Vluchten naar Marokko helpt niet meer

Screenshot_12

Onder voortvluchtige Nederlandse criminelen van Marokkaanse komaf is Marokko een geliefd oord om onder te duiken. De autoriteiten in beide landen willen daar vanaf.

Hij hield zich vaak schuil in het Rifgebergte, maar zeker als hij ging feesten in Tanger koos de Amsterdamse Marokkaan Hamza B. (26) geen laag profiel. Hij was zeer aanwezig in de onder Nederlandse criminelen geliefde clubs aan de roemruchte boulevard van de Noord-Marokkaanse havenstad, zoals Club 555 en Club Snob, waar de verhouding van het aantal gasten versus het aantal prostituees nog wel eens in het voordeel van die laatsten wil doorslaan. Rondje van Hamza, nog maar. Hij jogde overdag ook doodgemoedereerd over het strand.

Hij viel op, kortom.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Marokkanen, Marokko, Nederland. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vluchten naar Marokko helpt niet meer

 1. Sister zegt:

  En in Curacao zitten er ook 30 volgens John van der Heuvel, om over de Filippijnen en Thailand nog maar te zwijgen!

  Toch te zot voor woorden dat criminelen nog een paspoort kunnen krijgen terwijl ze nog een straf of rechtszaak hebben lopen! Of een megaschuld hebben!

  Toch te zot voor woorden dat iemand die medeplichtigi is aan ontvoering van een kind, gewoon naar Nederland kan komen en werken terwijl hij het kind mee helpt weg te houden van de andere ouder.

  Toch te zot dat wat MO, Regering, Ambassade, Rechtbank niet klaar weten te spelen in jaren tijd, een journalist in enkele maanden weet klaar te spelen!

  We leven in een levensmoe, achterlijk land… geen zelfrespect, geen eigenwaarde, koopt met geld “vriendschappen” van meestal de “religie van de vrede”!

  Niks bijgeleerd van WOII en wat onze houding en beleid toen heeft aangericht! Toen nazi’s, nu de Islam!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Leuk om dat allemaal zo van je eigen land TE MOETEN ZEGGEN. triest. Even triest is het als je de “goe-gemeente”tekeer ziet/hoort gaan tegen De Heer Wilders als deze het over ,t uitzetten naar hun 2e vaderland heeft.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, maar dat laatste komt dan weer omdat de goegemeente het liefste zou ontkennen dat er criminele Marokkanen bestààn….
    En Wilders maakt het wegkijken wel èrg lastig…..
    Dat is alles.

    Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Het mogen hebben van 2 paspoorten is een van de grootste fouten ooit.En wat mij steeds weer ontzettend stoort is dat die criminelen dan neergezet worden als Nederlander!Ik kan dat niet uitstaan!Vraag het om het even aan welke buitenlander,hij zal zeggen :ik ben Turk,Marokkaan,irakees,Afghaan.enz.Nooit hoor je ze zeggen:ik ben Nederlander!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hoe zou je zelf zijn?! Als Nederlander wonende in het buitenland wordt ik altijd gezien als Nederlander en dat BLIJFT zo. Het hebben van 2 paspoorten speelt hierin geen enkele rol! Het bezit van 2 paspoorten is niet alleen volkomen onwettig, het speelt voornamelijk fraude in de hand. Bovendien is het vanuit overheidswege puur racisme tegenover onze eigen landgenoten! Hoog tijd dat Wilders dit drastisch zal gaan veranderen! Heil Wilders!

   Like

 3. Anneke zegt:

  Titel doet me denken aan een oude Nederlands-talige song: – Vluchten kan niet meer, zou niet weten waar naar toe……..Zou niet weten hoe -. Goed nieuws, laat ze maar angstzweet en benauwdheid ‘spouwen’. Komen ze hopelijk eens tot realistisch besef omtrent hun gedragingen!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s