’D66 loochent zijn Europese standpunten’

Screenshot_16

DEN HAAG – D66 verloochent zijn eigen standpunten, nu voorman Pechtold ineens een pas op de plaats met Europa bepleit. Dat vindt CDA-leider Buma.

De christendemocraat viel van zijn stoel toen hij de doorgaans pro-Europese Pechtold dit weekend ineens hoorde vertellen dat voorstanders van de EU niet te veel voor de troepen uit moeten lopen in de verdere ontwikkeling van de unie.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, EUSSR, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

17 reacties op ’D66 loochent zijn Europese standpunten’

 1. Vederso zegt:

  Verkiezingspraatjes. Straks telt dit niet meer?

  Like

 2. dgneree zegt:

  Verkiezingen voor de deur en Glibberaal Pechtold wordt opeens EU-kritisch.
  Dat is nu populisme van de walgelijkste soort.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het zou fijn zijn als van Haersma Buma die laatste veronderstelling nog even nader zou willen toelichten: Zelf voelde ik als eerste de gedachte bij me opkomen, dat het miezerige mannetje zo vlak voor de verkiezingen tóch last begon te krijgen van koudwatervrees.
  Niet in verband met de peilingen, uiteraard, mààr……Zou het bijvoorbeeld kunnen, dat hem tóch iets ter ore gekomen is over die 2/3de Europeanen, die de EU spuugzat zijn….? Hij wéét waar de PVV plús volledige aanhang in dit opzicht staat.
  En dat is meer dan hijzelf kan zeggen, want de kiezers van D ’66 Zijn en blijven voor een groot deel ‘zwevend.’ Dat komt ervan als je partij nooit een duidelijk profiel ontwikkeld heeft…..

  Like

 4. BertG. zegt:

  Deze Haagse partijen leveren ons uit aan Brussel
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/en_onthou_dat_je_bij_zowel_vvd_als_d66_die_nar_van_een_verhofstadt_kado_krijgt.html

  Zie filmpje van markje. Zo iemand zou je toch gewoon gaan slaan. Wat een slijmbal.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Dat is alleen om stemmen binnen te halen. Na de verkiezingen is Pechtold vergeten wat hij heeft gezegd of hij is verkeerd begrepen.
  Want het is en blijft een schooier!!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Pechctold beschouwt Wilders stiekem als zijn grote voorbeeld; hij kijkt welke punten uit het verkeizingsprogramma van de PVV het best scoren bij het volk en dat gaat het miezerige kereltje dan ook nadoen/beloven.
  Alleen zal de gluiperige kobold met de klotsogen zich, in tegenstelling tot Wilders, natuurlijk niet aan zijn beloftes houden.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Gewoon om diegenen over te halen die twijfelen over de Eu,maar nog niet goed weten wat er mee te doen.Na de verkiezingen geeft die kwal er wel weer een draai aan,zoals gewoonlijk!

  Like

 8. Jade zegt:

  Stem nooit, maar dan ook nooit, op een Bilderberger…

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Uiteraard, meent Pechthold daar niets van. Na de verkiezingen, draait hij weer 180 graden! Het is een Bilderberger, net als Mark Rutte!

  Like

 10. lucky bee zegt:

  PVV die houden aan hun woord.en is nog steeds de zelfde als ze begonnen waren.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Extreemlinks aan de macht in Amsterdam?

  AMSTERDAM –
  Nu D66 door de linkse partijen in een hoek wordt gedreven dreigt extreemlinks in de hoofdstad de macht te grijpen. Drie linkse partijen (PvdA, GroenLinks en SP) plus de Partij voor de Dieren hebben samen een nipte meerderheid in de gemeenteraad en kunnen daarmee verkiezingsoverwinnaar D66 buiten spel zetten.

  Like

 12. Monalisa zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22623703/__Buma_daagt_Pechtold_uit__.html

  DEN HAAG –
  CDA-leider Sybrand Buma heeft zijn D66-collega Alexander Pechtold woensdag uitgedaagd voor een een-op-een-debat over Europa. Volgens Buma heeft Pechtold „bewust onduidelijkheid gecreëerd” over zijn EU-plannen. „De partij vertelt niet wat ze echt wil met Europa, terwijl het D66-verkiezingsprogramma daarover geen enkel misverstand laat bestaan.”

  Like

 13. Anneke zegt:

  D-66….DEMONS-66 !!! Demonen kunnen alleen maar liegen en bedriegen!!! “Het enigste talent wat ze hebben ge-orven”.

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Ik citeer even een woordvoerder van D’66, nadat zij mijn mail naar de Tweede Kamerfractie + link naar het openhartige vraaggesprek met Herman van Rampspoed had gelezen.
  Zij beantwoordde mijn vraag uit dat mailtje: ”En willen jullie echt DIT Europa?”
  D’66 antwoordt:
  ”Geachte heer V.

  Hartelijk dank voor uw e-mail aan D66. D66 is het met u eens dat Europa beter kan en wil een effectievere, meer democratische politieke unie, waar burgers meer invloed op hebben. Een Europese Unie die kan opereren als één geheel en waarin de bestuurders democratisch worden gecontroleerd door het Europees Parlement. Politici die niet functioneren, moet je kunnen wegstemmen. Daarom wil D66 een gekozen Europese Commissie, een gekozen Europese president en Europese lijsten bij verkiezingen in lidstaten, zodat een kiezer in Denemarken ook op een Nederlandse of Franse kandidaat kan stemmen.

  Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Martine van B.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s