Wilders: “Teeven de linksbinnen van de PvdA”

PVV blauw

Staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) loopt volledig aan de leiband van de PvdA. Dat stelt PVV-leider Wilders vandaag in een interview met De Telegraaf.

Geert Wilders: „Ik wil me inzetten voor een land dat trots is op zijn eigen cultuur en vlag, waar niet 65.000 asielzoekers binnenkomen en tegelijkertijd 65.000 ouderen het verzorgingshuis uit worden gezet omdat Brussel dat wil.”
Volgens de hoogblonde politicus voert de VVD-bewindsman op aandringen van zijn coalitiegenoot een soepel vreemdelingenbeleid, wat ook deze week weer zou blijken rond de explosie aan Eritrese vluchtelingen die hier ineens asiel aanvragen.

„Verantwoordelijk staatsecretaris Teeven doet niets. Hij heeft ook gezegd: laat die Syriërs maar komen. Hij is de man die het kinderpardon heeft ingevoerd, en de strafbaarstelling illegaliteit van tafel heeft gehaald. Teeven is de linksbinnen van de PvdA”, aldus de PVV’er. Dat Europese regels verbieden dat Nederland de grenzen sluit in een poging de toestroom van Eritreeërs te stoppen, toont volgens Wilders aan dat het nodig is om bij de verkiezingen donderdag ‘nee’ te zeggen tegen Brussel.

Klik hier voor het hele artikel op Telegraaf.nl

Bron:
PVV
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Immigratie, PvdA, PVV, VVD. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wilders: “Teeven de linksbinnen van de PvdA”

 1. koddebeier zegt:

  De huidige Europese Unie is een dictatuur met een nationaal Socialistische inslag, met een stel hersenloze minkukkels aan het roer.
  En de meeste Nederlandse politici zijn een stel landverraders is ons willens en wetens uitleveren aan deze dictatuur.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Teeven is ineens een geheel ander mens geworden, sinds hij politiek-hyperactief is. Heb deze man in het vrij recente verleden toch totaal anders horen en zien praten….Hij was zo tegen de islam-instroming; ja met z’n waffel maar niet met zijn hart. Dat blijkt alweer een paar jaar overduidlijk. Denkt eveneens alleen maar aan zichzelf, maar dient het land totaal niet. “Landsbelang is allang hartstikke dood, een verderfelijke term voor de tegenwoordige politici…..Maar dom-oren…Gaat het well met de burger, dan blijft jullie economie ook wel ‘draaien’. Nu is die economie hartstikke aan het afsterven, doordat de burgers in de grote verderf-hoek zijn geworpen. Jullie kunnen niet zonder de burgers, dus denk voortaan ALLEEN aan de burger-maatschappij en niet aan de egoïstische zaken-wereld”. Kapitalisme een GROOT GIF….een blok tegen het burger-scheenbeen!!! ! !!! Vandaar de NU kreupele -, manke westerse samenlevingen…Communisme, Humanisme, Islamisme, Kapitalisme, Socialisme zijn voor de burger-samenleving loeihete brandende-ijzers. Veroorzaken permanente wonden, die vrijwel niet te genezen zijn. Een tegen-stootje en de wonden etteren flink, tot zwerens toe.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Waar zou de Pvdafbraak Teeven mee in de tang hebben?Of lonkt ook voor hem Brussel?Geen woorden,maar daden,Teeven!Stoppen,die handel!

  Like

 4. KeesvanD zegt:

  De Telegraaf interviewers stelden zeer kritische vragen en bestreden de antwoorden van Geert Wilders. Dat mag uiteraard maar wanneer gaat de Telegraaf dat bij de andere partijen doen? Dat zou wel zo eerlijk zijn.
  Antwoord: dat gaat men niet doen. Stelletje minkukels.

  Like

 5. Hendrick M. zegt:

  @KeesvanD. Die Telegraaf, waarop ik geabonneerd ben, komt me al enige tijd de strot uit ! En dat WNL erbij … De Telegraaf lijkt wel als een blad aan de boom veranderd te zijn en dat komt vermoedelijk door die hoofdredacteur Sjuul Paradijs, die in zijn redactionele commentaren keer op keer niet nalaat om de PVV en Geert Wilders de maat te nemen. Ik overweeg dan ook om beide media vaarwel te zeggen. Aan de andere kant, wil je je vijanden leren kenne, begeeft je dan onder hen …
  Vanmorgen heb ik weer met gekromde tenen naar WNL op de TV gekeken met daarin Bernard Wientjes, de een of andere onbenullige schrijfster en Geert Wilders. Het was me het journalistieke hoogstandje wel weer !
  Dat zoetsappige dier, Janneke Willemse, de collega van Paul Jansen, maakt het steeds het bontst. Als er serieuze onderwerpen aan de orde zijn, dan zit zij steevast schaapachtig in de camera te kijken en ze vermijdt kritische vragen te stellen, ook al ligt de bal voor open doel. Ook nu. De bedoeling was duidelijk: de PVV en Geert Wilders moeten gebasht worden, nog vóór de verkiezingen van 22 mei a.s.
  De rol van Paul Jansen vind ik ook steeds dubieuzer worden. Voor de zoveelste keer werd Marine Le Pen en in het bijzonder dan weer haar vader, (figuurlijk) van stal gehaald, hoewel de halve wereld al de standpunten van Geert Wilders hierover kent (maar ja, verkiezingstijd hè …).
  Ik had grote bewondering voor Geert dat hij er desondanks – althans uiterlijk – kalm onder bleef en het voor de zoveelste keer nog eens uitlegde. Die tweederangs schrijfster zweeg maar wijselijk nadat zij eerst een stomme vraag had gesteld en daarop een prima antwoord terug kreeg.
  Ik vrees alleen dat de gemiddelde Nederlander straks niet veel meer intellect aan de dag zal leggen dan deze twee dames ….
  Och Heer, waar hebben wij dit allemaal aan te danken !

  Like

 6. Hendrick M. zegt:

  ‘kenne’ is natuurlijk ‘kennen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s