EU-dictators willen Hitler´s droom helemaal uitdromen

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Om de Oekraïne te veroveren en te onderwerpen was een van de grootste dromen van de dictator Adolf Hitler. Stalin gooide echter roet in het eten. Dat lijkt de eurocraten geïnspireerd te hebben en nu bespoedigen zij dit grootheidswaanzinnige plan geheel in de zin van Hitler, want dit loont voor hen en hun energiemultinationals, voor wie zij hun lobbypolitiek bedrijven. Deze keer echter gooit niet Stalin, maar Poetin roet in het eten.

Het bloedbad op de Oekraïners tijdens de Tweede Wereldoorlog vonden de ambtenaren in Brussel, Berlijn en Washington blijkbaar niet genoeg. Ze stoken voortdurend het vuur van de oorlog op en bespoedigen onophoudelijk de expansiekoers in de zin van de dictator Adolf Hitler. Waar het eveneens om gaat? Het gaat voor de EU net zoals destijds voor Hitler om nieuwe gebieden in het oosten en de bodemschatten in de Oekraïne. Daar bevinden zich grote voorraden steenkool (Donetskbekken), aardgas (West-Oekraïne), aardolie, ijzer- en mangaanerts, bauxiet, steen- en kalizouten, kaolien en bouwstoffen. Die wil men hebben en daarna de winsten samen verdelen.

Ondanks het destijds verschrikkelijke lijden van de Oekraïense bevolking trekt het de politici van Europa en de VS steeds opnieuw naar de Oekraïne, naar de daar vermoede rijke olievoorraden in het Donetskbekken. Ook deze keer maken de bureaucraten in Brussel daarbij gebruik van hun beproefde annexatiepolitiek die al in talrijke landen van Oost-Europa heeft gefunctioneerd, zoals in Roemenië, Kosovo, Kroatië, Bulgarije en nog enkele andere landen. Brussel wil koste wat het kost met de Amerikanen de olie uit het Donetskbekken halen.

In Washington is de woede al groot, omdat de onder de aardolieconcerns Exxon en Shell verdeelde boorrechten in Oekraïense gas- en olievelden in de Zwarte Zee vermoedelijk niet meer gelden. Door het Krim-conflict bevinden de beide ondernemingen nu in een juridisch grijze zone. Door de aansluiting van de Krim bij Rusland kunnen de licenties opnieuw verdeeld worden. Daarom vult de Amerikaanse oorlogsvloot zo langzamerhand de Zwarte Zee.

Maar ook het Donetskbekken lokt nog. Eerste proefboringen bleken daar veelbelovend te zijn. 37 van de in totaal 61 boringen in het Donetskbekken waren commercieel succesvol. Dat is een extreem indrukwekkend percentage van bijna 60%. Terwijl men Amerikaanse proefboringen in tot nu toe niet ontsloten gebieden al bij een percentage van 10% als succesvol beschouwt. De omvang van de ontdekte voorraden is te vergelijken met de aardolievelden “North Slope” in Alaska. Hier werden sinds het begin van de productie ongeveer 650 miljard barrel olie uit de grond gepompt.

Het gaat de ambtenaren in Brussel niet om democratie en ook niet om de mensen, maar om keiharde economische belangen, want een ieder die helpt om de buit Oekraïne in handen van de grote ondernemingen te spelen, krijgt een stukje van de taart en ze wachten er alleen maar op om over de Oekraïne heen te vallen en het uit te buiten. Dat mensenlevens hen daarbij niet interesseren, hebben ze op het Maidanplein, in Odessa of in het oosten van de Oekraïne al voldoende bewezen.

De dromen van Hitler zouden 70 jaar na het einde van de oorlog dankzij de inzet van de dictators in Brussel, Berlijn en Washington toch nog in vervulling kunnen gaan.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Graaien, Oekraïne, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op EU-dictators willen Hitler´s droom helemaal uitdromen

 1. fleckie zegt:

  Hoe VER was CHODOROVSKY met zijn ‘AANBIEDING’!’ , voordat hij in de gevangenis moest,?

  Like

 2. Monalisa zegt:

  DUS VOOR DE ZOVEELSTE KEER PLAATS IK HET.

  Like

 3. Andre M zegt:

  Bij een volgende oorlog zouden we ons van de politici moeten ontdoen er is nog nooit een burger een oorlog begonnen.

  Like

  • Leo zegt:

   Oorlogen voeren zijn altijd al politieke daden geweest, die Jan met de pet heeft veelal
   met zijn leven, verplicht, de tol moeten betalen om het bestuurstuig weer in het zadel te krijgen.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De EUSSR heb ik steeds beschouwd, als het “vierde rijk”, de opvolger van het “derde rijk”, van ene Adolf Hitler. Het NAZI GESPUIS is nooit weggeweest, ze zijn er NOG steeds, en noemen zich nu democraten, en zitten voornamelijk in de partijen der socialisten, christen-democraten en liberalen. Neem maar als voorbeeld de vette dikke “pad”, van Baalen! Dit stuk onbenul, vond het prachtig in zijn studententijd lid te zijn van een club engnekken, genoemd “pro patria”. Hij zong daar toen ook graag het Horst Wessel Lied!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Na socialisme komt nationalisme en daarna onontkoombaar FACISME!!!!!!!!!!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT IS EEN KEIHARD FEIT (altijd al verzwegen door de linkse media!)

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Het idee dat Adolf Hitler Oekraïne, Wit-Rusland, de Baltische Staten en Europees Rusland wilde bezetten, uitbuiten en de bewoners laten creperen is, zoals men aan het einde van de 20ste eeuw ontdekte, blijkt alleen NIET door hem te zijn bedacht! Na onderzoek bleek namelijk dat talloze Pruisische generaals van de Reichswehr, met hun Tweede Rijk, in en na WO I al plannen hadden om deze gebieden te veroveren, te exploderen en miljoenen inwoners daarvan dood te hongeren of af te slachten, zelfs nog voor de beruchte SS bestond! Antisemitisme en haat jegens de Russische ‘Untermenschen” bleken veel Duitsers al in WO I te hebben geleerd al mochten zij wel met de communisten, met wie ze al jaren een verbond sloten, al hun tanks en vliegtuigen in Rusland testen, verkochten de nazi’s apparatuur en machines aan de Russen en kregen zij er miljoenen tonnen graan, olie, ijzererts, kolen enz. voor terug! Hitler en Stalin steunden elkaar voor WO II gewoon zodanig en hielden elkaar overeind dat een botsing helaas onvermijdelijk was en ze hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat meer dan 15 miljoen Oekraïners gedeporteerd, gefusilleerd, opgehangen, doodgeslagen, levend verbrand, levend verdronken, doodgemarteld en doodgehongerd werden, wat ze echter ook met miljoenen Russen, Wit-Russen, Balten, Aziaten, Kaukasiërs, joden, zigeuners e.v.a. deden! Als de EU dat eveneens zou proberen zijn ze al net zo erg als hun zogenaamde bondgenoten onder radicale moslims!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s