Timmermans zwicht voor Saoedi-Arabië

Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken gaat de boel sussen in Saoedi-Arabië. Andere politici vinden dat Saoedi-Arabië zich lekker met zichzelf moet bemoeien.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, democratie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Overheid, political correctness, PvdA, PVV, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Timmermans zwicht voor Saoedi-Arabië

 1. De godvergeten jodenhatende huichelaar Frans Timmermans is vóór de boycot van Israël, de enige humane en succesvolle democratie in het Midden-Oosten, maar NIET voor een boycot van een van de meest gruwelijke regimes in datzelfde Midden-Oosten, Saoedie-Arabië.
  Wát zeg ik?
  De Saoedies boycotten?
  Nee, hij gaat zelfs verontschuldigingen aanbieden voor het feit dat Wilders die hellehonden daar de waarheid heeft gezegd!
  Tsjongejonge!
  Met welk een dreunen vallen de maskers!
  En wat een zin heb ik mijn vingers in dat gezichtsspek van Timmermans te begraven en het van zijn kaken te scheuren, of ook wel rechtstreeks voor de strot te gaan en die operatief naar buiten te brengen, eveneens zonder instrumenten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Martienpennings: 13.38. uur. Helemaal mee eens Martien. Ik schaam mij als Limburger, voor deze LANDVERRADER! En de rest van de gore RUTTE KLIEK wens ik op de maan. Auf niemals wiedersehen, met dit verraderszooitje in Den Haag!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  waardeloze zak !!

  Like

 3. helletocht zegt:

  Limburgs grootste poseur geeft hiermee wederom aan dat het opzoeken van het wereldtoneel het belangrijkste voor hem is. In zijn te nauwe jasje vervliegt hij onze belastingcenten om het linksmannen ideaal uit te dragen. Dat ons land alleen al contacten wil met dergelijke abjecte regimes is een schandaal. Maar dat morele gegeven ontbreekt in de ivoren toren kringen. Hoe lang moeten wij nog geregereerd worden door figuren die ons volk helemaal niet meer vertegenwoordigen. Geen zinnig mens is het eens met de regimes in deze streken behalve Pinkpop Frans. Als deze man Euro-commissaris wordt moeten wij onmiddellijk deze linksfascistische organistaie verlaten. Zuid-Sudan krijgt 10 miljoen van zijn linkse coalitievriendinnetje. In dat land is nu een vrouw veroordeeld tot de doodstraf omdat ze zich bekeerde tot het christendom. Leuk he, Ploumen, ook zo een Limburgse vlaai!!!

  Like

 4. Erik Bink zegt:

  Aan Frans Timmermans wil ik nu geen woord vuil maken, alleen wijzen op een fout in het commentaar van “helletocht”. De ter dood veroordeling van die christelijke vrouw speelt zich af in
  het islamitische Noord-Soedan en dus niet in het christelijke en animistische Zuid-Soedan. Dus die tien miljoen worden niet geschonken aan het – even verwerpelijke als het Saoedische – islamitische regime in Khartoum.

  Like

 5. DonnaDolce zegt:

  Het is een achterbaks, walgelijk onderkruipsel. Wat heeft deze man het achter zijn ellebogen.

  Like

 6. Rick zegt:

  Kan de Mossad die gek niet om zeep helpen!??

  Like

 7. Waarom heeft Nederland altijd de grootste huichelaars in hun regering?

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Wat verwacht je dan van een Marxist egaal of hij van Jood afkomstigd is of uit de RKK.

  Like

 9. chelsea zegt:

  Gaat hij geen verontschuldigingen aanbieden omdat Rutte Homo is ,dat mag niet van hun hoor gaat hem maar uitleveren krijgt hij de doodstraf …hahaha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s