De politie is er om wetten te handhaven en daar kan door etnische groeperingen niet over onderhandeld worden

Screenshot_15

Het is ongezond wanneer etnische groeperingen onderhands onderhandelen met de politie om wetten niet van toepassing te laten zijn op hun leden. Een volgens signaal dat immigratie niet minder is dan kolonisatie:

Belangrijke islamitische leiders in Sydney hebben een beroep gedaan op de man die waarschijnlijk de nieuwe politiecommissaris wordt in New South Wales, door hem te verzoeken af te zien van de “draconische” wetten die het een misdrijf maken de burgeroorlog in Syrië te steunen.

De huidige plaatsvervangende politiecommissaris Nick Kaldas werd verzocht deze krachtige boodschap niet alleen uit te dragen richting zijn collega´s bij de verschillende politie-eenheden, maar eveneens richting politici op landelijk niveau.

De betreffende wet is de Buitenlandse Invasie Wet, die het een misdaad maakt de oorlog in Syrië te ondersteunen door daar te gaan vechten of door materiaal of geld te leveren aan de daar strijdende partijen.

De hoogste instantie op het gebied van de islamitische religieuze wetgeving in Australië, grootmoefti Ibrahim Abu Mohamed, heeft hierover gesproken met plaatsvervangend commissaris Kaldas, maar hult zich in zijn gebruikelijke stilzwijgen.

Er is geen bewijs dat Kaldas ook maar een minuut heeft rondgelopen met het idee om de wet niet te handhaven als resultaat van de ontmoeting.

Screenshot_16

Bron:
http://blogs.news.com.au
Auteur: Andrew Bolt

Vertaald uit het Engels door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

20 reacties op De politie is er om wetten te handhaven en daar kan door etnische groeperingen niet over onderhandeld worden

 1. Denken jullie nu echt dat hij dit zou toegeven als hij wel een deal had gemaakt?

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Islamitische religieuze wetgeving in Australie?Grootmoefti blablabla????Is het nu al zover gekomen?Als er nu niet heel snel iets groots gebeurt is de wereld reddeloos verloren!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maak je niet druk: Er is toch niets toegezegd op dit gebied! En dat gaat niet gebeuren ook!
   Het lag voor de hand, dat zo ’n hufter het vroeg of laat zou proberen: Dat slag denkt zich nu eenmaal alles te kunnen veroorloven!
   Wat zij nu eenmaal nodig hebben is regelmatig een duidelijk NEE. Zonder ‘maars,’anders dringt het niet door.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Het gaat mij er om dat zo,n instantie voor islamitische wetgeving daar existeert en toegestaan is!Dan vraag ik mij af:waar nog meer?

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Klopt helemaal Theresa!

    Like

   • Driek zegt:

    Maar een duidelijk NEE krijgen ze van ons nooit te horen, beste mevrouw Theresa, kijk maar naar het nieuwe kinderpardon, ze trekken zich nergens ene moer van aan. Die islamitische hufters kunnen zich alles veroorloven.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    @Driek,

    Spreek aub voor uzelf. Van mij krijgen islamieten het dagelijks te horen. Steeds meer merk ik dat demensen niet meer in een discriminatiereflex schieten als ik dat doe (= vooruitgang) en het doet de moslims ook geen pijn hoor, die krijgen sterkere teksten te horen in de moskee over niet-moslims (dat zijn wij dus).

    Like

  • Harry zegt:

   Een vriend van me heeft jaren in Australie gewoond , nu terug .
   Het gaat daar met de mosliminstroom al net als hier , alleen lopen ze daar nog een beetje achter .
   Hij is miljonair en krijgt alleen een verblijfsvergunning als ie zo’n twee ton betaalt waarvan nooit duidelijk wordt of dat ie dat ooit terug gaat krijgen , de mossels betalen vast en zeker niks !
   Maar er komen er steeds meer van binnen .
   Daar zitten ze nog zo’n beetje in de fase van : ” ach laat ons toch , we doen toch niemand kwaad ” .
   Hier zijn ze dat stadium al voorbij .
   Al blijkt nu dat ze daar aan een inhaalslag zijn begonnen , als ik het artikel lees .
   ” Meneertje ” heeft dat onlangs zeer knap verwoord ,( kan het helaas niet terugvinden , digibiel die ik ben) , dat ze zich hier nu niet meer gedeisd houden , maar dat de ware aard boven komt drijven , woorden van die strekking .
   En ze vermenigvuldigen zich als ratten , tijd om zware boetes op kinderen in te voeren , voor die lui alleen .
   Dan hebben ze nog een uitzonderingspositie .
   En de staat weer een heleboel geld .
   Kunnen we het leger weer oppeppen .
   Want dat gaan we nog hard nodig hebben .

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Groepen die discrimineren behandelen anderen zo omdat ze zelf ook zo behandeld willen worden.

    Like

 3. fleckie zegt:

  DE (kaalvreters) sprinkhanen, hebben zich nu nog als’gematigd’ voorgedaan, maar het spreekwoord kennende;’willst du nicht mein Bruder sein, so schlag ich dir den Schadel ein’ kon wel eens spoedig bewaarheid worden, in de vorm van ‘KOPPENSNELLEN’!!!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Wie waren er hier ook al weer overtuigd dat ze in Australië wel wisten hoe je moslims moest aanpakken? Geen haar beter dus.
  1 bootje weg slepen terwijl er tegelijk 3 aanmeren of uitstappen op een vliegveld.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Dit is Andrew Bolt die de Britse filosoof Roger Scruton interviewt. Bolt staat bekend om z’n politiek incorrecte houding, kan je dat zo zeggen? Hij past niet in het gebruikelijke rijtje van MSM-journalisten.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Iedere vreemdeling dat een andere God aanbidt, of in heksen geloofd zo als de Voodoo, of zo als de Kikuju Mau Mau, is illegaal in Holland.

  Like

  • Anneke zegt:

   Hé Lucky bee dan mogen al die Vrijmetselaars-gelovigen allen het land worden uitgezet, door ons burgers. We worden helaas geleid door die ‘sprookjes-goden gelovigen’…..Het resultaat is al tijden duidelijk te zien en te voelen. “Wij lijden au-au, zij hebben géén berouw”.

   Like

  • BertG. zegt:

   Als er 1 ding is waar gelovigen subliem in zijn dan is dat wel het uitsluiten en isoleren van andere.

   Like

 7. Jean zegt:

  Door de tolerantiegrens voor “vreemdelingen/allochtonen/moslims” steeds te verleggen komt de 3de wereldoorlog steeds dichterbij.
  Onze westerse samenleving is gebaseerd op “normen & waarden en seculiere wetten”.
  Die barbaren samenleving is gebaseerd op achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin.
  Beiden kunnen NOOIT door een deur, daar we hier in ONS land zijn moet de deur voor die achterlijke gewelddadige barbaren gesloten worden en al diegenen die binnen zijn buitengezet worden zodat er terug veiligheid en leefbaarheid komt.
  Laten op 22 & 25 mei de sleutel van de deur bovenhalen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ze proberen het ook werkelijk óveral voor het zeggen te krijgen hè? Stelletje onbeschofte indringers!!
  Ik hoop dat Australië ze nog geen stúkje van een vinger toegeeft, want dan zijn ze hun hele hand kwijt.
  Er is geen religie op aarde die zó verschrikkelijk heerszuchtig is als die duivelse islam!
  Oh, wat heb ik een hekel aan dat volk!

  Like

 9. Anneke zegt:

  Oom agent laat zich ook al zo gemakkelijk omkopen, of is bezeten van angsten. Héél passend in het straatje van de criminele (islamitsche) ‘be’-dervers van onze westerse maatschappij.”Oei, nu discrimineer ‘k alweer…bekeken door de ogen van die zogenaamd politiek-correcten”. Kan mij géén lor meer schelen; wij autochtonen worden feitelijk al tijden gediscrimineerd. We zijn te duur, we zijn te vaak ziek, we zijn dit, we zijn dat, we zijn zus, we zijn zo……ZIEK van al die onterechte misvattingen. De tijden dat de ‘gast’-arbeiders op handen worden gedragen die zijn GELUKKIG voorbij !!! NU bevindt het westen zich in een ‘overgangs-fase’, naar voor ons autochtonen betere tijden. “Ben ‘k helemaal van overtuigd”.

  Like

 10. Harry zegt:

  Hier zijn we kennelijk al WEL zo ver dat ze niet strafbaar zijn , hooguit ” worden ze in de gaten gehouden ” door de AIVD , voor wat dat waard mag zijn .
  In het beste geval zijn ze niet welkom meer in dit land .
  En wie stopt ze om toch gewoon terug te komen met die open grenzen ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 17.27. uur. U zegt: “En wie stopt ze- de HAATBAARDEN- om toch gewoon terug te komen met die open grenzen”?. Ik geef U op een briefje: NIEMAND. Deze HAATJURKEN mogen doen en laten wat ze willen, dankzij het VERRAAD mogelijk gemaakt door: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. O ja, in Nederland waren en zijn het de VVD,het CDA,de PvdA, en D66, die ermee instemmen en hebben ingestemd!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s