PVV EIST SLUITEN GRENZEN

Screenshot_13

De PVV is enorm geschrokken van de mededelingen van staatssecretaris Teeven over de explosief stijgende asielinstroom. In het huidige tempo zullen er dit jaar zo’n 65000 asielzoekers naar Nederland komen.

PVV- Kamerlid Sietse Fritsma wil zo snel mogelijk een debat over deze asieltsunami en eist van staatssecretaris Teeven dat hij de grenzen onmiddellijk sluit.

Fritsma: “Teeven heeft het probleem zelf veroorzaakt door met een nieuwe pardonregeling, het strooien met verblijfsvergunningen en het pamperen van illegalen de hele wensenlijst van de PvdA uit te voeren. Nu moet hij de gevolgen van dit wanbeleid onder ogen zien en hard aanpakken. Nederland moet zo snel mogelijk de EU en Schengen verlaten, zodat we weer baas worden over onze eigen grenzen”.

De fractie van de PVV neemt de zaak hoog op en overweegt een motie van wantrouwen in te dienen.

PVV normale grootteBron:
PVV
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

44 reacties op PVV EIST SLUITEN GRENZEN

 1. bobzelf zegt:

  HET ANTWOORD ZAL ZIJN : MAG NIET VAN BRUSSEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DUS ZIET U HIER WAT U OVER EEN KLEINE WEEK MOET GAAN STEMMEN !!

  Like

 2. Grote woorden maar nu doorzetten.
  Het doorlaten van niet geregistreerde asielzoekers is niet een dreigement maar een weergave van wat er al een hele tijd gebeurt.
  Dit is een massale versterking van de 5e colonne islamieten en de reeds aanwezige moslims zullen alles doen om deze beweging verder te versterken.
  Alle hens aan dek.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Helemaal goed, maar die motie zal door een meerderheid niet worden gesteund. Zo gaat het altijd als de PVV een motie indient. Misschien dat de diverse partijen diep in hun hart het wel eens zijn met de PVV, maar dat laten ze dan toch niet blijken. Bang voor stemmenverlies.
  Maar zoals het nu gaat kan het niet door blijven gaan. Het is echt te zot voor woorden dat alles naar Nederland wil. Ik heb gisteravond Teeven op TV aangehoord, en ik ben wel overtuigd dat hij persoonlijk krachtig wil optreden, maar iets in me zei dat hij wordt tegengewerkt. Dat meende ik op te maken uit zijn antwoorden op verschillende vragen. Italië voert ook een verkeerd beleid, want daar wordt sinds kort nagelaten om de vluchtelingen te registreren. Zouden ze dat wel doen, dan zou Italië het eerste land zijn waar ze asiel aan kunnen vragen, en dan mogen ze niet doorreizen naar de noordelijke landen. Omdat ze in Italië dus het bijltje erbij neergegooid hebben, zijn o.a. wij de sjaak.
  Het is van groot belang dat de IND en het COA haarfijn uitzoekt waar deze mensen allemaal vandaan komen en of er geen Ethiopiërs tussen de Eritreërs zitten.
  We worden bij de neus genomen, we vermoeden dit ook, maar er wordt nog steeds veel te weinig gedaan om die steeds groter wordende stroom mensen tegen te houden.
  Laten we het voorbeeld van Australië volgen. Daar gaat niemand meer naar toe vanwege krachtig optreden van de overheid.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En hoe moeten ‘we’ dan wel het voorbeeld van Australië volgen als zelfs de Staatssecretaris kennelijk wel wil, maar tegengewerkt wordt?
   Dan moet toch om te beginnen die hele kliek in Den Haag vervangen worden!
   Wat Italië betreft, daar zíe je gewoon de hand in van die zwarte minister, Cécile Kyenge: Die heeft immers al eerder toegegeven, zo ongeveer half Afrika binnen te willen halen. Dat mens heeft een dubbele agenda!
   En laatste, naar het schijnt, bekogeld met bananen. Ik ben er niet voor om wie dan ook te (laten) bekogelen, integendeel. Maar een klein beetje de beweegredenen van de actievoerders BEGRIJPEN -zonder goed te keuren- is toch niet al te moeilijk:
   Het mens zit kennelijk nog zo vast aan haar ‘roots’ dat ze meteen maar het hele zwarte continent over de grens sleept. En het volk is weer goed voor de gevolgen!

   Like

 4. Joop Sigaar zegt:

  Vaarwel !! mijn ooit zo mooie Nederland , VAARWEL !!
  OF GAAN WE ER IETS AAN DOEN ? REVOLUTIE ! IK EN VELE MET MIJ ZIJN ER VOOR .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Joop Sigaar: 11.40. uur. Dat gaat ervan komen, Joop! Maar pas dan, als de zombie Nederlander zijn vreten niet meer kan betalen!

   Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Die motie van wantrouwen is ook een wassen neus;krijgen ze toch niet er door wegens geen steun van de andere partijen.En ik kom nog maar eens terug op:over 5 jaar!!!Dat houden we dus niet vol!Eruit;NU!!!En hoe ze dat vorm willen geven of voor elkaar willen krijgen maakt me niks uit;we willen resultaat zien;NU!Omdat het niet anders kan,omdat het anders te laat is!Pvv:doe iets en geef ons geen gebakken lucht;die krijgen we uit Den Haag al genoeg!

  Like

 6. Joop Sigaar zegt:

  VELE is VELEN , sorry .

  Like

 7. fred weber zegt:

  Laten we niet vergeten dat de socialistische Gutmenschen hier politiek gezien nog altijd de dienst uitmaken, de MSM onder controle hebben en negatiefs nieuws zoveel mogelijk afschermen. Het gaat niet om Nederland maar het uitzicht op baantjes liefst onder de vlag van de #EUSSR.
  Men volgt nog altijd de dictaten van Brussel.
  Wij moeten gewoon als de bliksem de EU verlaten.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Nederland gaat ten onder aan dit stompzinnige ‘beleid’ van de zogenaamde volksvertegenwoordigers.
  We worden overspoeld door gelukzoekers, die ongeveer 1000 jaar achterlopen op onze normen en waarden en een geloof aanhangen die vrouwen, christenen, ongelovigen en dieren minderwaardig vinden.
  Sluit de grenzen stap uit de EU en het Schengen verdrag !!!

  Ontwaak stel idioten in Den Haag !!!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Wat doet slapjanus Teeven nog met z’n luizenbaantje als-ie niks kan/mag?
  Hij is -evenals de rest van de graaiende, rooie idiote ‘Gutmenschen’- toch al jarenlang gewaarschuwd door Geert Wilders?!!!
  TREK JE BEK EENS FLINK OPEN, STOMMERIK!

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT KRIJG JE ALS IDIOTEN DIT LAND REGEREN!

  Like

 11. Jean zegt:

  Nederland is naar de kloten door die EU misdaadorganisatie.
  Vlaanderen is naar de kloten door die EU misdaadorganisatie.
  Italië is naar de kloten door die EU misdaadorganisatie.
  Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk enz. enz. zijn naar de kloten door die EU misdaadorganisatie.
  En wat doen al die Europeanen? Ze blijven de waanzin van die EU misdaadorganisatie ondergaan.
  Op 22 & 25 mei hoop ik dat de meerderheid SPOT roept én stemt TEGEN die EU misdaadorganisatie want onze welvaart, veiligheid en leefbaarheid zijn naar de kloten door die EU misdaadorganisatie.

  Like

 12. Monalisa zegt:

  Even iets ander het CDA ziet het licht van onze lieve heer. lees het maar.
  CDA: Turkije nooit lid van de EU, en wie zij dit ook alweer, Onze GEERT WILDERS al jaren terug weer een verkiezing stunt van het CDA.

  DEN HAAG –
  Turkije moet nooit lid worden van de Europese Unie. Dat heeft Esther de Lange, lijsttrekker bij de Europese verkiezingen van volgende week, donderdag gezegd in een debat op BNR.
  Volgens De Lange respecteert Turkije de westerse waarden niet en moet het dus niet in aanmerking komen voor een EU-lidmaatschap. Ze wees op het opsluiten van journalisten en het neerknuppelen van demonstranten in dat land. Het CDA is er wel voorstander van dat aan Turkije een alternatief partnerschap wordt aangeboden.
  De EU onderhandelt al geruime tijd met Turkije over toetreding, maar de besprekingen gaan zeer moeizaam. Tot dusver zei het CDA dat Turkije nu geen lid moet worden, maar het heeft de voorkeur van De Lange dat dat nooit gebeurt.

  Like

 13. fleckie zegt:

  uit READERS DIGEST APRIL 2014;;…..’De verkiezingen voor het EUROPEES PARLEMENT van volgende maand zijn BELANGRIJKER dan ooit.Een LAGE OPKOMST zal voor problemen zorgen; ‘….STEM om EUROPA te REDDEN’…..PAG.77 en volgende…….KORTE UITLEG OVER HET EUROPEES PARLEMENT……Alle 28 EU-lidstaten gaan tussen 22 en 25 mei naar de stembus om 751 euro-afgevaardigden te kiezen voor het parlement,de ENIGE RECHTSTREEKS gekozen instelling van de EUROPESE UNIE……Landen mogen hun eigen stemsysteem bepalen,maar deze verkiezingen die sinds 1979 om de vijf jaar gehouden worden,moeten gebaseerd zijn op proportionele vertegenwoordiging.Ieder land krijgt tussen de 6 en 96 zetels,afhankelijk van de omvang van het desbetreffende land,hoewel kleinere staten relatief voordelig uit zijn…………
  DE ROL van het PARLEMENT……Het Parlement is een van de vier instellingen die de EU besturen.Aan het hoofd v.d.groep staat de EUROPESE RAAD waar de 28 regeringsleiders het BELEID bepalen.De Europese Commissie-het ambtenarenapparaat van de EU met 28 COMMISSARISSEN en ongeveer 24.000 medewerkers die nieuwe wetsvoorstellen maakt en wetgeving opstelt-voert dat beleid uit.Het Parlement debatteert daarover en kan wetsvoorstellen maximaal drie keer voor aanpassing terugsturen naar het VIERDE EU-ORGAAN,de Raad van de Europese Unie.Op een willekeurige vergadering bestaat deze vierde instelling uit de bevoegde nationale ministers verantwoordelijk voor het onderwerp dat op dat moment op de agenda staat………..-…..-
  BEVOEGDHEDEN van HET PARLEMENT……-Hoewel het Parlement niet het recht heeft om wetsvoorstellen in te dienen,kan het in de praktijk de Commissie wel verzoeken een wetsvoorstel op te stellen.Haar bevoegdheden zijn toegenomen sinds de ratificering van het VERDRAG van LISSABON in 2009.Nieuw is ook dat de grootste pan-Europese partij in het parlement een kandidaat naar voren kan schuiven voor de post van voorzitter van de Commissie.Het Parlement kan ook een VETO uitspreken over een nieuwe voorzitter,en de commissarissen die hij of zij benoemen afkeuren.Samen met de RAAD van de EUROPESE UNIE gaat ze over de EU-BEGROTING………..-.———-VERANTWOORDELIJKHEDEN———– Samen met de RAAD van de EUROPESE UNIE oordeelt het PARLEMENT over elke kwestie waarvan de COMMISSIE denkt dat die het beste aangepakt kan worden door de samenwerkende lidstaten ,zoals milieu,IMMIGRATIE,INTERNATIONALE HULP, en energie. DE ontwikkeling van de iINTERNE MARKT is een BELANGRIJK AANDACHTSPUNT,met als doel consistentie in zaken als WERKGELEGENHEID,Vrouwenrechten,consumentenbescherming,onlangs nog,EEN REM OP BANKIERSBONUSSEN………..-…..-HOE HET WERKT……….-Het Parlement vergadert een keer per maand gedurende vier dagen(behalve in augustus) en houdt zes keer per jaar een minisessie van twee dagen.Deze worden in BRUSSEL of STRAATSBURG georganiseerd.Het KOSTBARE PROCES van het heen en weer reizen tussen de twee locaties wordt beschreven als het ‘REIZENDE CIRCUS’. Een Europarlementarier verdient…..95.482 euro per jaar en krijgt een ruime onkostenvergoeding.Hij behoort tot een van de zeven fracties van gelijkgestemde politici uit de verschillende lidstaten. Daaronder vallen bijvoorbeeld de Alliantie van LIBERALEN en DEMOCRATEN voor EUROPA,de GROENEN/VRIJE EUROPESE ALLIANTIE en de EUROPESE VOLKSPARTIJ,de grootste groep met 275 leden waar de CDU van ANGELA MERKEL de hoofdrol speelt.De leden zitten ook in parlementaire commissies die het beleid over kwesties als energie,LANDBOUW,cultuur en SOCIALE zaken goed in de gaten houden………..-…..-COMMUNICATIE……….-DE DRIE BELANGRIJKSTE VOERTALEN zijn ENGELS, FRANS en DUITS.Maar sprekers houden sessies vaak in hun moedertaal,dus telt de UNIE meer dan 1200 tolken en nog eens 700 vertalers die meer dan 100.000 pagina’s per maand vertalen’……….###
  PAG.81: Kenners van het EUROPEES PARLEMENT verwachten dat een coalitie van ultranationalisten per definitie gedoemd is snel uit elkaar te vallen……WILDERS is bijvoorbeeld voor het homohuwelijk en enthousiast aanhanger van ISRAEL.Zijn beoogde coalitiepartners in het EUROPEES PARLEMENT zijn bijna allemaal antisemitisch europarlementarier Jean-Marie Le Pen,oprichter van Front National en vader van Marine,heeft vaak beledigende taal over Joden gebruikt).anderen zijn rabiate homohaters. Hoe dan ook zorgt de stijgende populariteit van ultranationalistische partijen ervoor dat aanhangers van een geintegreerd en tolerant Europa harder moeten werken om hun visie uit te dragen.Voor het eerst in zijn geschiedenis is het Europees Parlement verwikkeld in een heuse ideeenstrijd.Alle reden waarom GEMATIGDE KIEZERS IN EUROPA naar de STEMBUS MOETEN GAAN……….########

  Like

 14. Jan Wandelaar zegt:


  1999

  Like

  • Monalisa zegt:

   Ook op huisvesting van huurders legt de staat op twee manieren toe, met algemenehuurprijsverlagende subsidies (bij de bouw van huurwoningen) en sinds 1977 ook met individuelehuursubsidies. Van de 6,4 miljoen Nederlandse woningen zijn er ruim 3,1 miljoen huurwoning,waarvan er weer 2,4 miljoen in handen van woningcorporaties zijn.In het algemeen geldt, hoe lager het inkomen en hoe groter het huurbedrag (grotere woning), hoehoger de individuele huursubsidie is. In 1995 ontvingen 945.000 huishoudens elk gemiddeld 2.160gulden aan individuele huursubsidie. Meer dan 90 procent van de Turken en Marokkanen is inhuurwoningen gehuisvest. Gezien hun slechte inkomenspositie en hun meer dan gemiddeldewoninggrootte zullen zij ook een meer dan gemiddeld huursubsidie-bedrag hebben ontvangen. Dedoor de overheid bij de bouw verleende huurprijsverlagende subsidies waren blijkens CBS-publica-ties in de periode 1977-1994 met 62,6 miljard gulden, 2,4 maal zo hoog als het bedrag aanindividuele huursubsidies ad. 25,8 miljard gulden.Wanneer men de totale overheidssubsidie per huishouding wil bepalen kan men de post individuelehuursubsidies dus met 3,4 vermenigvuldigen.Als rekenvoorbeeld worden hier gegeven de kosten van een gezin met vier kinderen en de kostenvan een gezin met vijf kinderen, beide in 1997.Eerst het gezin met vier kinderen. Als sociaal minimum voor een gezin van drie kinderen ontvinghet gezin een netto besteedbaar inkomen van 28.900 gulden. Hierin was kinderbijslag voor driekinderen opgenomen. Een gezin met vier kinderen ontving extra bijslag voor de eerste drie kinderenvan 578 gulden. De bijslag voor het vierde kind bedroeg 2.241 gulden. De medische kosten bedroegen 19.632 gulden (6 personen x 3.271 per persoon) en de overheidsbijdrage aanhuursubsidies was 7.820 gulden (3,4 maal 2.300). Dat is bij elkaar 59.171 gulden.Een gemiddeld gezin met vijf kinderen kostte 3.272 gulden extra aan medische kosten, 463 guldenextra aan bijslag voor de eerste vier kinderen en 2.398 extra aan bijslag voor het vijfde kind. Datkwam in totaal dus op 65.304 gulden.In 1997 werden 35.000 Turkse en 34.000 Marokkaanse gezinnen op deze wijze gefinancierd. Datkostte 4,3 miljard gulden. Werkende Marokkaanse en Turkse gezinnen worden minder gesubsidieerd. Die ontvangen geen sociale uitkering maar wel extra kinderbijslag, medischevoorzieningen en huursubsidies. Dat kost 1,9 miljard gulden per jaar. De directe kosten bedragendus 6,2 miljard. Sinds enkele jaren komt daar een miljard gulden per jaar voor opvang ingevangenissen bij. Dan komt men op 7,2 miljard gulden, waarbij de kosten van opsporing envervolging niet meegerekend zijn. Wanneer de 1,6 miljard gulden voor binnengelaten asielzoekersworden meegerekend (door de na 1994 binnengelaten asielzoekers tot 3,2 miljard gestegen), de jaarlijkse 2,3 miljard voor de tijdelijke opvang van nog niet afgewerkte asielaanvragen, en de kostenvan immigranten uit Suriname die ook op meer dan een miljard gulden geschat kunnen worden, dan blijkt dat de kosten van Nederlandse immigratiepolitiek in totaal anno 1999 op meer dan 13,7miljard gulden per jaar geschat kunnen worden. Dan zijn de externe kosten, de kosten vanonderwijs, enzovoort niet meegerekend. Wanneer men dat wel doet komt men nog vele miljardenguldens hoger uit. Het lijkt tijd om die geheel complete berekening toch eens door het cpb uit telaten voeren.Sinds 1974 zijn de kosten ter financiering van Turken en Marokkanen in Nederland naar schattingtot meer dan zeventig miljard gulden opgelopen. Wanneer men de rente meetelt, wat voor eentotaaloverzicht van de financiële gevolgen noodzakelijk is, bedragen de kosten het dubbele.Deze kosten zijn door anderen betaald.

   Niet iedereen heeft evenveel bijgedragen, sommigen zelfs helemaal niets. Twee groepen hebbenwérkelijk ingeleverd en zullen ook in de toekomst blijven bijdragen. Ten eerste deuitkeringsgerechtigden, wier uitkeringen naar aanleiding van de ontstane tekorten vooral sinds 1985zijn verlaagd, en ten tweede de ambtenaren wier salarissen zijn gekort.Om de door de immigratie veroorzaakte tekorten, die inclusief rente omstreeks 1982 op jaarbasisreeds tot zes miljard gulden waren gestegen, te dekken, nam het eerste kabinet Lubbers een grootaantal maatregelen. Als warming-up kwam de regering in mei 1983 met een wetsontwerp totverlaging van de ziektewetuitkeringen, enkele dagen later gevolgd door een wetsontwerp metkortingen op kinderbijslag, lonen en sociale uitkeringen ter advisering aan de Raad van State. Metgezwinde spoed, vijf dagen daarna, ging dat wetsontwerp naar de Tweede Kamer en reeds op 1 juli1983 werden de verlaging van de kinderbijslag en de korting op uitkeringen een feit. Na het zomerreces, op 11 oktober, overhandigde de regering een nota aan de Tweede Kamer waarinnieuwe kortingen werden voorgesteld op salarissen van ambtenaren en trendvolgers, en op uitke-ringen. In de week na sinterklaas ontving de Kamer voorstellen tot verlaging van het minimumloon,de kinderbijslag en een aantal sociale zekerheidsuitkeringen en pensioenen. Het minimumloon werdinderdaad op 1 januari 1984 met 3 procent verlaagd.Een voorstel voor extra korting op de sociale zekerheidsuitgaven en een herziening van hetminimumloon gingen naar de Tweede Kamer, werden daar op 5 juni besproken en drie weken later in de Eerste Kamer. Na 22 mei gingen er in vijf weken zes nieuwe kortingsvoorstellen naar deTweede Kamer.Ook het najaar was weer druk. Op 22 november 1984 gingen er voorstellen naar de Tweede Kamer voor korting op ziektegelduit-keringen en verlaging van de uitkeringspercentages van de WAO,ww, wwv.Deze maatregelen hebben volgens Hans de Groot en Flip de Kam vanaf 1987 tot een besparing opuitkeringen van 12,4 miljard gulden per jaar geleid en tot totale besparingen van 25 miljard.
   185
   Menkan dus stellen dat toen de helft van de immigratiekosten op uitkeringsgerechtigden is afgewenteld,drieduizend gulden per jaar per uitkeringsgerechtigde, honderden guldens per maand.Het bedrijfsleven had aan Turken en Marokkanen gemiddeld een kleine tien jaar een goedearbeidskracht gehad. De maatschappij zou vervolgens gedurende bijna dertig jaar de lasten dragen.Doordat de tweede generatie (in Nederland geboren kinderen) beter Nederlands spreekt en een betere opleiding heeft is de werkloosheid onder hen iets minder. Stapje voor stapje stijgt daardoor de arbeidsparticipatie van de totale Turkse en Marokkaanse gemeenschap in Nederland.Onderwijs wordt niet alleen als een algemeen cultureel vormend verschijnsel gezien maar ook alseen belangrijke pijler onder de economie. De vier grote steden hebben zodanig grote aantallen nietof slecht Nederlands sprekende kinderen dat het aanvankelijk aanwezige onderwijspeil daar nietmeer gehandhaafd kan worden. Regelmatig maken de kranten melding van het wegglijden van deonderwijskwaliteit in deze steden. Ook leerkrachten voelen er sinds kort meer voor om buiten degrote steden les te geven. De autochtone bevolking probeert de eigen kinderen aan de gevolgen vandit proces te onttrekken door deze op zogenaamde witte scholen te concentreren maar dat luktslechts gedeeltelijk. Op langere termijn leveren deze negatieve ontwikkelingen bij het onderwijs eeneconomische schade op, die nog veel groter is dan de hier al berekende schade. Het onderwijs isuiteindelijk de pijler van de Nederlandse welvaart. Die pijler is door de immigratiepolitiek aangetasten zal verder aangetast worden.

   Noten
   184. CBS-tabel SM-O1 groep 3: besteedbaar inkomen van bijstands-ontvanger/AOW-er vóór standaardisaties in lopende prijzen. Bij de berekening had het cbs de ziektekostenpremies voor eengezin met drie kinderen van gemiddelde leeftijd al in mindering gebracht.185. Hans de Groot en Flip de Kam, Jaarboek Overheidsuitgaven 1995, Instituut voor Onderzoek van Overheidsuitgaven, Schoonhoven 1994, p. 62.

   Like

 15. Republikein zegt:

  Er komt geen reet van terecht, let maar op, we wonen in een land met domme mensen.
  Vandaag weer 2 mensen gesproken die altijd rood stemden, met kinderen en kleinkinderen.
  Ik vertel ze iets over de pislam, ze kijken mij aan alsof ik van Mars kom.
  Dat is nu al de zoveelste keer dat het kwartje niet valt, moedeloos en hoofdpijn.
  Van mensen met Kweekschool, Pabo, of andere HBO studie verwacht ik wat meer begrip, helaas, het zit er niet in.
  Op moederdag komt mijn zoon met verkering op bezoek, leuk bloemetje voor zijn moeder, vooralsnog goed gehumeurd,en ik geef hem zijn stembiljet, hij staat nog bij ons ingeschreven, en zeg,jongen, als je van je ouders houdt, van je afkomst en vrienden, ga stemmen, maar wel op Geert.
  Na een uurtje stapt hij op,en zegt tegen mij dat ik niet zoveel achter de computer moet zitten, dat is niet goed voor mijn wereldbeeld.[hij heeft ook HBO]
  Einde bezoek, geweldige discussie gevoerd met slechte afloop!
  Genen van zijn moeder, dat is wel duidelijk!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat moet je volgens je zoon dan wel doen? Voor de buis zitten? De mainstream-pers lezen?
   Nee, dààr word je wijzer van, zullen we zeggen!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Republikein u zoon wilt dat je wat stomer word, en gauw dood gaat dit speeld overal ook bij mij in de family..

    Like

  • Wans Horst zegt:

   Die types, jouw zoon dus, vinden het maar allemaal gezeur. “Je leeft maar 1 keer en dan moet je er het beste van maken, dus niet zo negatief over die moslims pa.” En nee, dat mogen zij niet vinden. Het westen verschilt van Israel, buiten de vele overeenkomsten om, in het wereldbeeld, namelijk dat de lui hier zijn gehersenspoeld met het dogma dat het allemaal niets uitmaakt, dat de aarde beter af is zonder de mensheid. Want wat is tenslotte het doel van ons zijn op aarde? We zijn ontkerkelijkt, dus we “leven maar 1 keer”. In Israel is de grootste groep Joden. Ja, echt… Joden geloven dat zij als doel hebben de aarde beter achter te laten dan dat zij hem hebben aangetroffen. Joden hebben dus een doel in het leven, Westerlingen niet. Simpel. Daarom hangen Westerlingen meer naar de islam, althans degenen die al verslagen zijn voordat het gevecht begonnen is, de zogenaamde slappe was waar alle socialisten uit bestaan.

   Reet schrijf je trouwens met dt 🙂

   Het heeft geen zin om boosheid over je zoon z’n geestelijke ziekte te ventileren naar je zoon dan wel zijn moeder. Kennelijk wil je zoon niets van je aannemen, vertrouwd hij je niet of poogt hij z’n irrationele afkeer van mensen zoals Wilders die er wel wat van proberen te maken in het leven, ook voor volgende generaties, op jou te projecteren.

   Like

  • Driek zegt:

   Nou, Republikein, ik ervaar bijna dagelijks die ongelooflijke onkunde over de islam, en ik zit me dan verschrikkelijk op te winden, kom met allerlei boeken over de islam aan dragen, ik argumenteer tot ik er bij neerval, – maar het komt niet over. Ze vinden dat ik overdrijf, dat de mohammedanen in Nederland heel anders zijn dat in die Afrikaanse landen. Ik zie wel wat er van komt. Het kost me teveel energie, ik kan het niet meer opbrengen. En zoveel jaar heb ik niet meer tegoed.

   Like

   • Monalisa zegt:

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22631221/Donkere_wolk_boven_coalitie.html

    Donkere wolk boven coalitie

    DEN HAAG –
    VVD en PvdA maken zich grote zorgen over de coalitie. De positie van PvdA-leider Samsom wordt dermate wankel genoemd, dat het voortbestaan van het kabinet in gevaar kan komen.
    Dit blijkt uit gesprekken die De Telegraaf de afgelopen weken voerde met ministers, staatssecretarissen, Kamerleden en andere betrokkenen aan het Binnenhof. Directe aanleiding voor de politieke onrust is de Europese stembusgang van volgende week donderdag, waar de PvdA op een nederlaag lijkt af te koersen. Na het echec bij de raadsverkiezingen dreigt de positie van Samsom bij een nieuw verlies onhoudbaar te worden.

    LET maar op we hebben dit jaar nog een verkiezing + dat die samsom in mei opstapt als leider van de PVDA @ Monalisa.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Chaos bij opstellen Europese lijst PVV

    DEN HAAG –
    Geert Wilders, fel tegenstander van de EU, wilde als lijsttrekker van de PVV de Europese verkiezingen in. Hij vreesde dat zijn achterban anders op 22 mei niet zou gaan stemmen.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22631312/__Chaos_bij_opstellen_lijst_PVV__.html

    op mijn stem lijst die ik uit nederland kreeg op 15-5-2014 staat wilders als laatste.

    Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Driek: 22.20. uur, op 15/5. Die ervaringen heb ik ook Driek. Steeds weer komen ze dan met het gebazel van; ja maar, niet alle moslims zijn zo. Geheel gehersenspoeld door de rode politiek, de rode media en pers. Zelf denken, is er niet meer bij, volgens mij.

  Like

  • fleckie zegt:

   gewoonweg vragen of ze het goed vinden dat er naast hun behuizingen.’vermoedelijke ‘koppensnellers ‘ mogen komen wonen, (hoezo dat?zal wel de vraag zijn, antwoord;”afwachten, en als ze zich ‘vermenigvuldigd’ hebben, o.a.ook met hun jengelmuziek”,als ze tussen autochtonen in flats wonen, bijvoorbeeld)

   Like

 17. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Dit hebben wij al jaren gezegd.
  Nu met de , mede door dit kabinet veroorzaakte, crisis en in totaal al meer dan 800.000 werklozen, is het helemaal onverantwoord nog meer hooi op de vork te nemen.
  WE ZIJN AL FAILLIET DOOR DIT KABINET.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s