PVV-lijsttrekker Marcel de Graaff: ‘Het mooiste resultaat is als we binnen vijf jaar uit de Europese Unie stappen.’

Screenshot_7

Bij de vorige Europese verkiezingen werd de PVV de tweede Nederlandse delegatie in het Europees Parlement. De delegatie wordt bij de verkiezingen van 22 mei vrijwel helemaal vervangen nadat Laurence Stassen uit de partij stapte en Lucas Hartong zich terugtrok. De nieuwe lijsttrekker is Marcel de Graaff, de huidige fractievoorzitter van de PVV in de Eerste Kamer. Chris Aalberts sprak De Graaff over de nieuwe euro-kritische fractie waar de PVV deel van uit gaat maken, samen met het Franse Front National. Hoe gaat de PVV ervoor zorgen dat er minder EU komt?

De PVV wil Nederland uit de EU. Dat kun je niet regelen via het Europees Parlement. Wat gaan jullie wel doen?

“Tachtig procent van onze nationale wetgeving komt voort uit Brusselse richtlijnen. Je kunt ervan uitgaan dat wij in Brussel gaan proberen die enorme wetgevingskraan een beetje dichter te draaien. Als er richtlijnen komen, moet de invloed van Brussel daarmee kleiner worden in plaats van groter. We willen minder in plaats van meer regelen.”

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV-lijsttrekker Marcel de Graaff: ‘Het mooiste resultaat is als we binnen vijf jaar uit de Europese Unie stappen.’

 1. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  5 jaar? Duurt me nog te lang.

  Like

  • Driek zegt:

   Als het zo doorgaat bestaat Nederland over vijf jaar niet meer.

   Like

   • Harry zegt:

    Ja het wordt krap , Driek .
    t’ Is haast een zegen om oud te zijn , hoef je die ellende niet zo lang meer mee te maken .
    Trouwens , dan wordt iedereen toch of onvrijwillig bekeerd of ge-euthanaseerd .
    Dat de meerderheid dat nou toch niet ziet !
    Al ben je nog zo’n optimist , die bui moet men toch zien hangen ???

    Like

 2. L'esprit de Lois zegt:

  Die vijf jaar doe ik dan wel kruipend, daarna geef ik de “esprit”.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Over 5 jaar hebben we,ondanks alle goede bedoelingen,al geen moer meer in te brengen;dan zijn we hier vergeven van islam en zwarten!Dus zullen we toch zelf iets moeten ondernemen;niet goedschiks,dan maar kwaadschiks!Ik zag die bui al hangen toen Geert de afgelopen week in een interview zei:het gaat met kleine stapjes gebeuren.Mooi,maar dan redden we het niet.Denk maar even aan de 1000 uit Eritrea die er nu al in 2 weken bij zijn gekomen.En de 600.000 die al startklaar staan of al onderweg zijn.En aan het feit dat de overheid maar vol bleef houden dat er maar 700.000 hier in Nederland als immigrant waren,terwijl het er nu 2.500.000 zijn;nog al een verschil,of niet?En er wordt niemand terug gestuurd!Ze geven ze eerst de kans om 10 jaar te procederen[moet u eens proberen:lukt echt niet!]en daarna rollen ze in een pardon!Ik weet nu al niet hoe ik mijn kids te eten moet geven,en met mij velen.Dat zal alleen maar nog minder,minder en minder worden.Ik pas daar voor.5 jaar is veel te lang!

  Like

 4. Jade zegt:

  Deze man zou net zo beroemd kunnen worden als onze vriend
  Claus Schenk von Stauffenberg, vermits hij de hele bende daar
  in Brussel probeert op te blazen met een atoombom in een aktetas…

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik stem op Marcel de Graaff, hij gaf een goede indruk in een interview die ik gezien heb, was het niet bij Eva?

  Like

 6. Jan zegt:

  Hoezo zijn sabotage en obstructie geen opties?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het bijna volledig eens met het artikel. Het belangrijkste is, dat zoals in het artikel al geduid, samenwerking met alle euro kritische partijen mogelijk moet kunnen zijn, ja en ook met de partij-FN- van mevrouw Marine le Pen! Over verschillende details van de partijen, zou men best afwijkend over kunnen denken en zijn, maar laten de PVV en de andere eurokritische partijen i.ig. EEN VUIST maken tegen dat ondemocratische gedrocht EU.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  O ja, meneer de Graaff, het is ook een LEUGEN van de EUROFIELE PARTIJEN, dat we niet uit de Ellende Unie zouden kunnen stappen. Artikel 50 van het Verdrag van Maastricht, biedt daartoe WEL de MOGELIJKHEDEN.

  Like

 9. Jan zegt:

  Deens reclamefilmpje om te gaan stemmen:

  Like

 10. rotsus zegt:

  Aan deze PVV lijsttrekker zou ik graag willen zeggen, nadat ik gisteren op een artikel gereageerd heb van dat hufterige misbaksel ven ene Guy Verhofstad en zijn graaien oftewel stelen van diegenen die het moeten opbrengen, dat de kraan langzaam dichtdraaien van de 80% regelgeving welke uit Brussel komt en het een “mooi resultaat zou vinden als we binnen 5 jaar uit de EU stappen” ik dus bedoelde te zeggen in mijn laatste alinea van gisteren. Beste heer de Graaff, ik, en met mij met zekerheid (bij GOEDE EN JUISTE VOORLICHTING EN BERICHTGEVING van kenners van de EU) 85% van de gehele Nederlandse bevolking wil NU UIT DE EU, de grenzen dicht, potdicht en ik kan nog best 10 jaar meedoen en heb veel ervaring voor wat dit laatste betreft daar ik ruim 10 jaar aan de grootste oostgrens van NL dienst heb gedraaid, en mooi weer terug naar de EEG. Dan bij diezelfde EEG enkele goede economen aan het roer, de nationale munten weer terug en ons eens wat minder aantrekken van meesterboef Amerika. Laat hun hun oorlogjes maar mooi zelf voeren.
  Ik hoop dat ik duidelijk was en geloof me maar dat ik voor groot aantal Nederlanders spreek. Dat durf ik met volle overtuiging te zeggen hier. Kan nog een heel verhaal erbij vertellen maar dit zou een mooi begin zijn. Echter 5 jaar is iets wat er bij mij NIET IN KAN EN WIL!!!! NU moet het gebeuren en niet over 5 jaar, en dan denk ik dat we het NU al veel en veel te ver hebben laten doorgaan en die graaiers maar hebben laten doorgraaien en geld over de balk kieperen en op verwegrekeningen neerzetten!!!!!!!!!!!!!! Desalniettemin verblijf ik met vriendelijke groet en wens u in Brussel veel succes en ik zou zeggen, neem het er maar snel van want dit gaat echt géén 5 jaar meer duren. Al moet ik er zelf mee beginnen om het vuur aan te steken en de lont naar Brussel te leggen, maar gebeuren ZAL het zowaar ik hier nu zit te schrijven!!
  Rotsus

  Like

 11. Bauernschmaus. zegt:

  Ik ben geen doemprofeet maar ik zie ons niet uit de EU stappen.Maar goed,hoop doet leven.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Marcel de Graaff heeft theologie gestudeerd. Maar zo te zien is hij de enige gereformeerde die begrepen heeft dat onze God geen andere Goden in zijn aangezicht duld.Lees de 10 Geboden, Exodus 20 vers 1-26.En ook dat wij vreemdelingen moeten begroeten die de zelfde God als wij hebben anders niet.
  Lukas 10,25-37

  Gelijkenis van den barmhartigen Samaritaan
  Met God’s hulp zal het niet 5 jaar gaan durend hoor!Betse Driek.

  Like

 13. alidas1 zegt:

  moet na het stemmen meteen gebeuren 5 jaar is te lang

  Like

 14. wouteenhoorn zegt:

  Ja als dat anders denken net kan is de democratie helemaal naar de kloten.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Nog 5 jaren onderdrukking duren heel erg lang…
  Tegen die tijd zijn we allen onthoofd c.q. gestenigd.
  Of als je ‘boft’ ‘slechts’ de moskee in getrapt.
  Ik zag een paar dagen geleden een schoolklasje buiten lopen; er liepen drie blanke kinderen tussen; de rest was moslimbroed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s