Ook aan het Syrische front: Abu Olvarit

Screenshot_7

Liev! Kijk dan! Cute jihadpeutertje is per Maxicosi afgereisd naar terroristenbroeinest Syrië, naar verluidt vanuit Tilburg. Want jong geleerd is jong gestorven, nietwaar. Zoals op iedere crèche hebben ze ook op de ISIS Dagopvang luizencapes, alleen waren ze de gebruiksaanwijzing van die dingen kennelijk kwijt. Want ze zouden een baby toch geen nikaab omhangen omdat de slet het kind anders onkuise gedachten opwekt bij de dapp’re strijders? Nusaybah zit zoet te spelen met verantwoord speelgoed uit de Toys ‘r Muslim-shop van Petra, in haar knuistjes zien we de gebeds-reciterende tablet.

Lees verder>>>
(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", hersenspoeling, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ook aan het Syrische front: Abu Olvarit

 1. Henk.V zegt:

  De meest vredebrengende ideologie ter wereld is er voor iedereen en voor alle leeftijden.Dat is juist het mooie ervan! Dus als het gaat om de krachtige verbreiding van deze mooie opvattingen dan is het goed dat men ook de peuters daarbij betrekt.
  Ook kleine Jihadistjes kunnen immers bij een vroegtijdige hemelvaart rekenen op een rijke beloning. Jongetjes krijgen waarschijnlijk zeventig kameeltjes, of geitjes waarop ze zoveel mogelijk mogen rijden als ze willen.
  Meisjes krijgen zeventig barbies.Barbies met een davidsster op hun jurkje mogen ze elke dag in een hoek trappen als ze willen..Goede gewoonten moet je op tijd aanleren.
  Het snoep is er gratis en er is ook een soort nanny in de buurt die elke dag een verhaaltje voorleest uit het sprookjesboek ”Vertellingen van Duizend en één Nacht”, waarin zich ook het sprookje bevindt van ” Alahoe Baba en de Veertig Rovertjes” en elk rovertje laat aan ieder kind op een leerzame manier zien hoe je iemand die niet wil deugen opblaast of anderszins om zeep helpt.
  Wie kan er nu ooit iets tegen zoveel kindvriendelijkheid hebben, vraag ik mij af.
  het wordt zo langzamerhand tijd dat er een einde komt aan de onophoudelijke kritiek en islamofobie!

  Weet je, wat er gebeurt in Syrië , geeft alleen maar aan dat de mensen daar, jong en oud, allemaal democratie willen! Op hun eigen manier.dat wel. Zoiets moet je RESPEKTEREN.
  Dus ,als je maar lang genoeg op de juiste manier nadenkt, dan begrijp je,dat alles wat daar gebeurt eigenlijk gewoon een kwestie van cultuur is. Met religie heeft het echt niets van doen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Neten worden ook luizen .

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik dacht eerst weer dat dit een soort “foto-shopper” was [ heet-zo geloof ik ]. Maar NEE, ik lees in die Belgische krant: Een NL-se moslima die haar peuter in een niqaab meenam naar Syrie..etc
  NEDERLANDSE ? ! ?
  ziek,ziekziek etc tot in oneindige, zulke mensen. Waarom worden dit soort individuen toch steeds Nederlande(r)se genoemd. ?
  Het zijn moslims, die een achterlijk, verderfelijk, schandelijk, slecht gedachten-goed aanhangen.
  Wat moet er allemaal nog gaan gebeuren, EER dit in westerse landen verboden gaat worden ( voor het te laat is )

  Like

 4. Jade zegt:

  Hier zie je maar weer aan, dat als je je kind van begin
  af aan verpest met geestelijk gif en met mishandeling,
  er later een totaal geestelijk gestoord persoon ontstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s