Witteman is “vieze, vette kankerhoer.”

Screenshot_48

Sylvia Witteman

Columniste (Volkskrant!) Sylvia Witteman is een vieze, vette kankerhoer. Die mening is een jongetje van een jaar of tien toegedaan.

Witteman beklaagt zich op Twitter over de slechte manieren van een ‘lichtgetint’ jochie. Witteman vertelt hoe ze de jongen aansprak op het feit dat hij met stenen naar auto’s aan het gooien was. Daarop spuugde het kind naar haar en schold hij haar uit voor ‘vieze, vette kankerhoer’.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Immigratie, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

23 reacties op Witteman is “vieze, vette kankerhoer.”

 1. Republikein zegt:

  Dat wel natuurlijk !
  Velen gingen haar voor.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Misschien dat Witteman sr.zijn vermoeide ogen nu eindelijk eens open gaan?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Lichtgetint- nou, dat verklaart al weer veel, hè: Je hoeft al niet te verwachten, dat z’n moeder thuis veel over hem te zeggen heeft, zeker niet als ze een hijab draagt, want dan is ze automatisch zo’n wezen, dat zich onzichtbaar moet houden, weet je wel, niet eens hun hààr mogen ze laten zien. En die lefgozertjes pikken dat onuitgesproken op!
  En sylvia is misschien wel net zo ’n type als zijn moeder, qua molligheid of zo….En dan hèm gewoon durven aanspreken èn niet eens een hoofddoek dragen….Tja, dat màg je de grond in boren. Denkt hij.
  Beetje naief van Sylvia om daar nog verbaasd over te staan. Overigens vind ik het best een tof wijf: Beetje mieperig qua schrijfstijl, maar ik heb haar 1000 keer liever dan die kloterige opschepperstrut Daphne Deckers; sinds ze díe samen met een paar collega-columnisten op de hak nam, kan ze bij mij niet meer stuk! En ook niet meer sinds haar gevraagd werd: “Hoe voedt U uw kinderen op?” en het antwoord was “Niet. Ze mogen bijna alles.”
  Dat was bij mij nèt zo: Ik kreeg -en krijg- de griezels van het woord ‘opvoeden.’

  Like

  • Driek zegt:

   Maar het is natuurlijk van de gekke dat een vrouw op straat wordt uitgescholden voor vieze kankerhoer, en zo langzamerhand begint iedereen dat normaal te vinden van dat Marokkaanse schorem. Ons land glijdt steeds meer af naar een asociale vergaarbak van allerlei vreemde culturen die ons alleen maar minachten. Je zou toch in Marokko een Marokkaanse vrouw op straat uitschelden voor hoer, ik denk dat je voor jaren de gevangenis ingaat, want ze zijn daar niet mis. Ik kan me wel blijven ergeren, ik hoop werkelijk dat de PVV straks de macht in handen krijgt, dat schorem wordt dan misschien wel het land uit geflikkerd. Ik heb er zo verschrikkelijk genoeg van, overal en overal zie ik hoofddoeken, zelfs op plaatsen waar je ze tot voor kort nooit tegenkwam.

   Like

   • delamontagne zegt:

    U bent natuurlijk een “ouderwetse-bejaarde”, die vroeger nog normale normen-en waarden in ,t omgansverkeer met mensen heeft meegemaakt. Als je ouder bent, wordt ,t steeds moeilijker je aan te passen. Maar je moet optimistisch blijven:::
    Wat is het verschil tussen een marokaan en een hond die aangereden wordt ?
    Voor de hond zie je nog slipsporen staan

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Als er hier een Nederlander voor bij loopt,schieten wij uit onze stoel omhoog:he,verrek een Nederlander!!!En dat is dan in Oss,ca. 75.000 inwoners!Kun je nagaan hoe het er in de grote steden uitziet:om te kotsen,dus!

    Like

   • Driek zegt:

    @delamontagne. U bedoelt het misschien niet zo cru, maar omdat ik dus ben opgevoed in een tijd dat men op straat niet door Marokkaans gespuis werd uitgescholden, wordt ik dus meteen maar gerangschikt onder “OUDERWETSE BEJAARDE”? – Nou, ik heb ondanks mijn bejaard zijn totaal geen moeite met aanpassen, daar kunnen veel jongeren nog een voorbeeld aan nemen, maar er zijn grenzen aan onbeschoftheid. En ik begrijp ook niet dat we dit asociale gedrag accepteren, ik hoop echt dat er een tijd komt dat we dit schorremorrie het land kunnen uitzetten.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 19.54. uur, op 19/5. Ben het helemaal met U eens, Driek. Ook in mijn woonplaats loopt dat volk massaal rond! En NIET 1 werkt ervan, het ene moment de kerels in lange broek, en 1 uur later, weer in zo ee4n soepjurk. Als ik door de wijk loop zie ik half Casablanca voorbij komen. Jawel hoor achterlijken van VVD,CDA,PvdA,D66, de VERRIJKING en de MASSA IMMIGRATIE heeft ons veel gebracht hoor! Straatroven, verkrachten, uitschelden en uitvreten, 24/7. Ook ik ben kotsmoe Driej, dood en doodop, en verbaasd dat onze Nederlandse bevolking ALLES van dit tuig blijft slikken.

    Like

 4. Q zegt:

  Hahaha.
  Vooral de reacties eronder zijn kostelijk.

  Like

 5. Vreemd en ook weer niet vreemd, maar dit soort berichten gaan me meer en meer goed doen. In plaats van minder, minder zeg ik, meer, meer en nogmaals meer van dit soort confrontaties tussen het licht getinte volksdeel en de goedmens onder ons. Of dit hun ogen zal openen is een tweede, maar ervan lusten zullen ze.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:
  19 mei 2014 om 21:17
  ………..
  Ik wil U best geloven over die grote aantallen allochtonen, die in Oss wonen. Maar ,t is moeilijk ,t je voor-te-stellen. Vroeger kwamen wij er veel. Mijn zus heeft er nl. tot 1996 gewoond. Ik kan me het eigenlijk niet goed voorstellen, zo,n provincie-plaats en dan zoveel “nwe-NL-ers”.
  Ben er na 1998 niet meer geweest.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Kom maar eens kijken;dit is in de laatste 10 jaar gebeurd:in onze wijk hebben de straten gemiddeld 35 huizen,waarvan er ca. 4 a 5 nog bewoond worden door Nederlanders!En als bonus:moskee nr.2 om de hoek!In de winkels en bij de dokter/ziekenhuis,struikel je over die stinkende zwarte monsters.onleefbaar,echt niet leuk meer!

   Like

 7. D.Day zegt:

  Dit jochie moet de baard nog in de keel krijgen, maar hij uit zich al als een volwassen baardman. Het gedrag van dat joch, en dat moeten we altijd voor ogen houden, is niet uniek maar geldt voor al zijn leeftijdgenootjes die ‘opgevoed’ worden met een superieur moslimgevoel en haat tegen alles en iedereen die geen moslim is.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Driek zegt:
  19 mei 2014 om 21:34
  …………………..
  Ik bedoel het helemaal niet cru, ik maak soms maar lichtelijk spottende (of sarcastische ) reacties. Ik bedoelde uiteraard de tijd die ik zelf ook zo heb meegemaakt in NL. Ik ben 76 en weet dus nog dat NL, Nederlands was. Ik maak heel vaak uit de reacties hier op dit blog op, hoe de mensen zich ergeren aan een veranderend land. Ik probeer me dan in-te-leven, het is hier zo totaal anders. Een tijd geleden moest ik weer voor controle naar ziekenhuis in de hoofdplaats hier. We parkeren dan zo dicht mogelijk bij de ondergrondse parkeerplaats. Ik loop n.l. moeilijk en met een wandelstok. We moeten dan langs een Fr lagere school. Een van die kereltjes liep niet express me haast omver. Je had de excuses moeten meemaken die hij zei. Wij keken elkaar aan, VERBAAST.
  iN NL, had ik mischien nog een schop nagekregen.
  Het lijkt me heel erg als je je dag-in-dag-uit over zulk schorem moet ergeren.

  Like

 9. Tja, als ik zo de reacties op PowNed lees, dan vind ik niets ‘vreemd’ meer!
  Het schijnt dat uiterlijk voor de meesten een vrijbrief is om iemand (al dan niet) uit te schelden. Ik zie hier helaas geen enkel verschil in wat dat zieke jochie roept en wat sommige zieke reaguurders hier spuwen! Het civilisatieproces hebben velen helaas nog steeds niet doorlopen!

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Dat VARA-tuig weet het heus wel zo te draaien, dat het allemaal de schuld van meneer Wilders is. Intussen vluchten alle rijken gutmenschen / socialisten naar blanke enclaves om policor te kunnen blijven roeptoeteren. Mocht er bij 1 de ogen open gaan, de rest zit nog te dutten.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Met kinderen opvoeden heb ik natuurlijk helemaal GEEN ERVARING, maar weet toch wel dat je zo iets niet tegen een volwassene vrouw niet mag zeggen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vinden ZIJ -stilzwijgend- van wèl.
   Een vrouw, en dan ook nog een ongelovige vrouw, zonder hoofddoek, who cares? -vinden zij.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s