Het EU-verraad van de rede en de moderniteit

Screenshot_20

(Door: Lucky 9)

Ik schrijf dit voor onze kinderen en kleinkinderen in de hoop dat enkele bewaarde exemplaren zullen kunnen blijven getuigen van wat ik tijdens de 33 meest vruchtbare jaren van mijn leven meemaakte als niets vermoedende getuige. Inderdaad wil ik getuigen over de meest verachtelijke en verraderlijke fascistische samenzwering aller tijden. Het verraad van Europa gepleegd op de rede en de moderniteit. Laf verraad dat zwichtte voor de islamitische afpersing en moeiteloos de moderne rechtsstaat offerde op het altaar van de imperialistische islam, de meest bloeddorstige ideologie die de wereld ooit heeft gekend.

Het lijdt geen twijfel dat bij gebreke aan reactie van de kiesgerechtigde burgers het verspreiden of zelfs maar het bezit van dit verslagje in sommige landen van de EU spoedig zal gekoppeld worden aan strafrechtelijke vervolging omdat een bepaalde fascistische elite en politiek correcte nomenclatuur niet met de waarheid wil geconfronteerd worden. Eens de vrijheid van meningsuiting definitief gemuilkorfd wordt in de lage landen bij de Noordzee net zoals dit nu in Zweden reeds het geval is, zullen onze kinderen, kleinkinderen en volgend nageslacht geconfronteerd worden met de afgrijselijke gevolgen van deze samenzwering in de meest vernietigende burgeroorlog die Europa ooit zal gekend hebben. Alle tekenen wijzen er op, en het valt te vrezen dat er geen weg terug is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het EU-verraad van de rede en de moderniteit

 1. Theresa Geissler zegt:

  Krachtig, helder betoog, Lucky9! En vooral de laatste alinea bevat de zuivere waarheid: Alleen al uit respect voor onze naasten zijn we verplícht om Eurokritisch te gaan stemmen!
  Die klootzakken van politici hebben ons tegen onze wil in deze fuik gedreven; nu is het aan ons om te zien, dat we er weer uitkomen, voor we compleet vermorzeld worden!
  Mochten we er metterdaad ooit uit geraken, dan kunnen we daarna met goed fatsoen dat Islamtuig aanpakken!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees: Sinds 1992 zijn er zo 70 auteurs bekroond. Het is dit “steuntje in de rug”, zoals de El Hizra website het uitdrukt, waaraan schrijvers als Abdelkader Benali, Khalid Boudou en Mohammed Benzakour hun carrière danken.

   Ik heb dat ook nooit begrepen, dat ophemelen van een stel waardeloze oninteressante schrijvers. En wie leest die boeken in hemelsnaam, wat zijn dat voor mensen? Maar ja, ik ben nog van de generatie die zo om de zoveel jaar “De toverberg” van Thomas Mann leest, of de “Buddenbrooks”. Je gaat toch geen boek lezen van ene Abdelkader Benali? lijkt me zonde van je tijd.

   Like

 2. Jean zegt:

  Beste Lucky9
  NOOIT zullen wij ons laten muilkorven en NOOIT zullen wij die barbaarse smeerlapperij islam genaamd tolereren in ONZE gemeenschap.
  Wat ze op Afrikaanse bodem uitsteken in niet ons probleem dat moeten ze zich daar maar oplossen, tegen achterlijke barbaren valt moeilijk te strijden daarom GRENZEN DICHT en alles wat hier rond loopt verziekt door die smeerlapperij moet eruit.
  Tot mijn laatste snik zal ik daar voor strijden, de verraders op eigen grondgebied krijgen hun rekening wel, zeker weten.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Medewerkers van het Europees parlement mogen van de EU twee keer een stem uitbrengen.

  Een PRO-EU stem telt dus voor twee!

  Ook mensen die in Brussel werken en wonen, maar geen Belg zijn, mogen twee keer een stem uitbrengen. Pro-Brussel, Pro-EU, uw stem telt dubbel!

  Stem 1x per post en 1x in Brussel. Toeval? Foutje? Of zet de ondemocratische Europese Unie simpelweg een zeiltje bij in het manipuleren van de verkiezingen op 22 mei?

  http://www.dutchfreepress.nl/verkiezingen-eu-frauduleus/

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Persoonlijk wens ik de familie Saud ook een virus toe zoiets als Ebola. Gaat lekker snel en ruimt goed op !! ( sarcasme modes uit )

  Like

 5. cegen zegt:

  Ach, laatst had ik nog een “discussie” met iemand over de EU.

  Ik vertelde dat de PVV uit de EU wil stappen. Zijn reactie daarop was dat we in de EU moeten blijven omdat we wel moeten samenwerken natuurlijk. Dat argument ontkrachte ik door te zeggen dat we prima kunnen samenwerken zonder dat er een supranationale orgaan aan te pas kwam en dat het op dit moment behoorlijk ondemocratisch was.

  Toen verscheen er een wazige blik. Even later kreeg ik antwoord: “We kunnen beter in de EU blijven, want het is te laat om eruit te stappen. Andere landen gaan het vast niet leuk vinden”. Daarop antwoordde ik dat andere landen mogen vinden wat ze willen, maar ze kunnen Nederland moeilijk buitensluiten door onze toch wel machtige positie. Verder kunnen we nog altijd handel drijven met de rest van de wereld. Antwoord? “Ja ik denk gewoon dat het geen goed idee is.” Ik vroeg waarom? “Ja ik weet het niet, het lijkt me gewoon niet slim”.

  En wij zijn natuurlijk degenen die stemmen met onderbuikgevoelens…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Prima gedaan Lucky9. Het is uiterst belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken, met deze wetenschap!

  Like

 7. Driek zegt:

  @cegen. Ik heb die discussies nu al zo vaak gevoerd, en altijd met dit soort antwoorden, ik stop ermee. En het is van hetzelfde laken een pak als het over de islam gaat. Mijn enige hoop is gevestigd op 22 mei. Wanneer de afloop net zo beroerd is als met de laatste verkiezingen, dan hebben sites als deze ook geen enkele zin meer.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik hoop alleen nog met dat soort discussies, dat al die oma’s en opa’s en al die ouders van al die kinderen ooit nog beseffen wat ze hun eigen familie aandoen.
   Maar ook ik ben bang dat het al te laat is. Ik krijg het bij niemand echt in.
   Iedereen (lijkt het wel) denkt dat het allemaal wel los zal lopen ermee en zichzelf wel zal oplossen in de loop van de tijd. Doodeng zoiets.

   Like

  • Vederso zegt:

   @ Driek. Dat laatste ben ik geloof ik niet met u eens. Als de MSM zo blijft doorgaan als ze doet, is er een grote behoefte aan alternatieve nieuwskanalen zoals deze site.

   Like

 8. ezra70 zegt:

  Het heugelijke feit is dat ik vanmiddag in ieder geval 2 medewerkers van de vuilnisdienst verteld heb dat we uit de eu moeten en op Wilders moeten stemmen. Heb een heel verhaal verteld en ze begrepen het. Ze zijn over de streep! Ze zitten allebei ook in de shit. Dat is de reden dat mensen aanvoelen wat er werkelijk loos is.
  Vaak voel ik mij een Jehova’s getuige maar ik ga door!
  Schrijven kan ik niet zo goed maar praten des te beter…

  Like

 9. Pingback: al doet ’t knap zeer hoor… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 10. lucky bee zegt:

  Wat moet ik hier op zeggen IK BEN HET HELEMAAL MET JULIE EENS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s