20 redenen waarom Nederland uit de EU moet stappen

Screenshot_8

Over niet al te lange tijd is uw medisch dossier over heel Europa in te zien.   Lees verder     Lees verder

Met het E-Call alarmsysteem, verplicht in te bouwen in personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen vanaf oktober 2015, bent u in uw auto overal traceerbaar.    Lees verder Lees verder

Als u tijdens uw vakantie in Frankrijk een verkeersongeval veroorzaakt met letsel tot gevolg, dan kan Frankrijk middels een Europees Arrestatie- of Aanhoudingsbevel om uw uitlevering vragen. De Nederlandse overheid is dan verplicht u te arresteren en binnen 90 dagen uit te leveren aan Frankrijk.    Lees verder     Lees verder

De Europese Commissie heeft nog steeds niet definitief afgezien van het privatiseren van onze drinkwatervoorziening. De praktijk in andere landen heeft laten zien dat privatisering van uw eerste levensbehoefte leidt tot prijsverhogingen van wel 300%.    Lees verder     Lees verder     Lees verder

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Nederland. Bookmark de permalink .

24 reacties op 20 redenen waarom Nederland uit de EU moet stappen

 1. Tom Hendrix zegt:

  De EUSSR brengt ons niets dan ELLENDE. Het is een ondemocratisch, communistisch gedrocht!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  We zitten nu hier naar dat NL-se programma WNL.op zondag te kijken. Daar zit o.a. de Heer Wilders bij en die wientjes. Had de indruk dat die wientjes niet was opgewassen tegen de Heer Wilders. Hoop dat velen het gezien zullen hebben.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, we moeten er uit. We hadden er überhaupt nooit ín moeten raken, getuige de uitslag van dat referendum in 2005.
  Hoe die klootzak, Balkenende ons die onbeschaamde schoftenstreek kon leveren, gaat je verstand te boven!
  Opknopen moesten ze ‘m daarvoor!

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb het niet gezien maar zoek het vanavond wel op,misschien op uitzending gemist?Wientjes[brrrrr]zal Wilders echt niet onderuit geluld hebben,ben ik niet bang voor!

  Like

 5. Frank de Vries zegt:

  In de eerste helft van de negentiger jaren ben ik (toen werkend op het Binnenhof) getuige geweest van de voorbereidingen van het Verdrag van Maastricht.
  Alle Haagse politici waren juichend hierover. Het was voor hen een enorm prestige dit verdrag in Nederland te laten afsluiten. (De Kern-top in Den Haag was ook zo ’n ONS kostbaar VOC-project!).
  Hierdoor was hun privé carrière belang praktisch bereikt. Hun politieke E.U. bracht hen nl. dat extra echelon omhoog erbij! ( Ook nationale Socialisten willen NOG MEER VERDIENEN!)
  DAT WAS DE EGOISTISCHE GROEPSOPZET VAN BEGIN AF AAN!

  Juist hierdoor wilde de Europese politici dit verdrag er zo snel mogelijk door drukken!
  Het kon (kan) ze in Den Haag niets schelen, dat juist Nederland als land in Europa met een zeer genereus nationaal sociaal/maatschappelijk uitkeringsstelsel met dit verdrag een luilekker vergaarbak zou worden van miljoenen opportunistische kansarme- en criminele Europeanen! (EN DAAR BOVENOP OOK MILJOENEN NIET EUROPEANEN via de links/Christelijke z.g. 100% gesubsidieerde Vluchtelingen Industrie!) .

  Vooral Socialisten en Kerkelijke leiders zagen in deze zekere tsunami van gelukzoekende allochtonen WEER hun (broodnodige!) extra kiezers! Door hen “wereldwijd” gestimuleerde en ons ondemocratisch opgedrongen invoering van de Multiculturele samenleving in het al overbevolkte Nederland werd hun NB ongelimiteerde opvang en gratis inwonen toch wel door die stomme hard werkende- en belasting opbrengende gezagsgetrouwe autochtone Nederlander opgebracht!
  Onze VOC gezagsdragers hebben altijd al het volk bestolen! (Lubbers graait in ons pensioenfonds en “het kwartje van Kok is net zo tijdelijk als elk Overheidstekort!)

  Waar gaat het vooral Socialisten en Kerkelijke politici om? “Grote aantallen volgelingen!”
  De Paus en de Islamleiders stoken zit vuurtje al eeuwen op!
  Verplichte en vooral dom gehouden volgelingen als steeds hoger inkomen en (ook politieke!) macht voor de “leiders” en het fokken van fanatiek sociaal/religieus geindoctrineerd “Kanonnenvlees” !
  VEEL ARME MENSEN ERBIJ CREEREN (Vooral laten fokken door ingevoerde niet-westerse asielzoekers en z.g. vluchtelingen MET NATUURLIJK ONBEPERKTE GEZINSHERENIGING!!)

  Deze door PvdA, CDA en de Islam verplicht gestelde en vooral zo onwetend mogelijk gehouden onderdanen en met haat opgehitste fanatieke volgelingen geven deze (door het volk gekozen) “LEIDERS” overeenkomstig groeiend inkomen en macht!
  En met hun walgelijk bedrog van een “Tweede leven na de dood belofte” met puur “Werelds slavinnen genot- en alcohol zuipend nietsdoen” worden de massa moordenaars op ONS ALLEN gekweekt en door hen “gerespecteerd!
  (Van Den Haag mogen ze als Jihad-strijders Halal gaan koppensnijden in Sirie en dan weer terug onder ons WEER KOSTBAAR OPGEVANGEN in de hoop dat ze HIER NORMAAL GAAN WERKEN!
  Hoe dom kun je zijn!
  (Alleen als zo ’n martelaar bv princes Amalia zou ontvoeren, verkrachten (ze is al negen jaar geweest!) en daarna Halal het hoofdje afgesneden (binnen 40 sec lijden volgens de CDA Halal slachtwet!) DAN…… heb je kans dat Den Haag en het antisemietische Oranjehuis “iets” zal gaan aanpassen!

  Ja, ik weet het! Het klinkt gruwelijk, maar…. tweeduizend km ZO van ons is dat DAGELIJKSE PRAKTIJK! EN DE PvdA, CDA, D66 en al die andere E. U. “dictatuur lovers” vinden dit PRIMA!

  DE LAFAARDS DURVEN NIET EENS ZELF DE NIGERIAANSE ISLAM TERRORRIST BOKO HARAM EN ZIJN BENDE MOORDENAARS/ONTVOERDERS OP “ONZE VERBODEN ORGANISATIE LIJST” TE PLAATSEN!
  (NB Samen met die Hell Angels en pedo’s van Martijn, die ook stoute dingen doen!)

  EN…. op een paar na SLAAPT NEDERLAND GEWOON DOOR!
  Net zoals vlak voor 10 mei 1940 toen ONZE REGERING COLIJN dat OOK JAREN HAD GESTIMULEERD ten aanzien van dezelfde dreiging van Hitler (Mohammed) met zijn boekje “Mein Kampf” (vergl. de KORAN!) en zijn in de dertiger jaren snel gegroeide krijgsmacht van miljoenen fanatici (Zie de Islam met zijn MILJARDEN FANATICI en hun HAAT jegens ALLES wat niet Islamitisch is!

  De E. U. stelt als “machtsblok” nog steeds niets voor!
  Het is een socialistsich vuilnisvat geworden, dat nog net niet in ALLES STINKEND ONTBINDT in een massagraf, ZOLANG ONS GELD GRATIS WORDT AFGEDRAGEN AAN ALLE AGRESSIEVE BUITENLANDERS EN SOCIAAL/MAATSCHAPPELIJKE PROFITEURS.

  Zolang een willekeurige jonge “Nederlandse” moslima HIER DURFT TE BEWEREN, DAT HUN HALAL SLACHTMETHODE HET ZELFDE IS ALS “ONS” VERMALEN VAN EENDAGSKUIKENS DAN WEET U HOE DE VERHOUDINGEN TUSSEN ISLAM EN ONS “SLECHTE MENSEN” LIGGEN!

  Zoals in hun heilige Koran staat bevolen: (HFST. 98 VERS 6.):
  “ANDERS GELOVIGEN ZIJN SLECHTE MENSEN, DIE GEEN GENADE VERDIENEN!”

  U gelooft het nog steeds niet?
  Door bijgeloof en een verbod op anti-conceptie in veel niet-westerse landen is de afgelopen tientallen jaren een miljoenen overschot aan kansarme teeners en twens gefokt door totaal onverantwoordelijke (en graaiende) regeringsleiders.
  Vooral in ALLE moslim Staten is dat overschot meer dan de helft van de landelijke bevolking.
  Al deze jongeren (vooral jongens!) hebben in hun eigen land GEEN BESTAANS MOGELIJKHEID, omdat deze primitieve economieën hen geen enkele baan kunnen aanbieden!
  DUS KOMEN ZE NAAR EUROPA TOE!
  Wij hebben ook niet genoeg banen voor de meest laag geschoolden.
  DUS…. worden al die OOK HIER GEFRUSTREERDE JONGEREN … CRIMINELEN!
  (Ze kunnen niet eens een putdeksel laten liggen!)

  VOORAL MOSLIM JONGENS GAAN OVERAL EEN GROOT GEVAAR VOOR IEDEREEN WORDEN. DAT EIST HUN KORAN!
  Ze zijn eeuwen geïndoctrineerde met moord en doodslag op ALLE NIET MOSLIMS!
  ALLE NIET HOOFDDOEK DRAGENDE MEISJES EN VROUWEN MOGEN STRAFFELOOS VERKRACHT EN VERMOORD WORDEN (Sharia formeel vanaf hun negende jaar) . !

  Nee, U gelooft dat niet, omdat U (dames) het niet wil horen, zien of weten!
  Daarom stemt U nog steeds niet op de PVV.
  Het was/is HELAAS NOG STEEDS DE ENIGE POLITIEK PARTIJ, DIE VOOR U (EN ONS) OPKOMT!
  In Nederland en in Brussel!
  Wacht niet tot het U gaat overkomen!
  Islam is anti-ONS ALLEMAAL!
  Het zou al lang verboden moeten zijn hier EN IN ALLE WESTERSE LANDEN! Maar onze laffe regeringen durven al lang niet meer tegen de Islam op te treden!

  We leven hier al in begin mei 1940!
  (door dwaas naief en misleid eigen volk, die door de PvdA en P & W elke dag zijn geïndoctrineerd met “Ga maar lekker slapen!” (Copyright: Colijn en Chamberlain ).

  Als we boffen, zien wij elkaar naakt, verkracht en in een rij voor de Halal beulen, om voor een grote kuil onthoofd te worden door een veertien jarige Jihad strijder … opgegroeid in Nederland!
  (De CDA-er Bleeker zal er met zijn max. 40 sec lijden echt niet bij staan! Die zit al veilig in de V.S.!)
  DAT IS DE SCHULD VAN POLITIEK DEN HAAG!
  Schande!

  Ik wordt per dag moedelozer!

  Like

  • Monalisa zegt:

   VEEL ARME MENSEN ERBIJ CREEREN (Vooral laten fokken door ingevoerde niet-westerse asielzoekers en z.g. vluchtelingen MET NATUURLIJK ONBEPERKTE GEZINSHERENIGING!!)
   ik haal 1 citaat uit u bericht ik heb eens op de telegraaf geschreven in een blog mouro mag blijven dat de vlugtelingen als ze in zo’n COA zit geen kinderen mogen wippen wand de verblijfsvergunning word over de ruggen van de kinderen gespeeld, en dat de vlugteling als hij niet toe gewezen word in dit land moet hij helemaal niet kunnen procederen tegen de Nederlandse staat hoe krom is dit systeem maar die gezegde is mij niet in dank afgenomen.

   De tekst op het blog van de telegraaf.

   Mauro mag blijven! Zwaan kleef aan.
   1-04-2013, 13:11
   ik ga hier kort op in de kinderen die mogen blijven Hebben ook ouders en die moeten ook wonnen en werken de tweede generaal pardon is weer miljoenen post voor de belasting betaler,maar ik kan het ook anders zeggen zolang je geen verblijf status heeft in Nederland mag je geen kinderen krijgen! maar dat is voor sommigen niet humaan,maar speel het niet over de rug van de kinderen om hier te blijven om dat je land een gevaar voor je is.
   helaas heb ik daar ook een antwoord op, wel op vak gaan naar je land dan kan je er ook meteen blijven.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Ik wordt per dag moedelozer! dit moet u niet doen dat willen ze juist.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja wat dacht u nu eigenlijk? Dat het volk zomaar uit zichzelf op de goede partij, dus PVV, zou gaan stemmen? Natuurlijk niet en nooit! Eerst moet datgene, wat u zo beeldend onder woorden bracht, realiteit worden voordat de logge massa zich in beweging zal zetten… maar dan helpt er geen moedertje lief meer aan en zal uw moedeloosheid veranderen in enthousiasme!

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Frank de Vries: 15.05. uur. Ik kan helemaal meegaan in uw betoog. De grootste verraders zitten bij, het CDA, de VVD, de PvdA en D66. ZIJ en alleen ZIJ zijn SCHULDIG aan de toevloed van de muzelmannen en andere uitvreters! Zij hebben 45 jaren geregeerd, en hebben overal mee ingestemd!

  Like

 7. Hendrick M. zegt:

  @Frank de Vries: Driewerf APPLAUS !

  Like

 8. Pingback: Een open brief aan de Nederlandse regering en de leden van de Tweede Kamer | E.J. Bron

 9. Pingback: Een open brief aan de Nederlandse regering en de leden van de Tweede Kamer | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 10. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Afschrikwekkende waarheden over de E.U.

  Like

 11. john zegt:

  De overheid hoeft drinkwater niet tegen de kostprijs te leveren., omdat deze er nog zoveel belastinggeld in kunnen steken als ze willen. Je weet nooit hoeveel dat is. En je weet ook nooit hoeveel je werkelijk betaalt via belasting.
  Daarom is het ook veel goedkoper dan geleverd door particuliere bedrijven.
  Zij hebben deze slinkse achterdeur niet.

  Like

  • john zegt:

   Maar als de drinkwatervoorziening geprivatiseerd wordt zou dat belastinggeld dat nu naar de overheids-nutsbedrijven gaat in de staatskas kunnen blijven.
   Je betaalt dus belasting voor iets dat je niet meer krijgt.
   Dat is net als dat je waterrekening bij de huur zit, maar op een dag mag je zelf een pomp kopen, om grondwater op te pompen. De huur gaat uiteraard niet omlaag.
   Zo bespaart de verhuurder een leuk bedrag per maand.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik betaal in mijn gemeente zelfs precario belasting voor de waterleiding in de grond bij me huis. En voor de capaciteit vanwege de doorsnee van die leiding.
    Dit is beslist geen eigen terrein met eigen grond maar een huur galerij woning waar er meerdere wonen in dat rijtje.
    Ze worden met de dag creatiever om het uit je zak te plukken.

    Like

 12. Hendrick M. zegt:

  Mogen we samenvatten dat de overheid eigenlijk de grootste vijand van de burgerij is ?

  Like

  • M zegt:

   Nou… ja en nee.

   De overheid is een marionet van het bedrijfsleven. Dus als je de marionet verwijderd zit je nog steeds in diep in the shit. Die corruptici vertegenwoordigen zichzelf niet, maar een puissand rijke elite (Die de rest van de wereld uitzuigt.)

   Je moet er voor zorgen dat de overheid de belangen van het volk verdedigd. Dus… geld en lobbyen uit de politiek! En directe democratie net als Zwitserland.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s