Europarlement graait vlak voor de verkiezingen nog snel even tientallen miljoenen voor zichzelf

Screenshot_31

Woedende Daniël van der Stoep (Artikel 50) in de mail. Wij parafraseren: ‘NONDEJU! Kijk ik net in mijn Rabo app. Zomaar 1092 euro gratis geld gekregen van de Europese Unie. Wat blijkt? Is het die compensatie van 0,8% over 2012. Je weet wel. In 2012 gaf het Europarlement zichzelf een jaartje geen loonsverhoging uit solidariteit met die miljoenen werklozen dankzij hún eurocrisis. Maar dat hebben ze dus laatst heel sneaky teruggedraaid, en dat geld kreeg ik nu bijgeschreven. Voor alle Europarlementgraaiers is dat dus 766 x 1092 euro = bijna een MILJOEN PIEK gratis geld, 1 week voor de verkiezingen. ON-FUCKING-VOORSTELBAAR’. Alle 55.000 Europese ambtenaren (bron: EU) krijgen deze compensatie ook.

Bron:
www.geenstijl.nl
(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, Graaien. Bookmark de permalink .

13 reacties op Europarlement graait vlak voor de verkiezingen nog snel even tientallen miljoenen voor zichzelf

 1. bobzelf zegt:

  ZIJN DE VERKIEZINGEN AL GEWEEST DAN ??? VOOR DE EU ??

  ??????????????? , HEEFT DEZE MAN AL 1 ZETEL DAN ???

  OF HEB IK IETS GEMIST , ALS HIJ OP DE RABO EURO 1092 KRIJGT BIJGESCHREVEN?

  Like

 2. catherine zegt:

  Dat is toch een mooi inkijkje in de werkelijke gedachtengang het EU parlement. Een “slap in the face” voor elke hardwerkende en integere burger. Hier in griekenland zag ik gister plakaten met “uit de Euro”. Dat is nieuw, de meeste Grieken, net als andere EU burgers, zijn verlamd van angst voor een euro exit. Vlg mij kan het alleen maar beter gaan dan nu.

  Like

 3. Jean zegt:

  Die EU misdaadorganisatie MOET gesloopt worden en de criminelen aangehouden worden, ze alles afgenomen worden wat ze bij mekaar gestolen hebben, zolang dat niet gebeurd komt er geen rust meer in Europa.
  56.000 criminelen die vrij rondlopen is levensgevaarlijk voor onze economie, veiligheid en leefbaarheid en zeggen dat die 56.000 criminelen jaarlijks NOG MEER criminelen binnenhalen die als opdracht hebben a) voor hen stemmen en b) de weerstand van de Europeanen “die wakker zijn” breken zodat zij rustig verder kunnen parasiteren en onze leefwereld naar de kloten helpen zodat zij nog decadenter kunnen parasiteren.
  Kijk maar naar de familie vanRAMPay, de hele club, vader, moeder, zonen, zuster, broer, ALLEMAAL richting honingpotten, die bende is om van te kotsen.
  25 mei is D-Day voor Europa, eerst die EU misdaadorganisatie slopen dan volgt de rest in Europa wel in hoogste versnelling, we zijn nu schandpalen aan ’t verzamelen om ze aan op te hangen.
  Wat een heerlijk gevoel…

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  En waar blijven die door Marxje Prutser beloofde 1000 euro voor elke hardwerkende Nederlandse burger?

  Like

  • Monalisa zegt:

   Even iets anders
   Naam Dijsselbloem steeds harder gefluisterd
   DEN HAAG –
   Wie wordt de nieuwe Nederlandse eurocommissaris? Die vraag is actueel nu de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur staan. Als volgende week zondag de uitslag bekend is, begint het schaakspel tussen de lidstaten om de mooiste posten in het dagelijks bestuur van de EU, zoals de Europese Commissie vaak wordt genoemd.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ze zorgen wel heel goed voor zichzelf daar, precies zoals de communistische bonzen dat deden tussen 1917 tot 1989. Zo kennen we ze weer, graaiers!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dit heeft niets met heb je naasten lief als je zelf te maken denk ik.Dit is de vervolstandinging van de 10 Geboden.op de Heb God lief met heel je hart.

  Like

 7. Anneke zegt:

  “Hé de kapitaal-verslaafden voelen de bui al aankomen. ANGST overheerst NU in Brussel/Straatsburg. Haleluyah Amen…..Laat ze maar angstzweet-parels uitspuwen, laat die lichamen en geesten fiks LIJDEN en BIBBEREN. De maskers zijn allang van die gluiperige bekkie’s gevallen. Vandaar de toegenomen ERGERNIS onder de burgers!!! De burger is over ’t algemeen genomen eerlijk; althans de wakkeren. Zij zien al tijdenlang hoe de wereld kapot-geregeerd is. Hebben al veel te lang een overweldigende benauwheid moeten ervaren vanuit Den Haag, Brussel/Straatburg. “Brussel: WE ZIJN HET SPUUG-ZAT………….EU-MAFFIA zoek je graf alvast maar op. Je hebt nu nog vrije-keus waar je wilt liggen”.

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Compensatie?In hemelsnaam waarvoor?Voor dat rijke luizenleventje nog extra gecompenseerd worden ook?Inderdaad:nondeju!Zie je nou wel dat misdaad loont?

  Like

 9. Jade zegt:

  Pfff, wat een smeerlappen…
  Eerst nog even flink graaien in de kassa
  voordat die klotenzooi wordt opgeheven.
  Maar hadden we iets anders verwacht?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s