Irak wil kindhuwelijken legaliseren

Screenshot_9

De Irakese familiewet uit 1959 geldt als een van de meest liberale in het Midden-Oosten, maar daar komt binnenkort waarschijnlijk een eind aan. De sjiietische meerderheid in de regering heeft een nieuwe wet goedgekeurd, gebaseerd op sjiietische geschriften uit de achtste eeuw. Daarin staat dat minderjarige meisjes mogen huwen. Irakese vrouwenactivisten voeren nu actie tegen de ‘legalisering van pedofilie’.

Vrouwen hebben de goedkeuring van hun vader of grootvader nodig voor hun huwelijkspartner, en toestemming van hun man om de deur uit te gaan, zo bepaalt het wetsvoorstel voor een nieuwe Irakese familiewet. Bovendien wordt vastgesteld dat de man recht heeft op seks, en dat zijn vrouw niet kan weigeren. Daarnaast regelt de wet hoe de polygame man zijn nachten moet verdelen over zijn vrouwen. En ze stelt vast dat een man die scheidt geen alimentatie hoeft te betalen als zijn vrouw te jong of te oud is – en windt er geen doekjes om: als er geen penetratie is, dan geen geld.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Irak, Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op Irak wil kindhuwelijken legaliseren

 1. Cathja zegt:

  Als deze wet wordt aangenomen, verliezen nog veel meer meisjes op zeer jonge leeftijd hun kind-zijn. Het is pervers en achterlijk wat er staat te gebeuren. Hoe kun je terug gaan naar de achtste eeuw, terwijl wij in de eenentwintigste leven?
  Vreselijke op sex beluste mannen, die een vrouw/een meisje alleen maar als gebruiksartikel wensen te zien.

  ‘Met dank’ aan Mohammed!!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Gewoon ziekelijk hoe ze een fascinatie voor kleine kinderen via een “wetje” nog voor elkaar krijgen ook. Gelegaliseerde pedofilie. Dit zijn geen mensen meer.
  Het laat wel duidelijk zien wat er in die hoofdjes omgaat daar.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Je moet kennelijk nog blij zijn, dat een ààntal mannen te kennen gegeven heeft, er in deze vorm ook niet voor te zijn.
  Die hebben dan waarschijnlijk een normale, dus geen pedofiele, inslag. Komt óók voor, natuurlijk.
  Opmerkelijk genoeg is dit soort wetgevingen altijd weer van de hand van hogere islamitische geestelijken; het vertoont ook ontzettend veel overeenkomsten met de priesters en de dominees van vroeger.
  Misschien is er in zulke gevallen niet eens sprake van zúivere pedofilie, maar van puur machtsmisbruik: Immers, hoe jonger, hoe afhankelijker. Daar kicken ze op, natuurlijk.
  En zo ’n woestijnwet , die inderdaad 2000 jaar geleden misschíen acceptabel was, er anno 2014 nog even zien door te krijgen, omdat ze er een aantal decennia niet zo één gehad hebben, dàt is pas ècht ziek, als je er goed over nadenkt!

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat is de islam in ware zin nl. een perverse achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij en die vuiligheid halen de lafaards en verraders van dat EU gedrocht massaal naar Europa om alzo het verzet van de Europeanen te kunnen breken zodat zij, de bende vanRAMPay’s, schultz’s, vrhfstdt’s, dekluchts, de vnbremps, vanbaalen & co kunnen verder parasiteren.
  “Weg met die lafaards op 22 & 25 mei” is de boodschap aan ALLE Nederlanders en Vlamingen, denk aan uw toekomst, bezittingen, kinderen en kleinkinderen want als die bende lafaards kan doorgaan zal de afgrond alleen maar dieper worden.
  Het decadent parasitisme MOET stoppen, alle illegalen én criminelen van vreemde origine MOETEN eruit dadelijk gevolgd door alles wat aan het profitariaatsinfuus hangt incl. die coburgers & co want het is alleen maar ballast en ballast veroorzaakt rugklachten.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Inderdaad Bert,gelegaliseerde pedofilie.Walgelijk.Maar als ik daar moeder was zou ik me in ieder geval kapot vechten om mijn dochter te beschermen.Ik snap die hele mentaliteit niet!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, wat dàt betreft…..
   Vergeet niet, dat het ook vaak de moeders/grootmoeders zijn, die staan op besnijdenis van hun dochters, nog eerder dan de vaders. Pure nijd omdat ze het vroeger zelf óók moesten ondergaan! Krabbenmand-mentaliteit!
   In dit geval mag je nog blij zijn, dat althans een ààntal moeders zich verzetten, want zó vanzelfsprekend is dat daar niet.
   Lees ook de herinneringen van Ayaan op dat gebied maar eens na: Wat die wijven speciaal met hun dochters/kleindochters flikken tart elke voorstelling. Met liefde, zoals wij dat kennen, heeft het in elk geval niet te maken!

   Like

   • BertG. zegt:

    Inderdaad meer zo iets als, ik heb een ellendig leven gehad, dan bezorg ik jouw ook een ellendig leven. Want dat heeft mij moeder me ook aangedaan, net zo als het haar weer aangedaan is. Daarom.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s