GB: De ene na de andere stad wordt geïslamiseerd

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Met zijn ellebogen heeft de islam zich met succes zijn weg in de Britse samenleving bevochten. Als je een burger van een multiculturele streek zoals Nottingham bent, kom je als eerste in aanraking met de gevolgen die door moslims ontstaan als zij een gebied veranderen.

Paul Wilkinson schrijft op het blog Cherson and Molschky hoe hij getuige werd van de veranderingen door een vreemde cultuur en hij omschrijft hoe deze cultuur de andere grote en kleine steden heeft veranderd. Ter vergelijking heeft de schrijver ook steden bezocht waar helemaal geen moslims wonen. Hieronder enkele voorbeelden:

Whitley Bay:

Deze vakantieplaats ligt in het noordoosten en moest een daling van de bevolking en van de welvaart accepteren. 95% van de inwoners zijn blanke Britten. En hoewel er slechts 0.3% moslims wonen, zijn de eerste tekenen van islamisering al te zien. In plaats van Fish&Chips restaurants zijn er talrijke Indische restaurants, evenals een vijftal fastfood restaurants, waarvan de eigenaren moslims zijn. Hoewel er geen halal-logo´s te zien zijn, wordt daar vast en zeker halal-vlees verkocht. Met het halal-certificaat wordt, zoals bekend, ook de jihad gefinancierd en de eigenaren van de restaurants komen in de regel uit Bangladesh, Pakistan of India en zijn moslims.

Dudley:

Tussen Birmingham en Wolverhampton, gelegen in het hart van Engeland,met een hoge immigratie in de afgelopen 60 jaar. In de stad bevindt zich een grote islamitische gemeenschap uit Bangladesh, die een reusachtige moskee met een groene koepel en minaretten heeft gebouwd. Er is een madrassa in de Wellington Road en niemand spreekt meer Engels. In de Trividale Road snelrestaurants met halal logo´s, “ongelovigen” moeten zich hierbij neerleggen of op een houtje bijten.

Hoewel de islamitische bevolking in het district Dudley slechts 2,5% bedraagt, wilde de islamitische bevolking per se een megamoskee bouwen voor omgerekend 25 miljoen euro en volgens geruchten gefinancierd door de Saoedi´s. Een petitie met 50.000 handtekeningen en protesten van de English Defence League hebben het project tot nu toe “wegens planningsredenen” verhinderd.

Bradford:

Nadat we dus gezien hebben wat een relatief gering percentage moslims voor effecten heeft, laten we dan nu eens naar Bradford kijken. De stad bezit een islamitische bevolking van 25%. Volgens actuele cijfers uit de volkstelling van 2011 wonen er ongeveer 522.000 mensen in het gebied, het Pakistaanse bevolkingsaandeel bedraagt 106.000 (meer dan 90% zijn islamitisch). De immigratie begon al in de jaren-50 toen men arbeidskrachten zocht voor de textielindustrie. De arbeiders kwamen hoofdzakelijk uit Kasjmir en lieten daarna ook hun familie overkomen.

In de Oak Lane bevinden zich letterlijk alle winkels en ondernemingen in islamitische handen, evenals de supermarkten, de snelrestaurants, die uiteraard alles halal aanbieden. In de Lumb Lane zie je talrijke madrassa´s, waar de kinderen een strenge islamversie leren. De Oak Lane ligt in de beroemde/beruchte stadswijk Manningham waar in 2011 79% van de bewoners Pakistani waren. Van de ongeveer 20.000 bewoners zijn 15.000 islamitisch. Desondanks zie je op straat nauwelijks enkele niet-Pakistani. Aan het eind van de Lumb Lane dan de centrale moskee van Bradford voor 3000 mensen met een daarbij behorende enorme parkeerplaats.

Maar dit is niet de enige moskee. In de stadswijk Little Horton staat de gigantische Suffa Tul Islam Centrale Moskee voor 8000 personen, die de skyline domineert. De moskee werd gebouwd met dezelfde soort steen als de Taj Mahal en ziet er ook ongeveer zo uit.

Bradford is een diep gespleten stad met een hoog criminaliteitscijfer en meer dan 80 moskeeën. Enkele buitendistricten zijn nog zuiver Brits, daar is de autochtone blanke bevolking naartoe gevlucht.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/79870

Bron oorspronkelijk artikel:
http://chersonandmolschky.com
Auteur: Paul Wilkinson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

16 reacties op GB: De ene na de andere stad wordt geïslamiseerd

 1. Jean zegt:

  Er MOET een einde gemaakt worden aan de aanwezigheid van moslimtuig op ons grondgebied.
  NOOIT zullen wij islamieten tolereren noch respecteren en dan behandelen we ze “exclusief het barbaars geweld” nog maar zoals zij ons behandelen.

  Like

  • Rick zegt:

   Beste Jean. Dát maakt “onze” (R)overheid wel uit!!
   Al dan niet verplicht door Brussel.
   “Wij” als burgers zijn al láng uitgerangeerd 😦

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik ben begin jaren ’80 in Bradford geweest. Leuk Engels plaatsje, en geen opvallende moslim-attributen te zien. Nu zou ik voor geen prijs meer met vakantie naar Engeland gaan. Wat is er nog Engels aan dat land? En zo gaat het in rap tempo bergafwaarts met dat eens zo bijzondere land.
  Jammer!

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Als wij om te beginnen al die islamitische zaken en winkels nou eens links lieten liggen?
  Ik denk dat dat toch wel enige impact zou hebben.
  Het geeft dan toch ook wel een goed gevoel dat je iets doet om de islamisering tegen te gaan.
  Want mensen het is oorlog nog niet in elke stad en straat maar als we niet doen gaan we naar de knoppen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En Nederland dreigt hetzelfde lot beschoren te worden! Met een politiek, die TEGEN de EIGEN BEVOLKING is gericht! Uitgezonderd de PVV!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  De Britten kunen de islamicering van Groot Brittanie ,alleen stoppen, als ze de Commonwealth op de mesthopen van hun geschiedenis deponeerden. ANDERS NIETS.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  En ons volk is al net zo laf,naief,doof,blind als de Britten die het allemaal lieten en laten gebeuren.ongeveer 2.000.000 man uitgezonderd!

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  En eigenlijk zou dat toch moeten kunnen:1 op 1 zo ongeveer?Zie mijn eerdere reactie!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het is ook geen wonder dat , althans op dit ogenblik, de UKIP zoveel méér succes heeft dan LibertyGB: Voor een volk dat zich zó gemakkelijk laat islamiseren is een man als Paul Weston waarschijnlijk veel te hoog gegrepen. Neemt niet weg, dat juist HIJ broodnodig zou zijn voor dat land, maar de britten zijn vooralsnog grotendeels te lúllig om dat in te zien.
  Dan slaat, voor zover ze zich wèl EU-kritisch voelen, een excentriekeling, die ‘hun’ moslims met fluwelen handschoentjes aanpakt, beter aan: Om meer dan één reden vertrouwd……
  Maar verdorie, als je anderzijds toch ziet, wat die baardapen daar allemaal aanrichten en wat ze zich allemaal permitteren….Dat laat je toch, GVD, niet met je dóen?!
  Waar is nou dat volk, dat vele eeuwen zo apetrots was op haar status van wereldmacht? Dat liederen zong als Land of hope and glory en Brittannia rules the waves?
  Ziet er op het ogenblik wel een beetje anders uit, tenminste binnen de landsgrenzen!
  Als ik die Britten was, zou ik me doodgeneren! EN als de donder op LibertyGB stemmen; meteen, de 25ste!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Als ze onder elkaar zijn , dan is er nog niets veranderd, @ Theresa

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, Wachteres: Als ze onder elkààr zijn……
   Maar neem mij niet kwalijk, dat ik tijdens dit hele indrukwekkende gebeuren -overigens: heel erg bedankt voor het uploaden- alleen maar verbitterd heb zitten lachen, met op een gegeven ogenblik een paar verbitterde tranen in mijn ogen. En dat NIET omdat ik doorgaans niet gek ben op het verheerlijken van koningshuizen en dergelijke, daar ging het me nu niet om.
   Nee, het kwam hierdoor, dat ik intussen aldoor maar beelden voor ogen kreeg van de haatmars van die ellendeling Choudary in Londen met zijn pleidooien voor alcoholverbod en veertig zweepslagen! Ik dacht: “Jullie kunnen nóg zo’n mooie Night of the Proms organiseren, met nóg zoveel nationale trots, maar intussen heb je het voor jezelf wel zo ingericht, dat je dat addergebroed z’n gang moet laten gaan en de westerse samenleving tot op het bot moet laten beledigen. Daar helpt zo’n gala-voorsteling ook niets aan! En laat zo’n Cameron nou maar weer beweren dat het niets met elkaar te maken heeft, of dat de ‘ware’ Islam er niets mee te maken heeft, allemaal laffe praat. Met zo’n gala-gebeuren, af en toe, om even te “vergeten.”
   Echt hoor, ik snap bij God niet, hoe ze dàt allemaal kunnen toelaten en zich intussen verbeelden, dat ze nationale trots hebben!

   Like

   • Wachteres zegt:

    @ Theresa, ik denk dat we een beetje geduld moeten hebben. Farage is in ieder geval heel volhardend. [Net als Paul Weston, trouwens]. Hij is er al een keer mee gestopt en heeft daarna toch weer de politiek opgepakt met dit geweldig resultaat.

    Paul Weston heeft zichzelf in de vingers gesneden door met de English Defence League in zee te gaan. Ik dacht toen al: “Wat stom”. Dat had hij nooit moeten doen. En geloof me,ik heb ook bewondering voor hem. Zijn tijd komt nog wel. Aan al teveel kritiek op de islam is GB blijkbaar nog niet toe. Eerlijk gezegd vind ik Farage een wat ‘hardere’ uitstraling hebben dan Weston, Farage is meer een vechtersbaas en ik denk dat we dat soort figuren nodig hebben in deze tijd.

    Laten we hopen dat UKIP wel ziet wat er aan de knikker is met deze gewelddadige ideologie. Na de verkiezingen zal dat wel duidelijk worden.

    Henk en ik hadden het er nog over: Laten we blij zijn dat de Britten nog wat zelfbewustzijn hebben en nog enige gevoel van ‘trots zijn op hun land’. Als dat opnieuw weer meer gestimuleerd wordt, komt het misschien nog goed met het mooie Groot-Brittannië..

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 6.26U. Daar zit natuurlijk allemaal best wel wat in, maar het moet nog blijken. Na de verkiezingen, zeg je. Oké, het zij zo: Na de verkiezingen. Maar dan zal Farage, spoedig na de verkiezingsuitslag, op, je kunt gerust zeggen, miraculeuze wijze nog een paar van zijn standpunten moeten veranderen, want zoals het nu ligt wil hij niet alleen geen samenwerking met Wilders, maar heeft aan de andere kant de Alliance ook niets aan hèm.
    Wat je zegt over Paul Weston en de EDL, Wachteres, is natuurlijk wààr: Dat was, zacht uitgedrukt, niet erg handig, maar houd er ook rekening mee, dat die man dat hoogstwaarschijnlijk gedaan heeft uit bevlogenheid: Hij voelde (voelt) zich betrokken bij de autochtone Britse jongeren, die door de elite zo schandalig in een hoek worden getrapt en praktisch of niet, daar zit wat in! Verder zeg je dat je vindt, dat Farage een hardere uitstraling heeft. Nou, laten we het liever betitelen als een handiger inslag plús het talent en de mentaliteit van de stand-up comedian. Hij heeft ontzettend veel feeling voor wat hij op de juiste momenten zeggen moet, dat is waar, maar aan de andere kant: Hoe weet de kiezer in dat geval, wat ze aan hem hebben? Je stemt toch bepaald niet op iemand omdat je denkt: Oh, dat zegt hij nú, uit tactische overwegingen, maar dat draait na de verkiezingen wel bij. Zelfs al zou dat zo zijn, dan blijft het voor de verkiezingen koffiedik kijken. En ik maak je er op attent, dat hij, zoals het op het ogenblik ligt, te kennen gegeven heeft, géén samenwerking te willen met de PVV en, ten tweede, ‘geen groepen te willen wegzetten.’ En trouwens ook, dat hij NIET anti-Islam is.
    Moet je dan, als buitenstaander, maar zeggen: Oh, dat is allemaal tactiek, dat draait na de verkiezingen wel bij? Daar heb ik toch wel wat moeite mee: Voor hetzelfde geld gebeurt dat niet en daar sta je dan.
    Trouwens, hardere uitstraling…..Dat is óók maar betrekkelijk, want een deel daarvan hangt ook af van de mate waarin je precies durft te zeggen waar het op staat. En DAARIN is Weston hem de baas. Vergeet ook niet dat die man de laatste tijd allemachtig veel voor zijn kiezen heeft gekregen, tot en met zijn recente arrestatie! Dat zijn dingen die Farage door zijn ‘handigheid’ heeft kunnen omzeilen. Fijn hoor, dat hij daar tevens zo’n succes mee heeft is ook fijn, maar vraag je toch maar eens af, wat hij op den duur ècht kan betekenen voor Wilders en de alliantie.
    Zoals het er op dit moment nog uitziet: Niets. Sorry. En een aantal onder ons maar speculaties maken van: Oh, dat draait later wel bij; wàcht maar af!
    Wie zègt dat eigenlijk? Ik moet het eerst zien. Charme en humor zijn leuk voor de Music Hall, maar in de politiek kun je maar beter precies weten waar iemand stààt.
    Stel je toch voor, dat Geert opeens de dingen op dezelfde manier zou gaan verpakken als Nigel Farage: Díep ontgoocheld zou iedereen hier zijn! Maar van die Engelsman pikken jullie het wel en noemen het ‘tact.’ Dat vind ik wel wat verwonderlijk……

    Like

 10. Wachteres zegt:

  Willem ‘O’ Duys heeft Vera Lynn zover gekregen dat ze, voor de eerste keer, ‘Land of Hope and Glory’ is gaan zingen. Samen met de ‘Maastreechter Staar’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s