Blank is altijd schuldig

Screenshot_6

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

Wie of wat is een “racist”? Dat hangt ervan af, zeggen de “antiracisten”. Een blanke regering – zoals die van Zuid-Afrika tot het begin van de jaren-90 – onder welke zwarte burgers minder rechten hadden dan blanke, is “racistisch”. Een zwarte regeringspartij zoals het ANC, die sinds 1994 Zuid0-Afrika beheerst, de eigen mensen ongeneerd voortrekt ten koste van de blanke minderheid en er al die jaren niets heeft tegen ondernomen dat duizenden blanke boeren vanwege hun huidskleur gefolterd en vermoord worden, is daarentegen een teken van democratisch hoop, die gewoon een paar problemen nog niet onder controle heeft. Zelfs als zij zich een jeugdorganisatie permitteert, op de bijeenkomsten waarvan het zingen van genocideliederen tegen anders gekleurden bon ton is.

Daarover kregen we van de politieke feestredenaars en gehuurde toejuichers uiteraard niets te horen toen de 20e verjaardag van de ondergang van het “Apartheidsregime” gevierd werd. De mediakliek, die voor het aan de kaak stellen van wantoestanden in het oude Zuid-Afrika niets teveel was, spreidt genadig een mantel van het stilzwijgen uit over anarchie, corruptie en geweld die het nieuwe Zuid-Afrika teisteren.

Waar de leuze “racisme” opduikt, wordt gehuicheld

Waar de leuze “racisme” opduikt, wordt gehuicheld en met twee maten gemeten dat men scheel ziet. Je hoeft niet tot aan Kaap de Goede Hoop te kijken om dat vast te stellen. Als je de mainstream media en de legers politici en sociologen moet geloven, die hen aanvuren, zijn Duitsland en Europa doordrenkt van vreemdelingenhaat en “racisme”, niet alleen onder extremisten, maar “in het midden van de samenleving”.

Een “autochtone” Duitser, die een buitenlander uitscheldt of liever geen moskeecentrum in zijn buurt wil hebben? Zonder twijfel een “racist”. Een jonge Oriëntaal, die een Duitser verbaal aanvalt met “varkensvleesvreter” of hem als “kloten Duitser” meteen half of helemaal dood slaat, is echter in geval van twijfel altijd een slachtoffer van “sociale benadeling”, geeft alleen maar eigen “discriminatie-ervaringen” terug en kan rekenen op een mild vonnis als hij voor de rechtbank moet verschijnen, terwijl voor de Duitser in het vervolg de bewezen of ook slechts veronderstelde overtuiging zelfs volgens de letter van de wet straf verzwarend moet werken.

Een politieke strijdkreet voor de massa-immigratie

Dat is geen waanzin, er zit systeem in. Want “racisme” beschrijft geen objectieve meetbare realiteit, het is een politieke strijdkreet, die moet afleiden van de risico´s en bijverschijnselen van de geforceerde massa-immigratie en van de levensleugens van het multiculturalisme en iedere kritiek hierop in diskrediet moet brengen of de kop in moet drukken. “Antiracistische wachters”, zo heeft de Franse demografe Michèle Tribalat in haar in 2010 verschenen boek “Les yeux grand fermés” (“De ogen wijd gesloten”) vastgesteld, verzetten zich tegen iedere rationele analyse van de realiteit. Hoewel alleen die er toe kunnen leiden om je bezig te houden met politieke strategieën die van toepassing zijn op reële problemen.

Dat wordt bewust op de koop toegenomen, omdat het “antiracisme” in zijn verschillende uitingsvormen, van de fakkeloptocht via de “Opstand van de fatsoenlijken” tot de geïnstitutionaliseerde en met belastinggeld gefinancierde “strijd tegen rechts”, hele concrete belangen dient. “Antiracisme” is de ideologie van een kaste, die uit de permanente en onverklaarbare geestelijke burgeroorlog tegen de meerderheidsbevolking politieke, mediale en financiële macht put en het behoud van deze macht onderling veiligstelt.

Opdat dit functioneert, moet enerzijds het gevechtsterrein steeds verder worden uitgebreid. Met de leuze van het “alledaagse racisme” – waaraan de online redactie van “Focus” juist een hele “themaweek” heeft besteed – wordt potentieel het hele Duitse volk verdacht en gewoon iedereen die zich, geheel conform de grondwet, beroept op zijn lidmaatschap van dit volk en vasthoudt aan zijn identiteit.

Anderzijds moet de eigen discussiehegemonie tegen plotselinge realiteitswijzigingen afgeschermd worden. “Racisme” wordt als “omvattende maatschappelijke discriminatie” zo gedefinieerd, dat het in principe alleen van de autochtone, blanke bevolking kan uitgaan. Die is altijd schuldig en moet zich vrijkopen; immigranten echter zijn altijd slachtoffers van de “samenleving”, ook als ze losgaan op autochtonen of op elkaar, wekenlang scholen en pleinen bezetten en lak hebben aan alle regels en wetten.

Terugkerende haatrituelen

Het begrip “racisme tegen Duitsers”, kan daarom de parlementaire woordvoerster “integratie en migratie” van Die Linke, Sevim Dagdelen, met een onbewogen gezicht beweren, is “een foutieve relativering van het genuine racisme, dus van de vreemdelingenhaat”, en bovendien een instrument van de “rechtsen”.

Dat herinnert niet toevallig aan de beruchte “newspeak” in het boek “1984” van George Orwell: een oppositie tegenover de heersende ideologie moet helemaal niet meer denkbaar en uitspreekbaar zijn. Het “antiracisme” verklaart iedere twijfel aan de zegeningen van het multiculturalisme tot “gedachtemisdaad” en probeert d.m.v. terugkerende haatrituelen tegen de totale vijand, de overal loerende “nazi”, één gesloten front te vormen.

De ideologie van het “antiracisme” is, zoals iedere ideologie, alleen nuttig voor de macht- en controlebelangen van een kleine kaste. Deze staat het besef en de oplossing van de problemen in de weg. Het “antiracisme” hoort daar, waar al vele andere “ismen” terechtgekomen zijn: op de vuilnisbelt van de geschiedenis.

Bron:
http://jungefreiheit.de
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Blank is altijd schuldig

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Het merendeel van anti-racisme en anti-fascisme organisaties zijn HYPOCRIETEN.
  Hun verontwaardiging is meestal zeer selectief. Het voorbeeld van het ANC in Zuid Afrika spreekt boekdelen. Het is schandalig dat het stelselmatig vermoorden van blanke boeren niet de aandacht krijgt van de media maar ook van de internationale organisaties, zoals de V.N.
  Het pamperen van de Palestijnen en zelfs HAMAS, terwijl dat verachtelijke terreurbendes zijn is mensonwaardig.
  Er wordt thans een internationaal ‘verbond’ gesmeed om Boko Haram aan te pakken. Motief is wel dat het gezien wordt als een ‘terreurbende’. De dadendrang van Boko Haram stoelt echter op de koran, de sharia en de islamitische overlevering, waar het doden van niet-moslims als een goede daad wordt beschouwd. De (politieke) goedmenschen veroordelen afkeur van de islam als racisme, vergetend dat islam en ras niets met elkaar te maken hebben.
  Het zou goed zijn als we in navolging van Geert Wilders zo veel en zo vaak mogelijk uitroepen dat de islam een leugen is en dat Mohammed een verachtelijke crimineel was. (als hij overigens al bestaan heeft, waar door sommige geleerden sterk aan getwijfeld wordt).

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, newspreak, en 1984 van Orwell in de praktijk! Umwertung aller Werte, goed is slecht, en slecht is goed, blank is slecht, gekleurd is goed, Europeanen zijn allemaal racisten, en uitvreters en moslims zijn allemaal goed. Bedankt achterlijke en criminele progressieven, dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Gloeiende nog aan toe, het GEKKENHUIS EUROPA met het HOOFDKWARTIER IN NEDERLAND! Dood en doodmoe, dat ben ik er van!

  Like

 3. Anneke zegt:

  Net als ‘de joden’. Ook altijd de pineut…..ook zij hebben het altijd gedaan en zijn merendeels roomblank-getint. Nou…hand in hand kameraden!!!!!!! We stammen van dezelfde aartsvader Abraham. Ontworpen door de gelijke Schepper…….

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Je zal maar een blanke Jood zijn.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Elk mens is een racist. Laat dat duidelijk zijn. Zoals een merknaam verwoorden is tot soortnaam is de omschrijving “racist” door links verwoorden tot een ordinaire hoer!
  Ander sterk voorbeeld “Nazi”! Soortnaam voor een Nationaal Socialist.
  “Nazi” heeft al veel van zijn werking verloren en zo zal het ook gaan met de soortnaam racist.
  Symbolisch voor de voortdurende ondergang van links en de opkomst van het Nationalisme in deze tijd.

  Like

 6. Jan zegt:

  Voor 1681 bestonden er geen blanken op deze planeet

  Like

 7. Jan zegt:

  Racistische zeeleeuw bezorgd als blank meisje valt (white privilege)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s