Nigel Farage omringd door vier bodyguards

Screenshot_1

De UKIP-leider moet beschermd worden tegen extreemlinkse actievoerders.

Het is weer eens zo ver. Een rechtse – klassiek-liberale in dit geval – politicus wordt steeds populairder en kon zelfs weleens toeslaan bij de verkiezingen, en wat gebeurt er? Hij wordt fysiek aangevallen door linkse activisten, waardoor hij uiteindelijk een stel bodyguards nodig heeft. Zo rolt links namelijk.

Ukip leader Nigel Farage has accused anti-fascist campaign groups connected to members of the Labour party of acting violently against him “more than once”. Mr Farage alleged that members of the Unite against Fascism and Hope not Hate campaign groups had acted in a violent way and accused them turning up to his meetings and banging him “over the head with banners”. Both campaign groups have fully rejected his claims.

Beide groepen worden geleid door Labour-mensen en ontvangen, aldus Farage, subsidie van de staat. United Against Fascism ontkent dat laatste maar dat geheel terzijde. Dat doet er immers niet eens echt toe. Het gaat om het gewelddadige gedrag van linkse activisten, niet om de vraag of ze al dan niet belastinggeld krijgen en, zo ja, hoeveel.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Marxisme, Nigel Farage, Socialisten, UKIP. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nigel Farage omringd door vier bodyguards

 1. Igor zegt:

  Links is zo goor en vuil, wij hebben het zelf mogen meemaken. Ze zijn net zo door en door verrot als hun islamitische vrienden

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Igor: 20.28. uur, op 13/5. Dat klopt, Igor. Maar vergeet ook niet de nep liberalen, de nep conservatieven, en de nep christenen der politiek! Het is een zooitje, ‘van links tot rechts”.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De nood bij de socialisten, en de rest van de progressieven en politiek correcte kliek is hoog gestegen. Dit geweld toont het gelijk van Farage aan in Engeland, en in Nederland het gelijk van Wilders en de PVV. Zoals de kogel van links kwam t.a.v. professor Pim Fortuyn, zo blijkt weer dat de progressieven altijd geweld gebruiken, als ze het met argumenten niet meer kunnen halen!
  Ik begin steeds meer respect te krijgen voor iemand als wijlen generaal Franco!

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Links?Of toch nog net iets anders?Ondanks dat ik Farage graag hoor en hij het scherp weet te vertellen,lijkt het toch of hij zichzelf als mens hoger aanslaat dat Wilders.Misschien,nu hij zelf eens voelt en ondervind hoe het is om beveiliging constant om je heen te moeten hebben,dat hij er toch wat genuanceerder over gaat denken!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zou inderdaad kunnen, maar daarmee heb je er bij iemand -Farage of wie dan ook van vergelijkbare makelij- toch niet zomaar dat hardnekkige ‘niemand willen wegzetten’ uit, vrees ik.
   Daarom blijf ik zeggen: Paul Weston. In tegenstelling tot Farage heeft hij die drempel al lang en uit volle overtuiging genomen: Hij beseft dat het in dit geval gerechtvaardigd is.

   Like

 4. Jade zegt:

  Hmm, misschien krijgen we op die manier toch nog een “love-duo”.
  Ik bedoel dus een samenwerking tussen UKIP en PVV…

  Like

 5. Avidia zegt:

  Igor zegt:
  13 mei 2014 om 20:28

  Daarom zijn ze ook vriendjes met dat volk, ze kijken in hun eigen spiegel.

  Like

 6. Jan zegt:

  Nog een voorbeeld van tolerantie van links, nu Amerika:

  “I’m Gonna Get Out And Sock You In The F*cking Face!”…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s