PVV-voorman Ton van Kesteren: Nederland betaalt rekening voor peperduur EU-nivelleringsfeest

Screenshot_36

Groninger Statenlid en kandidaat-Europarlementariër voor de PVV, Ton van Kesteren

GRONINGEN – Nederland gaat donderdag naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. De Groningse PVV-fractievoorzitter Ton van Kesteren is achtste op de kandidatenlijst van de Partij voor de Vrijheid. “Daarmee ben ik in het Noorden de enige euro-kritische kandidaat.”

“De euro en de EU brengen niet de welvaart die men ons altijd heeft beloofd”, zegt Van Kesteren. “In Nederland wil de overwegend eurofiele politiek – tegen beter weten in – niets weten van de conclusies over het mislukte europroject. Meestal kon Nederland tegenvallende economische ontwikkelingen zelfstandig verzachten dan wel oplossen. Die mogelijkheid heeft ons land inmiddels uit handen gegeven aan de EU.”

PVV normale grootte

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR, PVV. Bookmark de permalink .

5 reacties op PVV-voorman Ton van Kesteren: Nederland betaalt rekening voor peperduur EU-nivelleringsfeest

 1. “Het is namelijk kiezen of delen. Kiezen voor behoud van de Nederlandse soevereiniteit en welvaart of het delen van onze welvaart in EU-verband.” – en zo is het en niet anders. Erger nog: nadat de welvaart is gedeeld, is er voor iedereen, uit Noord én Zuid, permanent veel minder welvaart.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  En wanneer worden armoedzaaiers,zoals ik zelf,gecompenseerd voor alle ellende?Verdomme,gecompenseerd worden voor het rijke luizenleven dat ze leiden;grrrrr!

  Like

 3. Joke Bosman zegt:

  meneer van kesteren waarom pakken jullie die stelende bende niet aan daar in brussel dat zou de nederlander deugt doen wij hebben geen geld meer voor advokaten mar een rechtzaak zou je deze verhofstad en van baalen met zn vriendjes toch aankunnen pakken

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad meneer van Kesteren. De roden in Brussel, dwingen RUTTE cum suis, ons uit te persen, en onze sociale zekerheid door het riool te spoelen, ter wille van het VIERDE RIJK, van de dictator van Rompuy, met de andere rode bojaren: Barosso, Schulz, en de psychopaat Verhofstad!

  Like

 5. Peter Klaasing zegt:

  Beste Tom Hendrix, Mark Rutte vind dat helemaal niet erg hoor. Zag onlangs een film van Walker Texas Rangers, met daarin een filmster met de naam Andrew movick met hetzelfde gluiper gezicht als onze gluiper president. Als ik van de heer Rutte een foto zie, lopen mij de rillingen over mijn rug en rijzen mijn nekharen. Wat er in ons land aan de hand is, is zo boosaardig en ik vraag mijzelf af, of dit ooit nog in orde komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s