Universiteit van Amsterdam ingehuurd om PVV te bestrijden

Screenshot_9

NRC ondersteunt gesubsidieerde hetze tegen PVV

De zwaar gesubsidieerde Universiteit van Amsterdam (UVA) blijkt stomtoevallig vlak voor de Europese verkiezingen met de uitslag te komen van een onderzoek om de PVV, de partij die misschien wel eens als winnaar uit de bus gaat komen, te torpederen. Uit een groot en langlopend opinieonderzoek van de UvA zou blijken dat tweederde van de kiezers van PvdA, D66 en GroenLinks vindt dat de media geen aandacht meer zouden moeten besteden aan de PVV. Om het stinkende en eenzijdige neponderzoek een officieel tintje te geven is het eveneens corrupte TNS NIPO ook bij de staatspropaganda betrokken.

NRC Handelsblad dat in handen is van de corrupte en nieuw-communistische Derk Sauer, vindt de ‘resultaten’  van het eenzijdige en grotendeels op uw kosten uit de duim gezogen ‘onderzoek’ prachtig en presenteert deze vandaag op de dagelijkse 1-laags toiletrol.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Geert Wilders, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, propaganda, PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Universiteit van Amsterdam ingehuurd om PVV te bestrijden

 1. Jelle R zegt:

  Niets anders als bij ons, het Vlaams Belang hebben ze al kapot gemaakt door het cordon sanitaire en het demoniseren in de media. De volgende in rij is de N-VA, die langs alle kanten wordt aangevallen in de media omdat de traditionele partijen bang hebben om de macht te verliezen. Zo gaat het dus ook met de PVV, ze moeten kost wat kost kapot gemaakt worden. Ooooh wat heeft de politiek correcte elite bang van Geert Wilders, met knikkende knieën kijken ze naar Wilders. Als laffe bange honden proberen ze Geert Wilders klein te krijgen en heeft nooit gegaan over wie juist of fout is of over het al dan niet fair is, het gaat erover dat hij moet verdwijnen, politiek althans. Maar Wilders’ onverzettelijkheid, moed en vastberadenheid zullen van hem de grootste maken, hij laat zich niet corrumperen maar zweert trouw aan zijn doel en dat is nu juist de reden waarom de elite zo bang is van hem. Ze zullen hem niet klein krijgen en al zeker zo’n zielig universiteitje niet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het Vlaams Belang is helemaal niet kapot en zal ook niet kapot te krijgen! Wat een grote onzin!!!

   Like

   • Jelle R zegt:

    Nee natuurlijk niet, als ze echt kapot waren dan bestonden ze niet meer, maar ze bestaan nog wel dus zijn ze per definitie niet kapot. Maar je weet goed in welke context ik het schrijf en dan kan je gerust zeggen dat het Vlaams Belang kapot is gemaakt, dus schrijf ik helemaal geen onzin! Je zou beter je mening staven met argumenten waarom je vind dat ze niet ‘kapot’ zijn in plaats van te beginnen roepen dat wat ik zeg grote onzin is!!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Jelle R. Sorry! Je hebt helemaal gelijk! Het Vlaams belang zal NOOIT kapot gaan. Simpelweg omdat het de personificatie is van het Vlaamse Volk! Zo is dat, en dat moet jij ook weten, denk ik zo. Ik heb nog nooit zo’n èchte heerlijke politieke partij ontmoet waar de kameraadschappelijke sfeer zo intens goed is. Vandaar dat men extra zijn best doet in BE om hem kapot te krijgen. Kan je nagaan hoe dom onze tegenstanders werkelijk zijn! Die vuile valsaarden! Laffaarden bovendien! Ik kom trouwens regelmatig in café De Leeuw van Vlaanderen in Antwerpen. Kom jij daar ook wel eens?

    Like

 2. Monalisa zegt:

  Hier had eigenlijk ook zijn foto moet staan

  Corrupte NRC eigenaar eindelijk ontmaskerd

  15 mei 2013 Geplaatst in Journalistiek, Kranten, Media door:Victor Wijsman

  Derk Sauer, de rode sluwe vos waarover wij al eerder berichtte blijkt eindelijk te worden ontmaskerd.

  De NRC aandeelhouder die miljoenen uit het concern trekt en die verdeelt tussen zichzelf en zijn bevriende aandeelhouders is door de mand gevallen. Sauer die vroeger voor Nieuwe Revu heeft gewerkt en de krakers als journalist bijstond in hun gevecht tegen….ja dat wisten ze zelf ook niet….leeft tegenwoordig als een ware salonsocialist.

  In de nadagen van de Sovjet Unie heeft hij zijn zakken gevuld door mediabedrijven op te zetten en weer te verkopen. Met dat geld op zak verliet hij zijn rode kameraden en ging weer terug naar Amsterdam om daar op de ‘rechter oever’ te gaan wonen en leven. Hij kocht zich in bij het NRC waarop de capabele medewerkers het concern meteen verlieten waardoor de hoge kwaliteit van de de courant verdween en zich nu kan meten met bladen als Story en Prive.

  Nu besteelt Sauer zelfs de trouwe overgebleven NRC medewerkers…het is te hopen dat hij Badr Hari ook eens gaat beroven….

  – See more at: http://www.waarinholland.nl/corrupte-nrc-eigenaar-eindelijk-ontmaskerd/#sthash.0vUF21oe.dpuf

  Like

 3. KeesvanD zegt:

  Men weet zo langzamerhand van gekkigheid niet meer wat men moet bedenken om de PVV te beschadigen.
  Blijkbaar is het belangrijker om de PVV te dwarsbomen dan te denken aan het belang van Nederland.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ach, het RODE BOLWERK – de UVA- gaat mee modder gooien! Ik verwachtte niet anders, overal zijn het “de RODEN”, die compleet geïnfiltreerd in het ONDERWIJS de dienst uit maken! En onze RODE PERS en MEDIA doen maar wat graag mee!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat de rooien ook proberen: ik blijf op de PVV van Wilders stemmen want ik wil uit die vervloekte eu en ik wil zo min mogelijk islam in ‘mijn’ land!
  Ook wil ik dat ons belastinggeld verstandig wordt besteed aan het eigen volk en niet aan de paupers in de rest van de wereld. Die moeten zich zo langzamerhand maar eens zelf gaan bedruipen na al die tientallen miljarden guldens/ euro die ze van onze ‘regering’ cadeau hebben gekregen.
  Als ze dat nu nóg niet kunnen, leren ze het nooit!

  Like

 6. bobzelf zegt:

  WIE MAAKT ZICH NOU DRUK OM DREK !!!! WIE ??????????????
  nrc , 8 JAAR TEGENGAS GEGEVEN , MAAR JA ????
  TOEN BLEEK BOB , IEDERE KEER GELIJK TE KRIJGEN IN DE WERELD !!

  DUS GINGEN DE —— – MINNETJES 150 IN 1 KEER !!!!!

  NAAR 80 / 100 + PLUSSEN !!

  DAARNA NOG 1 GEWELDIGE REACTIE OP EEN MEVROUW DIE STELDE :

  Waar zijn toch die geweldige nieuwe zakenlieden zoals de gebr philips van vroeger ?

  waarom ik antwoordde : DIE ZIJN OOK GELIJK VOOR DUITSLAND GAAN WERKEN !

  IN 10 MINUTEN 150 + PLUSSEN ,

  EN NOOIT MEER KUNNEN REAGEREN !!!

  WHAHAHAHAHA , HOPPA IK GA ^’66 STEMMEN , OP DE 22 e ( NOT )

  DREK WIE OOK AL WEER ?????

  SNEUNEUS

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ze weten geen van allen meer wat ze moeten bedenken om Wilders de mond te snoeren en de PVV te verketteren. We kunnen alleen maar vaststellen dat links één grote bak met stinkende drek is, waar je het liefst verre van blijft!
  Ik heb altijd gedacht dat wij -tot nu toe dan- in een democratisch land leefden, met vrijheid van godsdienst, meningsuiting, etc. Dat blijkt alleen op papier zo te zijn, gezien de talloze pogingen om Wilders buiten te sluiten.
  Nederland democratisch? Laat me niet lachen! Nederland is een gekkenhuis! Slechts een deel ervan is tot verstandig nadenken in staat.
  Mensen, allemaal naar de stembus op 22 mei, om steun te geven aan onze PVV! Het is nu meer dan ooit noodzakelijk dat wij van ons laten horen!!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat vele hystoricus eerst aan de Universiteiten van Amsterdam hun weg kwijt waren geraakt zo als vele dominee’s zoontjes zo als Geert Mak, en anderen, bvb de dicke brillen en blonde cabarettier zijn naam ben ik vergeten. was ook een dominee zoontje.Totaal Goddeloos geworden.Heeft Marten van Rossum ook een Dominee als vader?

  Like

 9. Geert Wilders is stukken slimmer dan al die leraren en studenten op alle universiteiten bij elkaar!!!

  Like

 10. De hypocriete christelijke CDA-fans, proberen nog te redden wat er te redden valt! Jammer dan!
  “A little bit too late and transparent guys!”

  Like

 11. F. ter Weele zegt:

  Dit noemt men stuiptrekkingen van de UVA , terwijl die mensen leven en studeren op kosten van belasting betaler , ik en mij mij zeer velen hopen dat de PVV een meerderheid van de stemmen haalt , en wij hopen ook dat binnen 2 jaar Nederland de gulden weer gaat invoeren en uit die zwaar corrupte EU te stapt , 35% van de bevolking in Nederland heeft het Zeer Goed tot Extreem Goed , en die andere 65 % heeft het Zwaar tot Zeer Zwaar omdat die moeten betalen voor alle failliete landen die zich maar al te graag aansluiten bij de EU , de UVA zou zich veel beter druk kunnen maken over de ontmanteling van de zorg en het weg jagen van ouderen uit de bejaardencentra die plaats moeten maken voor de zogenaamde asielzoekers , terwijl het economische vluchtelingen zijn , ze zouden zich ook druk moeten maken over het feit dat Nederlandse werknemers worden ontslagen om daarna Oostblokkers te nemen die via malafide uitzendbureau,s te werk worden gesteld voor ca 5 ,- euro BRUTO per uur, daar kan een Nederlander niet van leven , en de UVA zou zich ook kunnen inzetten voor de Chronische Zieken die door de NSB (voorheen Pvda) en de VVD in hun rug worden getrapt , zijn jullie daar de mensen waar wij het van moeten hebben ??? an al die hoogleraren die op kosten van de belasting betaler parasiteren

  Like

 12. Avidia zegt:

  Je kunt je toch helemaal slap lachen wat er allemaal tevoorschijn lijkt te komen en wat er allemaal gezegd en geschreven wordt. Ze schijten allemaal in hun broek, hoe kan een mens zich zo laten kennen,. Dit laat maar eens goed zien met wie we allemaal in het echt te maken hebben. Respect is ver te zoeken, schreeuwen en tieren neemt die plaats in. Wij zijn een minderwaardig volk volgens die lelijke onaantrekkelijke kerel Marcel van Dam met zijn rot smoel. Is het jullie al eens opgevallen hoeveel lelijke onaantrekkelijke mensen aan de linkse kant zitten???? Slecht gekleed, lelijk in de mond, in een woord zeer onaantrekkelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s