Vluchtwegen naar ‘Europa’

Screenshot_6

(Door: trias politica)

De Europese Unie heeft miljarden geïnvesteerd in het peperdure grensbewakingssysteem Eurosur, maar de toestroom van asielzoekers uit -vooral- islamitische landen blijft maar doorgaan.

Sterker, in plaats dat de marine van betrokken eurozonelanden (vooral Italië en Spanje) de boten terugsleept naar haven van herkomst, zoals de Australiërs doen, helpen ze de vluchtelingen veilig aan wal in hun ‘Beloofde Land’: Europa. Het moge duidelijk zijn, dat de Europese belastingbetaler vervolgens twee keer betaalt, misschien wel drie keer. Eerst voor een peperduur ‘bewakingssysteem’, vervolgens voor de opvang van de vluchtelingen en tenslotte voor de gevolgen van het toelaten van grote groepen mensen (vooral mannen) uit cultuurvreemde landen. Met het staande Europese beleid ten aanzien van ‘gezinshereniging’ betekent dat, dat je kunt wachten op het moment dat de rest van de familie zich bij gevluchte Papa voegt. Inclusief ooms, tantes en de hele santekraam. Want EU-regels zijn regels en al die gevluchte mensen worden natuurlijk allemaal ernstig bedreigd in eigen land.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vluchtwegen naar ‘Europa’

 1. paulzwueste zegt:

  Omgekeerde criminele waanzin!!!!!!!!!!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Alsof ik me eigen gedachtes lees.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Goed dat U ons dit artikel ter lezing aangeboden hebt. En het is niet 2 keer betalen maar zelfs 3 keer. We betalen ons dus scheel voor dat bewakingssysteem, wat niets oplevert. dan komen ze naar hier, worden door de zieligheidsindustrie geholpen, om zolang de zaak te traineren, dat ze dan definitief blijven, en vervolgens halen ze de hele STAM/CLAN naar hier! KNETTERGEK dat we dit alles moeten slikken, op bevel van de roden te Brussel, de EUSSR!

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Die Viviane mogen ze van mij ook opknopen aan de hoogste boom.Waarom kan Italie ook de regels niet aan de laars lappen,net als Australie?Waarom is iedereen toch zo bang voor die Brusselse mafia?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  A. Nanninga sprak al eerderin één van haar columns op GS van een zeer exotische diersoort: De “Dobberneger.”
  Kennelijk heeft de EU het (on)zalige plan opgevat om de Europese Fauna ermee te verrijken; anders zou ik niet weten waarom juist deze soort zo kwistig wordt binnengehaald en her en der uitgezet.
  Misschien hopen ze echt, haar te kruisen met het blanke ras, zo ’n beetje het tegenovergestelde van wat de Nazi ’s in de jaren ’30 beoogden, met het oog op de thans zo veelgeroemde multikul…..Ik weet het ook niet anders.
  En daar dan mínstens even de burgers over raadplegen…..Ben je gek! Die zijn in de ogen van Brussel toch niets meer dan stemvee, proefkonijnen en….tja…..perssinaasappelen…?

  Like

 6. L'esprit de Lois zegt:

  Fijn zo’n systeem als de deur open staat.
  Maar gelukkig kost het niets toch.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ze zijn hier om ons uit te buiten, ons naar de afgrond te helpen zodat we minder praatjes hebben. In hun ogen hebben wij gewoon teveel praatjes, wij zijn teveel opstandig, de KOP indrukken, luisteren naar de EU!!! Nou, dan kennen ze de Nederlandse bevolking niet. Ik ben niet in de oorlog geboren, maar als ik de verhalen van mijn vader hoor, was Nederland behoorlijk ongehoorzaam aan de Duitsers, ook mijn Vader, hij had tig Joodse mensen verstopt, s’nachts kregen ze eten en ook nog genoeg voor de volgende dag. Hij was meerdere keren gecontroleerd, maar hij had ze zo goed verstopt dat ze nooit gevonden werden. Wij Nederlanders willen niet geregeerd worden door ongekozen dictators, zoals die nu in Brussel zitten, wacht de verkiezingen maar af, ze willen niet voor niets dat onze uitslag eerder bekend wordt. Ze schijten in hun broek voor de Nederlandse uitslagen. Wij zijn gelukkig een OPSTANDIG volk, ik ben ook erg opstandig :-}

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Ook een feit dat al die miljarden ontwikkelingshulp, ieder jaar weer, blijkbaar geen invloed hebben op de levensomstandigheden van de Afrikaan. Ofwel het geld bereikt die mensen te weinig, ofwel ze weten dat ze hier levenslang onderhouden worden, ofwel ze worden gestuurd om hier uit te vreten.
  Hoe dan ook betalen we heel veel geld. Zowel aan ontwikkelingshulp als aan de opvang \en daarna het onderhouden van de gehele familie.
  We moeten de grenzen herstellen, ook wij kunnen de euro maar 1 keer uitgeven. En wat moet een Afrikaan hier gaan doen, als Moelanders alle banen vervullen? Niets dus, alleen een beetje moslim spelen en kindertjes maken. En daar zijn er al te veel van.
  En voor de linxen: Hoeveel miljoen Afrikanen wil je hier gaan onderhouden? 2,3, of 10? Ooit komt de dag dat je nee moet zeggen, dus er moeten besluiten genomen worden. Ook als die moeilijk zijn. Waarom dan nu niet ingrijpen, want zo kan het niet langer.

  Like

 9. Lis zegt:

  http://pauldeblot.nl/2014/05/15/kinderpardon-het-gaat-om-mensen/ Maar er zijn nog steeds mensen die van mening zijn dat een zielig kindje alle ruimte moet krijgen om hier te mogen blijven. Waar ik het mee eens ben: het gaat om mensen. Ja, om kinderen die hier geboren zijn en toe moeten kijken hoe hun oma en opa uit elkaar worden gerukt omdat burgemeesters wel de wet willen handhaven waar het om blanke ouderen gaat. Kinderen die hier geboren zijn, maar niet kennis mogen nemen van de geschiedenis omdat dit ‘kwetsend’ zou zijn voor islamietjes. Kinderen die hier geboren zijn, maar onderworpen worden aan een links experiment, genaamd ‘multiculturele samenleving’. Als linksmensen werkelijk zo begaan zijn met kinderen, zeggen ze keihard NEE tegen deze zogenaamde vluchtelingen.

  Like

 10. Jean zegt:

  Als Europa nu zou reageren met één pijl richting Afrika waar het cijfer 1.000% bij staat dan zijn we goed bezig zo niet volgt de ondergang van Europa door het misdadig politiek verraad hoofdzakelijk gepleegd door het EU uitschot een zootje waar enkel walging voor overblijft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s