zak hebben, en anderzijds de gelijke zijn van dat seniele konijn. Het is dat we op de PVV kunnen stemmen, anders gingen wij al niet meer naar de stembus om te gaan stemmen op een stelletje gewetenloze, hersenloze, vol-idioten.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Wans Horst;alle ellende van een dag samengevat!Alleen jammer dat dit dagelijkse kost is;er komt maar geen einde aan!En die burgemeester[al heeft hij het dan terug gedraaid]mogen ze van mij kielhalen;samen met al zijn collega,s die het kinderpardon uitbuiten!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Men test gewoon wat de burger nu weer bereid is om te slikken, voorafgegaan door veel bombarie over een aantrekkende economie die de burger als een peen voor de neus van een ezel voorgehouden wordt (het zoet dat na het zuur zou komen). En de burger is blij dat zij serieus genomen wordt, althans is die illusie accepteren beter voor de geestelijke gesteldheid dan het alternatief: onmacht. En de overheid heeft me toch een partij middelen om de onmacht te laten groeien!

   Like

 6. david_1972 zegt:

  Dat van die bikini klopt gelukkig niet… Dat komt na enig zoeken van een satire site.
  Overigens schrok ik er enorm van. Dit was echt wel de druppel geweest…

  Like

  • baksteen zegt:

   Het stukje dat er onder staat waarin staat dat het over een satirische site gaat linkt door naar een discussieforum, het heeft niets met het bikinistuk te maken. Ik dacht dat eerst ook en ben verder gaan zoeken. Het bikiniartikel komt oorspronkelijk van de site van Pamela Geller, maar de verwijzing doet het niet meer en lijkt te zijn verwijderd van haar site, dus toch misschien een nepbericht.
   Die Winds of Jihad is wel een leuke site trouwens.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Gelukkig maar als het inderdaad een nepbericht geweest is, want zoiets IS natuurlijk de limit!
    Zodra zulke tendensen zich ontwikkelen, nota bene in EUROPA, kun je het wel schúdden!

    Like

  • Wans Horst zegt:

   Je moet ze de kans geven, dan is de sharia zo ingevoerd. Immigratie is voor de mohammedanen niets anders dan verkapte kolonisatie.

   Like

 7. david_1972 zegt:

  Tenminste ik hoop echt dat het klopt van die satire site want anders zijn ze echt definitief helemaal de weg kwijt in Italie….

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Gele kaart voor Brussel? Laat me niet lachen! Deze fascistische oligarchie verdient niet eens een Nürnberg 2.0 noch een valse melktand vol cyaankali !
  Deze criminelen verdienen de doodstraf. (verwijderd door webmaster)
  Moet U zich een goed voorstellen. Deze criminelen (Van Baalen en Verhofstadt op kop) willen 45 miljoen armoezaaiers uit Oekraïne op ons los laten, en alsof dat nog niet genoeg zou zijn , bovendien nog eens 80 miljoen Turkse armoezaaiers daar boven op! 45 + 80 = 125 miljoen!
  Hoe groot kan een misdaad zijn? Stem PVV en VB voor het te laat is!

  Like

 9. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Het is uit het leven gegrepen!!!

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Alles komt goed, gaat u rustig slapen dat zeiden ze in 1940 ook Dr Colijn?.
  http://www.peeters.luna.nl/diversen5.htm

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrikus_Colijn

  ‘Ga maar rustig slapen’
  Na de Duitse bezetting van het Rijnland, die een schending was van het Verdrag van Locarno, hield Colijn op 11 maart 1936 een befaamde radiotoespraak. Hij wees op de internationale spanningen en kondigde aan dat winterlichting ’35 langer onder de wapenen zou blijven. Dit was, aldus Colijn, slechts voorzorg. “Daarom maan ik nog eens aan om zich niet te laten verontrusten.” Hij beëindigde zijn radiorede zo: “Ik verzoek den luisteraars dan ook om wanneer ze straks hunne legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn.”

  Naar deze uitspraak werd later vaak verwezen alsof Colijn “aan de vooravond van de Duitse bezetting” (dus april of mei 1940, toen hij geen minister meer was) nog over rustig gaan slapen zou hebben gesproken, maar dat is onwaar.stel je voor het was wel waar.

  De dienstplichtigen van de regimenten infanterie en van het regiment wielrijders, zo’n 6000 man, zwaaiden niet af op 14 maart, maar vijf weken later[2].

  Like

 11. BertG. zegt:

  Het staat er toch echt, maar nou nog lezen natuurlijk.
  (het krijgt natuurlijk wel een soort van telegraaf houding zo, 1 helft horen en volop er op in springen)

  BertG. zegt:
  13 mei 2014 om 18:19
  Zijn ze weer op terug gekomen, totdat ze weer wat anders verzonnen hebben.
  Want het blijft een makkelijke doelgroep.
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/wageningen-laat-echtparen-toch-bij-elkaar/SrZnem!YI8Bp2d2PeqAo/

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Goed gedaan Wans Horst! En dit alles, onder de hoede der progressieven, met hun slogan: ” WEG MET ONS, BLANKE NEDERLANDERS/EUROPEANEN”, omdat het kan. Ik walg inmiddels van het hele zooitje in de politiek, van “links tot rechts”. Wat ik hen toewens? Nou, ongezien de tiefus, met Rutte en Pechthold voorop. Zover hebben ze me nu gekregen!

  Like

 13. Jan zegt:

  Pieter Jan Hagens is gewoon een imbeciel. “Vindt u dat…? Ik wil er even bij zeggen dat ik alleen mijn eigen mening wil horen. Maar gaat uw gang”
  De Graaff: “Ik vind die cultuur minderwaardig”
  Hagens: “U bent een smerige racist”
  De Graaff: “U vroeg naar mijn mening”
  Hagens: “Ik heb niets met uw mening te maken. Ik wil die van mij uit uw mond horen”

  Like

 14. Jan zegt:

  ‘politiek correct gelul van Rutte ‘

  Zou men niet weten dat er zoiets als internet is?

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Het verbaasd me niet dat Geert Mak de weg kwijt is geraakt, hij weet niet wat eren van je ouders betekent.

  Like

 16. Anneke zegt:

  “Ja; alles komt goed, maar NIET met de NWO-maffia” !!! ! !!! De oven wordt al heerlijk heet gemaakt, ze zullen géén kou lijden maar heet gegrilled worden. Hun eigen graf hebben zij-zelf ontworpen….nu nog de letterlijke worp nog!!!

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Wans Horst, uitstekend artikel. Compliment!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s