Een Palestijnse staat? Niet bedoeld voor Palestijnen!

Screenshot_34

Het Balata “vluchtelingen” kamp op de “Westbank”, waar 30.000 mensen opgesloten worden gehouden door de Palestijnse Autoriteit – op een kwart vierkante kilomoeter

U denkt dat de Palestijnen een staat willen om een plek te geven aan de Palestijnse ‘vluchtelingen’? Dat denkt u dan verkeerd.

In een nauwelijks opgemerkt interview in 2011 gaf de Palestijnse ambassadeur in Libanon een onthutsend inkijkje in de plannen van de Palestijnse Autoriteit, aan het bekende Libanese dagblad ‘The Daily Star’.

Zijn Palestijnse Autoriteit streeft naar een Palestijnse staat, maar de ambassadeur stelde duidelijk dat Palestijnse vluchtelingen of hun nakomelingen daar geen burger van kunnen worden:

“Zelfs Palestijnse vluchtelingen die wonen in de Palestijnse staat, blijven vluchtelingen. Zij zullen niet als burger beschouwd worden. Zij krijgen geen Palestijns paspoort.”

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Hypocrisie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Een Palestijnse staat? Niet bedoeld voor Palestijnen!

 1. delamontagne zegt:

  Gister-middag bij het programma: “De nieuws-B.V.”, ( na 13.00 hr nws en N 1 ),werd een mevrouwtje aangekondigd, die zich “palestijnse” noemde, maar verder in NL was geboren en perfect NL-s sprak.
  Ze ging promoveren op een proefschrift:” De langdurige vernedering van de palestijnen door Israeliers”. ( het woord Israeliers sprak ze op een ZEER merkwaardige manier uit ).
  Er werd niet bij gezegd, welke studie-ricting EN ik vroeg me af: “Geschiedenis ? ? ”
  De ene leugen na de andere 1/2 waarheid. Felix Meurders stelde verder geen enkele vraag.
  http://www.denieuwsbv.nl/media/313936
  ( 67.14 minuten. )

  Like

 2. Anneke zegt:

  Het masker is allang van de smoeltjes afgevallen. De PA is en blijft een terroristische organisatie, een erfenis van de !!! ! !!! Egyptenaar Arafat……!!! ! !!! Deze man had voor het Int.’Gerechtshof’ in Den Haag geworpen moeten worden. Nou ja; zou dit effect hebben gehad…denk ’t niet. Dit is niet geschied en nu wordt deze terreur-groep meer,meer, meer eisender dan ooit. Ze zijn er nooit voor het ‘Palestijnse’ volk geweest en in Israel is deze ‘bevolkingsgroep’ een niet ge-accepteerde tak van Arabieren. De Israelische mede-Arabieren moeten van deze ‘Palestijnen’ eigenlijk niets hebben. “Dit is NIET ZONDER REDEN….”. Gelukkig worden zij wel als mede-burgers / -mensen gezien bij de joodse Israéliërs. Zij bieden werk en inkomen aan veel ‘Palestijnse’-medeburgers, hier hoor je het verderfelijke westen nooit over!!! “Nee; de leugen moet levend gehouden worden ten koste van…….veel te veel mensenleed”.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Gaan de Palestijnen ook naar Brazilië? Dat belooft wat zou Pim gezegd hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s