De communistische en fascistische trekken van Europa

Screenshot_11

(Door: Erik60)

De verkiezingsstrijd is volop losgebarsten, want morgen mogen we in Nederland voor Europa gaan kiezen. Voor de rest van Europa is dat zondag. De Europese elite is bang, erg bang.  Ze is bang voor de Europese sceptische partijen die minder Europa willen. En dat wil de Europese elite niet. Daarom wordt er met modder gegooid en wordt iedere rechtse kiezer voor racist en eurofoob uitgemaakt. Maar is dat wel terecht? Heeft de Europese Commissie het er zo zelf niet naar gemaakt? Door haar arrogante gedrag en haar onvermoeibare uitbreidingsprojecten zijn veel Europese burgers haar kots beu. 

Het is normaal dat partijen elkaar bekritiseren, zeker in verkiezingstijd. Maar het wegzetten van rechtse stemmers als racisten en antisemieten gaat toch wel veel te ver. De PvdA onder leiding van dikke truien-drager Hans Spekman zet al geruime tijd de aanval in op Geert Wilders en zijn stemmers. Ik wil het nu niet over die belachelijke website ‘De vrienden van Wilders’ hebben, maar over het demoniseren van PVV-stemmers. Het is niet echt openlijk, maar als PVV-stemmer word je direct in de racistische hoek gedrumd en volledig buitenspel gezet. Ze kijken je aan net alsof je een parasiet bent, terwijl je alleen maar wilt dat de ongebreidelde immigratie stopt en het land teruggeven wordt aan de Nederlander. Want geloof het of niet? Het is de schuld van links en zeker van de PvdA en GroenLinks dat wij autochtone Nederlanders ons in dit land hier al zouden moeten schamen omdat we blank zijn. Maar het is niet alleen de schuld van links Nederland. De Europese Unie heeft daar ook veel schuld aan.

De Europese Unie zoals zij momenteel functioneert, laat bij veel Europeanen een gevoel achter van ´dat wij er niet toe doen’. Dat gevoel is algemeen in heel Europa. Bovendien heeft dit Europa heel foute vrienden. Zo is dit Europa en zeker haar bewindvoerders geil naar de islam toe. Dit Europa zet graag haar grenzen open voor moslims uit Afrika. Zie nu de duizenden Eritrese vluchtelingen die massaal Europa en zeker Nederland binnenstromen. Geloof het of niet. Dit is allemaal afgesproken werk. Dit kan niet anders. Waarom is er geen onderzoek naar het gemeentebestuur van Gorinchem ingesteld? Dat heeft wel zeventien gevluchte Eritrese voetballers geholpen naar Gorinchem te komen. Dit lijkt me anders ook een bepaalde vorm van mensensmokkel. Ben benieuwd hoeveel geld dit gemeentebestuur er tegenaan heeft gegooid om hen naar hier te krijgen. In een normaal land zou er een onderzoek komen naar de handel en wandel van dit gemeentebestuur. Maar nee hoor, geen sprake van. Daarom vermoed ik dat het allemaal geen toeval is dat deze vluchtelingen naar hier komen. Maar door deze enorme onophoudelijke stroom vluchtelingen uit Afrika wordt Nederland en ook Europa snel ontwricht. Als dit niet stopt, zal binnen enkele jaren anarchie ons deel zijn. Teeven zegt niks te kunnen doen, omdat zijn handen gebonden zijn door Europa. Er zijn nu wel iets meer grenscontroles, maar we mogen geen mensen terugsturen. Nu gaan deze vluchtelingen naar een of ander asielcentrum. Deze mensen worden overal geplaatst en het is in Nederland ook al zover gekomen dat onze ouderen op straat worden gezetom plaats te maken voor deze asielzoekers. De Zweedse toestanden zijn hier ook al gearriveerd.  Maar het zal Europa worst wezen dat onze ouderen op straat gegooid worden voor de huisvesting van een vluchteling. Bovendien is deze Europese elite ook voor de toetreding van Turkije. En dit wil de Europese bevolking absoluut niet. Toch zal het er van komen. Deze Europese elite heeft geen feeling met het gewone volk.

Kijk maar wat er gebeurt met Oekraïne. Een extreemrechtse Nazipartij is met de hulp van Europa aan de macht gekomen. De Joden zijn in Oekraïne terecht bang. En dat allemaal om de Europese gasbelangen veilig te stellen. Want ja hoor, Verhofstadt heeft een belang in het Belgische Exmar. Dit is een internationale scheepvaartgroep met belangen in de olie- en gasindustrie. Daarvoor wil de Europese elite graag een oorlog uitlokken. Anarchie is wat zij willen. Geilen met extremistische moslimgroeperingen en lieve vriendjes spelen met een Nazipartij die graag Joden aanvalt en wil verdrijven. Dan kunnen we snel de conclusie trekken over Europa. Zowel moslims als  nazi’s willen Joden uit Europa weg en als het kan uitroeien. Met deze partijen is de Europese Commissie goede vrienden. Dus, kom ik tot de conclusie dat de Europese machthebbers een geheime agenda hebben om niet alleen de Joden uit Europa te knikkeren, maar ook de autochtone bevolking als zij niet mee wil werken aan het Europese project. De elite wil van Europa een nieuw continent te maken met slaafse volgelingen.

Screenshot_10

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)     

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, dictatuur, Elite, Eurofielen, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op De communistische en fascistische trekken van Europa

 1. Willie zegt:

  @Erik60 , ”Dus, kom ik tot de conclusie dat de Europese machthebbers een geheime agenda hebben om niet alleen de Joden uit Europa te knikkeren, maar ook de autochtone bevolking als zij niet mee wil werken aan het Europese project. De elite wil van Europa een nieuw continent te maken met slaafse volgelingen.”

  Idd , lees dit maar eens : http://www.theeuroprobe.org/
  2013 – 043 The Coudenhove-Kalergi Plan – The
  Genocide Of The People Of Europe

  Like

 2. Driek zegt:

  U schrijft: Zowel moslims als nazi’s willen Joden uit Europa weg en als het kan uitroeien.
  Ik ben erg bang dat u daar volkomen gelijk in hebt, het ‘Uitverkoren Volk’ zal opnieuw de wijk moeten nemen, want zij dienen plaats te maken voor de Mohammedanen.

  Like

  • fleckie zegt:

   uit NIW 16.5.2014…..’PGGM NEGEERT KLACHTEN’……….-……-Het structureel negeren vd.vele klachten van deelnemers en pensioengerechtigden van PGGM over hun terugtrekking uit Israel is CHRISTENEN voor ISRAEL in het verkeerde keelgat geschoten.In een brief aan De Nederlandse Bank maakt de organisatie zich ernstige zorgen over de ontstane situatie.”Wij weten van honderden verontwaardigde reacties en klachten van deelnemers en pensioengerechtigden”,schrijft directeur Schutte in de brief aan DNB,die afgelopen maandag is verzonden met verwijzing naar opperrabbijn Jacobs van het IPOR,die eerder ook betrokken was bij protestacties tegen PGGM.”Maand op maand zien zij op hun salarisstrookje terug hoeveel pensioenpremie verplicht IN DE KAS van PGGM/PFZW wordt gestort.Het gevoerde uitsluitingsbeleid beschouwen zij als misbruik van die toevertrouwde gelden.Het is voor hen zonneklaar dat PGGM met een twee maten meet.’Afgezien van wapen-en tabaksproducenten,bevat PGGM’s lijst met uitgesloten bedrijven slechts vijf niet-Israelische vennootschappen’………..Verderop in de brief schrijft hij;’Blijkbaar heeft PGGM/PFZW niet veel interesse in de verontwaardigde reacties en klachten waaruit blijkt dat zij met haar dubbele standaard handelt in strijd met de belangen en preferenties van veel van haar deelnemers.Wij vinden deze reactie zeer verontrustend,gegeven het feit dat beide instellingen bestaan bij de gratie van solidariteit en verplicht gestelde deelname en daarmee v.d.kwaliteit van de interne governance bij PGGM/PFZW in het algemeen.’PGGM en de Nederlandse Bank hebben nog niet gereageerd op de brief.####################################################

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Weet U wat het is, Erik60: Vraag de gemiddelde linkse goedmens, wat hij van Nazisme denkt en hij krijgt prompt stuiptrekkingen van afgrijzen. Maar dat hij steun verleent aan datzelfde systeem heeft hij totaal niet in de gaten. Hij denkt bij Nazisme/Fascisme nog steeds aan militairisme, uniformen, laarzen, kampen, prikkeldraad en waakhonden. En zolang de Eu-top het systeem niet op die wijze verpakt, associeert hij het er niet mee. Maar dat zal de Eu-top immers juist om die reden niet doen. Ze begrijpen best dat dàt al eens geweest is en herkend kan worden, dat ze het subtieler moeten aanpakken. Het nieuw-opkomende anti-semitisme heeft een raadselachtiger oorzaak: Het lijkt wel of steeds meer mensen vergeten zijn, dat het de Nazi’s indertijd ook al om de Joden ging. Dat ze daartoe betrekkingen onderhielden met de moslims kàn menigeen nog ontgaan zijn doordat het bezoek van Hitler aan de Grootmoefti destijds bepaald niet breed uitgemeten werd in de pers, zeker niet als je het met tegenwoordig vergelijkt, maar dan blijft het nóg onbegrijpelijk, hoe men in de publieke opinie ‘Joden’ zó gemakkelijk heeft kunnen verwisselen met ‘moslims.’ Plotseling zijn de Joden geen slachtoffer meer, maar zijn de moslims het. Hetgeen natuurlijk zeer nuttig is bij het streven om de immigratie- en EU-kritische partijen zoals de PVV het Nazisme in de schoenen te schuiven, in plaats van diegenen, die het juist -op een verkapte manier- in praktijk brengen.
  Hoe het ze gelukt is, de domme massa dit zand in de ogen te strooien……Waarschijnlijk eveneens héél subtiel, met kleine hoeveelheden tegelijk door de MSM, over een periode van waarschijnlijk tientallen jaren……

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De E.U. willen een Europa creeeren met slaafse volgelingen ? Dat zal nog eens niet meevallen als de meeste autochtone Europeanen er niet meer zijn, alle Joden verdwenen zullen zijn, maar wel een een nieuwe Europese bevolking die alleen maar uit Islamieten bestaat. Hoe dachten ze die onder de duim te houden ? Dat lukt nu al niet, laat staan straks. De enige optie die er over blijft is dat de E.U. figuren in Brussel hun macht over dragen aan die Islam volgelingen uit Arabie. Het E.U. project is niet meer en minder dan een Islam projekt. Dit verklaart ook waarom er zulke enorme mensenmassa’s aan Islamieten zonodig Europa binnen gelaten moeten worden. Dit is op den duur ook niet in het belang van de blanke E.U. top, daar alle E.U. structuur in Europa onder de nieuwe machtshebbers verdwenen zal zijn, maar zij streven doelbewust wel daar naar toe !

  Like

  • fleckie zegt:

   Uit het NIW van 16 mei 2014, ;HET FORUM,;STELLING VAN DE WEEK’ ; ‘Europa is goed voor de Joden,’ (redactie Karen de Jager;);;; Dhr Manfred Gerstenfeld, antwoordt;
   ‘RADICAAL MIS’. ….’DE EUROPESE UNIE HEEFT VAAK EEN NEGATIEVE ROL GESPEELD’……Europa is in veel opzichten een decadent werelddeel,dat zich valselijk humanitair voordoet.Normen en waarden zijn vervaagd.De situatie is verergerd door de massale niet-selectieve immigratie van moslems,waaronder disproportioneel veel racisten,antisemieten en anti-democraten.De EUROPESE UNIE heeft in deze ontwikkelingen vaak een negatieve rol gespeeld.Een dergelijke omgeving kan in het algemeen niet goed zijn voor Joden…………Opinieonderzoeken geven verdere indicaties dat er veel radicaal mis is met Europa.Daaruit blijkt dat tientallen procenten van de Europese Joden hun identiteit in de publieke sfeer verbergen en/of bang zijn slachtoffer te worden van antisemitische aanvallen.De valse extreme beschuldigingen tegen Israel beinvloeden bij beduidende percentages van de bevolking het imago van de Joden.In Nederland heeft meer dan 38% v.d.bevolking het zwaar antisemitische waanidee dat Israel de Palestijnse staat aan het uitroeien is.Elders in Europa veelal nog hoger. Dit soort gevoelens richt zich gedeeltelijk al tegen bewuste Joden en op den duur ook tegen anti-Israelische Joden en Joodse zelfhaters………..De wijdverbreide algemene mening dat de EUROPESE UNIE afgeschaft moet worden,schiet door.Dat de macht van de ondemocratische Brusselse bureaucratie teruggedrongen moet worden,lijkt duidelijk. Of een Jood in dit Europa wil wonen is echter een persoonlijke keuze,die naast Joods bewustzijn mede bepaald wordt door factoren zoals beroepsmogelijkheden,familiebanden en aanpassingscapiciteiten.
   Manfried Gerstenfeld(75) is publicist en voorzitter van de denktank Jerusakem Center for Public Affairs. In 2013 verscheen van zijn hand ‘HET VERVAL-JODEN IN EEN STUURLOOS NEDERLAND’.#################################################

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik ben geloof ik rassistisch want dat is mijn God ook. Lees de 10 Geboden. Exodus 20 vers1-26.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De EUSSR, heeft een geheime agenda! Dat zijn afspraken gemaakt met de LANDVERRADERS van BILDERBERG, de krachten die uit zijn op een nieuwe wereldregering, de NWO. Uiteindelijk moet de duivel de baas worden. Dat is al eeuwen zo gepland! We leven in duistere tijden, beste reageerders. Bronnen zijn te vinden op: http://www.xander. nieuws, op de site van Pamela Hemelrijk, en HET VRIJE VOLK. Als je al deze info tot je genomen hebt, kom je tot deze conclusie het is een MISDADIG COMPLOT, en de ISLAM is er deel van!

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste Tom,

   de duivel zal NOOIT de baas worden in deze wereld. Er komt een moment dat hij uitgespeeld is. Op een nieuwe aarde, waar vrede en gerechtigheid is, komt hij niet meer voor.

   Like

 7. fleckie zegt:

  uit NIW 16 mei 2014…’ANTISEMITISCHE COMPLOTPARTIJ’.
  Bij de verkiezingen van 22 mei voor het Europees Parlement zijn er negentien verschillende Nederlandse partijen waar een stem op kan worden uitgebracht.Een van die partijen is de IQ-partij met als lijsttrekker GUNTHER NIESSEN. De partij noemt zichzelf ‘linkser dan links en rechtser dan rechts’ en heeft als belangrijkste thema’s’clean energy’en ‘clean government’;Bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen werd de partij uitgesloten van deelname,omdat de kandidatenlijst ongeldig werd verklaard.Voor de komende Europese verkiezingen mag de partij wel meedoen en het reclamespotje v.d.partij werd dan ook uitgezonden tijdens de zendtijd voor politieke partijen op de Publieke Omroep.In dit filmpje spreekt Niessen,die zichzelf ook wel professor IQ noemt, van achter zijn computer de Nederlandse bevolking als volgt toe;’Vijftig jaar geleden besloten mulltimiljardairs van de asjkenazigroep om meer grip op sterke Europese volkeren te krijgen. Geboortesterke immigrantengroepen binnen te loodsen.Dat is ooit gelekt via de multimiljardair Rockefeller’.Daarmee reproduceert Niessen de antisemitische samenzweringstheorieen die op allerhande websites op het internet circuleren.De video is,zoals gebruikelijk is bij de Zendtijd voor Politieke Partijen,van tevoren niet gescreend door de Publieke Omroep. Na afloop v.d.uitzending kunnen kijkers-met de Mediawet in de hand-een klacht indienen bij de Publieke Omroep.########

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s