Door EU-beleid verdrinken duizenden immigranten

Screenshot_17

(Door: Joost Niemöller)

De situatie met de bootvluchtelingen lijkt steeds erger te worden. In Libië is, dankzij het ingrijpen van de NAVO, een aanhoudende chaos ontstaan van elkaar bestrijdende stammen, en het gevolg is dat illegale migranten vanuit Afrika niet langer tegen gehouden worden. Maar integendeel, smokkelaars hebben vrij spel. Vervolgens gaat het in bootjes naar Europa. Daarbij verdrinken er velen. En steeds meer, zo krijg je de indruk.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de aanzuigende situatie die de EU heeft gecreëerd. Wie er eenmaal in is geslaagd de EU grens te passeren komt terecht in een lang durende asielprocedure en zal uiteindelijk toegelaten worden. Er wordt niemand uitgezet, dat wil zeggen soms voor de vorm, maar nooit in de praktijk. Het ergste wat de illegale immigrant kan overkomen is een tijdelijk verblijf in een detentiecentrum.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

20 reacties op Door EU-beleid verdrinken duizenden immigranten

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ik heb geen compassie met die gasten.
  De Middellandse zee dreigt zo wel ernstig te vervuild te raken met al die lijken. Daar heb ik dan wel weer moeite mee.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Och, het haaien bestand zal hierdoor wellicht toenemen.
   Die kunnen hun lol niet op met die smakelijke hapjes.

   Like

  • Lis zegt:

   Hoe hard het ook klinkt, ik deel de mening van Joannes. Het is niet meer normaal wat er gaande is. Zogenaamde ‘vluchtelingen’ die massaal als fabrieksproducten naar Europa worden geschopt of vrijwillig op de vleespotten afkomen. Een beroep doen om medelijden van blinde, linkse mensen die zich vrijwillig inzetten om de westerse landen nog verder naar de verdoemenis te helpen. In eigen land worden ouderen behandeld als oud vuil, na decennia van hard werken en het land opbouwen. Indirect is hier sprake van een genocide op de westerse mens. Nee, dan heb ik ook meer moeite met de vervuilde Middellandse Zee. Die mensen horen niet in het westen, laten ze met die miljarden ontwikkelingshulp maar hun eigen landen opbouwen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  De EU moet eens beginnen met een ander beleid, en duidelijk maken dat we in Europa niet heel Afrika kunnen opnemen en van bad, bed en brood kunnen voorzien! Door het beleid van de ‘leiders’ van de EU krijgen we in Europa op nog uitgebreidere schaal met de islam, handophouders en bij ons niet meer voorkomende ziektes te maken. Alles loopt hier maar binnen, en de burgers verzetten zich meer en meer tegen dit beleid. Tolerantie kent zijn grenzen, en die grenzen zijn al ruimschoots overschreden. Je kunt niet van mensen verlangen dat een deel van hun salaris afgestaan moet worden ten gunste van mensen die niks uitvreten en een mooi leven willen leiden op jouw kosten. Dat gaat niet. Hulpverlening is mooi, maar mag nooit afgedwongen worden. Bovendien zijn de meesten geen echte vluchtelingen, maar mensen die op een mooie en makkelijke manier oud willen worden. Kijken we dan naar de situatie in ons land en zien hoe onze ouderen vandaag de dag worden behandeld, dan hoeft men het niet vreemd te vinden dat wij tegenover asielzoekers zeer terughoudend zijn en ze niet bepaald met open armen ontvangen. Echte vluchtelingen bedoel ik uiteraard niet. Maar ons ooit zo leefbare land is onleefbaar aan het worden.
  Tijd om het roer radicaal om te gooien!

  Like

  • BertG. zegt:

   En niet te vergeten, we gaan allemaal dood aan de kamelenhoest.
   Nog zo’n fijn bijproduct.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 14 mei 2014 om 12:25

   “Door het beleid van de ‘leiders’ van de EU krijgen we in Europa op nog uitgebreidere schaal met de islam, handophouders en bij ons niet meer voorkomende ziektes te maken. Alles loopt hier maar binnen”

   Wel ja, dat kan er ook nog wel bij. Er zijn inmiddels meer dan 7,5 miljard mensen op deze wereld, waarvan ruim 1/3 deel (dus 2,5 miljard) in de zogenaamde pauperlanden. Laten we die allemaal naar Nederland halen, ze een mooi nieuw huis geven, plus een levenslange forse uitkering, gratis scholing, en onszelf vooral slaafs aanpassen aan hun vaak onaangepaste gewoonten en agressieve gedrag. Dan hebben VVD en PvdA weer goed gescoord voor een juichende uitzending van Pauw & Witteman en van DWDD. Bijkomend voordeel: Rutte en Samsom kunnen de belastingtarieven nog een paar tandjes verder opschroeven.

   Like

 3. nieuwenhuis zegt:

  http://www.telegraaf.nl/telegraaf-i/7BN/NYEfw

  Hier nog zo’n gast, maar dan wel in “maatpak”…………GVD!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. sam zegt:

  waarom volgen ze in Europa niet het Australisch model? Australië wordt overpoeld door migranten. Ze hebben speciale diensten die op zee de schepen controleren die opvaren naar Australië. Wanneer een schip wordt geënterd.met illegale migranten. Wordt het vaartuig zonder pardon terug gesleept naar Indonesië; De Illegalen mogen zelfs niet op een Australische marine vaartuig komen, daar dit Australisch grondgebied is.

  De kust van Libië kan zeer gemakkelijk door middel van radar gecontroleerd worden Alsook de omgeving van het eiland Lampedusa. De gedetecteerde schepen met illegalen gelukszoekers kunnen zelfs op zee tegengehouden EN terug gesleept worden. Als die komedianten hun eigen schip zouden lekslagen om gered te worden. Dienen ze deze te laten overstappen op opblaasbare reddingsvlotten, Die ook terug gesleept worden naar Libye of Tunesië zelfs al komen ze uit Algerië of Egypte.
  Zelfs al duurt het dagen om ze terug te slepen WIJ hebben hun niet uitgenodigd. Wij dienen ONS systeem te beschermen voor ONSZELF.

  Het is gewoon onwil van de EU, die zou graag naast iedere blanke een gedegenereerde neger of halve neger zou willen zien staan.

  Griekenland is moeilijker door de vele eilanden. Het is de Turkse overheid die volledig in de fout gaat. Deze hebben geen controlebeleid en beschouwen ons gewoon als vuiligheid en melkkoeien; In plaats van economische sancties tegen Rusland zouden deze Turkije gericht dienen te zijn..

  Like

 5. Jan Van zegt:

  Over een maandje ben ik daar aan het snorkelen en vissies aan het vangen voor mijn zeevijver.
  Hoop niet dat er veel tegenkom die met me mee willen terug naar Holland.
  Holland??? Mag ik dat woord eigenlijk nog wel gebruiken?? Is dat niet “racistisch”?

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Nieuwenhuis;hoe komt zo,n gast aan vele duizendjes?Tranentrekker!Wij zijn op bevel van Brussel letterlijk het afvalputje van de wereld geworden;inmiddels een open,stinkend riool.Met alle gevolgen van dien!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Joost Niemöller heeft volkomen gelijk! Ik vraag mij al 20 jaar af, waarom worden deze “gasten”, niet in de eigen regio opgevangen? En waarom moeten WIJ blanke Nederlanders, en de overige Europeanen, daarbij ook nog belast worden voor MILJARDEN aan ontwikkelingshulp, als deze “gasten”, van de communisten in Brussel toch allemaal hier naar toe mogen komen? Ik weet het wel, destabilisatie, van onze westerse samenleving! En dat op bevel van achtereenvolgens: de EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA en de lakeien van de NWO. En de “nuttige idioten”, van LINKS en de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE werken er volop aan mee, laten we dat 22 mei niet vergeten. En ook niet de meest verantwoordelijke partijen: VVD,PvdA,CDA,D66!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Beleid?De eu beleid heeft hier niets mee te maken,ze doen dat wat hun Allah befolen hebben.
  SUNAN ABUDAWUD BOEK14
  14.2493
  Hij die uittrekt in naam van Allah en sterft of wordt gedood is een martelaar, of zijn nek breekt door een val van zijn paard of kameel, of wordt gestoken door een giftig schepsel, of sterft in zijn bed, of door welke dood dan ook, is een martelaar en zal naar het paradijs gaan

  SUNAN ABU DAWUD BOEK14
  14.2497
  Wie niet deelneemt aan een krijgstocht (jihad) of die uitrust, of goed zorgt voor de familie van een krijger zal door Allah worden getroffen met een plotselinge ramp

  SUNAN ABU DAWUD BOEK14
  14.2520
  De krijger krijgt zijn beloning en degene die hem zijn uitrusting geeft krijgt zijn eigen beloning en die van de krijger.
  Ook al is hij verzopen, hij krijgt zijn 72 maagden als beloning.Dus laat ze verzuipen dan zijn ze snel bij hun 27 maagden verenigd.

  Like

 9. Anneke zegt:

  EU-Brussel heeft inmiddels heel wat slachtoffers op ’t geweten. Geweten…OH, NEE dat heeft men daar niet. Wij verdrinken in economisch- politiek- financieële ELLENDE. Een figuurlijke dood!!! Máár ben er-van overtuigd dat velen deze harde klappen uiteindelijk OVERLEVEN. De politiek NWO-TROLLEN niet!!! “Zij hangen een paar millimeter boven de afgrond. Goede reis, WANORDE – en WANHOOPS-scheppers”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s