Inwijding van het 9/11 Memorial Museum door president Obama

(Door: Robert Spencer)

Een belangrijk onderdeel van de speech (vorige week) van Obama was, naast het ons herinneren aan de heldendaden die deze dag plaatsvonden, zijn uitspraak: “Nothing can break us. Nothing can change who we are as Americans.”
Robert Spencer: “Niets kan ons ooit breken?” “Niets kan ons als Amerikanen veranderen?” Zoals vrijwel alles met Barack Obama zijn die verklaringen overmoedig en op fantasie gebaseerd. Er is geen garantie, hetzij van de Voorzienigheid of de onverbiddelijke werking van de geschiedenis, dat de Verenigde Staten, of het Amerikaanse karakter, dat Barack zo geprobeerd heeft om te besmeuren, voor eeuwig onaantastbaar zijn. Zelf heeft hij er buitengewoon aan gewerkt om ons te breken en te veranderen.

Maar meer op het punt van deze bijzondere speech: hoe zit dat met een vijand die we niet durven te benoemen en die we vastbesloten zijn om te appeasen? Als we deze bagatelliseren of de regelrechte bedreiging die hij vertegenwoordigt ontkennen? Kan deze ontkenning ons breken? Kan de moedwillige onwetendheid ons veranderen wie we als Amerikanen zijn? Als die vijand onverbiddelijk en vastbesloten is om ons te vernietigen, terwijl wij net zo onverbiddelijk vastbesloten zijn om te beweren dat die vijand niet meent wat hij zegt en dat die vijand geconfronteerd wordt met hevige oppositie binnen zijn eigen gemeenschap, als die vijand in feite wél meent wat hij zegt en alleen zogenaamde oppositie binnen zijn eigen gemeenschap ervaart, te midden van wolken en van een mist van misleiding – kan dat ons breken? Kan dat ons wie we zijn als Amerikanen veranderen?

We zullen zien.

… Merk ook op dat Barack Obama helemaal niets zei over wie precies de aanval op 9/11 uitvoerde en waarom, en wat de status van die oorlog (War on Terror) vandaag is en wat hij voorstelt aan deze bedreiging in de toekomst te doen. Deze omissie is des te opvallender in het licht van het feit dat er een voortdurende controverse met het museum is over de vraag wie precies de aanval op 11 september heeft gepleegd.

…De mainstream media en de regering-Obama doen hun best om dit alles te ontkennen en te bagatelliseren, maar dat maakt alleen de opmars van deze agenda mogelijk. Zoals ik laat zien in mijn boek “Arabic Winter Comes to America: The Truth About the War We’re in”, garandeert het vrijwel ook dat er meer jihad- aanvallen zullen plaatsvinden.

Barack Obama weet het zeker, of hij zegt dat hij het zeker weet, dat “niets ons ooit kan breken”. Maar als iets dat kan, dan zal het door de zwakte en gebrek aan voorbereiding zijn die de gevolgen zijn van opzettelijke onwetendheid en de ontkenning van de bedreiging van de jihad.

Lees evt. het gehele artikel via de bron.

Bron:
www.jihadwatch.org
Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Obama, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Inwijding van het 9/11 Memorial Museum door president Obama

 1. paulzwueste zegt:

  De vuile smerige islam-rat Obama zal zijn verdiende loon nog krijgen!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Dan moet hij ook niet proberen van de Amerikanen Socialisten te maken.En helemaal niet tot moslims te bekeren.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De MUZELMAN en RENEGAAT OBAMA, een verrader van eigen land en bevolking! Hoe stom is het volk, die nog in de leugens trappen, die deze moslim keer op keer uit. Het masker is gevallen, deze man levert Amerika uit aan de ISLAM!

  Like

 4. Andre M zegt:

  En plots uit het niets storte gebouw 7 in, heel toevallig waar de CIA in zat, een Boeing verdwijnt door een gat van 5.5 meter de vleugels waren er onderweg al afgevallen. jaja en nu de ziele piet uit hangen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Net geopend, nu al ontheiligd door socialisten

  9/11 Museum, which sits on unidentified remains of attack victims, hosts alcohol-fueled party night before opening
  On the eve of its grand opening to the public, the 9/11 Museum in lower Manhattan closed its doors to all but VIPs.

  The sacred site that contains the remains of 1,115 unidentified victims became a private club for invited guests Tuesday night, sources told the Daily News — and some first responders were turned away during party preparations.

  Former Mayor Mike Bloomberg and Condé Nast honchos were among those who nibbled crab cakes and shrimp cocktail hors d’oeuvres at the black tie affair, billed as a dedication ceremony, according to sources.

  But one museum employee at the event, who spoke on condition of anonymity, described it as a festive affair.
  “They were drinking, eating and laughing when this is pretty much a gravesite,” the employee said.
  http://www.nydailynews.com/new-york/9-11-museum-hosts-alcohol-fueled-party-night-opening-article-1.1800072#ixzz32M31lfDx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s