Telegraaf noteert alvast overlijdensdatum van Rutte II

Screenshot_13

De grootste krant van Nederland lijkt er zeker van te zijn: het VVD-PvdA-kabinet Rutte II nadert diens missionaire einde met rasse schreden.

Op de voorpagina van ‘de krant van wakker Nederland’ een niet mis te verstane kop: “Donkere wolk boven coalitie; Grote zorgen om positie Samsom“. En het stuk dat erbij hoort spaart onze bewindslieden dan ook uitdrukkelijk niet. PvdA-Kamerleden, VVD-Kamerleden, VVD-bewindslieden én de minister-president schijnen het allemaal gehad te hebben met de huidige regeringssamenwerking:

Tijdens een inderhaast belegde ‘conference call’ met Samsom, Teeven en VVD-fractieleider Zijlstra ontploft de premier. Als het zo moet, kunnen we er beter mee ophouden , buldert de minister-president tegen Samsom. Fred zal die motie níet gaan uitvoeren! En dan kom je maar met een motie van wantrouwen! Samsom dient de premier emotioneel van repliek, maar de woede-uitbarsting van de premier heeft effect. Voorlopig althans. De PvdA houdt de motie aan en wacht nader onderzoek af. Het onderwerp komt in juni weer terug. Zo is tijd gekocht.

[…] De PvdA staat in de fik. Er is to-ta-le paniek. Samsom is op weg naar de uitgang. En dat weet hij zelf ook.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

24 reacties op Telegraaf noteert alvast overlijdensdatum van Rutte II

 1. Jan zegt:

  Hier gratis: http://nos.nl/artikel/648748-zorgen-bij-vvd-over-pvda.html

  Komt er van als je meent dat ‘sociaal-democratie’ en ‘democratisch socialisme’ iets met democratie te maken heeft. PVV’ers kennen Hayek, Samsom, alleen jij niet (Arschloch)

  Geen haat en nijd maar verdraagzaamheid?
  Daarom PvdA in Europa!
  http://www.pvda.nl/verkiezingen
  PvdA-verdraagzaamheid: http://devriendenvanwilders.eu/

  Like

 2. Vederso zegt:

  Helemaal off topic, maar dat zal Rutte niet veel kunnen schelen. Een uitstekend interview van Ezra Levant met Roger Scruton; De betekenis van conservatisme;

  http://www.ezralevant.com/the-meaning-of-conservatism/

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik loop mezelf maar vast warm voor die verkiezingen:ook dan PVV!Eindelijk gerechtigheid?

  Like

  • Driek zegt:

   Yvonne van Cleef zegt:Eindelijk gerechtigheid? Ik betwijfel het, we zitten straks opgescheept met Alexander Pechtold, en dat is nog veel en veel erger dan wat er nu is. Maar niets houdt eeuwig stand, want na D66 krijgen we weer PVDA. Zo is het in dit land altijd gegaan. En met al die nieuwe asielzoekers hebben ze straks genoeg stemmen. Maar in ieder geval stemmen op de PVV. Ik ben reuze benieuwd.

   Like

 4. Jean zegt:

  Die rode rat/communist had nooit mogen binnen gekomen zijn.
  Als er toch gepoetst gaat worden vergeet de grootste vuiligheid, die pechdrol aub. niet mee te verwijderen want die is nog veel gevaarlijker, die likt moslimpoten en we weten wat daar van komt, ernstige ziektes maar dat zal rutte en die vuile rode communist worst wezen.
  We hebben het altijd al gezegd “wie moslims binnenhaalt haalt ellende, geweld, verkrachtingen, verminkingen, moorden, stenigen én ziekten binnen”.
  Gebruik het gezond verstand op 22 mei, wij doen dat in Vlaanderen op 25 mei.
  Er zullen veel te weinig pampers zijn om de vuile bescheten broeken te vervangen, ha ha ha ha ha ha

  Like

 5. Jade zegt:

  Dat gaat de goeie kant op, Rutte die ontploft…
  Ik dacht dat hij alleen maar kon liegen en schateren.
  En tot vervelens toe wapperen met z`n handen.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  heer Bron dan heeft u niet samsom gehoord vanmiddag op RTLZ dat is volgens samsom allemaal fabels, of is het toch waar!!!!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Kabinet en Samsom ontkennen paniek – Hoofdinhoud

   vrijdag 16 mei 2014, 16:51
   VERKIEZINGEN
   S a m e n v a t t i n g
   DEN HAAG (ANP) – Premier Mark Rutte en andere ministers ontkennen dat de stabiliteit van het kabinet in gevaar is doordat het functioneren van PvdA-leider Diederik Samsom onder druk staat. Samsom zelf spreekt tegen dat hij het bijltje erbij neer wil gooien als zijn partij komende week bij de Europese verkiezingen een zware nederlaag lijdt. ,,De zorgen zijn heel aardig, maar niet nodig”, zei hij vrijdag bij RTL Z.
   Volgens De Telegraaf dreigt de positie van Samsom onhoudbaar te worden bij een nieuwe verkiezingsnederlaag, nadat de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart ook al fors had verloren. Mocht Samsom opstappen dan zou het voortbestaan van het kabinet in het geding kunnen komen.
   Zowel PvdA- als VVD-ministers spraken dit op anonieme bronnen gebaseerde bericht vrijdag massaal tegen. ,,Ik ken de PvdA heel goed en er is geen sprake van paniek”, zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën (PvdA). VVD-minister Henk Kamp (Economische Zaken) noemde de PvdA ,,een hele stabiele partner”. PvdA-vicepremier Lodewijk Asscher sprak van ,,anonieme roddel”. Hij weet zeker dat het kabinet er over een week nog steeds zit en dat Samsom dan nog in functie is.
   Rutte, naast premier ook VVD-leider, zei tijdens zijn wekelijkse persconferentie wel te snappen dat in de regeringspartijen niet iedereen blij is met de compromissen die gesloten moeten worden. VVD en PvdA zijn ,,programmatisch heel verschillend” en Rutte begrijpt dat sommigen liever een andere coalitie hadden gezien. Maar door de verkiezingsuitslag van 2012 en het afhaken van andere partijen waren de liberalen en sociaaldemocraten op elkaar aangewezen.
   Volgens Rutte zijn de persoonlijke verhoudingen in het coalitie ,,heel plezierig” en ligt de hervormingsagenda van het kabinet op schema. De twee partijen zijn het weliswaar vaak oneens, maar ,,na een uurtje praten” lukt het toch steeds op één lijn te komen. ,,Het probleemoplossend vermogen is groot.”
   Samsom zegt gewoon door te gaan met zijn werk, ook al zou zijn partij bij de verkiezingen voor het Europees Parlement donderdag nog maar één zetel overhouden. ,,Maar één zetel halen we niet, we halen er een paar meer.” De PvdA heeft nu drie zetels in het Europarlement.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Kamp[Vvd]vindt Pvdafbraak een heel stabiele partner!Tja,dat vonden ze van Geert ook en hebben dat vaak genoeg benadrukt.En toch vonden de ratten een manier om hem eruit te werken,wilde hij zijn achterban niet verliezen!Dus dat zegt niks,bevestigd alleen dat het een hypocriet zooitje is,daar in Den Haag!

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Rutte 2 kan me niet snel genoeg overlijden !!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Liever vandaag als morgen wil ik dat deze COALITIE REGERING OPDONDERD.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Tja, wat kan ik er over zeggen. Ik twijfel of we er iets mee opschieten, want het “miezerig mannetje Pechthold”, ruikt nu zijn kans. Al zou de PVV 70 zetels halen, ook dan zullen de overige politiek correcte partijen en de PvdA, een cordon sanitaire instellen tegen de PVV. Voor mij mag het kabinet ook oplazeren, maar dan, vragen,vragen….

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Pikken we dan nog een cordon sanitaire?Ik neem aan dat dan toch echt alle Pvv-stemmers de straat op gaan!

   Like

   • BertG. zegt:

    Als ik zo de reacties lees, en vrijwel iedereen kost het nogal moeite om mensen te overtuigen (het lijkt wel een godsdienst) van bekendheid hiervan.
    Dan wordt dat toch wel moeilijk. Ik ben er maar 1.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Maar samen zijn we er al twee,haha!Ik bedoel eigenlijk dat je toch niet voor niets Pvv stemt?En als het dan nodig is,dan moet je er ook daadwerkelijk iets voor doen,toch?

    Like

   • Harry zegt:

    Maak je maar geen illusies Yvonne , meer mensen dan de pakweg 2500 die op de PVV manifestatie in Den Haag aanwezig waren , zal je niet makkelijk bij elkaar krijgen .
    2500 op anderhalf miljoen PVV stemmers .
    Slechte score !
    Het zit kennelijk niet in ons bloed .
    Als er een geitenlikker overhoop wordt geschoten na een misdaad , heb je er al gemakkelijk meer .
    Verontrustend , hoor .
    We ontberen die bevlogenheid van de socialisten en geitenbeffers .
    Er zal iets HEEL vreselijks moeten gebeuren wil men in actie komen .

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Harry,ik was daar ook,net uit het ziekenhuis!Tegen mijn zoon geleund,anderhalf uur lang,omdat ik zo lang eigenlijk niet kon staan.Daarna van armoe maar naar huis gegaan;doodmoe!Maar toch,ik vond het mijn plicht om daar te zijn;voor mijzelf,mijn kinderen,mijn land!Er moeten toch meer mensen deze mening,dit gevoel,delen?Stel dat ze inderdaad een cordon sanitaire in werking stellen,dan laten we dat toch niet zo maar over onze kant gaan?Dan zijn al die jaren strijden voor noppes geweest en onze toekomst zeker naar de knoppen!Dat laten we toch niet gebeuren?

    Like

 10. Peter Klaasing zegt:

  Beste Tom Hendrix, ik begrijp je vragen. Ik heb ook vragen, zoals waarom word deze mensen zoals Rutte, Pegtold, Asscher, Samsom, Dijselbloem toegelaten om ons land naar de bliksem te helpen? Is het niet hoogtijd, dat wij van dit pluis-gespuis ontslagen raken?

  Like

 11. delamontagne zegt:

  RUTTE. ! !
  ………..
  Op een conferentie van dokters in Brussel:     Een Engelse dokter zegt: De geneeskunde in Engeland is zo geavanceerd dat wanneer we de LEVER van iemand bij iemand anders inplanten, die al na 6 weken werk kan gaan zoeken.
   Een Duitse dokter daarop: Dat is niets bijzonders ………… Bij ons transplanteren we een stuk hersens van iemand bij een ander en die kan na 4 weken al werk gaan zoeken.
   De Russische dokter zegt: Voï, Voï, das nog niks vergeleken met ons. In Rusland is de geneeskunde zodanig ontwikkeld dat, wanneer we een stuk hart van de ene naar de andere transplanteren, op het eind van de 2de week, ze beiden werk kunnen gaan zoeken.
  ////////////////////////////////
   Dit allemaal horende, zegt de Hollander: Dat zijn allemaal onbenulligheden in vergelijking met onze geneeskunde Wij, in Nederland, wij hebben iemand genomen zónder hersenen, zónder hart en zónder kloten aan z’n lijf, we hebben hem benoemd tot minister-president en nu is HEEL HET LAND op zoek naar werk…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s