EUROPESE MISLEIDING

Screenshot_30

Op station Amsterdam Zuid hangen opvallende posters die gaan over de komende Europese verkiezingen. Ze zijn gemaakt in opdracht van het Europees Parlement. Een van die affiches bevat de tekst “Kies wie Europa leidt”. Een opmerkelijke slogan. Moet ik op 22 mei de leiding van Europa kiezen? Wat of wie is dat? Wordt daarmee het Europees Parlement bedoeld, die machteloze vergader- en baantjesmachine? Dat kan toch niet waar zijn.

Het Europees Parlement is de club die de ondemocratisch tot stand gekomen EU-wetgeving mag afwijzen, maar dat zelden tot nooit doet. Het is de club die de EU-begroting mag verwerpen, maar dat uiteindelijk nooit doet. Het is de club die de Europese Commissie naar huis mag sturen, maar dat nooit doet. Het Europees Parlement geeft nergens leiding aan. Behalve dan aan het goedkeuren van een onafzienbare stroom aan regels die zijn opgesteld door niet-gekozen Eurocraten. En aan het goedkeuren van onkostendeclaraties van zijn leden.

Lees verder>>>
(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

14 reacties op EUROPESE MISLEIDING

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Niet stemmen?Daar ben ik het dus niet mee eens!Zoveel mogelijk tegenstemmen zal hen in ieder geval wakker schudden:er zijn [veel]mensen die door onze gelikte praatjes heen kijken.Effe dimmen ,dus!En gewonnen tijd speelt ook in ons voordeel om tegenkrachten te bundelen.Zoals reeds eerder gezegd;als het echt niet goedschiks kan,dan maar kwaadschiks!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wie heeft dit geschreven? Dat kon ik niet terugvinden. Maar het is onzin, tenminste die slotconclusie. Kwajongenspraat is dat.
  Als je er zó over denkt, stem je toch zeker op een EU-kritische partij!
  Maar ga niet balorig beginnen van “Ik ga niet stemmen.” Daar schiet je al helemaal niet mee op!
  OF je moet natuurlijk eeuwig in de fuik willen blijven hangen…..

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Eens met Yvonne en Theresa. Wie dergelijke misleiding waarneemt is geen knip voor de neus waard als hij op 22 mei niet gaat stemmen. Dit zijn toch de punten waar Geert Wilders al jaren tegen ageert. Steun die dan door op 22 mei op de PVV te gaan stemmen, heer Siepman!

  Like

 4. Jade zegt:

  Helemaal mee eens, jammer dat er zoveel niet-stemmers zullen zijn.
  Ze denken dat ze het slim aanpakken, maar zo gaat er juist weer
  een anti-EU stem verloren…

  Like

 5. Stemmen zo en zo, het is te belangrijk. Maar het ging mij om zijn andere argumenten. Asher is er één als zo velen dat er geen andere partij voor hem is die ook euro kritisch is, naast de PVV.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik zeg TEGEN STEMMEN. Laat in ieder geval blijken, dat wij niet gediend zijn, van deze misleiding van de Nederlandse en Europese burgers! Ik STEM TEGEN, 22 mei!

  Like

 7. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  STEM DAAROM PVV OP 22 MEI!!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik ga stemmen en ,mijn stem krijgt de PVV.

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Lucky Bee De mijne ook maar ga de stemmen tellen op het stem bureau iedereen die het kan doen ,doen.

  Like

 10. Moos zegt:

  Dat ze maar posters hangen hoe ze willen, Ik stem tegen die Eurofielen apen, ik stem PVV !

  Like

 11. fleckie zegt:

  (HERINNERING )’Provincie heeft 100 miljoen uitstaan, N-Holland in IJSLAND-VAL’uit Telgraaf? 15.10.2008/,door Martijn Koolhoven.>>>Haarlem.,Woensdag .De provincie Noord-Holland vreest dat het leeuwendeel v.d.bijna 10 miljoen euro die ze heeft uitstaan bij Amerikaanse en IJSLANDSE banken die in problemen zijn gekomen,in rook opgaat….Het gaat om ca.10% v.d.begroting v.d.provincie.Uit intern onderzoek blijkt dat Noord-Holland voor in totaal 78 miljoen euro heeft uitstaan op twee verschillende depositorekeningen bij de IJSLANDSE Landsbanki.De landsadvocaat heeft inmiddels opdracht gekregen om voor dit bedrag beslagen te leggen op de tegoeden van de bank die nog over zijn….NOG EENS 20,2 miljoen die tijdelijk tegen een aantrekkelijke rente was geparkeerd bij Lehman Brothers Bankhaus AG in Frankfurth,een volle dochter v.d.omgevallen Amerikaanse zakenbank,is op de afgesproken datum,gisteren,niet teruggestort.”We hebben niet de verwachting dat de brievenbus nog gaat kleppen”zo bevestigde gisteravond de Noord-Hollandse gedeputeerde Ton Hooijmakers. …..Omdat de Duitse staat terugbetaling van alle tegoeden garandeert,gaat de provincie ervan uit dat de Lehman-miljoenen nog wel terugkomen.Voor de overige 78 miljoen euro wordt het ergste gevreesd………-VANGNET……………..Gemeenten en provincies zijn ZELF verantwoordelijk voor het geld dat bij Ijslandse banken is ondergebracht.Maar als het beleid in gevaar komt,kunnen ze bij het rijk aankloppen voor hulp,zo zei staatssecretaris…BIJLEVELD<(Binnenlandse Zaken) gisteravond. Ze gaat kijken of er een speciaal vangnet moet komen voor dergelijke situaties….Minister BOS (Financien)verwacht niet dat er nog wat te halen valt bij de bijna failliete Landsbanki,"Van een kale kip valt niet veel te plukken",zei hij……-In totaal hebben gemeenten voor zeker 80(tachtig) miljoen euro en provincies voor 140(honderdveertig )miljoen euro uitstaan bij banken in Ijsland of andere financiele instellingen die door de crisis getroffen zijn,aldus Bijleveld."Ik heb de indruk dat dit nog gaat oplopen"zei ze……..".Ik heb een aantal nachten niet geslapen"zegt de Noord-Hollandse VVD-gedeputeerde Hooijmakers."Het is bijzonder zuur dat je je aan alle regels houdt en je toch het slachtoffer wordt.Wij hebben gehandeld volgens de regels v.d.Nederlandssche Bank en het Ministerie van Financien.DNB had een A-rating (financieel solide,red.)afgegeven voor de bank waar we ons geld op hadden gezet".####################################
  …. .Uit ISRAEL NIEUWSBRIEF van CIDI, no 5, 2008. 'Sancties tegen IRAN worden AANGESCHERPT.o.a.:::GELD WEGGESLUISD,'Intussen zit de regering in Teheran niet stil.In een speech voor de televisie zei president Ahmadinejad dat het WESTEN helemaal niets tegen Iran kan doen.Hij noemde president Bush een zwakkeling,die er niet in geslaagd is IRAN op enige manier te treffen.'Bush zijn tijd is voorbij en hij was niet in staat ook maar een centimeter van ons land pijn te doen",aldus Ahmadinejad.
  VOLGENS het persbureau REUTERS heeft Ahmadinejad vooruitlopend op zwaardere sancties,inmiddels opdracht gegeven voor het UIT EUROPA TERUGHALEN van 75 miljard dollar aan banktegoeden.De IRAANSE onderminister voor Buitenlandse Zaken Mohsen TALAIE heeft bevestigd dat de tegoeden deels zijn omgezet in GOUD en deels naar AZIATISCHE banken zijn overgeheveld.Eerder meldde de Britse krant de TELEGRAPH dat IRAANSE tegoeden in EUROPA via een geheim netwerk van bedrijven in de GOLFSTATEN en met name DUBAI naar TEHERAN zijn WEGGESLUISD. ETC.############

  Like

  • fleckie zegt:

   Alg.Dagblad 23.9.96:ABN AMRO merkt miljoenenfraude en diefstal niet op’.A’dam; Bij de ABN AMRO bank is tot twee keer toe 25 miljoen gulden verduisterd en naar het buitenland weggesluisd,zonder dat de bank dat in de gaten heeft gehad. Begin juni werd het complete bedrag in contanten opgenomen van een priverekening bij een bank in het oliestaatje DUBAI.De transactie v.d.andere 25 miljoen mislukte drie weken eerder omdat er een verkeerde rekening-nummer was opgegeven. …Deze grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis zou mogelijk zijn geweest omdat het computersysteem van ABN AMRO,dat grote overboekingen en betalingen naar het buitenland moet autoriseren,zo lek is als een mandje….Uit onderzoek v.d.A’damse politie en v.d.bank is naar voren gekomen dat personeelsleden elkaar toegangscodes tot het computernetwerk kennen en dat daar onzorgvuldig mee wordt omgesprongen….Deze onthullingen worden vanavond gedaan in het tv-programma’Peter R.de Vries, misdaadverslaggever’,bij RTL 4.In het programma wordt gedetaillerd uiteengezet hoe de miljoenenfraude heeft kunnen plaatsvinden en wie daarbij betrokken waren.’ etc.######################

   Like

 12. Igor zegt:

  Zeker na de wijze woorden van de vroegere USSR president Gorbatschov moet bij iedereen toch wel het besef zijn gekomen dat we een nieuwe Sovjet Unie ingerommeld worden door de nu blijkt wel degelijk ongekozen communistische leiding.
  DAAROM MIET STEMMEN IS OERDOM!!!!!

  STEM P V V !!!!!!!

  Like

 13. Igor zegt:

  sorry moet zijn NIET stemmen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s