Brekend: we gaan allemaal dood. Aan longtyfus

xWM0O3I

Hou maar op met leven, het heeft toch geen zin meer. In Saudi-Arabiristan is een virus opgedoken is dat dodelijker is dan het blauwe schild in Super Mario Kart. En nee, het is niet de islam. Het heet MERS en het is echt niet gers. De opperdokters van deze planeet hebben vannacht zelfs een spoedvergadering belegd om te bespreken hoe ze de couscouskuch kunnen tegen houden.

Lees verder>>>
(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Brekend: we gaan allemaal dood. Aan longtyfus

 1. janfreak zegt:

  En anders gaan we wel dood aan het inademen van fijnstof. Dat lijkt me ook verantwoordelijk voor mensen die longkanker krijgen en nog nooit gerookt hebben. Lijkt me ook een betere verklaring dan te stellen dat het door het meeroken komt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zal er 1 linkse rakker bewust geen auto hebben om te voorkomen dat deze fijn stof uitstoot?
   Wat jaarlijks meer doden oplevert dan dat gesuggereerde meeroken.
   Ik ben blij dat ik niet in een grote stad woon maar op een plek met het schoonste drinkwater van NL. En met de lucht zit het hier voorlopig ook nog wel goed.

   Like

 2. Vederso zegt:

  Kijk, dit MERS-virus is een serieus te nemen fenomeen en GeenStijl slaagt er weer in er een zgn. grappig stukje van te maken. Ik heb zo het idee dat ik GS steeds minder waardeer.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ook dat hangt er weer van af, Vederso: Van de columnist, we te verstaan. Dit is Johnny Quid en die is wel om meer redenen omstreden.
   A(nnabel) Nanninga is vaak genoeg op het briljante af (Beetje chaotisch, maar tóch) en ik moet zeggen, dat de stijl van Pritt Stift mij ook steeds beter bevalt. In vergeet U niet, dat zelfs Hans Jansen af en toe acte de présence geeft op GS. Alles bij elkaar is de samenstelling nog niet zo onverdienstelijk.
   Overigens moet ik bekennen, even spontaan in de lach geschoten te zijn bij de ‘kwinkslag’: “Het heet MERS en het is lang niet GERS”. Maar dat is dan om de meligheid van zo ’n onzin-rijm, gevormd door een onzin-woord. Dat soort flauwekul maakt mij nog wel eens aan het lachen omdat het flauwekul ís. Sorry, dat is sterker dan mezelf.

   Like

   • Vederso zegt:

    Misschien moet ik er iets aan uitleggen. Twee dagen gelegen had GS ook al een stukje; Te koop: Voorverpakte Nigeriaanse schoolmeisjes, en dat stukje was ook zgn. grappig en dat viel bij mij totaal verkeerd. Die meisjes verkeren nl. wel in levensgevaar en daar kon ik de lolligheid niet van zien. En nu hadden ze weer iets zgn. grappigs over wat kan uitgroeien tot een groot probleem en als je niet in staat bent om dat te zien…..dan haak ik even af.

    Like

 3. catherine zegt:

  Ik geniet van de humor in de stukkies van GS. Voor wie de druiven zuur zijn: get a life (op eigen kosten)

  Like

 4. Yiooda zegt:

  Geachte Heer Bron, Mag ik deze studie in delen plaatsen of in zijn geheel??
  MVG en GBY
  Joop Gilhuis
  (Yiooda)

  Lieve mensen,

  Ik ben een duidelijke studie tegengekomen die wat meer inzicht geeft over het wel of niet eten van bepaalde dieren, met verwijzingen naar God’s Woord en de woorden die door bijbelvertalers neergeschreven zijn die Yeshua nooit gezegd heeft!
  Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen en het eventueel uitwerken en weer doorsturen naar anderen belangstellenden!
  Lieve groet en God’s Zegen.
  Jiooda.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wilt u het geheel eerst even insturen ter beoordeling via de “CONTACT”-knop? Dank u.

   Webmaster

   Like

  • aegoliuscs zegt:

   Eerst de apenziekte (hiv) waarna de vogelziekte volgde alsmede de voordien ontkende geitenziekte. Nog 4 plagen te gaan…….. Laat even de teloorgang van economische systeem buiten beschouwing alsmede de EUSSR massa-bevolkingsstraf.

   Like

  • BertG. zegt:

   Wat het wel of niet eten van bepaalde dieren, met verwijzingen naar god’s Woord nou in hemelsnaam met god te maken heb, vraag ik me af.
   Hebben ze dat dan allemaal bijgehouden wat jezus elke dag wel of niet tot zich nam als voedsel? Of mengen we allerlei geloof meningen door elkaar hierover.
   Of zijn dit weer meningen van mensen die na jarenlang het grote boek bestudeerd te hebben, hier plots achter gekomen. Hoe betrouwbaar is dan zo iets geworden?

   (ik vreet zo goed als alles, alleen geen lever en ingewanden)

   Like

  • Driek zegt:

   Beste meneer Joop, ik hoop dat u mij niet kwalijk neemt, maar ik denk dat de lezers die belangstelling hebben in het Oude Testament, voldoende hebben aan het 3e Boek Leviticus, daar staat het allemaal in, aan een meer duidelijke studie heb ik persoonlijk niet zo’n behoeft. Ik vind het altijd leuk wanneer er hier op deze site zo af en toe een mooie Bijbeltekst wordt neergeschreven, maar we hoeven ook weer niet te overdrijven. Laten we in hemelsnaam deze mooie website van E.J. Bron niet bederven met te veel religie, want dan haken misschien de trouwe lezers wel af. Niet iedereen heeft zin in ‘Gods Woord’. Maar ik twijfel niet aan uw oprechte bedoelingen.

   Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Nou lekker dan;polio schijnt ook weer terug te zijn van weg geweest;uit Afrika “overgewaaid”!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Hebben we hier tientallen jaren tegen allerlei smerige ziektes gevochten, komen die primitieve barbaren het spul weer invoeren!
  Huisvest dat volk nou eens naast die islamofiele ‘royals’, als ze dan toch zo nodig binnengehaald moeten worden?
  Kunnen ze ook een keer de ‘tyfus krijgen’!

  Like

 7. ezra70 zegt:

  Het eerste mers virus nu ook in Nederland…
  http://nos.nl/op3/artikel/647733-mers-nu-ook-in-nederland.html

  Like

 8. sam zegt:

  spijtig dat Patton en Macarthur overleden zijn.
  Macarthur nuke’m down, Patton met zijn tanks de rest platwalsen

  Like

  • sam zegt:

   eventueel ook Swartzkopf, zal nu wel een wiite kop hebben. Die kent er ook wat van en heeft ook een bewezen staat van dienst (300.000 Irakezen gedood op hun aftocht uit Koeweit)

   Like

 9. Anneke zegt:

  We gaan allemaal dood aan longtyfus…..Wat een droevenis, of toch niet? Geloof dit niet, bangmakerij of hoe je ’t wil noemen. “Laat je niet gek maken”. De mensheid zal NIET uitsterven!!! NEE, er zullen zeker weer overlevenden zijn. Dit is bij iedere epidemie/pandemie altijd zo geweest….Nogmaals: de mensheid ZAL NIET UITSTERVEN. Op deze planeet zal leven permanent aanwezig zijn!!! “De enige planeet waar leven is, kunstwerk van onze Schepper…….”.

  Like

  • Anneke zegt:

   De mensheid zeker hier in het westen is TOTAAL OVER-GEVACCINEERD èn ‘GEJODEERD’. De geleerde universitaire wijsheid wilde niet inzien dat hun ‘heilige’ vaccinatie’s en antibiotica op een gegeven moment hun werk niet meer zouden doen. Overigens heel veel moderne ziekten zijn gekweekt door de universitaire wijsgeleerden, in opdracht van de zieke schyzofrene machthebbers. Hun wijsheid is MISBRUIKT, in ’t voordeel van engeltje Lucifer. “Die heeft er maar een super heet vuur van gemaakt”. Is nu zo goed als UITGESPEELD, zal nog even driftig zoeken naar nieuwe wijsheden/ideën maar hij is UITGEZOCHT. Zal NIETS meer vinden!!! Houdoe…..

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Anneke:

   “Nogmaals: de mensheid ZAL NIET UITSTERVEN.”

   Nee, Anneke, dat denk ik ook niet. Enorme ijstijden en dergelijke voorbehouden. Toch zou het wel handig zijn als er weer eens flink uitgedund werd. Met een beetje geluk blijven dan die exemplaren van de mensheid over, waar volgende generaties wat aan hebben. Nu zijn er meer uitvreters dan broodvechters.

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

 10. Cathja zegt:

  Ik kan maar niet begrijpen waarom onze kinderen vanaf kort na de geboorte al de ene na de andere vaccinatie moeten krijgen! Zelfs kinderziektes mogen ze niet meer doormaken, want men wil zelfs de kleinste kans op complicaties uitsluiten.
  Maar met het ‘aanspoelen’ en toelaten op Europese bodem van honderdduizenden vreemdelingen, die allerlei enge ziektes bij zich kunnen hebben, zoals gele koorts, malaria, TBC, etc., heb ik nog steeds niets gehoord over een verplichte vaccinatie voor al die bootvluchtelingen, maar ook niet voor al die asielzoekers die hier heel luxe per vliegtuig aankomen. Waarom worden deze mensen niet in quarantaine gezet, getest op allerlei ziektes etc., maar worden ze gewoon aan hun lot overgelaten wat dat betreft? Wat voor nut heeft de WHO nog, als ze zich niet inzetten voor de gezondheid van mensen in landen waar bovengenoemde ziektes niet voorkomen? Moet er dan eerst een zeer gevaarlijk en dodelijk virus opduiken?
  Een enorme misser! Wel tegen een zogenaamde enge griep vaccineren, terwijl die in feite niks voorstelde, en wat onze overheid enorm veel geld heeft gekost, maar dit dodelijke virus kon zomaar ons land binnen komen.
  ‘Vreemd’……!

  Like

  • BertG. zegt:

   En zo wordt de complete gezondheidszorg in een paar jaar tijd compleet om zeep geholpen.
   En daar zijn ze dan jarenlang voor bezig geweest om dat allemaal op peil te houden.
   Waar zijn we dan al die tijd mee bezig geweest, kan je je zelf afvragen.
   We flikkeren het gewoon over boord, alsof het nooit bestaan heeft.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 16.23. uur, op 14/5. Klopt Bert. Als voorzitter van een Cliëntenraad van een Zorgcentrum, heb ik de laatste 5 jaar gezien, hoe de afbraak zijn vernietigende spoor heeft getrokken. Daar ben ik zo gedeprimeerd van geworden, dat ik per 1 juli stop als voorzitter. Je kunt verdorie nog alleen maar “slecht nieuws”, overbrengen naar de inwonende senioren! Driewerf schande, voor politici van links tot rechts die HIER verantwoordelijk voor zijn. En wij weten best wel welke clowns en partijen daar debet aan zijn. 22 mei, laten we dan massaal op de PVV stemmen!

    Like

  • Anneke zegt:

   Ja..Cathja onze kinderen en wij idem zijn al kort na aankomst op aarde VERGIFTIGD door die ‘heilzame’ vaccinatie’s. Wij en onze ouders wisten nergens van, NU is het tij letterlijk op alle vlakken aan het keren….De roverheden wilden van ons burgers af, wij zijn een sta in de weg van de NWO-gekke infantielen!!! “De politieke kaarten zijn al tijden gelee geschud….Niks democratie, HELAAS….volop belazerd door de NWO-WANORDE.

   Like

 11. Yiooda zegt:

  BEATRIX.
  Koningin Beatrix van de lage landen,
  wat u daar deed, liet heel de christenheid stranden.
  Want, wat heel veel mensen nu, beslist niet weten, maar ik wel,
  dat u als Bilderberger een weg bewandelt naar de hel.
  In dit genootschap met een geheime code voor de NWO,
  heeft u zichzelf en uw huis vernedert tot een laag niveau.
  In een land waar de christenen nauwelijks worden getolereerd,
  heeft u, met een pompeuze soepjurk en lampenkap, satan vereerd.
  Ik zag hoog tegen u op als mijn Koningin en Vorstin,
  door uw eerbied voor de allah van het oosten, nu heel min.
  Dit moest mij, en met mij vele Nederlanders, van het hart,
  dat olie, geld en macht, de doorslag gaf en christenen tart.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Ik heb niets er tegen als ze in Saudi Arabie allemaal aan mers sterven.

  Like

 13. alex schrauwen zegt:

  Te gek voor woorden dat er geen negatief reisadvies wordt afgegeven.met andere woorden sterf maar lekker uit bevolking.en het komt allemaal uit die achterlijke landen.nou komen er naar het blijkt al 700 assiel zoekers bij per week in dit land.dus is het makkelijk dat de Nederlandse bevolking uitgedund wordt.over de rothschild’s en de rest maar niet te spreken.in elk land zelfs hier hebben ze alle virussen in opslag.er zijn er bij waarvan 1 flackon al de hele Nederlandse bevolking om kan leggen.lekker hoor deze wereld.dus lekker naar al die landen op vakantie kun je eindelijk iedereen uitroeien als je thuiskomt !!!!! Achterlijk zijn ze.negatief reisadvies en anders wees zelf zo slim om niet te gaan.bent u uw leven beu.wij niet dus blijf daar uit de buurt

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Je hoeft daar ook niet heen te gaan;ze komen het wel naar hier brengen!

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   alex schrauwen 14 mei 2014 om 19:09
   >>>Te gek voor woorden dat er geen negatief reisadvies wordt afgegeven.<<<

   Hoezo? De meeste reizigers vanuit Nederland naar Saoedi Arabie zijn arabieren.

   Like

 14. Avidia zegt:

  Wat een onzin allemaal, word er niet goed van, dan weer dit, dan weer dat, leg het naast je neer, ik geloof nergens in,

  Like

 15. Jan zegt:

  De pest werd ook al door moslims naar onze contreien gebracht, nu is het dit virus, en weer zijn het moslims die hiervoor verantwoordelijk zijn. Terugpesten is de oplossing: dus minder.

  Like

 16. chiene zegt:

  Bertg: die schone lucht en drinkwater , waar woont je?
  Toevallig geen buren om je heen die hout stoken?
  Daar zijn die in Nederland zgnmd “schone”gebieden om bekend.
  Ik woon ook in zo’n “schoon” gebied aan de Noord-Hollandse kust waar idioten denken dat o zo millieuvriendelijk bezig zijn met hun houtvuurtjes.Ja we gaan allemaal een keer dood, maar nu onnodig nog veel eerder.Veel dingen kun je niet beïnvloeden maar de meest simpele: beperking van of stoppen met van hout stoken hebben we niet voor elkaar over , dus stoken we elkaar dood.Fijnstof door houtrook 9x boven toegestane norm.Dan woon ik nog liever aan de snelweg.
  Maar ja ……..

  Chiene

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s