Martin Schulz vermaant AfD-jeugd nadrukkelijk

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

De afdeling Nordrhein-Westfalen van de AfD-jeugd “Junge Alternative” bevestigde meldingen volgens welke de SPD-topkandidaat voor de Europese verkiezingen, Martin Schulz, via zijn advocaten een verklaring eist om zich van iets te onthouden. Twistpunt is een posting op Facebook van de jeugdafdeling, die een foto de voorzitter van het Europees Parlement met een uitgestrekte linkerarm laat zien, waarop staat geschreven: “Geen grote rijken! Voor niemand!”.

“Martin Schulz, die waarschijnlijk vaker Hitler-vergelijkingen gebruikt dan zijn scheerapparaat, stuurt ons voor een foto, die we niet eens enorm veranderd hebben, zijn advocaten op het dak”, zei Sven Tritschler, de voorzitter van de jeugdafdeling van de AfD in Nordrhein-Westfalen. “Terwijl we de foto nauwelijks veranderd hebben. In werkelijkheid heeft hij zijn rechterarm uitgestrekt. Dit hebben we toen gespiegeld en nu groet hij met zijn linkerarm. We hebben hem zelfs minder onvoordelig uitgebeeld dan in de werkelijkheid.”

De AfD-jeugd is niet onder de indruk van het dreigen met advocaten. “We zijn weliswaar een jonge organisatie en hebben niet veel geld voor dure processen. Wij kunnen ook niet zoals meneer Schulz presentiegeld vangen voor het niet aanwezig zijn bij vergaderingen en daarmee dan de vrijheid van meningsuiting in Duitsland ondermijnen, maar we zijn vastberaden te vechten voor ons recht”, zegt de 32-jarige uit Keulen verder.

De gerenommeerde juridisch deskundige op mediagebied uit Keulen, Prof. Dr. Ralph Höcker, heeft de kwestie gelukkig op zich genomen en vandaag geantwoord. “Wanneer de sociaaldemocratische topkandidaat voor de functie van voorzitter van de Europese Commissie denkt op de manier van een landgoedbezitter hem onwelgevallige meningen uit de weg te kunnen ruimen, dan is dat niet minder dan een griezelig voorproefje van het Europese Grote Rijk, wat deze meneer en zijn geestverwanten voor ons in petto hebben. Een reden temeer om hier geen stap terug te doen.”

Screenshot_2

Webmaster: de originele foto van Martin Schulz

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op Martin Schulz vermaant AfD-jeugd nadrukkelijk

 1. Ahava zegt:

  Een doodenge man, die Schulz. Levensgevaarlijk politicus. Machtswellusteling. Zou zo kampbeul kunnen zijn, zou me niks verbazen als dat in zijn genen zit.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik sluit me volledig aan bij uw reactie;een gevaarlijke griezel!

  Like

  • Ahava zegt:

   Die plaatboef staat hier anders wel doodgewoon (..) op de verkiezingsborden voor 25 mei. Miljoenen Duitsers zullen op hem stemmen, dom volk. Enfin, mijn stembiljet voor 22 mei, nummer 1 van lijst 2, ligt al keurig in oranje (..) envelop in Den Haag op haar opening te wachten.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Aan het gedrag van deze socialist, Schulz, kan men het democratisch gehalte van deze man afmeten. En dat geldt tevens voor van Rompuy, Barosso en Verhofstad, de rode Bojaren der EUSSR!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een griezel ja, maar met die constatering op zichzelf komen we niet veel verder: Tenslotte zijn het allemààl griezels, daar. Deze kerel moet de wacht aangezegd worden, zodat hij beseft, dat hij niet zomaar om elke flutreden met advocaten kan gaan dreigen. Dat dat in zijn positie machtsmisbruik is en dat dat gewoon niet kàn. Het is maar goed, dat dir Dr. Höcker er in gesprongen is: Als dat inderdaad een gerenommeerd jurist is, kan die hem wellicht nog één en ander aan het verstand brengen. Is zo ’n vent helemaal belazerd?!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Men ziet toch dadelijk aan dat monster zijn afkomst daar moet zelfs niet over nagedacht worden.

   Like

   • BertG. zegt:

    Waarschijnlijk is ie daar ook op geselecteerd.
    Hij was gewoon de beste daarin. Eigenlijk zijn ze misschien wel een beetje jaloers op zo’n karakter. Want daar vind je natuurlijk geen 2de meer van.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh ja, dat-ie belàzerd is, geloof ik ook direct wel.
    Maar toch niet per sé om zijn afkomst, Jean…..
    Sorry hoor, maar ik ken uit Neurenberg genoeg góeie Duitsers, die dik in orde zijn.

    Like

 5. Theodoor zegt:

  Ik kan mij niet voorstellen dat elke PvdA’r die in het Binnenhof multicultureel zweeft deze man steunt, wel veel geloof ik.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dit moeten de duitsers zelf oplossen ik heb genoeg te doen in Nederland, waar ook geen rozen en maneschijn heerst.

  Like

 7. Jean zegt:

  Die EU bende moet weg dan pas komt er terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid.
  Momenteel ligt daar een bende nooit verkozen eikels onze samenleving te vernietigen puur uit eigen belang want de honingpotten staan open voor dat tuig.
  Tot op de grond moet de misdaadorganisatie gesloopt worden dan kennen wij weer terug rust en vrede.
  Heel Europa gaat de vernieling in met die massa vreemdelingen/allochtonen/geweldplegers/barbaren/moslims en dat wordt van dag tot dag schadelijker, wij EISEN onze vrije landen op zonder die EU misdaadorganisatie.
  Als een kind een heel simpele vraag stelt zitten de lafaards al met de bek vol tanden dat bewijs werd alweer maar eens geleverd door die zakkenvuller uit Berlare, walgelijk.
  Leve de Onafhankelijke Democratische Seculiere Republiek Vlaanderen.
  Daar is maar een partij die dat wil en kan verwezenlijken en dat is in Vlaanderen het Vlaams Belang, wij stemmen dus nummer 3.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Op socialisme volgt automatisch fascisme. Schultz is het teken aan de wand hiervan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s