VIDEO: Geert Wilders bij WNL

Screenshot_17

Bekijk hier de uitzending met Geert Wilders:

www.uitzendinggemist.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Joop Sigaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, Graaien, Hypocrisie, Islam, Mensenrechten, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: Geert Wilders bij WNL

 1. Monalisa zegt:

  chapeau voor wilders wat hij verteld is gewoon de waarheid, maar je wind het nooit van de werkgevers die hebben nu weer de macht, oja dan word je dakloos hij heeft een slechte jeugd gehad, wat dacht je van onze jeugd van net na de oorlog maar daar kan je zelf iets aan doen.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Elle van Rijn bedreigd

  Elle van Rijn stelde in WNL op Zondag een aantal kritische vragen aan politicus Geert Wilders. En nu wordt ze opeens bedreigd! De schrijfster en actrice gaat aangifte doen.

  Weet ze ook door wie!!!!!!Elle van Rijn Graag minder minder Marokkanen het is gewoon duidelijk en dan kom ik weer op die slegte jeugd terug, maar dan mag je dus alles veroorloven.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Dit meldt De Perstribune. Elle van Rijn heeft nog geen commentaar gegeven over de bedreigingen.
   Elle van Rijn reageerde tijdens het programma bijvoorbeeld fel op Geert Wilders’ standpunt over ‘minder Marokkanen’. Wilders noemde het cijfer ’43 procent’ om kracht bij te zetten dat veel Nederlanders het met hem eens zijn over het aantal Marokkaanse mensen in Nederland.
   Van Rijn reageerde direct: “U strooit maar met getallen en eerlijk gezegd klopt daar geen zak van! Ik zou wel een onderzoeksbureau aan het werk willen zien die dat soort cijfers aan de kaak te stelt.”
   Bert Huisjes, de hoofdredacteur van omroept WNL reageert direct op Twitter: ‘ Dieptriest als een vraag bij WNL op zondag tot bedreigingen leiden. Dat is schandalig. “Elle van Rijn bedreigd http://telegraaf.nl/r/22637974 “‘
   De schrijfster/actrice was te gast bij het opinieprogramma WNL Op Zondag omdat ze het bijzondere levensverhaal van Jerry Winkler heeft opgeschreven: ‘Overnight Millionaire’. De jongen die jarenlang op straat zwierf en er opeens achter kwam dat zijn vader miljonair was.
   Geert Wilders was ook te gast om te praten over met welke partijen hij straks, na de verkiezingen, gaat samenwerken in Europa.

   Ook weer zo’n dame die haar zakken vult geen schijf werk, dan in de WW.

   Like

 3. manna zegt:

  “ze hangen de islam aan, want als ze dat niet doen hangen ze aan een boom”.
  BOEM!

  Like

  • manna zegt:

   en uiteraard never nooit inhoudelijk eropingaan. NIEMAND durft inhoudelijk over de islam te praten. en waarom? omdat deze ideologie simpelweg niet te verdedigen is.
   bloed, terreur, pedofelie, barbarisme, moord, slavernij, onderdrukking en ga zo maar door. en langzaam aan begint het vrije westen, met uitzondering van de bureaucraten, dit te beseffen.

   Like

   • lucky bee zegt:

    Is E.J. Bron stykum een Eurofil?
    Ik heb in de 50 jaren in West Berlijn de DDR onder Walter Ulbricht life meegemaakt. daar om ben ik voor geen enkele linkse indoctrinage open.Ik heb gezien hoe de mensen uitzien die uit de DDR kwamen en die in West Berlijn wonen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @lucky bee

    “Is E.J.Bron stiekem een eurofiel?” PARDON?!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Lucky bee, 16.46: En van díe periode heb je zeker nogal een klap gehad.
    Want waar slaat dít nu weer op?!

    Like

 4. Stel ik was niet van plan om op de PVV te stemmen, deze video geeft mij dan nu het overtuigend bewijs wat een incompetente naïeve Nitwits ons land regeren! Iedereen met nog een beetje hersencellen, zal dit ook beamen!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Ongelofelijk, de schrijfster kakelt simpelweg na wat de aanhangers van de EU haar voorgekauwd hebben: “Er is altijd instroom geweest”.

  ‘t Viel me nog mee dat ze niet beweerde dat “het licht uitgaat” als we niet in de EU blijven.

  En dat noemt zich schrijfster; van haar mag je toch wel verwachten dat ze een kritische kijk op de werkelijkheid heeft, vooral als ze boeken schrijft die over die werkelijkheid gaan.

  Links [wat zij ongetwijfeld is] wordt blijkbaar stommer en stommer.

  Like

  • Driek zegt:

   Ik vond het een oppervlakkig dom vervelend vrouwtje, en ik had nog nooit van haar gehoord. Voor een schrijfster heeft ze een zeer beperkte ontwikkeling. Ze weet eigenlijk helemaal niks, nul komma nul.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Wachteres Dat ze dom is is mij bekend ze neemt om de twee jaar een andere vent, (met poen)

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Elle van Rijn schrijft ook columns voor de…..Flair of de ViVa, één van tweeën.
   Je moet weten, Wachteres, dat ik nu zo ongeveer een jaar van beide bladen volledig ben ‘afgekickt,’ jawel, sinds ik E.J. Bron ontdekt heb. Toen ik ze nog las, ergerde ik me regelmatig óók groen en geel, maar ja, je moest zo door de week IETS hebben, dus las ik alles, van HP/De Tijd tot alle vrouwenbladen, zogezegd. Nu de site me overdag bezighoudt ben ik volledig daarvan afgekickt, zogezegd, en wil met de vrouwenbladen zelfs niets meer te maken hebben -Eén en al goedmensen-mentaliteit, die bladen.
   Maar goed, alles wat je daar tot een jaar geleden in las, begint nu in mijn herinnering inéén te vloeien, want de inhoud van die twee bladen is praktisch één pot nat. (Oké, ViVa heeft dan de fictieve Floor Faber en Flair de fictieve Mieke van Maerle, dat weet ik nog wel. Laten elke keer weer hun relaties in de soep lopen, anders is het verhaal uit.)
   Maar Elle van Rijn is dus een van de non-fictieve columnisten die lustig prietpraat over haar relatie met….-God, met wie? Kaja wolffers? Ik weet het al niet meer- haar gezinnetje (één kind, geloof ik) en haar ‘levensbeschouwingen.’En geloof niet, dat zij zich ooit verdiept in iets euro- en/of immigratie-kritisch, althans niet in die columns: Dat bestààt vrijwel niet in het wereldje dat zij daar geschapen heeft, als je er over nadenkt.
   Volgens mij is ze typisch D ’66.

   Like

   • Driek zegt:

    Nou, beste mevrouw Theresa, dat valt me tegen van u hoor, dat u die vrouwenbladen las, de ViVa nog wel, maar gelukkig, eind goed al goed. U leest nu E.J. Bron.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Driek, 21.39u: Met lezen lange tijd een omnivoor geweest, Driek.
    Binnen zekere grenzen dan, want de echte roddelbladen à la de Privé en “Mijn Geheim” etc. waren mij óók te gortig.
    Maar ik las die vrouwenbladen zoals gezegd nààst alle opiniebladen alsmede literatuur en geschiedenis. Eigenlijk hoopte ik, geloof ik, daardoor wat binnen de algemene levenssfeer te raken, want ik voelde me al jaren nogal buitengesloten.
    Maar ik zat me bijna altijd te ergeren en mijn hoofd erbij te schudden, dàt dan weer wel.
    Toen ik hier ingeburgerd raakte, had ik ze meteen niet meer nodig. Dat was wel een opluchting, ja……

    Like

   • Wachteres zegt:

    ’t Is maar goed dat je Driek een redelijke verklaring hebt gegeven voor je verslaving aan damesbladen, @ Theresa.

    Hoef ik geen commentaar meer te geven. 😆

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 18 Mei, 23.16u: Dat mag zo zijn, Wachteres, maar aan de andere kant: Wees blij, een letterkundige omnivoor als ik binnen de gelederen te hebben!
    Geef toe, dat jullie je geen van allen een beeld konden vormen van die Elle van Rijn en haar schrijfsels; Ik, die van alles leest -of gelezen heeft- kon dan nog weer althans een tip van de sluier oplichten.
    Da ’s toch zeker handig, op zijn tijd! Zo kun je het ook bekijken. (LOL.)

    Like

 6. treintrien zegt:

  Is er iemand die mij kan vertellen wat die van Rijn precies schrijft?
  Ik zit hier voor een kast met ongeveer tienduizend boeken, van Brusselmans, via Claus, Elsschot en Pleysier naar de recente Verhulst… en voor de Hollandse Tak ook alles van tussen 1900 en 2014 (roept-u-maar, ik heb ‘m : ) en ook gelezen 😉 )
  Er staat echter geen boek van ene van Rijn tussen.
  Blijkbaar even gemist ?
  Érg relevant kan ze in mijn optiek niet wezen, als zelfs ik als erkend boekenwurm haar niet ken…

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wientjes: “En er zijn toch in het algemeen verstandige mensen in Den Haag”
  Zou die Wientjes z’n eigen infantiele geleuter nou écht geloven?
  Hij vindt zogenaamd ook dat er lastenverlaging moet komen. Maar waar haalt hij dan het geld daarvoor vandaan?
  Kijk, Wilders weet dat wel, maar daar wil wientjes (kleine letter w) niet van horen.
  Het is net het miezerige veilingmeestertje pechtold (kleine letter p) dat ook zo ellenlang kan zwammen zonder duidelijk te maken wat hij bedoelt.
  En dat domme blonde schrijfstertje van rijn (kleine letters v en r) is eveneens helemaal in de war.
  Klein landverraadstertje ook. Doet niet anders dan moslims verdedigen; hoe haalt ze het in haar hoofd om Geert het product van immigratie te noemen?
  Zou ze overigens niet in de gaten hebben dat ‘haar’ ongetwijfeld geliefde ‘koningshuis’ ook één en al ‘immigratie’ is?

  Enfin: Wilders was weer de enige met een helder, prettig aan te horen verhaal, waar geen speld tussen te krijgen is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Treintrien en Tistochwat: Zie mijn comment hierboven aan Wachteres.
   Ik had het net af, toen ik die van jullie las.
   Het hele oeuvre van Elle van Rijn doet het weliswaar niet uit de doeken (zou ik ook niet weten) maar misschien geeft het toch wel een beetje een indruk.
   Een nitwit, hoe dan ook. Bijna een belediging voor Geert om zo iemand met hem in discussie te laten gaan.

   Like

 8. schnoebel zegt:

  Wilders bleef overeind en hoe! Ik geloof er niets van dat die “schrijfster” bedreigd wordt. Bedreiging, dat is het enige tegenoffensief dat links en zogenaamd rechts kan voeren. Waarom zou zij bedreigd worden en door wie (PVVers natuurlijk volgens de politiekcorrecten)? Die mevrouw had weinig in te brengen. Hoogstens heeft zij haar onnozelheid kunnen profileren. En dan die proleet Wientjes: “ik kom op voor de kleine zelfstandige”. Lachen toch, hetgeen hij vertegenwoordigt is het “groot kapitaal”, banken en internationals. De VVD ideologie dus. Kleine ondernemers hebben niets te zoeken bij de VVD.

  Like

 9. schnoebel zegt:

  Trouwens waarom een schrijfster enige intelligentie toeschrijven? Iemand die het ware verhaal van haar hoofdpersoon opschrijft is een schrijfster? Natuurlijk, goed beschouwd schrijft zij, maar ik schrijf ook. Ben ik dan een schrijver/schrijfster? Een opschrijver, meer is zij niet!

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Ze wilden Wilders voor het blok zetten maar zoals de situatie in Nederland en de EU is blijft de waarheid een schel geluid waardoor E van Rijn het even niet meer zag zitten. Heel andere muziek dan wat ze dagelijks hoort in haar eigen kringen, een wereld ging open. Nu de rest nog van de omhoog gevallenen.

  Prima gedaan jochie!!!!!

  Like

 11. Daiyu-ninja zegt:

  Goh….. elle van rijn (bewust geen H-letters) wordt bedreigd!
  Nou weet ze hoe veel Nederlanders zich voelen.
  En dat wordt veroorzaakt door mensen als zij!

  Madame wil een groot europa, daar gelooft zij namelijk in……………….in een groot en sterk europa.
  Zij vergeet er wel even bij te zeggen, dat het veel beter ging met Nederland toen we in de EEG zaten.
  Dit links ge-indoctrineerde paardenbloem (die stinken heel erg) mensje, steunt de roversbende in brussel en vindt het oke dat die graaiers zich verrijken over onze ruggen en een dictatuur aan het cre-eren zijn waarin iedereen tot financiele slaaf gebombardeerd en tot zwijgen gebracht wordt.

  Kotsmisselijk en doodziek wordt je van zulke kortzichtige mensen.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Het was weer pulp. Met z’n allen tegen meneer Wilders, een beetje grinniken en de platte leugens van zakkenvuller Wientjes gewoon laten passeren. In het begin stelt hij vier, vijf keer dezelfde vraag en krijgt iedere keer antwoord, maar blijft zijn vraag herhalen. Wat meneer Wilders tegen de islam heeft lijkt me duidelijk: er wonen hier minstens 2 miljoen moslims, de hoogste tijd om Nederland te behouden en het haatvolk te verminderen. Met de het sluiten van de grenzen als eerste.
  Vraag voor meneer Wientjes: Wanneer moslims massaal afhankelijk zijn van een uitkering, welke werkgever kan dan zeggen dat er meer moslims moeten zijn? Minder toch, minder, veel minder.

  Like

  • Cegen zegt:

   Om je (zeer terechte) vraag te beantwoorden, iedere hebzuchtige werkgever zonder respect voor de medemens.

   Meer werklozen, betekent dat er een grotere overschot in arbeidsaanbod is. Dit zorgt ervoor dat de prijs voor arbeidsaanbod daalt. Je krijgt als werknemer dus nog minder betaald.

   Kortom hoe meer immigranten, hoe groter de arbeidsaanbod en hoe minder je hoeft te betalen voor je werknemers. Het zal niet verassend zijn als ze de minimumloon willen laten dalen in Den Haag of Brussel.

   Like

 13. OphEUffen zegt:

  Mevrouw Van Rijn, Wilders wordt al > 10 jaar bedreigd. Het wordt pas vervelend als het u zelf overkomt?

  Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb met kromme tenen zitten kijken.Alle respect voor Wilders die zich goed staande hield tussen mensen die zo onbeschoft zijn,dat zij in mijn ogen het predikaat;”tokkies”verdienen!Het enige dat mij zorgen baart:Pvv stemmers zouden niet gaan stemmen????Juist nu het zo belangrijk is?Ik mag hopen dat dat de hoop is van de programmamakers,en niet meer dan dat!

  Like

 15. Joop Sigaar zegt:

  Je ziet het vanmorgen maar weer ,alles mobiliseren om Geert de PVV en de PVV stemmers neer te zetten als een soort nazi’s, fascisten .racisten en xenofobe tokkies .
  4 smerige zwerfhonden tegen 1 Leeuw van Nederland, en het haalde niets uit , ze kregen steeds meer zaagsel in d’r smoel .
  Ik denk dat onze Geert vandaag goede zaken heeft gedaan …
  Vandaag nog even groot in het nieuws dat timmermans door toedoen van de PVV naar het grootste tyfusland [s.a] in die woestijn moet, om even de koning een blow job te geven en zich te laten nemen , niet te hopen voor hem [ wel voor ons ] dat ie daar last krijgt van z’n blinde darm want dan gaan ze ‘m vast HALAL [ dus zonderverdoving ] opereren !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s