Wil Judith Sargentini van GroenLinks meer dode Joden?

Screenshot_46

(Door: Ronald Kaatee)

Nou, dat lijkt me wel ja, want wat zal er gebeuren als de veiligheidsmuur in Israël wordt afgebroken zoals Judith Sargentini van GroenLinks wil? Zij nam maandagavond 12 mei in Groningen deel aan een debatavond in de aanloop naar de Europese verkiezingen van 22 mei. Het was een echte GroenLinkse Volkskrantavond, gepresenteerd door columniste Sheila Sitalsingmet onder andere columnist René Cuperus en redacteur Jan Tromp als inleiders van aparte debatblokjes. De voormalige directeur van het Doha Center for Media Freedom (van 2011 tot eind 2013), oud-voorzitter van de Stichting Groningen-Jabalya en oud-Volkskrant journalist Jan Keulen mocht het blokje over de EU en het Midden-Oosten inleiden.

Volgens de informatie op deze GroenLinks internetpagina was de organisatie van de avond mede in handen van de Stichting Groningen-Jabalya (overigens gehuisvest op hetzelfde adres als GroenLinks Groningen), waarvan de huidige voorzitter a.i. Bert Giskes aanwezig was om een petitie namens meer dan 500 Groningers aan te bieden voor opzegging van het associatieverdrag tussen de EU en Israël. De Stichting Groningen-Jabalya wordt gesubsidieerd door de gemeente Groningen en heeft als ‘werkdoelstelling’ ‘het versterken van de solidariteit van de bevolking van Groningen met het Palestijnse volk’. Jabalya ligt in de Gazastrook en valt dus onder het bestuur van de terroristische organisatie Hamas. Op de site van de Stichting wordt opgeroepen tot een boycot van Israëlische producten, met daarbij een afbeelding van een sinaasappel waaruit bloed druppelt.

boycot1Er was uiteraard een panel met politici, dat bestond uit de volgende drie dames, allen kandidaat voor het Europees Parlement: Kati Piri van de PvdA, Fenna Feenstra van de SP en Judith Sargentini van GroenLinks. GroenLinks betreurde het dat er nog geen Europees leger is, terwijl de SP blij is met de NAVO (dit in het blokje waarin de crisis in Oekraïne werd besproken). Over het Midden-Oosten waren de dames het slaapverwekkend eens: dat er nog steeds geen vrede is, ligt geheel en al aan Israël; de producten van wat natuurlijk de ‘bezette gebieden’ werden genoemd, dienen gelabeld (en geboycot) te worden, bouwen voor Joden in de ‘bezette gebieden’ mag niet, het volkenrecht is duidelijk (en tegen Israël) en het associatieverdrag tussen de EU en Israël moet worden opgezegd. Waarbij opgemerkt dient te worden dat Kati Piri aangaf dat dit laatste binnen de sociaaldemocratische fractie in het Europees Parlement moeilijk ligt vanwege de invloed van de Duitse sociaaldemocraten voor wie dit toch wel een gevoelige kwestie is.

Bij al die stuitende eensgezindheid dacht ik er goed aan te doen om de enige kans die ik mogelijk zou krijgen om vanuit de zaal een vraag te stellen te benutten voor de vraag wat de panelleden en de heer Keulen vinden van het unieke gegeven van de overerfbaarheid van de Palestijnse vluchtelingenstatus. Fenna Feenstra en Kati Piri waren zo eerlijk om te bekennen dat ze daarvan niet op de hoogte zijn (wat misschien vreemd overkomt, maar gegeven de desinformatie door de MSM ook weer niet zo opmerkelijk is; aan de andere kant: zo oud zijn de vluchtelingen toch ook weer niet die we in beeld krijgen). Maar nog voor deze ontboezemingen had Judith Sargentini als eerste geantwoord en gewezen op het feit dat de Palestijnen in landen als Syrië, Jordanië en Libanon geen of minder burgerrechten hebben. Op mijn vervolgvraag wat GroenLinks en het Europees Parlement eraan gedaan hebben om te zorgen dat die Palestijnen daar dan wel volledige burgerrechten zouden krijgen, kreeg ik als antwoord te horen dat volledige burgerrechten voor die vluchtelingen de druk op Israël zou weghalen. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn, was de implicatie.

Het was duidelijk dat ik met mijn vragen de ‘leuke avond over Europa met Judith Sargentini’ aan het versjteren was. Jan Keulen mocht er van Sheila Sitalsing nog even op wijzen dat Palestijnse vluchtelingen in Syrië onder Assad senior wel degelijk net zo veel burgerrechten als de Syriërs kregen, maar dat dit er gewoon bitter weinig waren. En vervolgens moesten we snel, snel naar het volgende blokje.

Heel fijn die Judith Sargentini: de muur moet worden afgebroken, waarna iedereen op zijn vingers kan natellen dat de terreuraanslagen op de Joodse burgerbevolking explosief zullen toenemen. In Judea en Samaria mag niet voor Joden worden gebouwd, die houdt ze liever Judenrein en Joodse producten uit Judea en Samaria moeten geboycot worden: Kauft nicht bei Juden! En dat allemaal nu het troetelproject van GroenLinks, de multiculturele samenleving, er in Europa toe heeft geleid dat Joden maar beter niet als zodanig herkenbaar over straat kunnen gaan, dat ze naar schuilsynagogen moeten, dat ze gemolesteerd, gemarteld en vermoord worden en dat ze in groten getale Europa ontvluchten, o.a. naar de Joodse staat Israël, die een toonbeeld van ontwikkeling, beschaving en mensenrechten is te midden van een oceaan van haat, geweld en barbarij.

Screenshot_47Door:
Ronald Kaatee, redacteur Populistische Omroep Nederland
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westbank", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, demoniseren, Desinformatie, Europees Parlement, Fatah, Geschiedvervalsing, Groenen, Groningen, Hamas, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Wil Judith Sargentini van GroenLinks meer dode Joden?

 1. Cathja zegt:

  Dom volk, die Groen Linksen. Ik heb ze nog nimmer serieus genomen en zal dat ook nooit doen. Gewoon laten kletsen. En ook nu hadden ze het weer over “de Palestijnen”, terwijl dat geen ras of volk is, maar een groep mensen van Arabische oorsprong, en overwegend moslim, die toevallig in een deel van Israël woont.
  Groningen is dus solidair met “de Palestijnen”. Nou, mooi! Daar kunnen ze blij mee zijn.
  IK sta volledig achter Israël, zal altijd hun producten blijven kopen, en het voor het Joodse volk opnemen.
  Ik laat me niet van de wijs brengen door zo’n stom stel, die eerst de geschiedenis maar eens goed moeten bestuderen eer ze afgeven op het enige democratische en beschaafde land in het Midden-Oosten!
  Shalom Israël!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 16.32. uur. Ik sta volledig achter uw reactie, Cathja! Leve Israël!

   Like

  • Hofman zegt:

   helemaal mee eens Cathja ! we zullen nog wat extra producten gebruiken! Dat deze groep antie Israël is zit inderdaad in hun blinde navolging en de wortels waar ze uit voort zijn gekomen… o.a het communistische denken (zie Putin en de Bilderbergers in Brussel en Den Haag)

   Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Joodse producten boycotten,gr.links?Dan zullen wij met zijn allen heel goed uit onze ogen kijken waar alles vandaan komt;boycotten wij alle landen en winkeliers van jullie fans!

  Like

 3. win zegt:

  prima verhaal kaatee, ik zou die Judith Sargentini cs graag een schop onder hun hol verkopen.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Judith Sargentini (kennelijk met de mentaliteit van het ‘Serengeti’) en haar ‘vrienden van ‘Bruin-Links’ zijn absoluut niet geïnteresseerd in hoeveel mensen zouden in Israël doodvallen als de veiligheidsmuur zou worden afgebroken. Deze “Gutmenschen” zijn überhaupt niet geïnteresseerd in mensenleven; wel in geld!. Zij leven volgens de slagzin ‘Pecunia non Olet’ en mensenleven moet wat schuiven …anders een debat! (net als de scène in de film Flodder waarin Ma Flodder zegt: “100 piek anders geen foto!”). Heeft iemand ooit gehoord dat dit jankende vullis voor sancties roepen op China? Dat de Tibetanen worden langzaam door de Chinezen gedecimeerd? Of over de verschrikkelijke toestand waarin christenen in Syrië, Irak , Egypte en de hele Arabische (moslimwereld) leven? We zouden verder gaan …naar de “Stakkers van Palestijnen die het zo slecht hebben”. Waar is het debat over de situatie van de christenen in de Gaza Strook en de West Bank? Zie http://arabracismislamofascism.wordpress.com/2010/02/03/islamic-palestinian-apartheid-gazas-christians-worried-about-ethnic-cleansing/
  Waarom zijn de “Vredesduiven” in dit linksige debat in Groningen niet in de onderdrukking van deze groepen geïnteresseerd? Antwoord: er wordt voor ze niet betaald!.

  Voor niets gaat de zon op voor de rest: MASTERCARD, VISA en BAHNHOFSTRASSE

  Like

 5. Paardestaart zegt:

  Ah, kijk ’s aan – typisch vrouwen van het soort dat de schaamte ruimschoots voorbij is:
  “Volledige burgerrechten voor die vluchtelingen zouden de druk op Israël weghalen”
  De dames kènnen de redenatie achter het bestaan van ‘de vluchtelingen’ dus niet alleen – ze zijn net als Hamas van mening dat het helemaal geen punt is om mensen als ‘vluchtelingen’ te laten poseren in ‘kampen’ en ze daar eindeloos te laten uit propagandistische overwegingen; gewoon om druk op Israel uit te kunnen oefenen. Zolang ze maar goed betaald worden door hun opdrachtgevers natuurlijk. Tot zover het mensenrecht volgens linkse activisten/parlementariers

  Meh – antifa’s hebben natuurlijk ook geen overwegende bezwaren tegen agitatie, manipulatie enzelfs mensenoffers: het doel heiligt nu eenmaal de middelen. Noemden de socialisten dat vroeger niet ‘kanonnenvoer’, en de nazi’s ‘stoottroepen’ ?
  Ga er maar rustig van uit dat alle ‘zwakkeren’, àlle ‘doelgroepen’ gebruikt worden als gereedschap om ‘het kapitalisme’, de ‘bourgeois samenleving’ cq het vrije westen mee om zeep te helpen, onder het motto: de arbeiders zijn een beetje op, dus slachtoffers aller landen, verenigt u ^_^

  Like

 6. likoednederland zegt:

  Verbaasd niets, GroenLinks is ook als enige voor het voortzetten van het betalen van topsalarissen en riante bonussen aan moordenaars. Mits het Palestijnen zijn, uiteraard.
  http://likud.nl/2013/12/moetie-tegen-nederlandse-steunverlening-aan-palestijnse-misdrijven/

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Er hangen vragen in de lucht die uitgelegd moeten worden.
  a) Stichting ‘Groningen-Jabalya’. In de tekst staat: “De Stichting Groningen-Jabalya wordt gesubsidieerd door de gemeente Groningen en heeft als ‘werkdoelstelling’ ‘het versterken van de solidariteit van de bevolking van Groningen met het Palestijnse volk’.
  De vraag luidt: verdient de stad Groningen zo veel belastinginkomsten dat men geld “Con Amore” kan worden verkwanseld aan het bloedige ongedierte van de Hamas in Gaza? En dat in een tijd van ruim zes jaar durende crisis? Zover ik weet de toestand in Groningen is niet rooskleurig. Zie link: http://www.groningerforum.nl/agenda/activiteiten/armoede-in-groningen
  Waarom wordt het geld niet besteed aan de voedselbanken in de stad? Aan armoedebestrijding Scholen? Sport voor kinderen? De Palestijnen hebben machtige vrienden in de Arabische olielanden. Wie heeft de arme Groninger?
  b) Er staat in de tekst, dat de Stichting is gehuisvest op hetzelfde adres als Groen Links Groningen. Sorry, maar dat herinnert mij sterk aan krantenartikelen over de businessactiviteiten van de Penoze in Amsterdam; waar allerlei zaakjes werden door advocaten en accountants op schimmige wijze afgerond.
  c) Dan rijst nog een vraag m.b.t. de oud Volkskrant journalist, de heer Jan Keulen: voormalig directeur v.d. “Doha Center for Media Freedom” (van 2011 tot eind 2013) en ook nog een oud voorzitter van de “Stichting Groningen Jabalya”.
  Doha is de hoofdstad van Qatar. De Emiraten en Saudi Arabië, zijn de hoofdfinanciers van het wereldwijd islamiseringsproject. Zij financieren 1) de bouw van moskeeën over heel Europa, 2) activiteiten terreurorganisaties, 3) onderhouden sterke lobby werkzaamheden bij de Europese Parlement, EU, Europese regeringen en de topleiding van universiteiten. Men moet ook niet vergeten dat de overtocht van de tsunami vluchtelingen naar Europa is, wordt ook gefinancierd door deze Arabische olielanden.

  Kortheidshalve voorzichtigheid is geboden. Meer linksige leden in de EP = minder toekomst voor autochtone Europeanen.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  En aangezien dit uitgaat van GroenLinks moet je er dus van uitgaan, dat ze ze zich, als je het ze rechtstreeks zou vragen, ook nog min of meer verwant voelen met de Duitse ‘Antifa’s’. Immers, die bestrijden ‘het Fascisme…..’
  Zouden die lieve dames en heren eigenlijk nog wel weten, wat ‘Fascisme’ überhaupt inhoudt?
  “Jahaa,” zullen ze desgevraagd vol overtuiging antwoorden, Juist daarom steunen wij het Palestijnse volk; dat dreigt er het slachtoffer van te worden. Zoals àlle etnische minderheden.”
  “Slachtoffer……van de Fascísten?”
  “Van de Fascisten, ja, met Israël voorop.”
  Ja, wat móet je hier nog van zeggen?
  Als de EU soms van plan is, de mensheid collectief een verdraaid geschiedenisbeeld in te prenten, op dezelfde manier als Big Brother in Orwell’s 1984, dan beginnen ze daar al aardig in te slagen. Recente geschiedenis, nota bene!

  Like

 9. @ Thomasson, 13 mei 2014 om 17:54

  Helemaal mee eens, dat zijn allemaal heel terechte en relevante vragen.

  Like

 10. win, 13 mei 2014 om 16:44

  Bedankt voor het compliment!

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Och zo’n sinaasappel actie noodzaakt een reactie.
  Zo kijk ik altijd even of er ook Israëlische producten te koop zijn voor in mijn winkelwagentje.

  Like

 12. Jade zegt:

  “Groen links, zin in de toekomst” staat er in hun logo.
  Dan vraag ik mij af wat voor toekomst ze voor ogen hebben…
  Heel waarschijnlijk een toekomst zonder ons.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jade
   Natuurlijk heeft Groen Links zin in de toekomst! Wat voor toekomst ze voor ogen hebben voor Nederland? De vraag is niet moeilijk te beantwoorden: Voor hen Groen van de dollars in de Zwitserse bank, voor ons vies en bruin van de ISLAM.

   Like

 13. Tempelier. zegt:

  Wellicht kan madam Sargentini een ritje op een windmolen maken , om haar muizenissen uit haar hoofd te laten waaien.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Die veiligheidsmuur die Israël gebouwd heeft zal blijven staan zolang als Israël vindt dat dat nodig is! En die Wil Jurgen Sargentini zal zich, samen met die smerige moslims en haar rode en groene mede criminelen tegen diezelfde muur te pletter lopen!

  Like

 15. Avidia zegt:

  Jade zegt:
  13 mei 2014 om 19:09

  Juist Jade, wat voor toekomst hebben zij voor ogen, een kruistocht tegen alles waar zij op tegen zijn, in theorie, kijk maar naar die trut Femke!!! En maar uithalen naar discriminatie, ondertussen haar kinderen veilig stellen in een andere school. En de retoriek van die Femke, ik krijg braakneigingen als ik haar zie of hoor spreken. Alles klopt bij haar, dat zuinige linkse mondje, en vergeet haar vingertje niet, Femke weet alles beter, nou, de keuze die ze in eerste instantie maakte was dus echt niet de juiste, kijk mij eens ik doe mijn kinderen op die school. Ik lach me slap over dat mens, dat er zoveel onzin in een mens zijn hoofd kan voorkomen, onbegrijpelijk. Ik moet echt een ding constateren, dommer mensen als linksen bestaan niet, er is iets met hen aan de hand. Van alles een ander voorhouden en zelf het tegenovergestelde doen. Iedereen van alles opdringen behalve aan hen zelf, ik walg van ze.

  Like

 16. fleckie zegt:

  CIDI:uitnodiging lezing:21 mei a.s. Dr.Yossi Beilin, over Kerrys vredesonderhandelingen,
  toegang gratis ,aanmelding verplicht.cidi@cidi.nl o.v.v.aanmelding Beilin.Voor de Amsterdammers onder U :di.20 mei wordt Yossi Beilin bij LJG A’dam geinterviewd door Paul Brill, toegang 10eu, opgave via secretariaat@ljg.nl

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Ze wil niet alleen dode Joden maar dode alles wat niet moslim is, inclusief haar zelf.Zo iets noemd God zelfmoord en ook dat is een zonde.

  Like

 18. Voor wie ‘m nog niet heeft gezien:
  VIDEO – De nieuwe Pat Condell: The Guardian en de BBC
  Posted on 13 mei 2014 bij Bert Bron natuurlijk.
  Is erg on topic en erg goed. Super zelfs.

  Like

 19. Anneke zegt:

  Een Groen links SOCIALISTISCHE trol fair??? NEE, absoluut niet…verre van fair…UITBUITERS dat zijn het èn Israel-haters tot op het blote bot. “Zo’n houding komt hun heel duur te staan, op de (langere) termijn”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Toevoeging: Jammer voor die slinkse socialisten..Het Israelische volk komt meer meer en nog meer tot leven!!! Halleluyah Amen. G’ds volk heeft genoeg moeten bloeden, zal niet meer letterlijke hoeven bloeden. De Israelische staat zal alleen maar UIT-BREI-DEN. Voor de islam-landen is straks géén ruimte meer. “Nee, men zal zich MOETEN bekeren tot de G’d van Israel wil men overleven hier op aarde. Dit proces is overigens al actief, in alle windstreken. Steeds meer ex-moslims komen binnen in het huis van de Heilige Vader van Abraham, Isaak en Jakob. Het politiek -,seculiere NWO- westen beseft dit groei-proces niet, men wil dit niet inzien. “Sluit de ogen maar, kijk maar weg. Waarheid is al tijden geleden verjaagd; althans dat dachtten jullie” !!! ! !!! De leugen wordt NU verjaagd door de aanhangers van realiteit en waarheid…Boontje komt uiteindelijk om z’n loontje.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s