De EU in Video: Hoe Durven Ze!

Screenshot_24

Hoe durven ze! U wilt gaan stemmen op Pro-EU partijen PvdA, CDA, VVD66, CU, GL of SGP? Bekijk deze 5 docu’s, 10 minuten elk, van DocWerk eens! Ook Engelstalig met de passende titel “Buy Buy Europe!”.

Deel 1: Hoe Durven Ze – Elke week bankencrisis!
Deel 2: Hoe Durven Ze – Besparen tot in de kist!
Deel 3: Hoe Durven Ze – Het fiscale pretpark!
Deel 4: Hoe Durven Ze – Bratwurst, Lederhosen und Mini-jobs!
Deel 5: Hoe Durven Ze – Welk Europa willen we?

Nog niet overtuigd?

U wilt meer bewijs over de kwaadwilligheid van de EU? Bekijk Euromania (56 min), De EU en de Sovietunie overeenkomsten (3 min), het Britse EU-debat met Nigel Farage deel 1 en deel 2 (1 uur elk), zie de hier benoemde Farage filmpjes, Dr Matthias Rath over het ontstaan van de EU en de EU Crisis (Duits gesproken, Nederlandse ondertitels, 1 uur). Zeg nee tegen deze EU! (animatie met voice-over van Jan Marijnissen) U wilt het liever lezen over het onstaan van de EU, in het Nederlands? Voor hen die willen, genoeg informatie beschikbaar!

Lees verder>>>

(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

5 reacties op De EU in Video: Hoe Durven Ze!

 1. Jelle R zegt:

  ‘Hoe durven ze’ is gemaakt door Peter Mertens en is de voorzitter van PVDA+, de communistische partij van Vlaanderen. Zo’n 10 jaar geleden kwam hij samen op voor de verkiezingen met Abou Jahjah en zijn Arabisch Europese Liga (AEL). PVDA+ zijn de ergste blanke jodenhaters die er zijn en willen carte blanche geven aan de Islam. Het is maar gewoon ter informatie voor de lezers 😉

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik ben allang overtuigd van de kwaadaardigheid en het gevaar van de eu.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Het kan eigenlijk nog veel erger met die vreselijke EU! Een zekere Jesse Klaver van GroenLinks had jongstleden nog het brutale lef om acht eurofiele Bekende Nederlanders op te trommelen en dan een petitie te gaan tekenen hoe geweldig dol ze zijn op Europa, de EU, Brussel en de “vrede” die hier al 69 jaar zou heersen! Denkt die hoogmoedige dwaas nou werkelijk dat wij in Nederland en daarbuiten als een soort kleuterklas (met valse propaganda) verleid kunnen worden om zo alsnog pro-EU te worden? Hij verwacht zeker dat de anti-EU burgers gelijk zijn aan een bende domme en luie kwajongens die zich, net als Pinokkio, door een gewetenloze koetsier naar Luilekkerland laten voeren om daar kortzichtige pret te maken en te gaan behandelen als een stel ezels wat die jongens daar geheel of gedeeltelijk werden. zowel hij als de gehate linkse politici gedragen zich net zoals Donald Duck als deze te arrogant of bevooroordeeld is. Hij gaat anderen vaak, buiten hun schuld om, zo gemeen behandelen dat iedereen dan vanzelf wel een hekel aan Donald kreeg. Wat mij betreft mogen ze alle desbetreffende politici en die Jesse Klaver, samen met zijn acht bekende vriendjes, richting de Noordpool, Timboektoe of Verweggistan (Afghanistan) toe jagen waar ze grondig kunnen afkoelen of oververhitten daar zij die haat van talloze Europeanen jegens de EU toch nooit meer gaan uitbannen!

  Like

 4. Vederso zegt:

  Als ik niet beter wist en niet wist dat het communisme is ingestort, zou ik deze goedgemaakte docu nog geloven ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s