Begint nu de “Amerikaanse Lente”?

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Een gepensioneerde Amerikaanse kolonel van het Amerikaanse leger en veel van zijn 30 miljoen gelijkgezinden eisen de afzetting van Obama en van andere leden van de Amerikaanse regering.

Kolonel Harry Riley, de oprichter van “Operation American spring”, zei dat militairen en patriotten naar de hoofdstad Washington moeten komen om te demonstreren tegen de regering. De groepering, die door de “Tea Party” in het leven werd geroepen, ziet een schending van de door de oprichters van het land vastgelegde principes in de grondwet van de VS.

“Wij eisen de afzetting van Barack Obama, Joe Biden, Harry Reid, Mitch McConnell, John Boehner, Nancy Pelosi en Eric Holder als begin in de richting van een herstel van de Amerikaanse grondwet”, aldus Riley tijdens een interview begin dit jaar. “Zij allen hebben de principes van de Amerikaanse grondwet geschonden”, zei hij.

Riley verwacht dat zijn organisatie 10 tot 30 miljoen Amerikanen zal weten te mobiliseren om vandaag in Washington DC te demonstreren. De VS bevinden zich in een “verwoestende toestand”, aldus Riley. De volledig buiten controle geraakte regering moet gestopt worden, staat er op de website van de groepering.

Screenshot_11

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Marxisme, Socialisten, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

27 reacties op Begint nu de “Amerikaanse Lente”?

 1. Peter Klaasing zegt:

  Ik hoop van harte, dat het hem lukt!

  Like

 2. fred weber zegt:

  Het zou een verademing zijn indien men eensgezind zou kunnen optrekken en een Impeachment procedure kan starten. Het origineel geboortewijs van Obama is eveneens nog een “open kwestie” Bovendien heeft hij zich omgeven met figuren die banden hebben met de Moslim Broederschap.

  Like

  • Q zegt:

   Impeachment procedure ???

   Beste Fred Weber, neemt u mij niet kwalijk hoor maar dat is wel zooo 20e eeuws dat het weinig effectief zal zijn door zijn achterhaaldheid.
   Ik zie meer in een Libisch-Egyptisch-Syrisch-Ukraïense procedure.

   Als Amerikaanse burgers het goede voorbeeld geven zal misschien ook de Nederlandse lente volgen. Als plofkip van Baalen en vermaledijde Verhofstad een beetje konsekwent zijn zullen ze juichend asiel mogen zoeken in Syrië. Ik kan bijna niet wachten ! 😀

   Like

   • Jean zegt:

    Q
    Op 22 en 25 mei starten we daarmee, die huichelaars zullen de eerste zijn die de strop verdienen. Ik geniet er nu al van.

    Like

 3. Turul zegt:

  Fantastisch nieuws!!!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Dat werd ook wel eens tijd, niet?

  Like

 5. Jade zegt:

  De heersende macht heeft zich al lang ingedekt.
  Lees ook: http://totalecontrole.punt.nl/content/2008/07/bouwen-van-concentratiekampen

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Zouden de Amerikanen nu eindelijk wakker worden ?????

  Like

  • Derringer zegt:

   Nee !!! Heb al meermaals Amerikaanse vrienden dit aan hun fluor-verstand proberen te brengen , lukt niet . Als ik daar moest wonen dan trok ik er daar geheid uit , naar t buitenland, wat t ook mocht brengen voor me ,

   Like

  • Jan zegt:

   Dat land is geestelijk zo totaal ziek dat er geen redden meer aan is. Verziekt door zakken als Roosevelt, Johnson, Kennedy, Clinton en Obama. Allen deden en doen niets dan rassenhaat propageren en aanwakkeren, zorgden en zorgen voor rassenscheiding en bevoordelen van ‘zielige’ zwarten. Geen moment wordt onbenut gelaten om de haat tegen blanken aan te wakkeren, waaraan zwarten ijverig meedoen.
   En dan is er natuurlijk de gek Harry Reid met zijn hetze tegen de gebroeders Koch. Afgelopen week zei hij dat hij de grondwet (!) wil herzien om te zorgen dat zij geen steun meer kunnen verlenen aan instellingen die Reid niet aanstaan. http://www.theblaze.com/stories/2014/05/15/harry-reid-wants-to-amend-the-constitution/

   Like

  • Jan zegt:

   Het geestelijke niveau van Democraten in Amerika:

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Maar ze moeten ook de linkse nederlandse journalisten mee ter verantwoording nemen; ze hebben mee gedaan aan de overwinning bij de verkiezingen van Barrack Hussein Obama de Kenyaan als Amerikaanse president. MASSAAL WAREN ZE BIJ DE VERKIEZINGEN INDE USA gekomen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop ook dat het kolonel Riley, mag lukken. Maar de verrader en moslim Obama, zal alle vuile trucs uithalen om toch te blijven zitten. Ook in de V.S. zijn de RODEN aan de macht, en hebben evenals bij ons, de media en pers op hun hand!

  Like

 9. Dr.Kwast zegt:

  Opnieuw broedermoord.
  Noord–Zuid, Blank–Zwart, Christen–Islam.
  De ratten zijn tegenwoordig bewapend. Het zinkend schip wordt door hen met kogelregens verlaten, in de hoop het lek te dichten met de lichamen die de kogelregens treffen. De organisatie van de vrede. Zij die de dood lief hebben zijn op oorlogspad, om de vrede met geweld in de hersens van de mens te slaan. Om hen tot dat doel over te halen gaat men over lijken. Dus samen knielen en buigen om te voorkomen als afdichting van de lekkage te worden gebruikt. Mijn hoop is dat er te weinig doden zullen zijn om het zinken tegen te gaan. 22 Mei PVV.

  Like

 10. Jan zegt:

  Andere ‘Amerikaanse Lente’, bejubelen van ‘Dear Leader’ volledige mislukking. Tegenstanders roepen op Obama, Soros en MB te arresteren:

  An event slated for Friday that promised to bring millions of Americans to Washington, D.C. to oust President Barack Obama and other key leaders from office failed incredibly.

  Instead, “Operation American Spring” welcomed only a few dozen protesters — not the millions projected by event organizers — who braved the morning’s stormy weather to hit the streets of the nation’s capital and call for a change of leadership in key roles.
  http://www.theblaze.com/stories/2014/05/16/operation-american-spring-comes-to-washington-was-only-millions-short-of-projected-turnout/

  Like

 11. Jan zegt:

  Van het belachelijke naar het sublieme, ofwel, waarom Amerika nooit een eenheid wordt:

  Students at the University of St. Thomas in Minnesota have cancelled an event to celebrate the end of the year after complaints that bringing a camel on campus could offend those of Middle Eastern cultures, racially insensitive to Middle Eastern cultures.
  http://www.campusreform.org/?ID=5623

  Vooraf gingen andere ‘racistische’ symbolen/objecten:
  Amerikaanse vlag
  Mexicaanse hoed
  pindakaas
  jam

  En recent: de blanke zelf die omdat hij blank is per definitie uitschot is van de socialistische gekken

  Like

 12. Anneke zegt:

  De Amerikaanse lente is al zo’n 7-jr geleden van start gegaan. Mr. Ohdrama kwam aan het ‘Bush jr’-roer en de hell ging sneller. Maar dit wordt al die jaren doodgezwegen….De realiteit, daar is géén ruimte voor in de media. Zij zijn al decennia gelee gezwicht voor het paai-geld van de overheden en zakenwereld. De leugen op staande blijven, al wankelt die steeds heftiger op z’n pootjes. De wereld is KAPOT-geregeerd door demon-freaks. “Geregeerd door ARBEIDS-ongeschikten, ONDER-geschikten van kapitaal – en islamgekken”.

  Like

 13. Jan zegt:

  Geestelijk niveau Nancy Pelosi (partijleidster, Dem.): “Ik zweer dat ik zal vechten tegen een aanval van witte aardappelen”
  http://www.ijreview.com/2014/06/147563-pelosi-vows-fight-deadly-assault-dreaded-white-potatoes/

  Racistische aardappelen. Blank dus vreselijk.

  Like

 14. Jan zegt:

  Socialisten in Amerika kozen ook deze stumper: Nancy Pelosi. Zij is momenteel minority leader (minderheidsleider) van het Huis van Afgevaardigden namens de Democraten.

  Like

 15. Jan zegt:

  Nancy Pelosi: “Wij hebben nooit slecht over Bush gesproken, dus waarom zijn jullie zo gemeen en vals tegenover Chicago Jesus?”
  http://www.washingtontimes.com/news/2014/sep/15/pelosi-we-never-treated-bush-way-they-treat-obama/
  ((Wij noemden Bush alleen maar Hitler)

  A Short History Of Liberals Using The Nazi Card
  http://www.therightperspective.org/2010/05/01/a-short-history-of-liberals-using-the-nazi-card/

  Comparing Bush to Hitler no longer confined to loonies
  http://townhall.com/columnists/johnleo/2004/06/28/comparing_bush_to_hitler_no_longer_confined_to_loonies

  Like

 16. Jan zegt:

  Nancy Pelosi, geschift, ontspoort, krankzinnig, vieze botoxkop, bevroren smoel, noemt Nina Turner Tina Turner. Wijf barst uit in hilarisch snateren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s