Wilders bestormd in Spijkenisse en Rotterdam

Screenshot_36

Overlopen werd hij, PVV-coryfee Geert Wilders. Zelden ging deze erkend EU-hater zo vaak op de kiek als bij zijn bliksembezoek aan Spijkenisse en Rotterdam. ‘Hé Geert, een selfie doen?’
Zijn aanhang staat te trappelen van ongeduld, bij de entree van de Zijlstraat, in hartje Spijkenisse. Aan de ene kant de politieke achterban, aan de overkant lokale fans. Smartphone of camera in de hand, een kind in de aanslag om bij Geertje in de armen te drukken.
Het wemelt van de nors kijkende oordopjes, zonnebrillen, agenten in uniform en anderszins toezichthoudende types, hoog in de lucht houdt een heli een extra oogje in het zeil. ‘Nou, waar blijft de maestro?’, mompelt iemand. Plots staat-ie er, de gitzwarte geblindeerde BMW, met een blauwe zwaailamp er bovenop. En vouwt Wilders – de immer veelbesproken politicus – zich naar buiten. Applaus, gejoel en als één man stort het volk zich op het strak gekapte heerschap.

Klik en klaar
Er worden handen geschud, gezoend – ‘Hé, hoe is het, leuk joh!’ – en vooral geduwd en getrokken om een kiekje of een selfie met Geert te kunnen maken. Een dame in een scootmobiel, een vader en zoon in knaloranje kledij, een marktkoopman – klik en klaar.

Er is eventjes tijd voor commentaar. ‘Alsof ik thuiskom, in Spijkenisse’, reageert hij tussen twee selfies door. ‘Maar we zijn er om mensen te activeren om te gaan stemmen. En hen te winnen voor onze standpunten.’

Gespierde anti-Europa-taal
Klik, klik, klik. De NOS wordt te woord gestaan, de Vlaamse televisie, Oostenrijkers. Wilders verfoeit de euro, prijst de Dutch Guilder, laakt Rutte ‘die maar blanco cheques uitschrijft’. Het is de gespierde anti-Europa-taal die in zijn mond bestorven ligt, en een paar uur later met verve wordt herhaald op de Binnenrotte in Rotterdam.

In de Maasstad is het Spijkenisse in het kwadraat. Onder een brandend hete zon gaat Jan en alleman met de PVV’er op de foto, alsof het een fanclubdag is. ‘Je ziet dat nu ook mensen die niet op ‘m stemmen hem als een voetbalster gaan behandelen’, grijnst Tweede Kamerlid Dion Graus.

Eén criticus verheft de stem: ‘Begrijpt u dat er mensen bestaan die anders zijn dan u.’ Wilders haalt de schouders op, knuffelt nog een kleurig gekleed meisje, stapt in zijn bolide en is foetsie.

Klik hier voor het artikel op AD.nl

PVV normale grootteBron:
PVV
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wilders bestormd in Spijkenisse en Rotterdam

 1. Igor zegt:

  Wat wil je met een allochtonen percentage van meer dan 50 %, de mensen in de Randstad zijn het echt beu om met die onaangepaste woestijnbarbaren te moeten samenleven. Je merkt het, je proeft het, je ruikt het, je ziet het, waar je je ook bevindt in de Randstad.
  Onze samenleving is totaal verziekt door den Haag en Brussel, en dan dadelijk GESCHOKT zijn als het hier uit de klauwen loopt. Want van 1 ding kan je zeker zijn, eens barst de bom.
  En ja de mensen in de Randstad zien na de tsunami aan onaangepaste moslims, in Geert Wilders
  “DE VERLOSSER”

  Like

 2. Lis zegt:

  “Eén criticus verheft de stem: ‘Begrijpt u dat er mensen bestaan die anders zijn dan u.’ Wilders haalt de schouders op, knuffelt nog een kleurig gekleed meisje, stapt in zijn bolide en is foetsie.”

  Wat een gezeur, kijk alleen al maar naar deze foto. Op Internet zag ik wel meer foto’s van Geert Wilders met Hindoestaanse mensen. Toch maar even de racismekaart trekken, terwijl er genoeg niet-blanken op de PVV stemmen. Schei toch uit, islamkritiek is geen racisme. Waarom blijft de MSM toch op die manier doorgaan?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In opdracht van de rooien, hoogstwaarschijnlijk, Lis, die binnen de MSM nu eenmaal nog steeds -onzichtbaar- de touwtjes in handen hebben.
   Dit is ècht de stem van het realistisch ingestelde Nederland en zij gunnen ons dat nu eenmaal nog steeds niet.
   Ze hebben het al geprobeerd met een proces, met een waanzinnige aanval-door-middel-van-het -‘M woord en nóg is het ze niet gelukt, dus weten zij het ook niet meer en blijven maar doorgaan op deze kleinzielige manier.

   Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Ik sta ook achter hem en zijn ideeen.minder.minder.minder

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik blijf het een dijk van een man vinden!En hoe meer mensen achter hem staan of gaan staan,hoe beter!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze moeten niet achter ‘m gaan staan maar ernaast. Of zelfs vooruit lopen er op.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Me dunkt;ik heb net een paar uur lopen flyeren;nu even rusten!Mag toch wel?

    Like

   • BertG. zegt:

    Er staat ook, ze moeten niet……En daarmee bedoel ik niet jou.
    Jij loopt al ver voor uit. En nog flyeren ook. Dat doen er niet veel meer.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Dank je;ik wordt alleen moe van de veelgehoorde reactie;het helpt toch niet!En daar ga ik dan wel tegen in met alle denkbare argumenten,maar veel mensen zijn murw geslagen en moedeloos!En als ik dan berichten hoor via Pvv,dat het zeker nog 5 jaar vergt,dan denk ik heel diep van binnen ook wel eens:dan is het te laat,zijn we al naar de klote!Maar ja,dat zeg ik niet ,ik ga gewoon door,alhoewel soms met lood in mijn schoenen.Bah,wat een rot wereld,waarin geld het voor het zeggen heeft.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja! Dat gelieg en gedraai met: “Een stem op het Vlaams Belang is een verloren stem!….” of “Wilders zal toch nooit wat kunnen!” De Lauwen van Geest zullen branden in de hel! dat zeg ik U!…Klootzakken!!!!
    Het ergste wat ik ooit op een verjaardag hoorde was: Ja, ik ben het helemaal met Wilders eens. Maar ik zal nooit op hem stemmen!!!”
    Nog een…(recentelijk dus!!!): Ik zal altijd op de VVD blijven stemmen Paul!
    ÓÓk héél erg dus!

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  Geweldig Geert!
  Zijn populariteit moet nog veel en veel meer stijgen!
  Als ik ooit nog eens met Geert Wilders op de foto zou gaan, zou ik hem in posterformaat in de hal hangen!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  De mensen die de Marxisten uitgenodigd hebben bij ons te leven, is tegen de 10 Geboden; ergo ze zijn tegen de wil van Onze God de Vader.

  Like

 6. Joop Sigaar zegt:

  Vergelijk deze ontvangst eens met de ontvangst van de vvd kakkers op 1 maart jl.
  Die kregen alleen maar hoon en toen smeerden ze ‘m snel .
  Die Rotterdammers trappen er ook nooit meer in en zijn helemaal klaar met de vvd .
  Geert / PVV gaat groot worden , let maar op .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joop Sigaar: 16.55. uur. Wat mij betreft, zou dat een goede zaak zijn. Enfin, Geert Wilders, staat voor zijn zaak. En dat verdient respect!

   Like

 7. tjonge zegt:

  stel je toch eens voor als de msm pvv gezind geweest zou zijn sinds de oorsprong van de pvv !

  hoe groot zou de pvv DAN wel niet geweest zijn ?????????

  en toch, ondanks alle tegenwerking toch nog 2 miljoen mensen die op de pvv stemmen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s