Eindhoven gooit ouderen uit tehuis. Plaatsmaken voor asielzoekers.

Screenshot_37

Verzorgingshuis “De Orangerie” in Eindhoven

(Door: Joost Niemöller)

Het is nog niet openbaar gemaakt, maar het is wel degelijk realiteit. In Eindhoven zet de gemeente ouderen uit het verzorgingshuis de Orangerie om het dienst te kunnen laten doen als nieuw in te richten asielzoekerscentrum. De LPF Eindhoven stelt er nu vragen over. Die zijn hieronder te vinden.

Het is een schande dat het gebeurt. Maar dat het ook nog eens op achterbakse wijze gebeurt, dat maakt het nog erger.

En de buurt is natuurlijk helemaal niks gevraagd. Die moeten de overlast maar dragen.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t José)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Eindhoven gooit ouderen uit tehuis. Plaatsmaken voor asielzoekers.

 1. Monalisa zegt:

  En de buurt is natuurlijk helemaal niks gevraagd. Die moeten de overlast maar dragen.In heel nederland word niks gevraagd er komen straks gewoon 2000 man per week binnen lang leve het Schengenverdrag mag van mij meteen afgeschaft worden en grenzen dicht.De rechter oordeelt dat zij een bed moeten hebben en brood, water is niet nodig!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Monalisa: 22.10. uur, op 20/5. Zo gaat dat, momenteel in ons Nedrigland. En alles op bevel,van met name de eussr, de bilderbergmaffia en de nwo. Het is een grote bende, en per 1 januari 2015, gaat het echt loos! Dan gaan veel taken van Den Haag- Ouderenzorg, Jeugdzorg, naar de gemeenten in Nederland, let wel ZONDER DAT DE GEMEENTEN DAAR GELD VOOR KRIJGEN! Want dat geld is uiteraard, voor de uitvreters uit de hele wereld, de massa-immigratie, de moslims, de ORANJECAROUSSEL, en de EUSSR, zgn. om de zuidelijke handen te helpen, maar feitelijk voor duitse-en franse banken! En de lul, RUTTE vind het allemaal geweldig, hoor!

   Like

 2. Driek zegt:

  Dit is werkelijk onbestaanbaar, enige tijd geleden schreef ik hier cynisch: “trap ze alle bejaarden uit de bejaardenhuizen en zet er asielzoekers in”, en verdomd, ze doen het ook nog. Nee, erger kan het in Nederland niet worden, nog dieper kunnen wij niet zinken. Dit is te erg voor woorden. In plaats van duizend asielzoekers per week, moeten er duizend per dag komen, misschien dan dat eindelijk de burger het heft in handen neemt en ten strijde trekt tegen die zwendelende leugenachtige regeringslieden. Het valt toch echt te hopen dat de brave burger niet wederom gedwee gaat stemmen op dat schorem. Ik vestig toch mijn weliswaar schrale hoop op de PVV.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik kon uit ;t artikel niet opmaken waar die oude mensen dan wel heen zijn gegaan. Of is die pil van brion al beschikbaar in NL.? en gelijk bij de uitgang verstrekt en onder toezicht(dwang) ingenomen ? ?. Zou een hoop “trammelant” schelen, AoW, pensioen en toeslagen kunnen gelijk worden stopgezet. Die ouwetjes zijn toch maar onrendable en kunnen dan door nieuwe “onrendabelen”worden vervangen ( om mee te experimenteren ).
   Ik las ooit eens een berichtje van ontgoochelde kinderen van een zojuist gestorven vader/moeder.
   Nadat ze enkele uren later in het “tehuis” terugkwamen om de verdere regelingen te treffen betreffende ,t overlijden van hun ouder, lagen de persoonlijke eigendommen al in ZWARTE ( toch wel respectvol, de kleur dan……) zakken in de gang en het matras rechtop ,t bed te-luchten. VOOR DE VOLGENDE ( productie-) client.
   Participatie-maatschappij ! !, ach ja wordt vast wel een respect(loze)-[volle], maatschappij……………!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 22.20. uur, op 20/5. De zgn. brave burger, Driek, is in staat weer op de verraders- en huichelpartijen te stemmen. Ik zie ze het weer doen: PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU stemmen. Wat verstand aangaat, wordt men steeds achterlijker in Nedrigland. Want deze – sorry – ZOMBIES ( kiezers van Nederland) zie ik ertoe in staat. O ja, en hou weer rekening met manipuleren van de uitslag morgen!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Weer zoiets schandelijks, en dit alles onder toezicht en met dwang van Brussel, die ons zal verplichten om nog vele duizenden hierna in ons land toe te laten.
  De bewoners in de omgeving van het verzorgingstehuis zijn niet op tijd op de hoogte gebracht, en dat is een hele kwalijke zaak. Overal zijn vergunningen voor nodig en heeft de burger het recht om een bezwaarschrift in te dienen, maar met de komst van deze binnenlopers zijn al onze rechten in één klap geen moer meer waard.
  Schande, dat de politiek zó met de eigen burgers om gaat. Ze moeten er dan ook niet raar van opkijken als er vroeg of laat spanningen tussen de bevolkingsgroepen gaan ontstaan.
  Daar vragen ze om.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 22.24. uur, op 20/5. Daar vragen ze om, zegt U. Dat is helemaal waar, Cathja. En wat het ergste is, dat het hun geen biet, interesseert. De vieze vuile klootzakken, om onze SENIOREN, zo te behandelen. Voor mij mogen ze hangen, dat hele politieke, hypocriete zooitje, met name van: VVD,PvdA,CDA en D66!

   Like

 4. Caroline zegt:

  Niet Brussel, niet de Staten, maar Gij, Gij, Gij, zoiets riep Philips II ooit tegen Oranje. Zo ook hier, niet Brussel maar de mensen in Den Haag, Zij, Zij, Zij!

  Like

 5. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  De schande van Eindhoven.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Eindhoven is geloof ik Katholiek Nederland?Dat is bijna buitenland.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  De ouderen mogen verrekken en de asielzoeker mag intrekken.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Ik heb al een mailtje over deze toestanden aan Geert Wilders gestuurd. Alleen krijg je nooit enig bericht van hem terug als je hem mailt.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Eerst de kazernes (vanwege het wegbezuinigen van het leger!) Nu de verzorgtehuizen (want demente ouderen kunnen niet protesteren!!
  Straks worden wij uit onze huizen gezet of moeten inwoning accepteren! En dat gáát gebeuren hoor! Ik maak geen geintje. Niemand wil mij geloven! Maar ik heb de tijd vlak na WOII meegemaakt en toen was dat ook geen probleem! De overheid is meedogenloos als het om ons gaat!

  Like

 10. fleckie zegt:

  is er in ‘Huize SELE’ IN ZEELST,[bij Eindhoven] ook niet sprake van, dat het verzorgingstehuis GEEN ouderen meer gaat [mag] aan/opnemen?

  Like

 11. janfreak zegt:

  Het ergerlijke is ook nog dat ze in de watten worden gelegd. Krijgen zomaar een woning toegewezen, wordt piekfijn voor ze ingericht, je ziet dat van alles spiksplinternieuw de woning binnengedragen wordt en wanneer een autochtoon iets nodig heeft dan kan hij het schudden.
  We leven maar in een rare maatschappij. Wordt het niet langzamerhand tijd dat we eens gaan tegenspartelen en zeggen dat we dit niet langer pikken?

  Like

 12. john zegt:

  Het is geen schande dat dit gebeurt.
  Het is een misdaad van wereldniveau.
  Journalisten uit de hele wereld zouden naar Eindhoven af moeten reizen.
  Zelfs in China zou het nog bij het journaal moeten komen.
  De verantwoordelijken zouden in de duinen gefusilleerd moeten worden, en dit zou uitgezonden moeten worden om 1900 uur.
  Als dat alles niet gebeurt, waar houdt het dan op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s