De EU is gebaseerd op leugens

Screenshot_33

Het is mooi weer, waarom dan schrijven over de EU? Waarom niet gewoon genieten? Toch even een kort artikeltje. over de leugens der EU. Alhoewel ik voor een kort artikel beter een ander onderwerp kan kiezen….

Het begon ooit met de EGKS en later met de Europese Gemeenschap. In de jaren-80 werd ons steeds verteld dat Brussel zich aan het subsidiariteitprincipe zou houden. Het beginsel is afkomstig uit de katholieke staatsleer en houdt in dat taken en bevoegdheden zo dicht mogelijk moeten worden neergelegd bij de bestuurslagen die het dichtst bij de burger staan. Dus zo min mogelijk Rome en zoveel mogelijk lokaal. Brussel zou op grond van dit artikel niets regelen tenzij het nodig was het op Europees niveau te regelen.

Het principe is nog steeds in de wetgeving van de EU verankerd, alleen durft geen politicus het meer in zijn mond te nemen. De enorme groei van de macht van Brussel heeft ons geleerd dat dit principe in de praktijk nogal creatief werd uitgelegd door de eurocraten.

Dat de euro ons welvaart zou brengen, is nog zo’n leugen. Onderstaande grafiek van Vrijspreker weerspreekt dit en toont aan dat de welvaartsgroei in het euro tijdperk juist sterk gedaald is. (groene lijn is gemiddelde tijdens het euro tijdperk)

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Desinformatie, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op De EU is gebaseerd op leugens

 1. Theodoor zegt:

  Zo af en toe wordt je geconfronteerd wat voor politieke boeven de EU herbergt.
  Nederlandse partijen die de EU steunen zoals de VVD, PvdA , D66 en het CDA zijn dus schurkenpartijen die de bevolking onwetend laten en dus het land verraden.
  Vraag toch aan het volk wat zij willen, dan heb je je mandaat en kunnen we elkaar weer recht in de ogen kijken.

  Like

 2. Igor zegt:

  Wij zijn gewoon vals voorgelicht en daarna belazerd en denderen nu met grote snelheid op een op communistische leest geschoeide EUSSR af.
  Stem PVV (geef je in ieder geval een sein dat het bedriegen moet ophouden)

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  De Eu is gebaseerd op leugens?De Eu is EEN GROTE LEUGEN!

  Like

 4. Jean zegt:

  Een organisatie die gevuld is met misdadigers, lafaards, dementerende uitgerangeerde nietsnutten, zakkenvullers en verraders kan NOOIT democratie vertegenwoordigen, hetgeen die EU bende graag zou willen is “censuur & dictatuur” waarbij de slaven alleen maar moeten betalen en voor de rest hun mond houden.
  Wij willen net het tegenovergestelde nl. vrijheid van spreken & inspraak w.w.z. elke verandering die gevolgen heeft voor de burgers moet eerst voorgelegd worden aan de burgers zoals dat in Zwitserland gebeurd, dus, weg met die EU misdaadorganisatie op 22 & 25 mei en kiezen wij voor een Europa waar onafhankelijke republieken (coburgers jullie dagen zijn geteld) onderlinge afspraken onder elkaar maken qua samenwerking, nooit onder dwang van bovenvermeld gespuis.
  E.T. & co kan best een enkele reis boeken richting Mars.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Wat mij zorgen maakt aan de EU , het wordt te veel door links beheerst , ik heb de DDR tijdens Walter Ulbricht aan de macht was in West Berlijn beleefd.En het befalt me helemaal niet.Een Eu met Marxisten aan de macht, zal op het zelfde uitdraaien als eens de DDR,een dictatuur van het Prolettariaat.Dat is de Hel voor het volk.en geen vrijheid.

  Like

 6. Cathja zegt:

  In ieder ander geval zouden burgers geen genoegen nemen met leugens en bedrog, en zouden hun protesten laten horen. Het is mij dan ook een volkomen raadsel waarom nog steeds zó velen pro EU gaan stemmen, waar ze van leugens en bedrog aan elkaar hangen. Willen ze het kwaad niet zien, dat op dit moment met een sneltreinvaart op ons af komt, of zijn ze allemaal zo ontzettend DOM?

  Like

 7. Jean zegt:

  Die huidige achterbakse smeerlap van dat EU gedrocht is veel gevaarlijker dan die 2 russen samen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s