Eindelijk! De Oekraïense vluchtelingen komen!

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

De VN slaan alarm: de onlusten in de Oekraïne hebben al 10.000 mensen op de vlucht gedreven. En dit kunnen er nog veel meer worden, waarschuwen mensenrechtenactivisten – als de basisverzorging instort. Eindelijk! Dat was toch te voorzien! Overal waar het Westen en Europa zich inmengen en hun klauwen in hebben, is achteraf sprake van tienduizenden, honderdduizenden of zelfs miljoenen vluchtelingen! Irak, Afghanistan, Kosovo! Niets geleerd – of is het zelfs d.m.v. een geheime agenda gewenst? Bombarderen we het Midden-Oosten en Afrika om de EU multicultureel te verrijken en de autochtonen te verdunnen?

Ook Libië werd tegen het volkerenrecht in met bommen gedestabiliseerd! Gisteren kwam er een van de zwarte “activisten”, die nu, aangestuurd door de rode Antifa´s rel schoppend naar Brussel marcheren, op de publieke omroep. Hij vertelde brutaal uit volle borst dat wij de vluchtelingen alles moeten geven wat ze willen, want wij, het Westen, is er de schuld van dat zij hadden moeten vluchten. Wij hadden per slot van rekening Libië gebombardeerd. Helemaal ongelijk heeft hij niet.

En de VS en wij hebben Egypte gedestabiliseerd en vooral Syrië. Als het Westen met zijn smerige poten was afgebleven van Syrië, zouden honderdduizenden mensen nog leven en zaten er niet een half miljoen mensen in hun compleet verwoeste huizen. In plaats daarvan vluchtelingenellende en godsdienstoorlog. Het was niet Assad, die deze burgeroorlog begonnen is, maar het Westen met zijn Arabische olievrienden en door hen gesteunde islamitische terroristen uit alle windstreken, inclusief enkele honderden van onze eigen liefdevol opgevoede Moslimbroeders, die van hieruit in de jihad trokken.

Nu dus de Oekraïne! En Poetin is de schuldige! En niet de EUSSR-bonzen die de Oekraïne wilden hebben? Hoeveel Oekraïners zullen er nu komen? Wij betalen miljarden euro´s aan Kiev en desondanks zullen het niet weinig zijn! En het andere doel voor democratie, mensenrechten, EU-hulp en bommen licht in de verte al op in richting van de evenaar – van Soedan via de Centraal-Afrikaanse Republiek tot aan Nigeria is nog veel werk te doen! Daar zitten honderden miljoenen in gedachten al op gepakte koffers richting het noorden. Lampedusa is maar het zwakke begin! De EU zal het wel regelen!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Oekraïne, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Eindelijk! De Oekraïense vluchtelingen komen!

 1. koddebeier zegt:

  Het lijkt verdacht veel op een complot tegen de autochtone bevolking van Europa. Het is te hopen dat we kans zien om de schuldigen te straffen !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 16.55. uur. Beste koddebeier, het lijkt er niet alleen op, maar het is EEN COMPLOT. Er is allang besloten, door de BILDERBERGERS, de EUSSR, en de voorlopers van de NWO, dat WIJ eronderdoor dienen te gaan! Als U bij wijze gaat naar de site van http://www.xander.nieuws, of doet googlen op Bilderberg en NWO, dan schrikt U zich kapot, hoever deze DEMONEN al zijn met hun satanische plannen! En de lul Rutte, is een marionet van deze ORGANISATIES!

   Like

 2. En toch …..
  We zullen ons verstand moeten gebruiken.
  Alles wat niet autochtoon is zullen we moeten wegen of het wel terecht in ONS land verblijft.
  Zodra we los zijn van de EU moeten we daar heel nauwkeurig naar kijken.
  Al die allochtonen die het hier zo goed hebben moeten we aan het werk zetten maar niet in Nederland maar in de regio waar ze vandaan komen. We moeten ze hun eigen vaderland terug op laten bouwen in plaats hier te genieten van een uitkering en gratis ziekenzorg. Als het niet anders kan kunnen AUTOCHTONE Nederlanders de regie nemen bij dat werk in die vluchtregio’s maar het handwerk dient door de allochtonen gedaan te worden.
  En daar moeten we net zolang mee doorgaan tot de verkleuring en de islamisering weer tot normale proporties zijn teruggebracht.

  Like

 3. Driek zegt:

  Binnenkort dienen wij door gebrek aan opvang een kamertje vrij te maken voor een vluchteling, dan komt er een ambtenaar bij je langs, om je huis te bekijken, dat hebben we in de jaren vijftig, in verband met de toen ook al schrijnende woningnood, ook meegemaakt. Als je toen een lege zolderkamer over had, was je verplicht die af te staan, aan een woningzoekende. Maar goed, je deed het toen voor een landgenoot, om te helpen. Maar nu bestaat de kans dat je een halve wilde onderdak moet verlenen, en je misschien ook nog eens gebedsruimte moet creëren, we zijn er mooi klaar mee. Ik overdrijf weliswaar, maar dat de bejaarden uit hun bejaardenhuis getrapt zouden worden, had ook niemand ooit gedacht, in dit land met hun asociale bewindslieden is alles mogelijk.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De Oekrainers en wij aanbidden de zelfde God; namelijk de God van Abraham.

  Like

  • Driek zegt:

   lucky bee zegt: De Oekrainers en wij aanbidden de zelfde God; namelijk de God van Abraham.

   Fijn hoor, lucky, daar hebben we wat aan, moeten we nu allemaal hoera roepen?

   Like

  • sam zegt:

   Er wonen in Oekraine ook veel moslims.
   Ik heb vroeger nog gewerkt met Oekraïners, ze gewoon niet te betrouwen en trouwens voor het meerderdeel opportunisten.
   Het soort dan dan naar de honingpotten van het Westen zullen komen, zullen alle leeglopers en criminelen zijn. Die dan op onze kosten grote sier zullen maken.
   Niet verwonderlijk dat de Krim terug naar Rusland wil, groot deel zijn etnische Russen. En een Rus kan je niet vergelijken met een Oekraïner. Russen zijn innerlijk heel rechtschapen mensen, Oekraïners net het tegengestelde.

   Like

   • Driek zegt:

    Oekraïners waren gedurende de Tweede Wereldoorlog in de concentratiekampen de meest sadistische kampbewakers, het was uitschot. Zelfs de SS bewaking keek op die lieden neer.

    Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Nederland ‘verzwart”!Van de week werd er hier nog een 7 jarig jongetje helemaal total los getrapt op een speelveldje;door een boomlange 12 jarige Somalieer!Een 72jarig vrouwtje uit de buurt zag het gebeuren en heeft de ziekenauto laten komen.Die zwarte bleef maar op het gezichtje van dat kind stampen!Zij is toen verhaal gaan halen bij de ouders van die lamzak[wonen bij mij om de hoek]Ma spreekt geen Nederlands,8 kinderen[ieder jaar een!]waarvan de meisjes allemaal gesluierd,zelfs de kleuters!Zij heeft de vader goed de wacht aangezegd en zich voor gedaan als zijnde de oma van het jongetje.Ik heb alle respect voor haar!Maar het is toch schandalig dat hier zoiets schering en inslag is geworden?Eruit met dat tuig!

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Op Drakensteyn is nog plaats zat
  In de tuin alleen al kun je een heel tentenkamp neer zetten en een paar kamertjes binnen zijn er ook nog wel over begin daar maar

  Like

 7. Lucie zegt:

  Op Drakensteyn,ja.
  En dan mogen al die assielzoekers van mij Bea haar huis leegroven,bevuilen,slopen en van mijn part haar ook nog verkrachten,die lui kijken toch niet zo nauw……..

  Like

 8. Republikein zegt:

  Ik ruik allang onraad!

  Like

 9. Benesha zegt:

  Neem de demografische gegevens erbij en de respectieve geboortecijfers van autochtonen tov allochtonen (zie reactie hierboven… 8 kinderen) en maak een vlugge berekening. Stel dan vast dat het te laat is en dat onze kinderen en zeker de kleinkinderen hier nog de hel zullen kennen als we nog niet allemaal verplicht gevlucht zijn. Over 50 jaar staat in de kinder prentenboeken voor Europa een lichtgetinte kerel met baard en rok en daarnaast een blauwe hoop met een kijkgaasje bovenaan. Jammer maar helaas. En het is naar mijns inziens ook zo gepland door Bilderberg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s