Moslims beginnen terrorisme te exporteren uit Nederland

Screenshot_41

Import moslims proces van de jaren tachtig resulteert uiteindelijk in het exporteren van moslimstrijders uit Nederland. Dankzij gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen, gesubsidieerde huisvestigingen en enorme kinderbijslagen groeiden moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters! Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslim strijdgroepen werven steeds intensiever onder deze moslimjongeren. Er vertrekken steeds meer van deze Jihad strijders naar de conflictgebieden om te vechten tegen de internationale vijand!
Maar ondanks dit alles blijft onze regering tienduizenden moslims in  Nederland binnenlaten uit landen die broeinesten zijn van radicaalislamitische militanten. Deze moslims worden toegevoegd aan de groeiende islamitische invloed in het land. We weten dat het een feit is dat het aan veel geradicaliseerde moslims is toegestaan om hier in Nederland een veilige haven te hebben. In feite hebben sommigen van hen bewezen actief Nederlandse bekeerlingen te werven en te radicaliseren.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslims beginnen terrorisme te exporteren uit Nederland

 1. delamontagne zegt:

  Ik moet dit artikel nog lezen, maar las net ervoor artikel:”Verdachte opgepakt voor overval Brinks”.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22648125/__Vast_voor_overval_Brinks__.html
  In Marocco, uitzonderingsgeval ? M levert geen onderdanen uit.! ! Dan zijn het ineens geen NL-ers meer, maar Maroc-anen.
  Totaal absurd. Als Wilders dan zegt:”nadat hun straf ( in NL ) erop zit, NL uitzetten”.
  Dat kan dan niet, WANT het zijn NL-ers. Kan iemand de logica nog volgen ??

  Like

 2. Marcel zegt:

  TNX E.J. & Vederso. 😉

  Like

 3. Tempelier. zegt:

  Zo even relaxen met een filmpje, teken je eigen mohamed in Toronto. https://www.youtube.com/watch?v=YfwlPmHyYsg

  Like

  • Monalisa zegt:

   die kerel in het rood zou eens zo terug moeten gaan naar het land waar hij vandaan komt een kerel verkleed als een vrouw dan hangen ze hem meteen op.

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Je zou haast kunnen spreken van een broeikaseffect. Die levensbedreigende exoten (Moslims) die hiet helemaal niet thuis horen, gedijen alhier erg goed, omdat er door de overheid een warm nestje (een broeikas) voor ze gecreeerd wordt. Op die manier zou een tropische plant (in een broeikas) zelfs op de zuidpool nog kunnen gedijen. Bij 85 graden vorst buiten de broeikas. En nu deze vreemde exoten alhier opgekweekt zijn als kasplantjes, worden ze voor de export aangewend. Nederland wordt met de dag zotter. Ook al is compleet Afrika bezig zich massaal te verplaatsen naar Europa. En natuurlijk gekke Henkie Nederland doet hiet volop aan mee.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Misselijk makend bericht.
  Inbrekers hebben in de woning van een 94-jarige Amsterdammer hun slag geslagen, nadat de man naar het ziekenhuis was vervoerd.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2014/05/ambulance_weg_inbrekers_naar_b.html

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Dit s alleen nog te keren door drastische maatregelen:uit de Eu,met spoed,de regering eruit knikkeren en de grenzen dicht!Daarna kun je het schuim aanpakken,en niet eerder.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En ze mogen blijven komen, de aanhangers van de nazi ideologie, om reden dat de gevestigde partijen de islamisering niet tegen wensen te gaan, en omdat de smerige trutten, Ashton, Reding en Malmström, namens de RODEN der EUSSR, dat afdwingen! WIJ MOETEN NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN WORDEN, en DE LUL RUTTE WERKT DAAR DRIFTIG AAN MEE! Wat mij betreft, mag dat hele zooitje opgehangen worden, en wel aan de hoogste bomen!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Nog beter. Op de grote markt, (ondersteboven natuurlijk anders heb je geen grip!) doormidden zagen. Let op de zwaartekracht en de penis!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s